Linda szexpartner

szexpartner

Linda-

V.I.P hirdető
93/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-09 09:42:25

Erik901
Billentyűbetyár
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Linda beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-20

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Még szeptemberben jártam nála.
Könnyen és rugalmasan ment az egyeztetés. 20 perc múlva nála is voltam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Könnyen megközelíthető, jól ismert környék a XI-ben. A parkolás elég tré.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Újépítésű ház, kis studio lakás egy lyukkal ahova becuppantották a 160×200-as ágyat, mely előtt egy tükör van. Linda nagy figyelmet fordít a higiéniára, ez látszik a lakáson is.
Linda külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Egy virágos egybe ruhában fogadott, alatta fehérnemű nem volt. Szexi....egy nagyon fit izmos, de nem taszítóan izmos nő. Szép arc, szép szemek, finom bőr. Kis cici, kocka has, kerek kemény popsi.

Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
4
Profi masszázs:
4
Pornós feeling:
1
Tusolás és az extra kéz mosás után, leheveredtünk, ő dobta a ruhát, ami után kézbe veszed ezt a feszes testet. Kapsz egy másfél perces gyorstalpalót, hogy ezt ne csináld és azt ne csináld, mert ez érzékeny és az érzékeny. De utánna azon kapod megad, hogy a finom ajkai közé csúsztatja a farkad. Nem pornós, de jóleső bőnyálas. Majd gumit húztok és bele ül, a jólesően szűk puncival. Nekem inkább barátnős a sztori. A figyelmeztetések miatt inkább egy kényes barátnő, de biztos voltak furcsa pasik, akik miatt ilyen lett, így ezt embere válogatja, kit zavar. Durranás után még jól átgyúrt és elbeszélgettünk a kialakult helyzetről. Abszolút egy értelmes nő, akivel bármiről lehet beszélni. Érezni is, hogy ez nem az ő közege.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
3
Szerintem a kapott pozitívum és negatívumok alapján, korrekt a csokor igénye. Híve a pontos elszámolásnak, korrekt nő.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Összességében egy szimpatikus érett és kifinomult intellektussal rendelkező nő, bomba testtel. Kissé távolság tartónak tűnt. De nyilván ez is a szimpátia kérdése.
Webmesteri megjegyzés
bíztatásképpen teszem ki.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Linda szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

TJani
Friss újonc
2020-11-24 18:42:04
Egy picit jobban részletezhetted volna, hogy a gyorstalpaló arra vonatkozott-e, amit az adatlapján sem vállal, vagy ért-e kellemetlen meglepetés. Különben minden lány joga akár a helyszínen visszautasítani valamit, ahogy nekünk is a szolgáltatást, de nem úgy tűnik, mintha zsákbamacskát árulna, sőt. Persze nekem is ki kéne próbálni, ugye.

2020-11-21 01:58:57
Érezni is, hogy ez nem az ő közege.
- ezért a mondatért jár a lehetne jobb!
Leszóltad az itteni közönséget. És a szintén (éppolyan) értelmes itt működő lányokat!
(akkor minek regeltél be)

2020-11-21 00:58:51
Talán ha hamarabb megírod, akkor kicsit jobb lett volna, mert esetleg e totál általános szövegen kívül írtál volna mást is.

2020-11-20 21:48:31
Rövid, ámde lényegre törő. Sokat elárul az alábbi megjegyzésed:_Érezni is, hogy ez nem az ő közege. _. Lám egyesek mégis megpróbálják, váltakozó sikerrel...... Pont erre valók a beszámolók, te is megírtad amit tapasztaltál. Így áll össze a kép.

2020-11-20 17:31:58
Linda ilyen. Többször kell hozzá menni, és akkor - ha tudja, hogy megbízhat benned -, már oldottabb.

FunkciókLinda legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-08-09) : Kis erogyujes utan finoman, szeretettel simogatta, nyalogatta, szopta, kenyeztette agaskodo ferfiassagomat. Mivel meg teljesebben szerettem volna nektarjat izlelni, keresemre arcomra ultettem. Orrom, nyelven, erzekeim elvezettel szivtak be a finom izeket es a higienia, noiesseg megtapasztalasat. Linda feszes teste boldogan, felszabadultan es oszinten adta at magat az erzesnek melyet nyujtani tudtan neki. Szamomra ez az oszinte orom az elojatek csucsa.

nagyon jó: 2db
(2020-11-30) : Ezután helyet cseréltünk, ekkor ő kezdett el játszani velem, finom óvatos mozdulatokkal jutott el a velem egykorúig, egy jóleső franciázásba kezdett. Pár perc után elővarázsolt egy gumit, felhúzta, majd beleült. Lassú lovaglásba kezdett, aztán kicsit növelte a tempót, ez érezhetően mindkettőnknek tetszett, de hogy nehogy korán elmenjek, váltottunk misszonáriusra. Azért itt is lassítanom kellett többször,

(2020-09-24) : Ezután ő vette kezébe, illetve szájába férfiasságom bő nyállal mélyen szájába engedve, Fantasztikus érzés volt főleg, amikor nyálhidat képezve vette ismét szája mélyére. Egy idő után javasolta a gumihasználatot, amit elfogadtam. Ügyesen rám varázsolta majd megkértem üljön bele, amit meg is tett finoman lassan engedve magába. Éreztem szűkös punciját, ahogy magába fogad, ami elsőre nehezebben ment mértem miatt,

: 6db
(2020-11-03) : Utána mellé feküdtem és elkezdtem puszilgatni meg simogatni, foglalkoztam a cicikkel, igyekeztem finom lenni és nem is ért kritika, egy kis idő múlva a puncinál lukadtam ki. Mikor a kezemet is bevetettem, figyelmeztetett, hogy nincs ujjazás, nem is csináltam csak finoman kívülről. Idővel felvetettem a kölcsönösség lehetőségét, amire pozitív volt a válasz. Innen pár perc múlva gumit kértem és missziben tevékenykedtem tovább. A vég is itt ért.

(2020-10-29) : Lindát megkértem, hogy térjen rá a franciára. Ezt is lágyan csinálta, apró finom mozdulatokkal vette be az ezredest, és elég változatos nyelv technikával cirógatott, miközben állva csodálhattam ténykedését. Az ágyra feküdve kértem, hogy tovább franciázzon, kérésemet szó nélkül teljesítette. Így jobb volt látványba és érzetre is. A gyengéd nyelvmunka meg-meg lett szakítva határozott farok markolással, amit erőteljesebb cuppogással kombinált.

(2020-10-05) : Mindegy is, pár perc múlva váltottunk, natúr franciára, ami, nyálcsorgatósan, lágyan volt kivitelezve. Sajnos zacsi nyalás , szopogatás nincs, bár ez az egyik kedvencem. Gumihúzást követően lovacskáztunk lágyan pár percig, majd misszionáriusban folytattuk. Az akciót végül kutyusban fejeztük be.