25
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Tekla szexpartner

szexpartner

Tekla-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-12 16:02:57

SZ_
Szexguru
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Tekla reagálása

Kedves Sz. köszönöm a beszít örülök, hogy találkoztunk finom és kedves vagy.
Szerencsémre, hogy van humor érzéked :))))))) egy picit sok volt a biztonsági intézkedés bocsi.
Az Én részemről nincs probléma, ha akarsz még vissza térsz hozzám, vagy nem ez rajtad múlik ezt tudjuk kedves.
Puszillak sokszor.

Tekla beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-13

Egyeztetés
Elérhető:
4
Folytatva a kalandozásaim, vetődtem Tekla adatlapjára. Abban a reményben hívtam tíz óra magasságában, hogy megismerhetem ezt a párduc testű, és a beszámolól alapján csodás orál technikával megáldott pillangót. Először nem sikerült telefonon elérnem, pár perc múlva visszacsörgött. A zajokból ítélve épp autóban ült. Az órás lehetőségek felől érdeklődtem. Ami engem kimondottan érdekelt, az a mélytorok és a kényszerfrancia. Mindkettő alapban a repertoárban fellelhető, meg is erősítette. Az órája kicsit magasabb az átlagnál, de nem vészesen.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
3
Fél kettőre egyeztettünk végül időpontot. A térkép egész pontosan mutatja a helyet. Kocsival robogtam, parkolóhely volt, nem fizetős. Tömegközlekedésről nem tudok nyilatkozni. Nem a pontos címet adta meg telefonban, ezért a szomszéd lépcsőház ugyan ilyen számú lakásba csöngettem. Bocsi. Erre tessék figyelni, aki meglátogatja. Közben telefonon tartottuk a kontaktot. Kacarásztunk is egy kicsit a történteken. A ház egy panelház, két oldali megközelítéssel. A waze a hátsó kapuhoz visz alapban, érdemes 1-2 perc alatt átsétálni a másik oldalra.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Megkért, hogy lépcsőn közelítsek a liftben található kamera miatt. Eleget tettem a kérésének. Amire felértem, nyílt is az ajtó. A lakás kellemes Airbnb-s felújított kecó. Fürdő és a szoba is magasan megfelel a kritériumoknak. Tiszta, higénikus lakás. Az eksön a franciaágyon történt, háttérben a TV-n hangulatos zene szólt. Az ablak felöli sarokban egy szép nagy tükör található, amiről nyomon követhető minden történés. A ruhákat szobasinasra szórtam, de az étkező asztalnál levő szék is használható a célra.
Tekla külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Piros szettben invitált a lakásba kedvesen. Melltartó, bugyi, cobfix, és egy magassarkú volt rajta. Eléggé vad látvány a kidolgozott teste ebben a szerkóban. Látszik az elvégzett sok edzés eredménye. Mindig is ki akartam próbálni az izmosabb lányokat egy-egy frissítés erejéig. Legjobban az izmos, gömbölyű feneke fogott meg, a szép selymes bőrrel kombinálva. Már a dogy pózon járt ekkor az eszem. Hangulatra barátságos, haverkodós volt a randi, az edzésről beszélgettünk a legtöbbet. Arcára sokan írtátok, hogy titkárnős, de nekem inkább könyvelő hölgynek mondanám, pajzán extrákkal. A kor és az adatok valósak. Semmi szilikon.

Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Kényszer francia:
4
Aktus:
5
Tánc (sztriptíz):
5
Vibrátoros játék:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
4
Fürdőből visszaérkezve az ágyra ültetett. Éreztem, hogy alapos munkában lesz részem. Elém helyezkedett a földre térdelve, és úgy ismerkedett a velem egykorúval. A végét cirógatta nyelvével, a kezét először nem használta. Fel, fel nézett rám, tartotta a szemkontaktust. Határozottan haladt, kő keményre varázsolt pillanatok alatt. A mélytorkos orál sajnos a vastag méretem miatt meghíusult. Lelkesen próbálkozott, de nem erőltettem. Ezt abszolút nem tudom hibaként felemlíteni, mert biztos vagyok benne, hogy megtette volna, ha tudja. Hát igen, a vastag farok néha átok, bár nem panaszkodom.

Amikor már elvesztettem a nyugalmam, kértem váltsunk 68-be, had csináljak már Én is valami kedveset neki. Felém került a csípője, ráláttam csodás kerek popsijára, barnás finom puncijára. Jelezte, hogy óvatosan bánjak a puncijával, mert nagyon érzékeny. Talán túlságosan is jófiúl lettem, pedig szívtam volna a csiklóját keményebben, mikor ő is a farkamon bólogatott serényen.

A fejlógatos szájba szexuálás az Ő ötlete volt. Én meg hát na jó, legyen alapon nekiláttam. Közben ő a vibrátorral játszani kezdett a lába közt. Egyre havesebb lett, Érezhetően közeledett a csúcs felé. Mikoözben a csípőmmel diktáltam az ütemet, mellét, csókolgattam, hasát símogattam. A vibrátor környékén is játszadoztam is kicsit az újjaimmal, míg meg nem remegett a teste. Azt gondolom 1:0 oda, persze nem az én érdemem, de jó volt érdemtelenül is átélni ezt. Nagyon szép a teste ebben a felállásban is.

Gumi fel általa, profin. Kutyus, az ágy szélén. Na itt aztán látszik a kő kemény izmos fenék szépsége, popsi lyuk is csodálatos. Lassan álltunk neki, legyen idő ráhangolódni. Ahogy a ritmus erősebb lett, ismét előkerült a vibrátor. Ahogy rezgett, a farkam is berezonált és kellemes melegség árasztott el engem is. Farkaltam serényen, míg 2:0 nem lett az állás.

Most már elheveredtem az ágyon, guggolva hátulról tett a kedvemre, megkefélt alaposan. Tudtam, hogy ezt sokáig nem bírhatom. A tükörből csodáltam az izmos kidolgozott testét. Elengedtem hát, had legyen, ahogy lennie kell. A gumiba durrantottam az utódokat. 2:1. Szépítésre telt, egyenlítésre esélyt sem láttam, így hát ez maradt a mi kis meccsünk eredménye. Minden randin kiegyeznék ezzel az eredménnyel.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Pesti átlagnál magasabb, ugyan a mélytorok nem jött össze a vastagságom miatt. A sportos, izmos egzotikum, a vibrátoros élvezős játéka elégedetté tett. Azt mondom ismét, a változatosság gyönyörködtet. Minden lánynak megvan a saját szépsége. Mindenki kicsit más hoz ki berlőled.
A tiszteletdíjat a találkozó elején az asztalra tettem, végig ott is maradt.

Rózsacsokor
Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
Izmos, sportoló lányokat kedvelők, korrekt elbánást előnyben részesítőknek ajánlott. Nem egy csacsogó barbi baba, amit vállal igyekszik teljesíteni. Semmi mű dolgot nem találtam rajta. Sem a külsőbden, sem a vislekdésében. Felüdülés volt egy ilyen típusú lánnyal is találkozni. Nem állítom, hogy törzsvendég leszek nála, de szerintem még meg fogom látogatni. Kiváncsi lennék többszöri találkozás után hova tudna fejlődni a mi kis egy randinkra vetített orgazmus aránypárunk...

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Tekla szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókTekla legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2020-08-20) : Finom, lágy szopás, isteni mélytorokkal, hosszan. Csak fekszem, fejem alatt párna és nézem és élvezem. Csak össze nézünk és már nyúl is a védelemért. Finoman rám csusszan, egy kis laza mozgás minek végén tövig lompi a puncijában és minden átmenet nélkül őrült vágtába kezd. Arca eltorzul és közli: most megbaszlak. Nonó mondom, nem engem, magadat.

(2020-04-08) : Megfordult és elém térdelt. Nagy terpeszt vettem, így hozzá fért mindenhez és egy mindkettőnk számára élvezetes francia kezdődött. Fejem alá párnát tettem. Fantasztikus látvány ahogy rábukik lompira és megszívva emeli fejét.

(2020-02-18) : Franciája nagyon finom, hosszan tartó nem kivégzős. Közben a falatnyi tangát levarázsoltam segítségével. Ezek után úgy helyezkedett, hogy mindenét elérjem. Barangoltak is kezeim szorgalmatosan elégedetten.

felejthetetlen: 20db
(2020-06-18) : Hason folytatjuk. Követeli a gecit, hogy töltsem meg, csorogjon ki végig a combján. Nem megyek még el, de közel,  ágyból kipattan, hoz síkosítót, tettszik, hogy figyel magára, ő is élvezze, beken minket, megfordul és háttal nekem beleül. Most rád verem a pinám. Ellen tolom, csattogunk. Popsi előttem, Tekla táncoltatja, köröz vele.

(2020-06-17) : A lábaim közé térdelt, simogatta a hasam, tetszett neki, végig nyalta a farkam, játszott a makkommal, nyalogatta, szopogatta. Ajkai közé vett, kellemesen csinálta, kezével csak a tövét fogta, szemembe nézett a szexi szemüvege mögül. Módjával habzsolta a farkam.

(2019-11-02) : Mozdul és már éhes szája falja merdt lomposom.Lassan finoman nyalja, bólogat és veszi lazán torokra.Biztos lehet gyakorolni, de erre születni kell, hogy valaki így érezze és tudjon csúcsközelben tartani. Érezni, hogy élvezi Ő is és örömmel teszi.

nagyon jó: 23db
(2020-09-09) : Kis simogatások után hamar Tekla szájába kerültem. Türelemmel és odafigyeléssel foglalkozott velem, minden rezdülésemre odafigyelt, próbálgatta mi jön be jobban, mi kevésbé. Volt hogy csak a hegyét kapta be, volt hogy az egészet, nyelvvel is dolgozott, teljes felmérést végzett rajtam. Egy idő után kértem a 69-et, fölém négykézlábazott, kaptam egy párnát a fejem alá hogy kényelmes legyen, és kölcsönösben folytattuk.

(2020-06-24) : Felém fordult, leültetett az ágyra, leguggolt elém " mit szólnál hozzá, ha így kezdenénk" mondta és szemüvege mögül kacéran rámnézve szép lassan szájába vette kisbrumyt és addig addig közelített, mígnem orra koppant a hasamon.

(2020-05-14) : Aztán megkérdezte: mit szólnál, ha most felsz*pnálak kőkeményre? Választ nem várva már bukott is rá a szerszámomra. Olyan jól csinálta, hogy tényleg ritka az ilyen. Kéz nélkül is meg volt a kellő határozottság és finomság.

: 42db
(2020-11-18) : A rövid táncos mutatvány után lekerült a boxer rólam és Tekla letérdelt elém és elkezdte lágyan szopni a farkam először csak a makkomat kapta be és nyalta körbe aztán egyre mélyebbre csúszott a szájába a velem egykorú. Közben kéjesen pillantgatott rám a szemüvege mögül én pedig biztattam, hogy szopjon. Amikor látta, hogy engem izgat a mocskos beszéd rákontrázott rendesen.

(2020-07-31) : Szoknyáját letolva dörgöli oda popsiját az ágyékomnak, majd megfordulva hamar ajkai közé kerülök. Nagyon finoman kényeztet, miközben hol őt nézem, hol a tükörben mindkettőnket. Ágyra keveredve érdeklődik, hogyan is folytassuk. Szeretném kényeztetni, de vibrátoros játékára is kíváncsi vagyok így egyszerre valósul meg mindkettő. Míg csiklóját izgatja és is nyalakszom a szabad felületeken.

(2020-07-08) : Nem sietve szopogatta, nyalogatta, nem kifelejtve a heréimet. Kezei a gátamat simogatták. Miután a vibrátor megtette kellő hatását, kicsit intenzívebb franciába kezdett, így sokáig nem is akartam tartani.