137
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Most hívhatod!
25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-21
25
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
12:30-tól hívható
13
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Dominika szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Dominika-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-13 06:31:30

torta24
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dominika beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-13

Egyeztetés
Innen az ismertség! Telefonon most dél körül egyeztettünk késő délutánra. Megerősítő smst a kellő időben elküldtem ahogy szokás.
Megközelítés
Kondorosi, kúttal szembeni egyik új ház.
Több villamos van közel. Parkolásra kell időt szánni.
Tali előtt telefonos instrukciók.
Helyszín
Új ház, kifogástalan. A nagy nappalin át jutunk Domi szobájába. Nagy franciaágy, kislámpa világít, tükrök a szekrényajtókon.
Fürdő, törcsi oké.
Kaptam raffaellót, amiből hagytam másoknak is :-)
Dominika külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Dominika tökéletes! Mint a képeken. tényleg. Valaki odafönt ilyennek rajzolta, a lehető legszebb!
Mikor ajtót nyitott és beléptem.. többedikre már el tudom hinni :-) Arca is nagyon helyes, kedvesen mosolyog - még mindig!
Mindezt igazi 18 évesen. Jókor jó helyen van akit vendégként fogad.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Úgy jött ki, hogy egyedül ezen a napon érek rá, szerencsére volt időpont.
Nem kell várnom még 1 hetet vagy többet.

Megérkezés után fürdés, majd a tali eleje megint nézegetéssel telt! Mondhatni szokásosan.. Domi annyira elképesztően erős esztétikai élmény! Sosem elég asszem
Ismerősként nyugodtabban simogatom, közelről megcsodálom. Már nem kapkodok, Ő most az én ajándékom erre a kis időre! :-)
Kicsomagolás, szolidabb testkontaktok után magától értetődőn kényeztetem! mmmmm a tizenéves ízek :p
Érzékelhetően tetszik neki a ténykedés. Megvannak a csípőmozgások és az ízhatás! Közben viszonozza a simiket.

Aztán előbb utóbb rám kerül sor, cserélünk.
Szájába adom magam. Ő lelkesen elkezd művelni. Színesítve némi hanghatásokkal.
Nagyon érzi a témát! A tükörben távol megy a mozi. Közel pedig a cuppogását nézem és hallgatom!
Néhány perc után megtöltöm a finom szájacskáját :-) Dominika mosolyogva megvár. A vége után lassan, erotikusan mozog a törlő felé - szuper!

Maximálisan kielégültem, most elvoltam torna nélkül. Ez ne riasszon el senkit: a korábbi beszimben megírtam, milyen actiont toltunk legelső alkalommal.
Valószínű ahhoz hasonlóra számíthatnak Domi új vendégei. Tehát aktív részvételre! Ezúttal én passzív voltam, és ő alkalmazkodott hogy kölcsönösen megkíméljük egymást :D
Utána masszázs, oda-vissza, közben dumálunk.

Szeretem Őt hallgatni, hallani. Alapjáraton kedvesnek hangzik a tónusa, ahogy beszél.
Ideillő ajánló: Gary Chapman bármelyik könyve az 5 szeretetnyelvről! Nekem leginkább a szavak, hanglejtés ami számít, működik.
Dominika természetes módon szépen beszél, ebben is kiemelkedő!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nagyon megéri, minden alkalommal. NFVSZ elérhető.
Csók az inkább szájrapuszi, forró smárolás nincsen. (csak puncival :p

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Köszönöm Drága, ismét nagyon jól éreztem magam!
Fogunk még találkozni. Ha nem visz el a vírus, 21-ben szintén! Bérlet ON

Sok újat nem mondtam.. kedvem volt kicsit írni. Véges a szalagom, ezért ezt nem tudom milyen színű lesz.
Lényeg a másik amit élre tettem, amivel majd garantáltan Istennőt kapsz! ;)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dominika szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-11-15 20:27:50
Rövid tömör de a lényeg átjött és Dominika tényleg egy istennő fiatal kora ellenére már most pompás szolgáltató.

2020-11-14 16:40:15
A beszi rövid, de velős. Köszi, hogy megírtad.
A vírus meg nem az itt aktívkodóakra hajt. Azt hiszem ez mostanára egyértelmű mindenkinek. Ennyi erővel féljél inkább a sok egyéb ránk leselkedő veszélyektől és betegségektől. Közlekedj óvatosan.
De vissza ide: gratulálok és egészségedre :-)

2020-11-13 16:38:54
Valóban kicsit írtál, mármint infóban és nem feltétlen terjedelemben. Ellenben viszont a mögöttes tartalmat érteni vélem, így nekem elég...

2020-11-13 11:42:22
Nyugi nem visz el semmi, fogsz te még jövőre is írni, első talitok újra elolvasom.

FunkciókDominika legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2020-12-12) : Hú, nagyon fantasztikusan szopizik. Kérte vegyem le a bugyikát róla. Mi az hogy, ahogy írtam apró kis szirmokkal rendelkező puncika, rögtön nyalintottam. Meg is kérdezte tetszik e puncid. Igen, igen, igen. Majd újabb kis francia következett, megkérdezem hogyan szeretem. Nekem veled bármi jöhet gondoltam. Gumi fel és kutyáztunk egy kicsit. Gyönyörű volt látni a popsikát. Hamar túl estem.

(2020-09-22) : Utána megint ő fordul, és háttal nekem is meglovagol. Szintén jólesik. Ebből adja magát, hogy üljek föl. Szétcsatolás után ő letérdel az ágyon, és hátulról is megcsodálom. Dominika tolja rám magát, végig aktív. Nyilván nagyon tetszik. Mostanra vénségem ellenére belejöttem, és nem fogunk túl hamar végezni.. De azért megkérem, mi lenne ha lehasalna

felejthetetlen: 8db
(2021-01-05) : Majd Dominika elkezdett foglalkozni a hímtagommal, leült az ágyra míg én álltam előtte. Nagyon jó volt, de inkább váltottam, felmentünk az ágyra és végig pusziltam a testét végén meg elkezdtem foglalkozni a nunijával, puszilgattam nyalogattam egy kicsit, majd elkezdtem a kezemmel izgatni, ujjazni. Utána újból nyalogattam egy kicsit, majd 69-et kértem.

(2021-01-04) : Ez nagyon erotikus volt mintha egy filmjelenetben lettem volna. Elég vadító a lány kisugárzása s nem sok fantázia kell hogy az ember elmerüljön a vágyak tengerébe. Így volt ez nálam is. Hosszas orális kenyeztetésbe kezdtem, finoman lassan majd az ujjam is besegített egy kicsit. Láthatóan élvezte és tetszett neki az érzés. Sajnos a csúcsra nem ért el de végig léthatóan és érzhetöen tetszett neki a ténykedésem.

(2020-11-06) : .A makkom és még a tövéből egy kicsit a szájába vett.A kezével lágyan rásegített. Szemkontaktus nem volt amit sajnáltam, de így is felejthetetlen az élmény. Kis idő után az ágyba parancsolt, feküdjek a hátamra. Tovább folytatta szájjal a dolgokat. Könnyen ki végezhetett volna, szerencsére nem tette. Pozíciót cseréltünk, most már én voltam a lábai között. Nagyon szép puncija van, rózsaszín közepes ajkakkal, kemény klitorisszal. Haladni kellett, gumit kértem.

nagyon jó: 8db
(2020-12-24) : Nagyszerűen lovagol, klasszikus póz, térdek fenn lovaglás is, fogózik mindenben, tudja, hogy a látvány kivégzi az embert és bírja is a tempót. Néha elcsattan egy csók közben is, és nagyon jó markolászni a fenekét. Közben helycsere mert az ágy vertikálisan nem mozog, én kerültem felülre és a lábak a nyakamban című Cirque de Soleis mutatványt próbáltuk amit azért AJÁNLOK kifejezetten, mert egész életemben sosem láttam ebben a pózban puncit ennyire kidudorodni.

(2020-12-18) : Ágyra kerültünk,csókolgattam picit meg a formás ciciket is.Nem volt nyelves a csók.Elkapta a dárdám és szemkontaktos szopásba kezdett.Dicsérgettem,hogy milyen moho szája van és alá dolgoztam.Nagyon bejött a mutatvány igazi kigyóbűvölő.69-be kerültem vele és így kényeztettük egymást.Nagyon finom volt,itt felfedeztem egy kis anyajegyet a puncinál.Ánuszát is szétnyaltam és a kéjtől hörögtem.Felgumizott és dogiba kaptam el.

(2020-11-10) : Megfordítottam kutyusba és rámentem egy kis footjobra. A kis talpait összeszorítva húzogattam a farkamon, harisnyával borított hosszú combjait simogattam, miközben pucsító fenekében és puncijában gyönyörködtem. Néha-néha kicsit elhúztam a tanga pántját az ánuszáról és megnyalogattam kicsit, vagy az ujjammal cirógattam. Aztán az ölembe húztam, hogy twerkeljen kicsit az álló farkamon, meg a golyóimon.

: 9db
(2020-10-05) : Csak fél órát voltam, általában egyet szoktam lenni, most ez így alakult. Extrákat nem vettem igénybe, csak azt ami az alapban benne van. Gyors zuhanyzás után natúr franciát kértem felvezetésnek, ebben nagyon ügyes volt, utána misszibe mentünk át ami akár maradhatott volna végig, de a kutyust még ki akartam próbálni vele, így abban lett végem.

(2020-07-10) : Sok pózt nem tudtunk kipróbálni mert sajnos van egy régi térd sérülésem és emiatt korlátozottak a lehetőségeim. De ő kihozta a maximumot amit lehetett. Végig nagyon kedves volt.

(2020-05-26) : majd szinte egyből bekapta, amit kellett. Jó lett volna előtte kicsit komolyabb felvezetés, de az elmaradt, viszont a ténykedése végül így is tetszett. Elég intenzíven járatta magában, néha nyalogatta is,