143
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Noémi erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Noémi-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-09 16:32:56

subaruman
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Noémi beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-11-10

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Noémival a szokásos módon, először üzenetben, majd telefonos beszélgetés során egyeztettem időpontot. Már nem először járok Nála, így azt hiszem bátran mondhatom, hogy ez a rész könnyen szokott működni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
1
Egyértelmű a cím:
5
Autóval érkeztem, de egy cseppet sem könnyű parkolóhelyet találni. Viszont jól ismerem a környéket és ezt is sikeresen megoldottam. A tömegközlekedés a Fővárosban számomra ismeretlen.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Abban az ingatlanban, ahol a szalon van berendezve, ott mindig jó illat van, tisztaság és nem utolsó sorban nyugalom. Mondhatni, hogy otthonosan mozgok itt (is), mert valószínű, hogy törzsvendég vagyok. Nem ismerem minden zugát a lakásnak, de a fontos helységek számomra meggyőzőek. :) A zeneválasztás és azok időzítése a szeánsz alatt pedig egyenesen tökéletesen eltalált kompozíciók. :)
Noémi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ha valaki, akkor én igazán elfogult vagyok a szépség, a szép dolgok, tárgyak, emberek iránt. Nos Noéminél ez a hatás fokozottan érvényes, hisz - ha nem csal az emlékezetem - már vagy 5 éve ismerjük egymást. Persze joggal merül fel a kérdés, hogy miért nem írok minden alkalommal beszámolót. Azért, mert nem tartom szükségesnek, azt, hogy "kiteregessük a szennyest". Ezt jó értelembe véve mondom. Különben is, az a több, mint 2 tucatnyi alkalom, amit egymás társaságában töltöttünk, sok esetben csak személyes emlék. Nyilván, így lehetne aposztrofálni a legutóbbit is, de kedvezek a Tisztelt Olvasóknak és néhány gondolatot megosztok Veletek.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
A szokásos tusolás és rövid beszélgetés után a masszázsra fektettük a hangsúlyt. Noémi az évek során egyre jobb lett ezen a téren, úgyhogy élvezettel fekszem a kezei alá. Jólesően, kellő erősséggel és intenzitással szokott egy-egy szeánszot felvezetni a további folytatáshoz. Minden alkalommal beszélgetünk valamilyen közéleti, vagy magán jellegű témáról, amit én kíváncsian hallgatok. És minden alkalommal meg is köszönöm a masszázst, hisz biztosan sokan tudjátok, az férfi-nő közötti testi kapcsolat egyik fontos eleme egymás megérintése. Az ebből következő további állapot pedig vagy egy magasabb szintű "folyamat" lesz, vagy megmarad az erotikus vonalnál.
Levezetés
Natúr francia végig:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Valahogy úgy alakult, hogy a masszázs egyszer csak átalakult simogatássá, jelezve, hogy készen állunk a folyatásra. Mondhatnám, hogy ki voltam éhezve - ami igaz is - egy fergeteges kényeztetésre, ami a kölcsönösséget sem nélkülözi, de ezt úgy sem hinnétek el. Pedig de! Ha nem is úgy estem neki Noéminek, mint egy őrült, ki letépte láncát (ki ismeri ezt az idézetet? :) ), de mindenképp hevesebb voltam a tőlem megszokottnál. Miután végigcsókoltam testét tetőtől talpig, egyszerűen nem maradt más választásom, mint, hogy eljussak ahhoz a féltve őrzött kincshez, mely oly sokunk álma.
Igen, talán kétszer is...
Ami után az én kényeztetésem is odáig fajult, hogy szó szerint kicsordult belőlem minden. (Jó, a könnyem nem :)) Egyszerűen nehéz megmondani, hogy hogy jött ki a matek, mert bár egy párost alkottunk, mégis 69 lett az eredmény.
KÖSZÖNÖM!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolás ennyi találka után nem szokott gondot okozni. Felesleges is extrákat emlegetni, mert az maga az extra, ha Noémi tud fogadni, a lehetetlen időpontkéréseim miatt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Közeledik péntek 13. Azt hiszem, egy nagyobb összeget teszek fel a rulett asztalnál a piros mezőre, hogy még többször el tudjak jutni az ilyen élmények miatt. Vagy egyszerűen lottóval csinálom meg a szerencsémet. :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Noémi erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-04 00:40:48
Végre valaki aki tanulni akar a kritikákból és nem megsértődik, bravo! Következő beszidnél kiderül mit tanultál.

subaruman
Belát a dolgok mögé
2020-12-03 22:11:21
Köszönöm a kritikákat, tanulni fogok belőle. Legyetek továbbra is pajkosak! :)

2020-11-12 22:39:56
Van akinek apróság, vagy lényegtelen, nekem viszont fontos.
Abban a szalonban, ahol Te "törzsvendég" vagy én is többször megfordultam, a helyszín bemutatása gyakorlatilag semmitmondó, ahhoz képest amilyen szuper hely.
Noémit személyesen nem ismerem (még), ahogy bemutattad, az ismét önmagad fényezéséről szólt csak, semmi másról. Ezt nem nevezném modorosságnak, figyelmetlenségnek inkább.

2020-11-12 21:51:09
Egy előttem szóló már lelőtte a poént: tényleg modoros. Jó nagy körítés, és ahhoz képest nem túl sok a valódi információ. Mondhatta volna egyszerűbben , kis lovag...

2020-11-12 13:10:44
Jóra értékeltem, de az oldal lényegét tekintve (nyilván nem a 24 beszámolót hiányolva) ne kedvezz nekünk. Csak írj beszámolót.

FunkciókNoémi legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2019-12-15) : Lábnál, talpakkal indított, ügyesen átgyúrta, majd egyre feljebb következett a teljes láb, hát, majd a karok és kézfej. Folyamatosan érzékeltette, hogy nem sima masszázson van az ember, benyúlásokkal, apró puszikkal éreztette az erotikus létet.

(2019-11-01) : Arra viszont emlékszem,hogy lábamat ami a neuralgikus pontom jól átgyúrta nagyon jól esett a fàrasztó munka után.Befejezésül a karomat a combjára fektette és alaposan azt is átlazította.Összeségében nem túl erős de nagyon kellemes masszázst kaptam.

(2019-06-30) : Először a zacsit nyalta,majd lágyan a makkot is nyalni kezde végül a szájába került a farkam.Bönyállal egyre gyorsabb tempópan járt ki-be a szájábban cuppogott.Nem bírtam sokáig.

felejthetetlen: 4db
(2020-10-06) : Alaposan foglalkozott velem tetőtől talpig, pontosabban talptól tetőig inkább. Nagyon jól esett, felfrissítő érzés volt, közben beszélgettünk, az éppen aktuálisnak tűnő kérdésekről, ebben is kellemes partner volt. A masszázs technikáját és szakszerűségét nem tudom egyértelműen megítélni, úgy éreztem, hogy a csomók, izomletapadások száma csökkent,

(2020-05-10) : Ezután a vállamat is jól átgyúrta kérte,hogy tegyem a combjára a karomat amit szintén átlazított finom kiskezével.A végén mégegyszer átgyúrta az egész testemet a golyóimhoz is többször benyúlt,nagyon kellemes volt minden mozdulata.

(2019-07-08) : Kicsi krémet használva alaposan átgyúrtam, mielőtt lefelé indultam. Szépen óvatosan a gerincre koncentráltam, ott a csigolyákból indulva kifelé húztam az ujjaim, az arcát nézve próbáltam kitalálni, hogy ez tetszik neki, vagy sem

nagyon jó: 1db
(2020-09-03) : Tanult masszőz, élvezetesen csinálta. Méretéhez képest nem várt erővel is rendelkezik, bár kérésemre kicsit visszafogta a lovakat. Nagyon frissítően hatott, élveztem, pedig nem vagyok egy masszázs kedvelő. Az igazi élvezet azonban az volt, hogy közben a tükörben nézhettem, amint egy térdelő meztelen szépség fölém hajolva foglalkozik velem. Hát ez a kép beégett a retinámba.

: 4db
(2020-08-13) : Levezetés előtt és után is masszírozott, amit külön kértem a végén még visszatért rá, jól esett a lazítás. Érezni, hogy van erő a karjában, de mégis tud gyengéd lenni, ha akar. Alaposan végigmasszírozott több részletben, jól esett egy hűvös napon egy ilyen melegítő masszázs.

(2020-07-15) : Lomi lomi masszázst kértem tőle, mert a simogatóbb masszázsok (főleg a tantra) kihozzák a hátam csiklandósságát. Becsülettel elkezdte a hátamat masszírozni, de viszonylag hamar fordulásra invitált.

(2019-12-11) : Nagyon hamar szerettem volna már ahhoz a részhez érni, ami miatt igazából mentem, csak az járt az eszemben, de addig is, míg nem értünk oda, a tatami mellett lévő óriási tükörben csodáltam gyönyörű testét.