Berni erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Berni-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-16 14:14:14

Shinrai
Becsben tartott
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Berni reagálása

Kedves Shinrai:) Napok óta készülök reagálni a beszámolódra, de idő hiányában csak most lett alkalmam rá és az imént távozott vendégem is eszembe juttatta, hogy ideje lenne valami reakció a történetedre.
A vendég egyébként a beszámolódra hivatkozva szeretett volna valamit, amivel én nem szolgálok.
Persze ez bármelyik beszámolónál előfordulhat:)
A beszámolód elég jól indult, akkor vett egy rossz irányt amikor a találkozást "Alkalmi légyottnak" minősítetted.
Nem szép tőlem, de ez a reagálás már nem neked szól, hanem azoknak a kedves férfiaknak akik szeretnének velem találkozni. /Shinrai hozzád még akkor szóltam, amikor a beszámoló vissza lett küldve korrigálásra, mert nem létező tárgyakat említettél és lehetőséged volt átgondolni a beszámolód valóságtartalmát./ Nagyot fog csalódni az, aki alkalmi légyottra készül velem. A bemutatkozásomat és a bővebb infomat nem írom le mégegyszer ne haragudjatok, de ott tisztán látszik hogy milyen jellegű találkozásra lehet számítani. A beszámolókból egyértelműen kiderül, hogy ki a címzett.
Ez a történet a "kollégák" lenyűgözésére íródott, amivel nincs baj ha az író eldöntötte, hogy többet nem igényli a hirdető szolgáltatását. Csak egy pár dolog. Azért mert Lana szól nem jelenti azt, hogy éppen kiéhezett hangulatban vagyok és ráugrok a vendégemre. Egyszerűen szeretem ezt a zenét! A masszázs közben nem nyúlkálok, ha érzel valamit az véletlen! Nem fogom a beszámoló minden pontját részletesen megvétózni, mert nincsen gyomrom mégegyszer végigolvasni!

Berni beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-11-17

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Telefonon kerestem, mikor láttam "Most hívható" és pár csörgés után felvette kedves hangján majd minden fontos dolgot elmondott, amit tudni szerettem volna. Ezután még beszélgettünk egy kicsit mert ő is szeretett volna megtudni néhány dolgot rólam. Mindent megbeszélve már csak a randi időpontját kellet lefixálnunk, ami pár nappal később jött létre. Előző napra kért egy SMS megerősítést érkezésemről, amit meg is tettem. Randinkat VTR-en is jeleztem, ami visszaigazolást is kapott egy kis idő elteltével.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Alkalmi légyottunk helyszíne Víziváros egy régi építésű háza, aminek földszintjén található a lakás. Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető busz, villamos HÉV jár a közelben, aminek megállítóitól jó öt perces sétát kell megtennünk a kapuig. Én autóval mentem GPS odavisz. Ismerve a környéket könnyen találtam parkolóhelyet, de arra senki ne számítson, hogy abban az utcában talál parkolásra alkalmas helyet, mert nagy szerencse kell hozzá. Megérkezésünkkor telefonon kapjuk a bejutáshoz a kódot és az útmutatást merre kell mennünk.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás elé érve nyitott ajtónál vár kedvesünk majd belépve az előszobába levehetjük cipőnket, kabátunkat. Ettől jobbra a nappali található, ahol letehetjük ruháinkat, a szobainasra és egy kanapéra. A nappalitól jobbra egy kis folyosóról nyílik a fürdőszoba, ahol zuhanyzó található elhúzható függönnyel és akinek fontos magas pereme van, hogy ne árasszuk el a fürdőszobát. Tusfürdőből nincs nagy választék, de ahhoz elég, hogy választani tudjunk. Nagyon sokféle törölköző van kikészítve az ott található polcos szekrényen, mindenki ízlése szerint választhat puha és kevésbé puhák közül. A mosdó fölötti polcon kikészítve szájvíz kis poharak kíséretében. A fürdőszobához vezető folyosóról még egyszer jobbra fordulva kis galériás szoba alsó részében vár kedvesünk a masszázságy mellett.
Berni külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
A bejárati ajtón belépve egy nagyon csinos hölgy fogadott fekete felső és nadrág kombóban, hozzáillő magas sarkú cipőben, mintha egy barátnős randira érkeztem volna. Az ajtónyitást követően láttam meg szép arcát, ami nekem nagyon tetszett. Kedves mosolyával meg egyből levett a lábamról és azok a szép szemei megigéztek, amire bátran mondhatom mosolyogtak azok is.

Erotikus masszázs
Svédmasszázs:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
4
Erotikusmasszázs:
5
Frissitő masszázs:
5
Hátmasszázs:
5
Megérkezésem után beinvitált a nappaliba szép vendéglátóm és egy ismerkedős beszélgetés vette kezdetét, hogy jobban egymásra tudjunk hangolódni. Ezt követően levetkőztem és a fürdőszobába letudtam a frissítő zuhanyt, ami után a szájvíz használata sem maradt el tudva azt kedvesünknél nincs csók, de a komfortérzetünknek jót tesz. A fürdőből belépve a masszázsszobába kedvesünk az ágy mellett vár, de már nem abban a ruhában, amiben fogadott, hanem egy szexi csipkés fekete body-ban kiemelve teste minden szépségét. Kedvesen mondta elfogyott kedvenc kókuszos masszázsolaja és nem zavar e ha egy erősebb illattal kombinált kémet használ, amit ő állított össze. Mondtam nem zavar egyáltalán majd ezután megkért feküdjek az ágyra, ami után rám terítette sz előmelegített törölközőt majd kezdetét vette szakszerű masszázsom a lábaimtól felfelé haladva. Nagyon jól esett, hogy nem az a finomkodó, simogató masszázst adta, hanem az erősebbik fajtát, amire szükségem volt. Már ekkor éreztem érzéki kalandban lesz részem mert mikor lábaim közt járt kezével szerintem nem véletlenül tarisznyámat is érintette nem is kevésszer. Természetesen hátam és karom sem maradt ki megtalálva ott is azokat a pontokat, ahol befeszült izmaimnak szüksége volt szakavatott kezeinek érintésére. A masszázs közben végig beszélgettünk és amire felfigyeltem nem meditációs zene szólt, hanem romantikus, ami kedvesem hangulatára hívta fel figyelmem. Egy idő után kérte forduljak meg, amit meg is tettem, de még nem jött el kényeztetésem ideje mert, mint jó masszőrhöz illik elölről is átmasszírozta lábaimat, ami közben nem tudtam ellenállni csodás formás testének és simogatni kezdtem karját, hátát, kerek popsiját.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Mikor végzett a masszázzsal mondta milyen meleg lett és levette szexi body-ját megmutatva teste minden szépségét kerek melleit feszes lapos hasát. Kezébe vette férfiasságom finoman hátrahúzta makkomról a bőrt majd kéjes hangjával életet kezdett lehelni belé, mire szépen merevedésnek indult. Ez így kevés lett volna mert nekem is fontos az érintés, amire az engedélyt megkapva simogatni kezdtem kedvesem popsiját, amibe bele is markoltam gyengéden, de mikor melleit vettem kezembe simogatva azokat keményedtem fel rendesen és már kedvesem szája is olyan közel volt makkomhoz, hogy éreztem leheletét. Erősen és gyengéden felváltva markolta izgatta mozgatta le föl farkamon kezét én meg nem tudtam betelni gyönyörű teste érintésével. Fekve már nem volt olyan kényelmes ezért felültem szembe vele és magamhoz húztam megmarkolva popsiját miközben csókokat leheltem nyakára arcára vállára majd mikor kicsit hátradőlt a fal felé érzékeny bimbóit vettem felváltva számba szopva őket. Érintéseimre hangjai felerősödtek sóhajai csak fokozták vágyam, amit megérzett mert újból rámarkolt merevségemre mozgatva rajta kezét majd lehajolva azt hittem beveszi szájába olyan közel hajolt ismét hozzá - nincs francia kedvesünknél, de olyan jól csinálta, hogy úgy éreztem mintha szopná farkam főleg, hogy hajába túrhattam közben ujjaimmal, fejét fogva.

Sokáig nem maradt guggolva mert felállt megfordulva popsiját mutatta felém, amit kezeimmel kicsit széthúztam, hogy félgömbjei közé tegyem keménységem, aminek nekidőlt én meg mintha dugnám édes kelyhét mozogtam közöttük méghozzá úgy, hogy előre nyúlva gyönyörű melleit kényeztettem.

Sóhajai már nagyon közel vittek a gyönyörhöz ezt megérezte kedvesem ezért átment az ágy másik oldalára, ahol neki is több mozgástere van és úgy fordított ismét hátat nekem megkapaszkodva a galéria feljáró lépcsőjébe. Visszavágytam félgömbjei közé, ahol nagyon jól érezte magát merevségem úgy mozogtam köztük egyre közelebb jutva az elélvezéshez Az ággyal szemben lévő tükörben akciónk minden mozdulatát jól lehetett követni, és egy ilyen alkalommal megjegyezte kedvesem milyen jól összepasszol testünk, ami után megkérdezte, hova szeretnék elélvezni melleire vagy popsijára, de ő adta meg a választ, hogy popsijára szeretné és mikor ezt kimondta fokoztam mozgásom és már nem volt visszaút éreztem kitörésem közeledtét és szabadjára engedtem forró lávaként kitörő utódokat gyönyörű popsijára.

Kedvesemtől kaptam törlőkendőt, amivel először megtisztítottam popsiját majd magamat. Miután visszatért belém az erő elmentem zuhanyozni majd felöltözni a nappaliba, ahol már ismét csinos ruhájába felöltözött kedvesem várt. Itt még beszélgettünk egy kicsit, aminek végén a pultra kikészített kis tányéron szervírozva finom Schoko-Bons csokit kaptam az elején kapott vízzel, amiket jóízűen elfogyasztottam. Ezt követően az ajtóban két puszit kaptam szép kedvesemtől egy ölelés kíséretében, mikor mondtam is neki legszívesebben el sem ereszteném, de persze mennem kellett majd mosollyal az arcomon távoztam a masszázstól megújulva a kényeztetéstő boldogan teljesen kielégülve. :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A csokor mérete nagyon kedvező másfél órával számolva, de ennek mértékéről az oldalon is tájékozódhatunk mert kiírta kedvesünk. Mondhatnám, hogy átlagos vagy alatta van kicsivel, de már nehezen lehet követni hol mikor kinél mi az átlagos. Extra nincs, de nincs is szükség rá mert az extra maga vendéglátónk, aki odafigyelve adja meg azt, amiért meglátogattuk. Utólag tettem a pultra a rózsaszálakat egy csokorba foglalva addig egyszer sem került szóba és míg ott voltam ott is maradt. Köszönöm a bizalmat, hogy első alkalommal nem előre kérte.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Egy nagyon szép, kedves, érzéki hölgyet ismertem meg, aki az ottlétünk alatt megtesz mindent, hogy nagyon jól érezzük magunkat. Minden itt létrejött randit mi alakítunk egymásra figyelve elvárások nélkül mert csak kölcsönös szimpátia és bizalom alapján adhatjuk meg a másiknak a jó érzéseket. Kedvesemtől olyan figyelmet kaptam, amit nagyon kevés hölgy tud ilyen színvonalon megadni. Masszázsa elsőrangú pont olyan erősségű, amit szeretek és kell ahhoz, hogy a problémás helyek felfrissüljenek. Kifinomult érzékisége a mennyekbe repített. Nagyon jó beszélgetőtárs minden témára nyitott. Az érintéseit élvezni szeretném még nagyon sokszor ugyanúgy, mint gyönyörű testét kezeim közt tudni bejárva csodálatos domborulatait hallva közben sóhajait. Köszönöm az együttlétünk minden percét, amit nagyon élveztem és remélem, hogy ez kölcsönös volt részéről is. Ha rajtam múlik biztosan találkozunk még.

Ui: Köszönöm a Ratatouille főzési tippet meg is csináltam és finom lett, ahhoz képest, hogy először csináltam. :)
Ui utóirata: Vissza kellett kérnem a beszámolót pontosítás miatt mert pont a lényegi pontozást rontottam el, de sajnos utólag tudtam meg ezen már nem lehet változtatni beküldés után ezért itt korrigálom leírva. EROTIKA rész csillagos 5-ös :)
Webmesteri megjegyzés
Eredeti beküldés dátuma: 2020-11-15 20:30:42

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Berni erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-11-24 09:04:59
Szia, a beszámoló olvasmányos, jól megírt és lenyűgöző.
Én jól megírtnak értékeltem.
Berni mértéktartó reagálását olvasva viszont elolvastam a hölgy bővebb infóját és a bemutatkozását is. Azt hiszem bizonyos vonatkozásokban mondhatjuk azt, hogy volt itt egy kis Benedek Elek féle mesei részlet is. Eddig a hölgyről mértéktartő írások születtek, ha nem bánod, azoknak jobban hiszek.

2020-11-23 18:51:55
Bajban vagyok az értékeléssel, mert a beszit olvasva az nagyon jó munka. De ha hozzaveszem Berni reakcióját, akkor kiderül hogy az az összhang valahol a ködös homályba veszett és belekerült néhany félreertelmezhető részlet is. Mondjuk megvan a véleményem arról a vendégről is, aki egy korábbi beszit kér számon Bernin, mintha meg lehetne/kellene ismételnie ugyanazokat a mozdulatokat és hangulatot. Kösz!

2020-11-20 22:23:14
Nem szokásom személyeskedni, most sem teszem. Nem kiabálok. És fogadatlan prókátor sem vagyok. Amit írtam, azt olvastam is. Légy szives te is ezt tedd. Olvass és értelmezz...Különben igazad van, későre jár, sokan alszanak, felejtsük el. A felkiáltójeleimet is. Ha már ennyire a 'dögyödben' vannak :(

2020-11-20 22:00:21
Kérlek áruld el vénkecske, van akik már békésen alszanak, Te meg már megint miért kiabálsz?
Gondolod, hogy attól lesz igazad, vagy nagyobb súlya lesz a mondandódnak, mert ismét odabiggyeszted a felkiáltójeleidet?
Ismerhetsz már annyira, a ferdítést, semmilyen mértékben nem szeretem.
Itt, csakis egy lány, konkrétan berni reagálását olvashattad, mégis több lányt emlegettél.
Mivel Shinrai beszámolóit rendszeresen elolvasom, így van ismeretem, a kapcsolódó reagálások tartalmáról.
Soha nem olvastam negatív, elmarasztaló véleményt.
Az ilyen jellegű aktivitásod, lehet van akinek bejön, bocs, de az nem én vagyok.:)

2020-11-20 21:28:49
T. Shinrai, szépen is helyesen is írsz ,mégis kapsz hideget- meleget! És nemcsak az olvasóktól. Valamit nem jól csinálsz, Berni komentjének utolsó mondata telitalálat.... Nagyon nem kóser valami ha a lányok így "kioktatnak" ! Talán visszafogottabban kellene írjál a jövőben. Vagy válassz másként.

FunkciókBerni legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-11-18) : Mondja, hogy ez a fekete body a kedvence, jól esik az érzés, hogy épp ezt választotta a mai randinkra. Pár pillanatig csak állok és bámulom, aztán feldobom magam hasra a padon, ő pedig a már többször tapasztalt és mások által is leírt koreográfia szerint lát nekem. Jólesően meleg a törölköző, amit rám terít és az olaj is szinte süti a bőrömet, ahogy rám csurgatja és elkezdi nagy figyelemmel és jóleső hozzáértéssel belemasszírozni a szöveteimbe.

felejthetetlen: 4db
(2020-12-14) : Az ember masszázs közben azt csinálhatja, amilyen hangulatban van. Ha beszélgetni szeretnél beszélgetsz. Bármiről, Berni minden témára nyitott és tájékozott, őszinte érdeklődéssel fogad bármilyen témát. Ha pihenni szeretnél síri csöndben élvezheted az érintéseket. Berni már belépéskor, mintha "beolvasna" hogy milyen hangulatban vagy és mire van szükséged.

(2020-11-23) : Minden mozdulata tanult és szakavatott nem limi lomi, himi humi, mindent masszázsfajtát felsoroló de semmihez sem értő masszzőz Berni. Ő tényleg tudja mit csinál, úgy és azt csinál amit az adott testrész regenerálódásához a legjobb. Több évtizedes pályafutásom alatt szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hogy kinek a masszázs tudománya ért fel Berni szakmaiságához.

(2020-11-02) : A melegített frottír törölköző most is jólesik a picit az ideálisnál talán hűvösebb szobában, és a szintén meleg olajat is olyan erővel dörgöli/nyomkodja szöveteimbe, hogy ha fázósabb lennék, se zavarna a levegő hőmérséklete. Lábszáram, vádlim és combjaim kerülnek kezei alá, majd derekam és hátam valamint vállaim is kapnak a jóból.

nagyon jó: 2db
(2020-11-03) : Zuhanyzás után egy fekete neccharisnyás vadmacska vár csipke bodyban, amin éppenhogy nem szúrnak át a hegyes bimbók. Haját lazán kiengedve, fejét oldalra billentve kacér mosolyok és pillantások kíséretében vezet a massz szobába. Lepillant a derekamra tekert törölközőre, ami egyértelműen árulkodik izgalmi állapotomról, majd provokatívan a szemembe mondja “Okè baby a masszázs lesz a befejezés“

(2020-10-29) : Először lassú gyengéd simítások, néha kemény gyúrásokkal, amit ismét finom simításokkal csillapít. A láb a fő specialitás a vádli és a combok átgyúrása. Lehet pihenni és beszélgetni is masszázsközben. Berni nem tolakodó, teljes mértékben a páciens hangulatához igadozik. Én most kicsit dekoncentrált voltam , csak érezni akartam a számomra szinte szédítően finom érintéseket

: 7db
(2020-11-19) : Ami ezután jön, az egy fenséges és profi masszázs. A melegített törölköző, olaj, és Berni finom, puha érintései tényleg olyan erővel bírnak, amitől ki tudsz kapcsolni, és el tudod engedni azt a sok vágyálmot, hogy hogyan szeretnéd magadhoz ölelni és kényeztetni azt a csodanőt, aki éppen egy szexi fehérneműben jár körülötted. A masszázs tanult mozdulatokkal történik, változatos erősséggel igényelhető. Mivel én az erősebb típusú masszázst szeretem, nálam még egy bambuszhengerrel is segített kilazítani a fáradalmakat.

(2020-10-21) : A kisebbik ,,dolgozó" szobába invitált, ahol egy igazi kicsit gyúrós masszázs vette kezdetét, úgyhogy hasra vágódtam. Nekem kicsit szokatlan volt, mert ilyen alapos masszázst, még csak egyszer kaptam Hévizen, de azt nem Berni abszolválta. Alulról indított, amikor jeleztem egy kicsit visszavett az erősségből.

(2020-10-09) : Fekvés az ágyra, halk spirituális zene, kellemes megvilágítás, melegített törülköző takar, meleg olajjal csorgat végig combtól és végig simít a puha kezekkel. Beszélgetünk nevetgélünk, az itteni viselkedésen a fő téma:) Akkor halkulunk el kicsit, mikor a hátamhoz ér úgy, hogy a masszázs ágy végébe áll. A vállaimtól elindul a gerincem mellett lefelé a derekam irányába, lassan, iszonyú érzékien. Melle a fejemet érinti..