25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
6
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
Zsuzska szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Zsuzska-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-09 02:12:43

NO-KECMEC
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Zsuzska beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-09

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Zsuzskánál már többször voltam, gondoltam nem rablom az idejét felesleges telefonálgatássokkal, mert azt már tudom, hogy az adatlapján lévő dolgokat azt vállalja is, és itt plusz információt már nem nyerhetek. A csevegőjében annyi szó esett egy nevezetes tusfürdőről, hogy a VTR időpontkérésemnél külön kikötöttem az üzenetrészben, hogy csak akkor igazolja vissza az elfogadást, ha tudja garantálni ebből az elegendő mennyiséget. Vártam hosszan, hosszan és hosszasan a visszaigazolásra, de sokáig semmi. Már azt hittem, hogy nem vesz komolyan, de nagyjából két perc után jött a megerősítés, hogy elfogadta a javasolt időpontot. A kérésemre nem válaszolt, ezért erre külön írásbeli garanciát kértem, mert különben nem tudnék reklamálni ha az egyetlen kérésem nem teljesülne.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
1
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Lehet menni GPS-el, de az nagy tévhit, hogy oda is visz, viszont nagy segítség a navigálásnál. Bicikli sáv is van kialakítva, de a bicikli sem visz oda, sajnos azt hajtani kell. A kismotort meg irányítani kell mint az autót, persze ezekre előbb le kell vizsgázni, így meg már elég macerás, persze ha megvan a jogsi akkor már nyerő ügy. A BKK oda visz, de itt megint egy tévhit uralkodik, az nem tesz le, arról le kell szállni, de jobb ha inkább lelépünk, így nem kell leszállópálya a landoláshoz. A parkolással most nagy mákunk van, mert az éppen ingyenes, az eddig sem volt egyszerű, de most sem lett az, legalább nem ütött meg a guta, hogy 23 perc körözés után még fizetnem is kellene.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A búvóhely egy erotikus légyott szempontjából minden elvárásnak megfelel. A fürdőszoba minden igényt kielégít, arról már több fotó is van Kedvesünk adatlapján és a csevegőjében egyik fő téma szokott lenni. Igen volt az elhíresült kék Denim farmerosból is, egy bontott és egy bontatlan kivitelben is, ez valamiért gyorsan fogy és Zsuzska ebből mindig tart tartalékot, fel sem merem tételezni, hogy az én tiszteletemre volt, de reménykedem. :-) Makulátlan a tisztaság, van hangulatos zene, szobainas és az ágy idegesítő nyikorgását sem kell hallgatnunk egy erősebb dugás közben. :-) A lakást egy kellemes illat lengi be, nem igazán tudom eldönteni, hogy miféle. Lehet ez illatgyertya, füstölő, vagy légfrissítő, de én inkább a csevijében sokszor emlegetett tusfürdő illatáara tippelnék.
Zsuzska külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Vannak fotói, ott jól láthatók az idomai és az arca. A haja most rövidebb mint azt a legtöbb fotóján meg is mutatja. Fehér csipkés fehérneműben fogadott, a combfixet nagyon értékeltem, be is zsongatott vele rendesen, pláne egy elmaradhatatlan kacér, kedves mosollyal az arcán. A tekintete az valami nagyon kihívó, teljesen felbátorít a mocskos vágyaink kiélésére, közlésére, kérésére. Szépen formázott és nagy szilikon cicijei vannak, amit kérésre a kalandor arcába is bele tol, néha kérés nélkül is megteszi, de ugye ki kérne ezért kárpótlást, inkább ismétlésben bizakodom ilyenkor. :-) Zsuzsa legjava mindezek ellenéle a hatalmas erotikus kisugárzásában rejlik, ezt csak élőben tudjuk megtapasztalni, ennek a leírásával meg sem próbálkozok, mert csak felesleges köröket futnék értelmetlenül.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Majdnem minden menetrendszerűen zajlott, de mint tudjuk a menetrendek sosem pontosak, azok mindig borulnak. Már a szobában éppen a fürdésem maradék nedves foltjait próbáltam eltüntetni a törcsivel, miközben Zsuzska többször és igen látványosan belépett a nem éppen illendőnek mondható közelségembe. Még szerencse, hogy tudtam éppen dugni készünk, mert az ilyen ingerlésnek részemről egy hosszas udvarlás lett volna a vége, aminek remélhetőleg szintén dugás lett volna a vége (remélhetőleg). Egy ilyen közelbe lépése alkalmával egyszerűen elkaptam a derekánál és már kínálta a lehetőséget a csókra. Nagyon tuti ahogyan csókol, teljes odaadással veti bele magát a kalandor kénye kedve szerint. Javaslatára eldőltem a matracon, szintén a javaslatára feljebb húzódtam, egészen a párnákig. Végigmászott rajtam, vagyis a nyelvével a cerkán, ez csak egy hosszas végig nyalás volt és igy vett a keblei közé. Ma játszott velem kedvesünk, mert a megkeményedett binbócskáival szándékosan a kupakom érzékeny részeit karistolta. Teljesen rám siklott, a binbócskákat felváltva a számba helyezve és rám szólt "most ne ellenkezz". Eddig sem volt valami nagy az ellenállás a részemről, de igazán meglepett, mikor az egyik kezemet megfogva odakötötte valamihez, pláne mikor a másikat is. Látványosan lepörgette a combfixét, amivel a szemem kötötte be, ezután a fütyköst a szájába vette és megint borult valami. A fene sem gondolta volna, hogy egy nem túl stabilan rögzített álló ventilátorhoz vagyok kötözve és olyan váratlanul vágódott ránk a ficánkolásom miatt, mint derült égből a villámcsapás. Szegény Zsuzskát a nyeles része fejen kólintotta, a forgó része meg engem hagyintott tökön, még szerencse, hogy nem volt bekapcsolva. Mondanom sem kell, hogy nem lettem visszakötözve, a szemem viszont ismét el lett takarva.

Mindketten egymást vigasztaltuk a romantikát egy pillanatra sem megszakítva. Egy idő után már csak én beszéltem és a farkamon rögtön meg is éreztem, hogy Zsuzska most miért nem beszél. Ettől az én szavam is elakadt, ekkor valami rezgő hangot hallottam és rögtön a tojásaimon is éreztem ezt a kellemes rezgést. Rögtön tudtam, hogy ez valami segédeszköz, olyan marhául fincsi volt ahogyan masszírozza vele az érzékeny részeket miközben folyamatosan cumizik. Szerencsére csak a végén tudtam meg, hogy az egy műf@sz volt, mert ez sokat rontott volna az élvezeteimen, talán némi rémületet is éreztem volna. :-) Gumi és meg is lovagolt rögtön. Itt már eltávolította valamelyikünk a szemfedőm, már láthattam a formás testét, élvezhettem a barátnős csókjait. Nagyon el tudja találni a megfelelő ütemet, gyakran változtat technikát, ennek ellenére én egy idő után magam alá akartam gyűrni, de mikor érezte a próbálkozásom magától feküdt a hátára és tárta előttem szabaddá a combjait. Az ajkai csókolását csak addig hanyagoltam néha, amíg a nyakát pusziltam vagy a fülcimpáit harapdáltam, így misszibe lett végem.

Tisztogatás, beszélgetés, itallal kínálás és azt vettem észre, hogy már a második lehetőséget készíti elő kézzel történő ingerléssel, később a formás kebleit is bevettette mielőtt sok csók után ismét az ajkai közé vette kecmeckét. Itt már használtam a tükör adta lehetőséget, felválta néztem a valóságot és a tükörképet. Javasolta, hogy most hátulról hatoljak belé, de nekem nagyon bejött ez az érzés, kértem rá, hogy inkább így fejezze be. Egyszer biztosan elengedte a végét, jól belassított az élményeim fokozása miatt, de lehetett az többször is. Számomra nagyon látványos volt a tüzelés, mert a száját fölé tartva fogadta a lövedékeket, jól láthattam a becsapódásokat. Kézzel vezette le az élményem beteljesülését, mikor abba szerette volna hagyni a húzgálást kértem még csinálja egy kicsit, amit meg is kaptam. Tusolás után következett a harmadik elmenetelem, de ez már nem úgy értendő, itt inkább távozást akartam írni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az ezzel kapcsolatos adatok jól láthatók, a másfél órás élményeim maradandók. A randi végén került rendezésre egy apró ajándék kíséretében, ami tökéletes volt nehezéknek és nem konkrétan neki lett most címezve, de a feltöltött videóján láthatóan szeretettel használja (Ő is). A VTR- kedvezmények folyamatosan változnak, igazodnak de mindig látok valami lehetőséget az adatlapján. Szerintem érdemes első alkalommal mindent személyesen megbeszélni és a VTR kedvezményt igénybe venni.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Én általában nem vagyok egy visszajárós tipus és nem sok lánynál fordultam meg kétszer, de a Zsuzskás látogatásaimat már nem tudnám megszámolni. Még a masszlány korszakában ismertem meg, de már ott is visszajárós voltam. Eddig nem volt olyan ötletem amit azonnal ne teljesített volna, sőt gyakran rá is tromfolt és tovább szőte a szálakat, mindig többet kaptam mint ami az elvárás lenne egy szolgáltatótól. A besorolás azért nem istennős, mert már az istennőm és az elrendezésem miatt nem tudom lecserélni.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Zsuzska szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókZsuzska legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2020-11-12) : Isteni franciával ajándékozott meg, ami nem mélytorkos hisz az nincs nála, de nagyon jól csinálta. Bevonta az ikreit is huncut mosollyal egybekötve. Visszatért barátomhoz eltűntetgette szájával isteni volt ahogy csinálta. Én pedig a tükörképet néztem moziztam. Szép látvány volt. Abba kellett hagyatnom vele eme kellemes tevékenységet, mert a végén kivégez és idő előtt eldurran a patron. A védőszelésbe öltöztetés után szemből kértem, hogy üljön bele felkeményített barátomba.

(2020-10-06) : Lágyan végig simogatta,megmorzsolgatta a zsákos családot is, majd rudam oldalán éreztem,hogy kíváncsi nyelvét végig húzza rajta. Már vártam,hogy végre elmerüljek ajkai közt,de Ő még nem így gondolta...

(2020-09-05) : Először a formás ikreit vetette be olyan csuszkálósan ikrei közé véve barátomat, majd dél felé vette az irányt eltüntetve férfasságomat a szájában egyszer egyszer a golyszlikat is bevonva a játékba. Közben többször fel jött és csókolóztunk hol rövedbb hol pedig hosszabb ideig. Isteni a csókja nem lehet betelni vele. Közben én is ténykedtem a ikreivel foglalkoztam hol a kezemmel esetenként pedig a nyelvemmel. Vissza vissza tért a barátomhoz is.

felejthetetlen: 26db
(2021-01-08) : Lassan vigyázz állásba került és ezt látva előjátékként a finom lágy franciával kezdődött ez a felejthetetlennek ígérkező egy óra. Egy kis idő múlva lekerült róla az a nec ruha így most már jobban odafértem különböző dolgokhoz. Felcsaltam egy csók reményében, amit meg is kaptam igazi érzéki barátnős csók volt. Következett egy kis ikreivel való mókázás közéjük szorult barátom alig kapott levegőt szegény. Dél felé kalandozott újra, de nem jutott túl messzire csak a keménykedő barátomig.

(2020-12-27) : Elindult felfedező körútra déli félteke felé, ahol barátom társasága várta ágaskodva. Itt is ügyes volt lágy franciát adott barátom számára, ami tetszett neki. Elindult felefelé csak azért, hogy csókot adjon, egy kicsit lejjebb csúszott azért, hogy ikreit is betudja vetni barátom szórakoztatására. Eljött az én időm is lekerült az együttes alsó része is. Így most már teljes mértékben meztelen volt. Következett helycserés támadás Zsuzsi került alulra ismét csókolózással folytattuk

(2020-12-10) : A barátomat vette kezelésbe, hol a golyszlik hol pedig a barátom volt a szájába. Így játszadozott barátommal, mintha egy hangszeren játszott volna. Felcsaltam egy igazi csók reményében, amit még is kaptam. Közben ügyesen levette a Mikis tangát is miközben csókolóztunk. Ő csak visszatért barátomhoz és ott folytatta ahol abbahagyta. Töviről hegyire foglakozott barátommal. Újra feljött most csak egy pici csókocska erejéig.

nagyon jó: 8db
(2021-01-01) : Aztán természetesen átfordulunk kényeztetésbe. Közben még mindig jól szórakozunk! Őszerinte harcképes vagyok, és rám tesz valami eszközt. Utasít, hogy dolgozzak vele teamworkben! Örömmel Drága. Többféle pózban tornázgatunk valamennyit. Az az érzésem, neki ment volna egy erősebb menet hatására. Ha jól rémlik jobban szereti a sztenderd mechanikát a nyelvezésnél. Hmmm

(2020-07-01) : Nagyon finoman csókol, éreztem puha ajkait, majd finom nyelvjátékát. Kezemmel bejártam teste minden pontját, simogattam popsiját

(2020-06-22) : Zsuzska elmosolyodott,és a megfelelő poziciót felvéve szépen arcomhoz igazította frissen borotvált , illatos kelyhét. Óvatosan végigsimítottam a számomra oly kedves szerelemrést,majd nyelvemmel finoman izgatni kezdtem. Szépen körbe barangoltam a nyílást,lágyan érintve az elémtárt hívogató tájat, közben Kedvesem is feltalálta magát,és rudamat fentről lefelé végignyalogatva tiszteletét tette a zsákos csaladnál is.

: 7db
(2021-01-20) : . Masodpercekkel kesobb mar a szajaban voltam, lagy de megis hatarozott szajmunkaval elkezdett eletet lehelni belem. Meg nem is tertem magamhoz, amikor ramszolt hogy vetkozzek le, igy gyorsan ledobtam magamrol minden goncot mialatt o a matracra pucsitott. Ugyebar nyalni akartam, igy megforditottam gyorsan es elkezdtem a szuk puncijat nyalni, amit egesz sokaig birtunk mindketten kejesen szuszogva.

(2020-12-30) : Elsőre meglovagolt, amit nagyon is élveztem így rövid úton végem is lett. Letisztogattott, majd én is magamat, beszélgettünk elég sokat, közben nem hagyta abba a finom érintéseket, simogatásokat. időnként mreg-meg csókoltam, Ő visszacsókolt. Simogatásai közben felfedezte hogy alakul valami inditványozta hogy folytathatjuk,

(2020-12-15) : Hamarosan megkértem, hogy feküdjön hanyatt. Rögtön kezelésbe is vettem először nyelvvel, majd kézzel, majd vegyesen, miközben hallgattam finom nyögdécselését. A falon tükör volt elhelyezve, úgyhogy oldalra kacsingatva láthattam gyönyörű megfeszülő testét oldalról is. Kitartásom elérte a csodás eredményt, Hangos sóhajjal és megfeszülő testtel jelezte, elérte a csúcsot. Ezután kaptam egy fincsi franciát, de hamarosan kértem, feküdjön ismét hanyatt.