25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Torkos Nova szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Torkos Nova-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-13 22:52:36

samator
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Torkos Nova beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-16

Egyeztetés
Elérhető:
5
Már ismerjük egymást, eddig mindig telefonon egyeztettünk, ezen alkalommal is így történt . Aktívan használja az oldalt, mindig kiírja ha elérhető vált az napra, most is megnéztem, hogy bejelentkezett-e. Mivel jelezte, hogy várja a vendégeit már hívtam is. Egyből is fel is vette, az a felajánlott időpont megfelelőségén kellett kicsit gondolkozom, de szerencsére Nova türelmes volt és megvárta, amíg kiagyalom a logisztikát. Végül jó lett mindkettőnknek a feldobott időpont.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Újbuda frekventált részén található meg Nova kuckója. Szocialista lakópark, sok parkkal és nem kevés parkolóval. Rendezett környék. BKV-val mentem, azzal könnyen megközelíthető a cím. Villamos és metró is megáll a közelben. A címet könnyű beazonosítani.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Felújított panellakásban fogadott Nova. A tisztaság és a higiénia teljesen rendben volt. Többen vannak a lakásban, de ez volt zavaró, a diszkréció teljesen megoldott. A hálóban egy nagy francia ágy szolgál a hancúrozásra, pakolni egy fotelbe lehet. A fürdőszoba a szokásos panel kialakítású, egy kád+függöny kombó segíti a zuhanyzást. Dezodor, szájvíz, többféle márkás tusfürdő és friss törölköző rendelkezésre áll.
Torkos Nova külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képeknek teljesen megfelel. A beengedéshez fel vett egy köpenyt, de ami beértünk a lakásba értünk egyből levette. Alatta a pántos fekete ruci volt. Élőben jobban áll rajta mint a képeken. Szóval semmi meglepetés . Alacsony, gömbölyű nő Nova. De csak ott gömbölyödik ami a férfi népet teljesen tűzbe hozza. Nagy mellek, formás fenék adott, ahogy ez írja is magáról. Nagyon izgató volt , ahogy a tangás fenekében sétálva bevezetett a szobába. A bomba testhez egy mindig mosolygós arc is társul.

Action
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Kebelszex:
5
Érkezésemkor hívtam, de pár perc türelmet kért. Vártam egy kicsit, kibírtam az a kis időt és pár perc múlva már úton is voltam a megadott emeletre. A szobában gyorsan levettem a ruháim, miközben váltottunk pár szót, a jelen helyzetről és hogy kivel mit történ mostanában. Alapos, de gyors tisztálkodás után siettem vissza a szobába. Addigra más Nova is megszabadult az öltözékétől, és teljesen meztelenül térdelt az ágyon amikor újra beléptem a szobába. Mosolyogva invitált, hogy menjek közelebb. Eleget is tettem a meghívásnak és én is feltérdeltem az ágyra Novával szemben. Üdvözöltük egymást, majd egészen barátnős ismerkedés kezdtünk. Volt simogatás, puszi meg minden. Én rontottal el először ezt a romantikus helyzetet azzal , hogy megmarkoltam a fenekét. Fentről láttam rá Nova válla fölött, annyira izgatótan domborodott, hogy muszáj volt megfognom. Nem is engedtem el egy darabig. Nova is elkezdett lefelé ereszkedni, egészen addig míg teljesen négykézlábra nem ereszkedett velem szemben. És kezdetét vette a méltán híres orális kényeztetése. Ebben sem barátnő fíling nem volt, erősen a pornós kategóriába lépett Nova. Közben még mindig elértem a fenekét és folyamatosan simogattam és markolásztam miközben ő rendületlenül kényeztetett. Végül kicsit pozíciót váltott és olyan pucsítós pózt vett a franciázáshoz, hogy a látványtól és az oralitástól majdnem végem is lett. Gyorsan kértem egy kényeztető - kényeztetett cserét, amelyet Nova örömmel teljesített és hanyatt vágta magát velem szemben. Itt ismét barátnő fílinges vettem a tempót és szép lassan indultam a nyelvemmel a nyaktól az öl irányába. A mellekkel elég sokat elidőztem, kézzel nyelvvel is felfedeztem őket. Végül célba értem és vendéglátóm megelégedésére próbáltam én is vissza adni valamit az orális élvezetekből. Úgy tűnt ez valamennyire sikerült és ismét én következem az élvezkedők sorában. Én is gyorsan hanyatt vágtam magam és hagytam, hogy Nova a nyakamtól elindulva elérje a célterületet. Közben a kezem tapadt a mellére és a fenekére is. Ő is célba ért és elkezdte a pornós franciáját. Volt mélytorok és nyál is bőven. A farkam környéki területek sem maradtak ki . Miután kellő mennyiségű nyál gyűlt össze Nova egy kis csúszka maszzázst is előadott, azaz a mellei közé csúsztatta a farkam és elkezdett rajtam fel le mozogni. Már megint majdnem végem lett ezért kértem gumit. A szokásos kutyus pózt választottam, oda álltam az ágy mellé Nova pedig elém mászott és kellően bepúcsított. Magamhoz tértem a látványtól és elkezdődött az aktus. Nova némi ellenmozgással segítette az élvezett fokozását. Jól is ment nem sokáig bírtam így és harmadjára már nem vissza magam. Engedélyt kérve a fenekére élveztem. Teljesen kipurcantam. Kaptam egy pohár vizet, kicsit beszélgettünk majd egy öblítő zuhanyzás után hazaindultam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Áltag feletti az ajándék mértéke, különböző fórumokon meg is tudni, hogy mekkora. Én előre ki le szoktam tenni az ajándékot, ezúttal is így tettem. Szóba sem került.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Már többször találkoztunk, eddig mindig a költözései után is követtem az új helyre. . Amit ír magáról teljesen igaz és tartja magát hozzá. Ha valakinek tetszenek a képei és a leírás alapján szeretne egy ilyen együttlétet nem fog csalódni. Sajnos rosszul állok a kiosztható címekkel, ezért adok csak "jó" címkét. E fölött van az biztos.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Torkos Nova szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókTorkos Nova legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2020-10-16) : Na itt aztán nem volt hiba semmiben. Kérem sok mindenkinél voltam, sokat megéltem, sokat tapasztaltam, de ilyen mélytorkost még esküszöm sehol nem láttam és éreztem. Megszoktam, hogy a "specialisták" elég hosszú ideig képesek játszani a farkammal, de egy idő után azért levegőt kell nekik is venniük.

(2020-06-17) : . Ki merem jelenteni, hogy mélytorolban és kényszerfranciában jelenleg Budapesten az első helyen áll, igaz szorosan követi két másik kedvencem. Megérkeztem, váltottunk pár szót, törülköző majd gyors fürdés. Szobába vissza érve már meztelenül az ágyon várt.

(2019-10-17) : Hosszú ideig voltam a torkában majd kihúztam magamat a torkából. Nova hatalmas mennyiségű nyálat köpött a farkamra, mondtam neki, hogy ma nagyon sok nyálat szeretnék tőle látni amit természetesen megkaptam.

felejthetetlen: 38db
(2020-10-19) : Nova először szemből támadta le a farkamat, egy darabig néztem, ahogy csinálta, hihetetlen vizuális élményt nyújt. Kértem, hogy forduljunk 69-be, hogy én is tudjak egy kicsit nyalakodni és elhúzni az élvezetet. Elémtárult gyönyörű puncija, kezdetben csak kis puszikat adtam rá, a végén viszont már úgy nyaltam ki őt, mintha az életem múlna rajta. Néha Nova hangjaiból arra következtettem, hogy Ő is élvezi.

(2020-08-28) : Nova kicsit ellenállt, a bimbóimat kezdte kényeztetni felváltva, majd egyszercsak a golyóimon éreztem a forró nyelve táncát. Szívta külön külön is, és egyszerre mind a két golyómat, közben az arcához vertem a farkamat. Egy jó nagy adag nyálat köpött a makkomra, és már azonnal vett is a szájába.

(2020-07-06) : Rengeteg nyállal, koppanásig, a torkában forgatva, zacsit nyelvezve szopott. Lendületesen, ütemesen csinálta. Többször kértem ezt-azt, azokat mind zokszó nélkül és azonnal, jó hangulatban teljesítette.

nagyon jó: 59db
(2020-12-11) : Egy idő után Nova elkezdte kóstolgatni az örömvirslit, majd se szó se beszéd teljesen eltüntette a szájában. Nagyon kellemes élmény volt, hogy egyszerre kényeztetnek. Amíg Nova délen foglalatoskodott a dákóval, addig Jessyca folyamatosan testemet csókolta. Nova orra ugyan nem koppant a hasamon, de próbálkozott. A lelkesedése csúcson volt. Erről később is írok. :)

(2020-07-21) : Nova pedig szájjal vette kezelésbe a kis ezredest. Az ő franciája durvábban pornós, jól összenyálaz és koppanásig, hevesen küldi be a kárót, faszmeresztő hanghatások közepette, a golyókat sem kihagyva. Időnként inkább kézzel ápolt, hathatós szakértelemmel

(2020-06-29) : Az ágyon Jesst választom kezdésül az aktusra, gumihúzás és hátulról dugom, isteni a puncija és a teste látványa, közben Nova van szembe nekem, vele puszik és simogatások valamint a tükörből látom a fenekét, punciját, kölcsönös francia nem fért bele az időmbe majd máskor, pedig mindkét lány puncija szép. Majd Jesst megkérem hogy szemből. Ő mindkét lábat nem tudja feltenni de az egyik nyakamba tétele ugyanazt a feelinget adja nekem.

: 121db
(2020-12-31) : Furdőből visszatérve lefekudtem az ágyra és egyből a lényegre tért. Nem sokszor volt hasonló élményem. Ezt szopásnak hívják a javából.

(2020-12-15) : Aztán Nova egyre délebb tájra tévedt, míg nem elérte a szexi szájával a velem egykorút. Nem telt bele két másodperc és eltűnt a szájában. Aztán kezdetét vette az a fajta szopás, amiről már jó néhány Nováról írt beszámolóban olvastam. Konkrétan mélytorkoztatta magát olyan hanghatásokkal, amelyeket a hardcore pornóban lát az ember csak. Isteni érzés volt, de gondoltam ebből hozzuk ki a maximumot.

(2020-11-26) : Finom csókokkal és gyengéd ölelésekkel fedeztük fel újra egymás testét. Nova először a nyakamnál kezdte lágy csókokkal majd egyre lejjebb haladt. Közben én félig térdelő és ülő helyzetbe kerültem az ágy közepére. Nova kezébe fogta ekkorra már duzzadó farkamat, lassan végignyalta a hegyétől tövéig az egészet, bepucsított, majd tövig bekapta és elkezdte szopni.

lehetne jobb: 1db
(2012-12-11) : Úgyhogy ismét hátulról, ezúttal állva. Amikor tudott az ágyon is, állva is aktívan mozgott tolta magát. Végem a szájában lett, minden furcsaság és kellemetlenség ellenére hatalmasat durrantam.

egyeztetési probléma: 4db
(2015-12-18) : A 9.55-től 10.30-ig csörgettem 4x-5x, semmi válasz. SMS-ben további szép napot kívánva elgurultam a helyszínről.

(2015-12-15) : 'Most hívd, telefonnál van, felveszi', hirdette az oldal, így azzal a biztos tudattal nyúltam a készülékhez, hogy sikerülni fog a szervezés. Így is történt, megbeszéltük a lánnyal, aki felvette a telefont és Nickyként viselkedett

(2015-11-12) : Probáltam hívni Nickyt telefonon de nem vette fel. Úgy döntöttem, hogy várok, mert meg akartam tapasztalni a francia tudását. A randi kezdetéhez képest fél óra elteltével se vette fel a telefont