Lotti szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Lotti-

V.I.P hirdető
97/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-16 12:21:43

Laller22
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lotti reagálása

Drága Laller22!
Köszönöm a besorolást,örülök hogy jól
érezted magad és az első találkozásunk alkalmával sikerült a kis "ismerkedés" egy csodás óra keretében!
Visszavárlak legközelebb is,hogy újabb élményekkel gazdagodjunk!
Puszi ;)))

Lotti beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-17

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Lotti hirdetésével itt találkoztam az oldalon. Miután átolvastam adatlapját, és néhány beszámolóját,gyorsan landolt is a kedvencek között.
Egy szép napon rádöbbentem,hogy Lotti rendelője nincs is messze a ,,mókahelyem''-től,rámtört a kínzó vágy, hogy ezt a szépséges tündérkét mielőbb meg kell ismernem.
Ezért aztán privát üzenetben megírtam Neki a vele kapcsolatos pajzán vágyaimat, melyre gyorsan meg is jött a kedvező válasz. Ezután postagalamb hiányában inkább telefonért nyúltam, és pár pillanat múlva már hallottam is Kedvesünk bájosan csilingelő hangját,amivel teljesen levett a lábamról.
Tájékoztatott az ilyenkor szokásos tudnivalókról, majd megbeszéltük táncrendje elfoglaltságát.
Hogy megerősítsem szándékaim komolyságát,és tisztességtelenségét,még küldtem neki egy vtr-t is, melyre hamar megérkezett az e-naplómban a jóváhagyás. Nem maradt más dolgom,mint türelmesen számolgatni a randinkig háralévő másodperceket...
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kedvesünk rejtekhelye fővárosunk Újbudai részén található .
Vtr-n kapott címet GPS ismeri,ház elé vezet. Parkolás jelenleg grátisz a pandémia miatt, bár ahogy láttam,eléggé nehézkes így a késő délutáni órákban. Talán a közeli kereskedelmi egység parkolója is opció lehet.
Közösségi közlekedéssel érkező vándor busszal,és villamossal is jöhet, ház közelében lehet kirúgni magunk alól a járművet.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Lotti rendelője a társasház nem túl magas szintjén található. Barátságos kis garzon lakás,mely szemmel láthatóan célirányosan funkcionál.
Fürdőben zuhanykabin van csúszásgátlóval, mely ugyan nem túl tágas,de nem is itt szeretné az ember tölteni a teljes randit. Tusoláshoz elegendő tusfürdő áll rendelkezésre,fürdés végeztével tiszta,száraz kilépőre állva törölhetjük szárazra habtestünket a jó nedvszívó, puha törölközővel. Természetesen nincs hiány szájvízből és hozzávaló pohárkákból sem. Minden tökéletes egy sikeres higiéniai protokoll elvégzéséhez.
Játszószoba , mely a konyhával közös légtéren osztozkodik nem túl nagy,de a lényeg megtalálható.
Kis szekrényke az elkövetkező órácska kellékeivel, levetett ruháknak szék, kellemes,diszkrét zene,mint alapzaj. A 18+ -os események nagyméretű ,kényelmes franciaágyon zajlanak.
Összességében a tetthely diszkrét,kitűnően megfelel egy nagyszerű pásztor óra eltöltéséhez a ház csinos úrnőjével,a bájos Lottival.
Lotti külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Kedvesünk a húszas éveiben járó, szemtelenül csinos leányzó. Kb 165 centi magas,formás,karcsú alkatú. Adatlapján bőséges portfólióban gyönyörködhetünk,az arckitakarástól sem kell megijedni,festett félhosszú szőke hajkoronája elragadó,bájos arcot keretez.
Ajkai csókra állnak,igéző,kék szemei csillogásában könnyű elveszni.
Formás alakjának szemet gyönyörködtető díszei a ruganyos, kerek keblei,a kényeztetésre hevesen reagáló bimbókkal.
Feszes popsija gyorsan odavonzza a kíváncsi tekintetet, formás vádlija,cuki lábujjai láttán még az is bűnbe esik,aki nem lábfetisiszta.
Kívánatos combjai rejtekéből elővillan kincse,mely mindig simára borotvált, jó illatú,meghálálja a vele való törődést.
Összességében Lotti egy olyan ízig-vérig belevaló, csinos fiatal Nő, akiért odaadnám bárki félkarját, és legszívesebben hazavinném,ha utána nem kellene tartanom a felém irányuló kellemetlen kérdésektől.

Action
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
5.
Telefonon jeleztem érkezésemet,majd a kapott infók alapján már diszkrét nyálcsorgatással iparkodtam is a tetthelyre,hogy Kedvesemet mielőbb szemügyre,majd karjaimba vehessem.

Ajtó feltárult,Lotti előbújt mögüle,én pedig abban a pillanatban elvesztettem a harcot a szemkontaktus fenntartásában,ahogy megláttam csinos vendéglátómat. Ugyanis bájait mindössze egy leheletnyi tanga rejtegette kíváncsi szemeim elől, miközben formás ikrei,a két Lotti ruganyosan, harciasan előremeredő bimbókkal próbálták elvenni az eszemet, jelentem,teljes sikerrel!

Mikor már önerőből eltudtam makogni két egyszerű mondatot is,bemutatkoztam,és illedelmesen kérdeztem,hogy maradhatok-e. Mire Kedvesem átölelt, és fülembe súgta:- képes volnál itthagyni?
Naná,hogy ezek után nem volt min gondolkoznom, gyorsan ledobtam topánkáimat a kijelölt parkolóba, majd gyors kézfertőtlenítés után átadtam Lottinak apró ajándékaimat,a bele rejtett rezsi hozzá járulásommal együtt.

Leszórtam gönceimet, majd gyorsan meglátogattam a fürdőt,hogy némiképp randikomformossá hozzam magam.
Tusolás,szájvizezés után iparkodtam vissza a hancúrszobába,azon aggódva,hogy Kedvesem el ne kezdje nélkülem a szeánszot.

Azt hiszem,beégett a retinámba,ahogy Lotti,immár a fogadószettje nélkül,csupán egy kacér mosolyba öltözve,oldalára fekve várt a franciaágyon, és hívogatóan hellyel kínált maga mellett.

Gyorsan ledobtam a törcsit, mellé bújtam, és néhány kellemes puszi kíséretében gyorsan megbeszéltük a programot. Közben kezeink már elkezdték egymás felfedezését,Kedvesem gyorsan rá is markolt a kapaszkodóra,én pedig még simogattam,nem tudván eldönteni, hogy popsiját,vagy inkább a szépséges ikreket részesítsem előnyben.

Kedvesem lágyan megcsókolt,ezzel szabad utat adva érzéki ajkaihoz,én meg élve a felkínált lehetőséggel,csókolni kezdtem málnaszáját,amit lelkesen viszonzott is, igazi, barátnős csókokkal.

Lassan elindultam,hogy felfedezzem a számomra oly kedves Déli tájakat. Először elakadtam a szépséges ikrekben, ahol kedvemre kiélhettem ,,kisbabás'' vágyaimat, lelkesen simogattan,csókolgattam a két Lottit, természetesen nem kihagyva a már szúrósan kemény bimbókat sem. Vidáman köröztem nyelvemmel az érzékeny csúcsokon, közben hallottam Lotti elégedett sóhajait.

Jóleső játszadozás után elszakadtam újdonsült ismerőseimtől,és tovább folytattam a kalandozást Dél felé,utam során az elém bukkannó felületeket alaposan megcsókolgatva.

Megérkezve a Csodák Völgyéhez, Lotti széjjelebb tárta formás combjait,és picit megemelte csípőjét,mintegy szabad jelzést biztosítva illatos kincséhez.

Én azonban gonoszkodva továbbhaladtam lefelé,végigcsókolva karcsú lábait, majd tiszteletem tettem kecses lábfejénél, és ujjacskáinál is.
Majd lassan vissza tértem a ,, véletlenül'' kihagyott csuporkához,amely már nedvesen csillogva várta az őt megillető törődést.

Nyelvemmel lágyan végigsimítottam a nedves szerelem nyíláson, megcsókoltam a sima vénuszdombot,majd óvatosan nyalogatni kezdtem a szinte már arcomba tolt illatos kelyhet. Érezve a kedvező fogadtatást, nyelvem hegyével óvatosan mélyebbre hatoltam,majd érezve a mézízű örömnektárt, intenzívebb tevékenységbe kezdtem.

Kitapintottam a rejtekéből megduzzadva előbújó kéjgyöngyöt,majd finoman kényeztetni kezdtem. Igyekeztem minél jobb benyomást tenni az idegennyelv tudásomról. Ha teljes célt így első alkalommal nem is értünk el, mindenesetre jó úton haladtunk.

Ezután Kedvesem jelezte, hogy engedjem Őt is érvényesülni, ezért engedelmesen a hátamra feküdtem, párnát tett a fejem alá,és csókcsere után a mellkasomat végigpuszilgatva lassan odaért a türelmetlenül ficánkoló Kispajtihoz.

Finoman körbenyalta a makkot, majd lefelé haladva végighúzta kíváncsi nyelvét a rudazaton. Lent markába kaparintotta a tölténytárat, majd éreztem,hogy a golyszik felváltva , lassan eltűnnek ajkai közt. Lelkesen cuppogtatta zsákmányát, közben kezével a rudat simogatta,vagy a kupolát dörzsölgette,nekem meg mér a szemem szikrázott az édes kíntól,mint a zárlatos villanykörte.

Majd lassan levegőre kerültek a zacsilakók,Kedvesem pedig immár ,,hegymenetben'' nyalogatta cerkámat. Mikor felért a tetejére,körbepuszilta, majd egy pillanattal később ajkai közé vette bűntársamat. Forró ajkai lassan,kényelmesen szánkáztak vezéremen fel-le,mintegy a saját örömére játszott foglyával. Időnként kiengedte szájából,felkúszott egy- két csókra,majd folytatta a jóleső kényeztetést.

Mivel nem akartam csúfosan rövid randit, ezért gumiért sóhajtottam.
Lotti mosolyogva rám nézett,és pillanatok alatt kabátot varázsolt a mit sem sejtő Kispajtira. Kérdezte, hogy melyik pózban szeretném,erre azt feleltem,hogy bár igen hasznos állat a kutya,de mint tudjuk, a magyar lovas nemzet, ezért jó hagyományőrzők lévén lovacskázzunk egy kicsit.

Kedvesem elhelyezkedett a nyergében, és lassan forró öle mélyére eresztette asszisztensemet. Előbb lassan,óvatos mozdulatokkal kezdett rajtam mozogni, majd egyre fokozta a ritmust, bűntársam vidáman csúszkált ki-be a szűk selyemalagútban. Közben igyekeztem Kedvesem kemény popsiját markolászni, simogatni, vagy az előttem táncoló kerek ikreket csókolgatni,kényeztetni.

Időnként Lotti pihenésként rámhajolt, ilyenkor igyekeztem én adni alulról s tempót,miközben jót csókolóztunk.
Majd lassan megkérdeztem Kedvesemet, hogy el tudna-e vinni csodás szájával a beteljesülésig .

Mosolyogva igent mondott, leszállt lováról, levette a vv-t,majd kérésemre elhelyezkedett a nekem szintén nagyon kedves 73-4 pozícióban.

Zamatos kincsét a számhoz illesztette, majd éreztem, amint cerkámat lágyan ajkai közé ereszti,miközben a csatolt részeket simogatja.

Közben vidáman kényeztettem Kedvesem nedves szerelemnyílását,duzzadt kéjgyöngyét. Időnként,mintegy véletlenül,elkalandoztam a csábító popsihoz is, nyelvemmel tisztelemet téve a hívogató rózsájánál, mely a hanghatásokból ítélve,Kedvesemnek sem volt ellenére.

Csinos vendéglátóm egyre vehemensebben játszott közben a ,,szorult''helyzetben lévő rudammal,így lassacskán önző módon abbahagytam Lotti kényeztetését,mert nehéz egyszerre kétfelé figyelni. Jeleztem Neki,hogy mozgolódnak az ifjoncok,mire Ő még hevesebben folytatta a tevékenységét.

Mivel egyszer minden jónak vége szakad, megadtam magam a sorsnak, és útjára engedtem a vulkán kitörést,melyet meglepetésemre Lotti az utolsó cseppig a szájába irányított, majd az egész ovit leküldte a pocijába. Hagyott ajkai közt lenyugodni,majd, mivel itt már tisztogatásra nem volt szükség, barátnősen hozzám simult.

Némi folyadékpótlást követően kedvesen felajánlott egy levezető masszázst,amit el is fogadtam. Illatmentes krémmel jólesően megmasszírozott,majd miután órámra pillantottam, engedélyt kértem a fürdő használatra.

Tusolás, öltözés után külön-külön elbúcsúztam a két Lottitól is,és egy felejthetetlen élménnyel gazdagodva a távozás mezejére léptem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Virágcsokor mérete bővebb infóból, vagy telefonon megtudható, mely korrekten a helyszínen sem változik . Magam részéről csinos vendéglátóm személyén kívül más extrát nem vettem igénybe.Bokrétámat,mely csupán egy szál legnemesebb virágból állt,szokás szerint érkezéskor bíztam házigazdám gondjaira, hogy később ne kelljen megtörni vele a pillanat varázsát. Egy átlagon felüli élményt kaptam, átlagos csokorért cserébe.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
A debütáló randink szenzációsan sikerült. Együttlétünk során Lotti végig az elégedettségemet kereste,úgy éreztem magam,mintha csak a barátnőm szeretne elvarázsolni,miközben persze elveszi a saját jussát is,hogy kerek legyen a történet
Természetesen ajánlom Őt minden kedves Úriembernek, aki szeretné magát jól érezni egy intelligens,csinos,magas szexkultúrával rendelkező fiatal NŐvel.

Kedves Lotti!
Örülök, hogy megismerhettelek, nem is értem,hogy miért is vártam ennyit vele. Nagyon jól éreztem magam a társaságodban, személyemben új rajongóra találtál. Részemről biztos a folytatás,ha Te is így gondolod!
KÖSZÖNÖK MINDENT!!!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lotti szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókLotti legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2020-09-09) : Erre legnagyobb meglepetésemre popóizgatás következett nyelvek - az én részemre. Valami fantasztikus volt. Felváltva popó és francia. A mennyországban éreztem magam. Amikor már majdnem eldurrantam, gumit kértem és kutyusban ért a vég. A második menet előtt masszírozott kicsit, majd egyszer csak lent termett megint, és újra popó - francia felváltva.

(2020-08-13) : Csókokkal kezdte a második menetett, majd Kapt5am egy nagyon jó franciát amitől hamar kemény lett aminek keménynek kell, hogy legyen. Gúmit kértem és kutyuspózba kezdtem el előszőr lassan majd egyre vadabban kúrni, nagyon lelkes volt most is ő is mozgott velem együtt, ezt kb 5 percig csináltuk nagyon vad tempóba nem is váltottunk pózt, éreztem, hogy ismét elfog élvezni, ami meg is történt, abban a pillanatban

(2020-01-19) : Ezután újra csak ő kényeztetett engem és ekkor megtapasztalhattam a már mások által is megénekelt fantasztikus, leírhatatlan popsi nyalást, amit olyan átélésselés annyira jól csinált hogy még a fülem is ketté állt.

felejthetetlen: 29db
(2020-09-25) : Volt ott minden, barátnős bújás, igazi nyelves csók, majd lejjebb csúszva kaptam finom franciát és lejjebb is kalandozott. Franciája jó volt, de valami hiányzott, lehet a mélytorok. Ezek után fordultunk és rendesen megdolgoztam a ciciket is, ez volt a találkozó legjobb része, de mivel még sok idő volt türtőztettem magam és misziben folytattuk. Tekertem lábát mindenhová, nyakamba, jó volt na, és úgy láttam, Ő sem utálta nagyon.

(2020-06-05) : Ezért kértem fordítsunk szerepet, én kezdtem nyalni a nuniját. Fincsi volt, élvezte, de nem ment el. Ezután gumi húzás, majd szemből döfködtem. Tetszett neki, de nem élvezett el. Sajnos én pár perc után a gumiba lőttem egy anyagot. Ezt követően kis pihi, masszázs nekem. Pár perc pihenő után kértem a popsi nyalást megint. Most hátulról kezdett neki. Széthúzta a farpofáimat, s úgy nyalt rendesen, közben a farkamat húzogatta.

(2019-12-16) : Lotti a szemembe nézve verte a farkamat közben nyughatatlan nyelvecskéje fáradhatatlanul izgatta a gátamat és az ánuszomat. Majd négykézlábra parancsolt és úgy fúrta egyre beljebb és beljebb magát.

nagyon jó: 56db
(2020-06-01) : Ezután elindult lefelé a szájával, ami kellemes orállal folytatodott, de alig birtam várni, rögtön átraktam a lábait és 69ben folytattuk... itt elég gyorsan elmentem, egyenest a szájába. Nem tudom hogy mi történt az esszenciámmal, de szerintem lenyelte, mivel ezután rögtön megjegyezte, hogy gyors volt. Pihenésképpen beszélgettünk, masszirozott.

(2019-10-14) : Majd leült azágy szélére és franciázott nekem szemkontakkttal.Hajában is lehet turkálni fantasztikus.Kellemes a franciája,de nem pornós.,inkább barátnős.A gyerekek házát is nagyon jól leápolja,és a gát segglyuk rész is parádés.

(2019-09-09) : Felváltva szopott és tolta a nyelvét a fenekembe, különböző pózokban csináltuk, voltam én háton felemelt lábakkal, volt ő háton én pedig az arcán ülve, voltam én kutyapózban az ágyon, Lotti hátulról nyelvelt, és közben kézzel verte a brét, es volt hogy Lotti az ágy szélén ült vagy guggolt, én pedig neki háttal pucsítottam.

: 106db
(2020-10-11) : Popsikényeztetésnek is mestere. Hamarosan kértem a gumit és szemből támadtam a szűk puncit több variációban pakolva a lábakat, jót csattogtunk. Franciás befejezást szerettem volna, kértem Lottit, térdeljen elém, majd a végén fogja össze a melleit, hogy oda mehessek, és így is lett. Megbeszéltük gyorsan a végén, hogy kivel mi újság, azán indulnom kellett.

(2020-06-01) : Úgyhogy kezdetét vehette a nagy csókolózás (nyelves és odaadó), majd kis csókokkal haladás az árboc irányába. Szexin pucsítva kéz nélkül ment kényeztetésem egész sokáig (kedvencem a labdajátékos rész volt),

(2020-01-26) : Eközben már kézzel is felfedeztük egymás testét én simogattam ahol csak értem, ő pedig nagyon hamar rátalált a már ágaskodó szerszámomra. Többször csókolgatta ő is a nyakamat és eközben felkínálta a sajátját is, hogy tegyek hasonlóan.

lehetne jobb: 3db
(2016-06-28) : Beengedett és ahogy fent is irtam csalodtam nem az a lany fogadott aki a kepeken van de bele mentem. Lehet tényleg én vagyok ilyen szerencsétlen no mindegy.

(2016-02-19) : Jó akkor kértem, hogy franciázzon nékem egy kicsit. Sikerült lebeszélnem, hogy ne gumiban, mert az nem valami izgató. Ezután gumi fel és missziben behatoltam.

(2013-10-29) : Lehámozta magáról a parányi bikinit. Csodálatos cicik, popsi mozgása az orrom előtt nagy hatással volt rám. Ráérzett, hogy neki kell kényeztetni, mert arra vágyom és csodálatos percekhez juttatott.

egyeztetési probléma: 3db
(2016-07-20) : Miután "megköszöntem" egy válasz SMS-ben 5 perccel később ugyan felajánlotta, hogy ha várok még 20 percet akkor fogad, de akkorra már elment a kedvem az egésztől és útban voltam visszafelé.

(2016-06-29) : Pontosan odaértem, felhívtam, kinyomott. Gondoltam várok pár percet, kicsit csúszásban van. De nem. Még párszor próbálkoztam, küldtem SMS-t is, semmi válasz. Úgyhogy eljöttem.

(2016-06-10) : Nos,a ház elől hivtam pont a megbeszélt időpontban. Nem vette fel,próbáltam a másik számot de az is süket fülekre talált.