54
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
354
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
7
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
14
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
4
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 12-18
Ashley szexpartner

szexpartner

Ashley-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-16 15:10:19

atomanti555
Könyvet írhatna
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Ashley beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-17

Egyeztetés
Elérhető:
5
Mikor láttam hogy aznap lesz egy kis időm hívtam hogy esetleg hátha van neki is. Sajnos nem volt. Így kezdtem gondolkozni hogy ki legyen akit hívjatok. Szerencsére nemsoká vissza hívott hogy mégis csak ráér mertlemondta a tötzsvendége illetve nem jött el. Amit itt meg is köszönnék bárki is volt. Szóval még is indultam felé.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem, a parkolás nem volt gond mert most ingyenes az egész országban. BKk van is egyszerű a megközelítés.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Nagyon kicsi lakás de a célnak megfelelő.
Ashley külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Az arca nekem nagyon aranyos, az a cucc amiben fogadott az meg nagyon kis tutajos szett volt hatalmas cickók,mindene megvan.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
4
Hol is kezdjem? Talán ott hogy mikor beléptem már tudtam hogy miért is jöttem vissza megint hozzá. Kedves mosoly nagy cicik és nagyon nagyon szexi kisugárzás. Amikor már az ajtóban érzed hogy itt aztán nem lesz kecmec. Hogy bármibe fogtok kezdeni abban benne lesz a maximum.

Szóval belépés után szia szia, és mondta hogy emlékszik rám pedig csak kétszer voltam nálaés azok is expressz gyorsaságú találkozók voltak. Ez után zuhany és szájvíz. Mikor visszatértem már az ágyon volt illetve kanapén, én pedig lwheveredtem mellé. Kis simogatás kis beszélgetés mikoris megkérdezte hogy mit szeretnék? Én mondtam hogy egy kis franciát gondoltam, mire ő közölte hogy nem beszél franciául. Gondoltam magamban DEHOGYIS NEM! Kicsit ment még a húzás de aztán csak belwkwzdwtt a francia fakk ultációba. Emlékeztem én hogy sokat nem teketóriázik ilyenkor, de megint meglepett azzal hogy keresztbe hosszában tövig lényét. Kicsit lenn tartja majd a hegyéig kiengedi,majd megint le aztán megint kiengedi. Minden centi meg van dolgozva lelkiismeretesen. Imádtam. KB 10 per után kértem hogy húzzunk gumit és üljön bele. Megkérdezte hogy úgy mint a múltkor? Csak üljön bele és kész? Na mondom magamban de kis huncut. Legközelebb csak megkérdezem hogy mik a varázsszavak amiket nem ért félre, hátha kicsit csúnyán fog majd beszélni. Na de a vége csak az lett hogy beleült szépen én meg csak masszírozza a hatalmas melleit amit készségesen az arcomba is nyomott, mondta hogy szereti ha dögönyözve vannak. Hát még én. Először kicsit gyors volt a tempó és elég szűk a puncija is szóval kicsit lassítottunk. Dugás közben folyamatos a szemkontaktus ami rohadt izgató. Csókolózni húztam magamhoz, és jött is amitől az erekciómon belül Mégegy erekcióhoz vezetett mert olyan érzékien csinálta.így is lett vége mindennek de főleg nekem. Kis dumcsi zuhany és leléptem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Utólag adtam. Szerintem rendben volt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nekem van vele valamilyen szikra vagy ilyesmi,összhang mit tudom én. Nagyon jó. Biztos megyek még

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Ashley szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Kezdő irogató rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókAshley legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2020-02-19) : A vég kezdete felé hátamra fektetett és fantasztikus NF-ben részesített. Megkértem, hogy a dolgost tüntesse el a hatalmas cickóiban és egy mindenre kiterjedő ciciszexben részesültem.

(2020-01-10) : Franciája fantasztikus és ezen a pályán is maradtunk. Kérdezte nem e kapcsolnánk össze amink van, de tartva a gumi fóbiámtól inkább a francia nyelvtant erőltettem.

(2019-09-28) : Ezután kezébe vette az irányítást és csodás NF, cici és kézi munkával alaposan felhúzta a rugót. Már majdnem eldurrantam ezért kértem a gumit . Lovaglással szerettem volna kezdeni, ezért felszólítottam a nyeregbe ülésre.

felejthetetlen: 26db
(2020-08-13) : Mellé heveredek majd kérdezi hogy mit szeretnék? Én még mondtam hogy mélytorok vsz. Kombót. Mondta hogy oké és egy másodperc múlva úgy eltűntek a szájában hogy majd megállt a szívem. Azt se tudtam mit csináljak hogy ne robbantak fel azonnal. Na aztán eszembe jutott hogy kis pacizással nyerek egy kis időt így megkértem hogy csüccsenjen bele. Aztán így is lett, de cuki volt mert mondta hogy ő rácsüccsent. És most?

(2020-07-24) : Ahogy nyelvemmel finoman belenyaltam, illatos, húsos puncijába egy sóhaj hagyta el ajkát. A punci nedves volt, de egykettőre lucskos lett. Megduzzadt rendesen. Foglalkoztam mindennel. Hol a bejáratot nyelveltem, hol csiklóját.

(2018-10-17) : Nem csak a minaretet, hanem a körülötte elterülő tökföldet is bebarangolja, nyelvével szájával egyaránt.A kis tököcskék jojóznak és ekkor váratlanul tövig nyeli lompit.

nagyon jó: 19db
(2020-04-03) : Tusi után az ágyon várt már meztelenül, mellé feküdtem és már kezdte is simizni a farkam, majd megkérdezte, hogy szeretném és már rá is cuppant!:) Meg jegyezte viccesen hogy elég csendben vagyok, de hát mondtam, hogy csak élvezem a pillanatot még el nem durranok!:D

(2018-07-02) : Cuppogott és nyalakodott, mígnem farkom komótosan eltűnt szájában. lazán vette tövig és garaton tartotta mivel morzsolgatta a végét. Fantörpikus.

(2017-12-03) : Nagyon jó ,bő nyálas franciát kaptam.Mikor már feléledtem gumit rakott fel,és félre álltam ,mert Ashlay megigazította a lepedőt.Behajolva elém tárult az a nagy kerek popsi,

: 42db
(2021-01-18) : Gumi fel és Ashley nyeregbe ült na már az elém tárulkozó látványtól is kész voltam!! Két karjával összeszorította hatalmas melleit igy "lovagolt" még most is beleborzongok a gyönyörü látványos emlékbe. Hát igy viszonylag hamar végem is lett! Beszélgetünk pihi képpen. Jó beszélgető partner. Újra életet lehelt ahova kellett gumi fel "szeretem ha hátulról"

(2021-01-07) : Először kezelésbe vettem a ciciket, csókolgattam, nyalogattam, masszíroztam ezerrel. Tudja is, hogy ettől döglik a légy és ez fajta elégedettség végig az arcára van írva. Utána jól felszopott, ügyesen, tempósan, olykor tövig bekapva, lent tartva. Közben a kezeim továbbra is a melleket kezelték. Mikor már kemény voltam, jöhetett a mellszex minden irányból.

(2021-01-04) : A mi történetünk francia tanulással kezdődött, amit nagyon imádtam, így ott tulajdonképpen végem is lett. Ezt követően cirógattuk egymást, itt megvolt a klasszik barátnő feeling. Beszélgettünk, csókoloztunk majd újra kezelésbe vett. Nem kellett sokat várni és harcra kész voltam

egyeztetési probléma: 2db
(2016-01-23) : Én a megbeszéltek szerint el is indultam, már a környéken voltam, amikor 5 (!!!) perccel az időpont előtt küld egy smst, hogy sajnos dugóban áll, nem fog odaérni.

(2016-01-17) : A telefonbeszélgetések és SMS-ek alapján nem gondoltuk volna, hogy a napokkal ezelőtt megbeszélt randevúra nem jött el.