25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
353
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Szöszike szexpartner

szexpartner

Szöszike-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-10 10:44:11

ferdinand8
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szöszike beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-11

Egyeztetés
Elérhető:
5
Délelőtt hívtam, mikor az adatlapján ki volt írva, hogy most felveszi. Nem is volt gond, egyből felvette a telefont. Felettébb kedves hangján tájékoztatott a lehetőségekről. Itt már tudtam, hogy jó számot hívtam. Így nem is húztam tovább az időt, egyeztettem is vele gyorsan egy kora délutáni időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem, de nem vagyok annyira jártas a környéken ezért GPS segítségét vettem igénybe. Telefonon figyelmeztetett, hogy a jelenlegi ingyenes parkolás miatt elég nehezen lehet találni parkolóhelyet, de én magabiztos voltam és nem hagytam időt a parkoló keresésre. Majdnem elkéstem, bár nem a parkolóhely miatt, hanem egy vasúti átkelőnél kellett sokat várakoznom. Az autót szinte a ház mellé le tudtam tenni. BKV-ról nem tudok nyilatkozni. Ezután újabb gyors egyezetés a kapukódról, amit SMS-ben küldött a lakásajtó eléréséhez való részletes instrukciókkal együtt. Az épületben saját hibámból kissé eltévedtem, de azért sikerült megtalálni a helyes irányt :) . Végül bebocsátást nyertem a lakásba. A lépcsőházban nem találkoztam senkivel.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nekem kifejezetten tetszett a lakás. Nem nagy, de ízlésesen berendezve, rend és tisztaság van a lakásban, nincs szétdobálva semmi és kellemetlen szagot sem tapasztaltam. A fürdő is gyönyörű volt. Belépés után megkért, hogy mossak kezet valamint testhőmérsékletet is mért. Miután ez megvolt, gyors vetkőzés és irány vissza a fürdőben. A zuhanyzáshoz tusfürdő és utána puha törülköző is van dögivel. Egy szó mint száz, nem találtam kivetni valót ezen a téren.
Szöszike külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Mikor ajtót nyitott, azonnal tudtam, hogy jó helyen járok! Egy kis tündér fogadott, egy kicsit meglepődtem a magasságán, de visszaolvasva az adatlapját ott sem magasabb. Képeknek megfelelő, normál alkatú hölgy. Valamilyen egyrészes fekete-lila színkombinációjú bodyban fogadott, ami kiemelte azt, amit ki kell :) . Nem is tudom hogy mi az ami a legjobban tetszett benne. Jó popsija van, formás mellei és csini arca. Igazából snassz lenne azt mondani, hogy az összkép – bár kétségtelenül igaz – de én leginkább a hangját és a jó modorát emelném ki.

Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Profi masszázs:
5
Még a lakásba megérkezéskor tisztáztuk még egyszer, hogy pontosan mit szeretnék és hogyan. A fürdés után egyből ölelkezni kezdtünk, és apró puszikkal felfedezni egymás testét. De még mielőtt rátértünk volna az erotikusabb vizekre, előbb kértem tőle egy masszázst. Amit készségesen meg is csinált. A hasamra feküdtem és átadtam magam Szöszike finom kezeinek. Elmondása alapján, illetve ez az adatlapján is szerepel jelenleg gyógymasszőr tanfolyamra jár. Bár nincs túl sok összehasonlítási alapom másokkal, de jól esett, hogy a fenekemtől kezdve egészen a nyakamig mindenhol átmaszírozott. Miután végzett alulról a zacsit simogatva jelezte, hogy jöhet a folytatás. Ekkor visszafordultam a hátamra és kaptam egy igen kellemes francia leckét. Mellém térdelve úgy, hogy elérhető közelségben legyen a teste dolgozott az ékszeren. Nagyon jó technikája van, rendesen használja a nyelvét francia közben a makk izgatására. Persze nem így akartam végezni, legalábbis amíg nem voltam benne. Szóval miután kellőképpen harckészültségbe kerültem, megegyeztünk, hogy jöhet a gumi. Kezdésként Szöszike ült bele a szerszámba és így mozogtunk együtt, mivel én közben alulról rásegítettem egy kicsit. Még most is a szemem előtt vannak a csodás ringatózó mellei. Nagyon szép látvány volt. Ezt a látvány meg szerettem volna tapasztalni más szemszögből is így pózcserét követően én kerültem felülre. Pazar érzés volt benne mozogni, és az apró nyögései is izgatóak voltak, de valamilyen oknál fogva csak nem jött össze a lövés. Bár egyébként is sokáig bírom, de azért már végezni szoktam ennyi idő után :) . Szóval felajánlotta a franciás befejezést, amihez a gumi eltávolítása után neki is láttunk. Ismét nagyon jól esett, végül a csodás melleihez dörzsölve a szerszámot ért el a vég. Majd papírtörlőért ment és letisztogatott egy kicsit. Ezek után gyorsan visszamentem a fürdőbe mosakodni egy kicsit. visszatéve, az ágyon ültünk egy kicsit és beszélgettünk a jelenlegi vírushelyzetről. De bevallom, jómagam nem vagyok egy szószátyár így jellemzően ő beszélt. Közben mondta, hogy nagyon sajnálja, de el kell mennie, így elkezdtem felöltözni. Bár úgy tűnhet, hogy kidobott, én nem így éltem meg. Mindenkinek jöhet közbe valami elintézni való ügye ezzel szerintem addig nincs is baj, amíg ezt korrektül kezeli nemcsak a szolgáltató, hanem a vendég is és itt ezt tapasztaltam. Bár amúgy is számomra sokáig tart a regeneráció lövés után így jellemzően egylövetű vagyok, szóval beszélgetésen kívül már amúgy sem lett volna más (amúgy is már lassan lejárt az 1 óra). szóval felöltöztem és elbúcsúztunk egymástól.
Elszámolás
A hölgy díja átható az adatlapján, az ennek megfelelő összeget a randi elején letettem az asztalra, ami a végéig ott is maradt.

Rózsacsokor
egy órás randira 20, másfel órás randira 35, két órás randira 40 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Mint olvasható a fentiekben én jól éreztem magam. A beszámolóit olvasva döntöttem mellette és ezt nem is bántam meg. Mindet megcsinált, amit vállal/kértem tőle. Remélem én sem voltam számára egy olyan alak hogy, húúú csak legyünk túl rajta gyorsan. Szóval összességében egy nagyon jó szolgáltatást kaptam egy csodás nőtől, amit bátran tudok ajánlani a többieknek is.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Szöszike szexpartner beszámolójáról

A hirdető Nagytudású rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Nagytudású rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókSzöszike legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2021-01-07) : Aki járt már Szöszinél az tudja milyen jó technikával franciázik.Mielőtt végem lett volna szóltam Szöszikének és a padról felállva elém gugolt.Bekapott,és tovább szopta a farkam.Mielőtt elmentem volna jeleztem neki,és verni kezdte a farkam.pár húzás és a cicijére spicceltem.Törölközés után alkoholmentes pezsgőt bontottunk

(2020-07-12) : Erőteljesen betoltam,és Szöszi kéjesen nyögve fogadta.Keményen toltam ,Szöszike át véve a ritmust élvezte.Ahogy toltam neki ,szép mellei le-föl mozogtak.Fel álltam,gumit le.Szöszi újra bekapott

(2020-05-24) : Törölközés ,és benn az ágyon 69-be fordultunk.Szöszi rábukott az ezredesre és finom érzéki franciában részesített.Ráérősen csókolta,puszilgatta bekapta a farkam

felejthetetlen: 2db
(2020-10-13) : A lábaim közé fészkelte magát ,és félig merev farkam vette a szájába.Moziztam egy kicsit,mikor kemény lettem kértem dőljön picit előre.Úgy helyezkedett hogy a mellei közé férkőzzek a farkammal.Oldalról tartva a gyönyörű ikreket ,máris mozogni kezdtem.Időnként Szöszi a farkam szopta,igy sikosított.Gumit kértem,és Szöszike belém ült.Mozogni kezdett,egyre nagyobb ütemben.

(2019-10-29) : Ő igazodott én letéptem a gumit magamról (azt sem tudom hová lett ez a gumi, olyan diszkréten tüntette el) Itt megmutatta, hogy tud ő nem csak lágyan bánni a szerszámmal, tudja a végére erősebb, gyorsabb kényeztetés dukál.

nagyon jó: 5db
(2020-06-27) : Szöszike egyre lejjebb hajolt ahogy a testemet puszilta. Majd előttem térdel a puha szőnyegen. Szájában van férfiasságom. Nyelvével kényeztet de nem feledi a golyóimat sem.

(2020-04-26) : Kérésemre gumiban franciázott,szuper jól,érzékien csinálta. Aztán én nyaltam ki alaposan a punciját,amit kéjesen mosolyogva jó néven vesz.

(2020-04-20) : Gumit kértem és hanyatfekve vártam, hogy meglovagoljon. Imádom nézni ahogy rajtam ugrálva fel le járnak a cicik. Pár pillanat múlva megfordultunk.

: 6db
(2020-07-07) : Ő sem tétlenkedet, szerencsére nem mohón s pornos franciába kezdett hanem lágyan, finoman s érzékien kezdett neki a velem egykorú kényeztetésébe

(2020-06-03) : Csókokkal kezdtünk, majd az ágy felé húzott, ahol érzéki francia tudásával kápráztatott el. Mikor úgy éreztem, hogy a látványától amúgy is kemény farkam már nem duzzadhat tovább megkértem, hogy kicsit hagy áldozzak a lábimádat oltárán.

(2020-04-22) : Szinte éreztem ahogy végigsimogatja a testem, és jó volt hallani, hogy miket csinálna velem, ha valóban találkoznánk... illetve találkoztunk volna.