42
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
354
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Bébii szexpartner

szexpartner

Bébii-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-15 15:44:32

StevieBp
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bébii reagálása

Kedves StevieBp!

Köszönöm szépen a beszámolód!

Nagyon-nagyon-nagyon jól estek a kedves szavaid rólam!
Igazán megtisztelsz :)

Gyönyörű napot kívánok Neked!

Bébii beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-16

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Bővebb infó lekérésével minden fontos információt megkaptam. VTR-en keresztül értem el, ott kaptam meg a pontos címet.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Pontos címet kaptam, nincs miről beszélni. Budapesten van kerület, utca, házszám. Aki nem talál oda, az nem érdemli meg ezen szolgáltatást. A kormány ingyenessé tette a parkolást a veszélyhelyzetre való tekintetre, ezért ezzel nem volt gond. Belváros lévén viszont nem mindig van közvetlenül a ház előtt szabad hely. Érdemes a parkolóhely keresést belekalkulálni az utazás idejébe.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
A lakás viszonylag új építésű társasház első emeletén található. Modern, tiszta rendezett. Fürdő tip-top minden rendelkezésre áll. Tiszta törülköző, tusfürdő, deo választék elegendő. Tett helyszíne hangulatos kis szoba, földön normál francia ágy matrac, falon tükör, hangulatos ledvilágítás, szolid instrumentális lágy zene.
Bébii külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Bébii külseje nem semmi. Nem egy bulimiás, anorexiás alkat, viszont rendkívül arányos, csinos külsővel rendelkezik. Szerintem, ruhatára összes darabja tökéletesen áll rajta. Selymes, bársonyos bőr, feszes kötött izomzat, melle ideálisan nagy, popója valami csoda. Bébii teste ideális illusztrációja az "Emberi Test" című enciklopédiának. Arca kedves mosolygós, rendkívül szimpatikus, kortalan. Véleményem szerint a kiírt számadatokat meghazudtolóan érettebb intellektussal rendelkezik. Nagy előnyére.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Megérkezvén Bébii-hez, köszönés, bemutatkozás kötelező körök után, a szobába invitált. Kaptam tiszta törölközőt, majd profi hosztesz módjára mutatta az utat a fürdő felé. Mindent készséggel végigmutatott, majd mondta, hogy fürdőből kijövet, az előszobában vár és együtt megyünk a tett helyszínére. Így is történt. Leheveredvén lágy simogatások és csókok következtek, majd egyre lejjebb, lejjebb kalandozott. Finom érintések nyelvjátékok következtek, nem is maradt el a várva várt eredmény, rögtön hadrendbe állt az obsitos. Finom lágy francia után magam kértem, hogy készen állok és lovagoljon meg. Szolid, igényes körmével nem szerette volna megsérteni a védőfelszerelést, ezért annak felhelyezését tőlem kérte. Lágy érzéki mozdulatokkal lovagolt, gömbcsuklót meghazudtoló minden irányban mozgó csípőjátékot produkált. Hol lovas, hol ló volt hevesebb. Pózváltás következett és kutya pózban tárult elém egy gyönyörű popó látványa. Szemből, misszionárius pórban is ölelhettem, majd érezvén kimerültségemet, natúr francia óra vetett véget ennek a kalandnak.
Rapid tisztálkodást, ami nedves és száraz törlőkendők használatát jelenti, követően egymás mellett feküdve még elbeszélgettünk az élet nagy dolgairól és mindenről is. Időm végéhez közeledvén Bébii egy új tiszta törülközőt ajánlott fel, melyet elfogadva irány a frissítő zuhany. Öltözködés közben még egy-egy téma megbeszélésre került, majd a megfelelő számú rózsaszálakat elhelyeztem egy kis asztalkán. Udvariasan kikísért, majd puszival párosuló fájdalmas búcsút vettem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Korrekt hirdető alap szolgáltatását vettem igénybe, amit maximálisan meg is kaptam. Csak ajánlani tudom.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Bébii egy tökéletes Nő! Ilyen nőt csak kívánni tud az ember magának. Gondolatokat olvas, érez, hangolódik, teljes szimbiózisba kerül partnerével. Szinte már hihetetlen kategória.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bébii szexpartner beszámolójáról

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókBébii legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2020-12-10) : valamilyen formációban de hátulról csináljuk. van, amikor én vagyok alul és ő fekem háttal lovagol meg, vagy hogy állva hátulról, van hogy simán négykézlábasan. egyszerűen ilyen feneket nem találsz még egyet a városban! a végén pedig mindig vsz végez ki, ami megint csak mennyei: lassan, de határozottan, kíméletlenül kifacsar, és a végén nem rohan el, hanem szépen hagy lenyugodni.

(2020-11-17) : Szinte villámcsapásként ért az a mámorítóan kellemes élmény, ahogy az ajkaival rászorított a legérzékenyebb testrészemre. Jó nyálasan, hangosan cuppogva szopogatott, fürge nyelve mindez alatt szüntelenül masszírozta körbe körbe a farkamat. Isteni finoman csinálta, egészen a lábujjamig kihatott ez a csodálatos érzés. Majd lassan egyre mélyebbre engedte és hopp…

(2020-09-09) : Ezután Ő kezdett bele a kényeztetésembe és kaptam tőle egy csodálatos NF-et. Fantasztikusan használta a nyelvét, ajkait, kezét ezért hamar tűzkészültségbe kerültem. Gumit húztunk és már meg is lovagolt. Nagyon érezte, hogy miképpen mozogjunk együtt. Átfordultunk kutyusba. Na az a látvány ahogy megemelte a popóját

felejthetetlen: 4db
(2021-01-21) : Ölemre hajolva újra ajkai közé vett, s a félkemény testrészemet kezdte újraéleszteni. Lágy franciája gyorsan hatott, ezt még tetézte nyelve játéka, és torka bizsergetése. Egyszerre gondoltunk a beöltöztetésre, a kibontott köpenyt kérésére sk. helyeztem fel, kis szerencsétlenkedés után. Ez a közjáték nekem kedvezett,

(2020-11-05) : Franciája nagyon jó volt, mélyen bevette a lécet, közben simogattam a puncit hátulról. Gondoltam egyet és közelebb mentem, hogy bele tudjak nyalni rendesen. Gyönyörű zárt kis puncija van, fincsi volt nagyon. Ezután gumit tettünk a farkamra, majd hátulról kutyusban nekiestem

(2020-06-02) : Hát ilyen finom franciában, amivel megajándékozott, tényleg ritkán részesül az ember. Lassan, teli élvezettel számomra gyönyörű élményt nyújtva szopogatta a farkamat.

nagyon jó: 4db
(2020-11-17) : Kezét szinte nem is használva kezelésbe vett a szájával,hol félig hol tövig bevette a farkamat ,felváltott sebességel ,hol leállt és kizárólag a makkal foglalkozott,nem siette el,nem akart egyből kivégezni,oldalról kezdte a kényeztetés,majd pózt váltót és szembe helyezkedett,fokozatosan a vége fele növelte a tempót,próbáltam neki ellen állni,észre is vette enyhe mosoly után picit kezével pár húzás erejéig rásegített,

(2020-11-13) : Kis kacajjal hátamra parancsolt, majd apró puszikkal illette mellemet, hasamat. Mire már lent járt a kéjrúdnál, már elég kemény voltam. Bíztatás nélkül eltüntette az örömvirslit. Mikor már a nózija a hasamon koppant, akkor figyeltem fel rá, hogy milyen finom a franciája. Szinte alig észrevehetően dolgozott serényen. Még a múltkori önmagát is felülmúlta. Mikor már vassá edzette kardomat ideje volt a hüvelybe is betenni.

(2020-09-12) : Picit megpihent a drága,hogy összekapja magát,majd fordulás következett elterültem a matracon oldalról elkezdett kényeztetni,hogy a tükörbe is lássam egyidejűleg a franciáját. Makkomat játékos nyelvcsapásokkal illette,majd franciáját kevés kézzel kiegészítve kényeztetett,olykor picit száját pihentetve random módon kicsit pornósan kezével nagyobb ütemmel,rövidebb ideig verte a hímtagom.

: 6db
(2021-01-05) : Felpattant es le is kapta a bugyit hogy az mar folosleges es jott is francia rohamra. Nagyon finoman csinalja kozben markoltam ahol ertem foleg a formas nagy feneket gyurtam. Gumiert kialtottam amit en raktam fel mert nem akart megkarcolni a mukormeivel. Egy kis francia a jo kondiert es mar ult is ram. Nagyon tetszezz hogy lattam az arckifejezesen hogy tetszik neki es elvez

(2020-12-10) : Minimális masszírozós-simogatós felvezetéssel indult a progi, de lévén két fordulóra terveztem, így hamar a szájába is kerültem és mikor kemény állapotúra varázsolt, kértem, hogy hadd álljak inkább - merthogy eddig egy tatami matracon helyezkedtünk el. Ezt a pózt jobban élvezem, látványosabbnak is találom, ha egy szép lány előttem térdelve ügyködik a szerszámon.

(2020-11-24) : A köztes időben kaptam egy minden porcikámra kitérő masszázst, amit kellően erős kézzel csinált és alaposan. Nem kapkodta el aminek örültem, mert ezt a részét vártam a legjobban. Közben eleinte beszélgettünk is de a végén csendben ellazulva élveztem a műsort. Tényleg ért ehhez a részéhez, erős keze van amivel rendesen át tud gyúrni. A második körben ismét franciás kényeztetéssel inditottunk,