25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 8-24
Torkos Nova szexpartner

szexpartner

Torkos Nova-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-10 16:37:44

dr_love
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Torkos Nova beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-11

Egyeztetés
Elérhető:
5
Viber kommunikáció:
5
Könnyen egyeztettünk Novával időpontot viberen keresztül a randit megelőző napon. Nem először jártam nála, gyorsan ment a kommunikáció, lefixáltuk a találkát. Történt egy kis módosítás is még időközben a részemről az időpontot illetően, de Nova nagyon rugalmas volt.
Megközelítés
A helyszín a XI. ker egyik panel tömbjének sokadik emeletén található. Könnyű a parkolás és tömegközlekedéssel is kiválóan megközelíthető. Ezúttal autóval érkeztem, mindig találni szabad helyet közel a bejárathoz. A parkolás ingyenes.
Helyszín
Hangulatos kis panel lakás, két szoba, fürdő, wc, konyha. A célnak megfelel. A fürdő és a wc is tiszta, törülköző, tusfürdő, szájvíz stb minden megtalálható. Szép rend mindenhol. Nova szobája tágas és hangulatos nagy franciaággyal középen. Tükrök sajnos nincsenek, de ez nem von le a randi értékéből semmit.
Torkos Nova külseje
A liftből kilépve Nova már a bejárati ajtò előtti rácsnál várt pink színű pihe puha házi köntösében. Alatta melltartó és egy szál tanga. Nova egy alacsony, formás, vörös, markolni való kiscsaj. Arányos mindenhol, cicik, popsi, arc minden rendben van. Pont mint a fotókon. Pakolni való JLO segg a hirdetéshez hűen. Most is mosolygós és jó kedvű volt amilyen szokott lenni, szeret beszélni és könnyű is vele bármiről elbeszélgetni, mintha ezer éve ismernétek egymást. Nagyon közvetlen, egy igazi kis tűzről pattant menyecske...

Action
A lakásba beljebb kerülvén a szobába invitált, majd beszélgettünk kicsit a jelenlegi helyzetről járvány témában és egymás iránt érdeklődve megbeszéltük kivel mi történt, történik mostanában. Miután visszatértem a fürdőből, Nova meztelenül térdelve várt az ágyon. Én is ledobtam a törölközőt magamról és az ágy elé álltam. Néhány szó és kacaj közepette Nova elkezdte csókolni a nyakam és egész testem lassan egyre lejjebb haladva. Az ágy előtt állva a szájába adtam a farkam. Először lágyan és érzékien kezdte szopni majd egyre erősebben és vehemnsebben bukott rá. Folyamatos mélytorkozós, öklendezős, nyálfolyatós kényszerszopatás vette kezdetét. Kényszerre nem is volt igazából szükség, hiszen Nova magától húzta rá saját fejét a farkamra. Közben néha kihúztam a szájából, majd visszaadtam neki, majd újra ki és megint be. Köpte és verte kézzel is mikor nem voltam a torkában. Hosszú percekig dugtam a torkát. A heréket is körbenyalta és csókolta, majd miután tocsogott minden a nyálban Nova gumit rántott elő, amit gyorsan rám is húzott majd átfordult kutyába és felkìnálta tocsogó punciját. Egy kis ujjazás még hátulról aztán be a punciba. Nova elképesztő tempóban kezdte rátolni magát kőkeményre felszopott farkamra. Megragadtam a derekát és úgy fogtam kapaszkodtam belé, húztam én is őt magamra, nyársaltam fel Novát. Alulról kapaszkodtam melleibe és úgy keféltem tovább hátulról. A nyögések egyre hangosabbak és intenzívebbek kezdtek lenni, majd miútán mindkettőnk hátáról már kezdett csorogni a víz rendesen éreztem, hogy itt a vég és telespricceltem a punciját, persze csak a gumit. Pár másodpercig még így voltunk, majd lassan kihúztam magam belőle és néhány nedves törlőkendő segítségével letisztogattam magam. Az ágyra heveredtünk és még pár perc levezető beszélgetés és egy pohár víz kíséretében mindketten kifújtuk magunkat. Ezután először én majd Nova is vett egy gyors zuhanyt amíg felöltöztem. Miután visszatért Nova a fürdőből én már menetre kész voltam így búcsút vettünk egymástól és a legközelebbi tali-ig.
Elszámolás
Az anyagiakat a komód tetején hagytam a randi végén. Korrekt, pesti átlag. Abszolút megéri.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Abszolút az egyik favorit. Brutál francia és szex kultúra. Mindig korrekt és csalódás mentes. Csak ajánlani tudom.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Torkos Nova szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókTorkos Nova legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2020-10-16) : Na itt aztán nem volt hiba semmiben. Kérem sok mindenkinél voltam, sokat megéltem, sokat tapasztaltam, de ilyen mélytorkost még esküszöm sehol nem láttam és éreztem. Megszoktam, hogy a "specialisták" elég hosszú ideig képesek játszani a farkammal, de egy idő után azért levegőt kell nekik is venniük.

(2020-06-17) : . Ki merem jelenteni, hogy mélytorolban és kényszerfranciában jelenleg Budapesten az első helyen áll, igaz szorosan követi két másik kedvencem. Megérkeztem, váltottunk pár szót, törülköző majd gyors fürdés. Szobába vissza érve már meztelenül az ágyon várt.

(2019-10-17) : Hosszú ideig voltam a torkában majd kihúztam magamat a torkából. Nova hatalmas mennyiségű nyálat köpött a farkamra, mondtam neki, hogy ma nagyon sok nyálat szeretnék tőle látni amit természetesen megkaptam.

felejthetetlen: 38db
(2020-10-19) : Nova először szemből támadta le a farkamat, egy darabig néztem, ahogy csinálta, hihetetlen vizuális élményt nyújt. Kértem, hogy forduljunk 69-be, hogy én is tudjak egy kicsit nyalakodni és elhúzni az élvezetet. Elémtárult gyönyörű puncija, kezdetben csak kis puszikat adtam rá, a végén viszont már úgy nyaltam ki őt, mintha az életem múlna rajta. Néha Nova hangjaiból arra következtettem, hogy Ő is élvezi.

(2020-08-28) : Nova kicsit ellenállt, a bimbóimat kezdte kényeztetni felváltva, majd egyszercsak a golyóimon éreztem a forró nyelve táncát. Szívta külön külön is, és egyszerre mind a két golyómat, közben az arcához vertem a farkamat. Egy jó nagy adag nyálat köpött a makkomra, és már azonnal vett is a szájába.

(2020-07-06) : Rengeteg nyállal, koppanásig, a torkában forgatva, zacsit nyelvezve szopott. Lendületesen, ütemesen csinálta. Többször kértem ezt-azt, azokat mind zokszó nélkül és azonnal, jó hangulatban teljesítette.

nagyon jó: 60db
(2020-12-11) : Egy idő után Nova elkezdte kóstolgatni az örömvirslit, majd se szó se beszéd teljesen eltüntette a szájában. Nagyon kellemes élmény volt, hogy egyszerre kényeztetnek. Amíg Nova délen foglalatoskodott a dákóval, addig Jessyca folyamatosan testemet csókolta. Nova orra ugyan nem koppant a hasamon, de próbálkozott. A lelkesedése csúcson volt. Erről később is írok. :)

(2020-11-13) : Nova is elkezdett lefelé ereszkedni, egészen addig míg teljesen négykézlábra nem ereszkedett velem szemben. És kezdetét vette a méltán híres orális kényeztetése. Ebben sem barátnő fíling nem volt, erősen a pornós kategóriába lépett Nova. Közben még mindig elértem a fenekét és folyamatosan simogattam és markolásztam miközben ő rendületlenül kényeztetett.

(2020-07-21) : Nova pedig szájjal vette kezelésbe a kis ezredest. Az ő franciája durvábban pornós, jól összenyálaz és koppanásig, hevesen küldi be a kárót, faszmeresztő hanghatások közepette, a golyókat sem kihagyva. Időnként inkább kézzel ápolt, hathatós szakértelemmel

: 120db
(2020-12-31) : Furdőből visszatérve lefekudtem az ágyra és egyből a lényegre tért. Nem sokszor volt hasonló élményem. Ezt szopásnak hívják a javából.

(2020-12-15) : Aztán Nova egyre délebb tájra tévedt, míg nem elérte a szexi szájával a velem egykorút. Nem telt bele két másodperc és eltűnt a szájában. Aztán kezdetét vette az a fajta szopás, amiről már jó néhány Nováról írt beszámolóban olvastam. Konkrétan mélytorkoztatta magát olyan hanghatásokkal, amelyeket a hardcore pornóban lát az ember csak. Isteni érzés volt, de gondoltam ebből hozzuk ki a maximumot.

(2020-11-26) : Finom csókokkal és gyengéd ölelésekkel fedeztük fel újra egymás testét. Nova először a nyakamnál kezdte lágy csókokkal majd egyre lejjebb haladt. Közben én félig térdelő és ülő helyzetbe kerültem az ágy közepére. Nova kezébe fogta ekkorra már duzzadó farkamat, lassan végignyalta a hegyétől tövéig az egészet, bepucsított, majd tövig bekapta és elkezdte szopni.

lehetne jobb: 1db
(2012-12-11) : Úgyhogy ismét hátulról, ezúttal állva. Amikor tudott az ágyon is, állva is aktívan mozgott tolta magát. Végem a szájában lett, minden furcsaság és kellemetlenség ellenére hatalmasat durrantam.

egyeztetési probléma: 4db
(2015-12-18) : A 9.55-től 10.30-ig csörgettem 4x-5x, semmi válasz. SMS-ben további szép napot kívánva elgurultam a helyszínről.

(2015-12-15) : 'Most hívd, telefonnál van, felveszi', hirdette az oldal, így azzal a biztos tudattal nyúltam a készülékhez, hogy sikerülni fog a szervezés. Így is történt, megbeszéltük a lánnyal, aki felvette a telefont és Nickyként viselkedett

(2015-11-12) : Probáltam hívni Nickyt telefonon de nem vette fel. Úgy döntöttem, hogy várok, mert meg akartam tapasztalni a francia tudását. A randi kezdetéhez képest fél óra elteltével se vette fel a telefont