354
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
42
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Zsuzska szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Zsuzska-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-05 20:25:09

Zoltán87
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Zsuzska beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-06

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR segítségével egyeztettem, hamar reagált a megkeresésemre. Nagyon szeretek VTR-en egyeztetni, mert gyors, kényelmes és nem mellesleg biztosra lehet vele menni. Az oldalon szerintem az egyik legjobb dolog, hogy van ez a lehetőség.
Megközelítés
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Blaha Lujza térhez közel találjuk a megadott címet, ami egyértelmű. Én villamossal mentem, mert az volt a leggyorsabb lehetőség számomra. Tömegközlekedés kiváló a környéken, aki ismeri a Blaha környékét annak nem kell bemutatni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás célnak megfelel nekem tetszett a lakás. A fürdő szépen rendezett kád található a fürdőben. Több tusfürdő és szájvíz is rendelkezésre állt a tisztálkodáshoz. A tetthely egy kis szoba középen egy matraccal. A falon több tükör is fokozta az élvezeteket, amiket én kihasználtam és onnan is moziztam a fejleményeket és Zsuzska mozgását szexi testét.
Zsuzska külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Zsuzsi a képekről egyből felismerhető és kevés retus miatt élőben még szebb volt, mint amire számítottam. Szeretem az érett nőket ezért is esett rá a választás nem okozott csalódást. Élőben minden megcsodáltam rajta amit szemmel lehetett majd később meg is kóstoltam minden finomságot sok elhintett puszi csókolgatás keretében.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Közös maszturbáció:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A belépésénél már felizgatott szájra puszi után megdicsértem a testét. Megfordítottam majd kapott rá két puszit, irtó szexi volt. Hátsóját nekem dörgölni majd az egyik kezével a farkamat simogatja. Kaptam törölközött majd elmentem felfrissülni. Tisztálkodás után fürdőből kilépve a konyhában várt rám és ott folytattuk ahol abba hagytuk.A kezével a férfiasságomat kutatta, ami szépen merevedésnek indult. Bementünk a kis szobába majd leheveredtünk a matracra itt tovább faltuk egymást. Én lejjebb indultam a ciciknél kicsit elidőztem majd egyre lejjebb haladtam közben sok puszit elhintettem a pocira. Finom punciját kezelésbe vettem sűrűn járattam a nyelvemet nagyon élvezte ezt nyögdécseléssel, zihálással is a tudtomra adta. A kezével megfogta a fejemet és úgy nyomta rá, hogy nyaljam ki jól. Finoman játszottam a csiklóval nagyon élvezte nála talán csak én élveztem jobban. Fordulás után a szájában voltam kellemes franciában részesített hamar kemény lettem. Gumit húztunk majd szemből támadtam, először finoman, majd egyre nagyobb fokozatra kapcsoltam, ahogy egyre jobban gerjedtem rá. A lábai a nyakamba voltak én még húztam magamra őt, hiszen erősen felajzott. Egyszer csak a nyakam körül a lába megfeszül erősen szorít na erre nekem se kellett több csípőjénél megfogtam erősen és nagyon, de nagyon megbasztam. Nem volt finomkodás toltam ahogy csak bírtam közben a kéjes hangok nagyon felajzottak még keményebben toltam. Ezt így ilyen tempóban nem lehetett sokáig bírni, hatalmasat élveztem a gumiba. Ezt követően még toltam egy kicsit, hogy neki is még jobb legyen, mert láttam, hogy élvezi. Élvezés után lenyugodtam majd megtisztított, levette a gumit és kidobtuk. Kis beszélgetés következett egymás mellett fekve az ágyban ezután kaptam egy kellemes masszázst. Ennek végeztével kértem egy pohár vizet, amit hamar megittam. Velem szembe volt egy fotel oda kicsit leültem. Egyszer csak azon kapom magam, hogy akcióba lendült letérdel és négykézláb jön felém. Kicsit ölelkeztünk csókolgatott próbált felajzani. Azt szokták mondani, hogy a bikát a szarvánál a férfit a farkánál fogva kell megragadni hamar finom szájacskának a csapdájában találtam a férfiasságomat, de nem jártunk sikerrel. Így kicsit beszélgettünk majd elmentem felfrissülni. Felöltöztem majd ajtóban forró puszikkal elköszöntünk egymástól.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején rendeztem, amit ilyenkor szokás. Nem szeretem az utolsó pillanatokra hagyni a piszkos anyagiak rendezését. A budapesti átlagnak megfelelő rózsaszálak korrekt elszámolás, amit asztalra letettem. Extrát nem kértem, így arról nem tudok nyilatkozni.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Minden nagyon szuper volt, jól éreztem magam vele illetve benne finom volt minden, amit nyújtott. Hatalmasat szexeltünk keményen megdugtam, több pózban kiváló partner lehet neki adni rendesen. Feszes teste, erotikus kisugárzása mosolya nagyon rendben volt. A szexi szerelésről nem is beszélve, amivel a kérésemnek megfelelően lepett meg. Jól éreztem magam vele, majd egyszer meg kellene ismételni. Addig is csókollak: Zoli

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Zsuzska szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókZsuzska legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2021-01-21) : Mondtam, hogy egy kiadós szopás, szerintem javítana az állapotomon. Pillanatnyi hezitálás után rám is bukott. Hogy ne tudjon kezével „csalni”, megfogtam minkét csuklóját, és kezeit két oldalt magam mellé rakva lefogtam, és miközben jókat bólogatott, csípőmmel mozogva rásegítettem a műveletre.

(2020-11-12) : Isteni franciával ajándékozott meg, ami nem mélytorkos hisz az nincs nála, de nagyon jól csinálta. Bevonta az ikreit is huncut mosollyal egybekötve. Visszatért barátomhoz eltűntetgette szájával isteni volt ahogy csinálta. Én pedig a tükörképet néztem moziztam. Szép látvány volt. Abba kellett hagyatnom vele eme kellemes tevékenységet, mert a végén kivégez és idő előtt eldurran a patron. A védőszelésbe öltöztetés után szemből kértem, hogy üljön bele felkeményített barátomba.

(2020-10-06) : Lágyan végig simogatta,megmorzsolgatta a zsákos családot is, majd rudam oldalán éreztem,hogy kíváncsi nyelvét végig húzza rajta. Már vártam,hogy végre elmerüljek ajkai közt,de Ő még nem így gondolta...

felejthetetlen: 27db
(2021-01-08) : Lassan vigyázz állásba került és ezt látva előjátékként a finom lágy franciával kezdődött ez a felejthetetlennek ígérkező egy óra. Egy kis idő múlva lekerült róla az a nec ruha így most már jobban odafértem különböző dolgokhoz. Felcsaltam egy csók reményében, amit meg is kaptam igazi érzéki barátnős csók volt. Következett egy kis ikreivel való mókázás közéjük szorult barátom alig kapott levegőt szegény. Dél felé kalandozott újra, de nem jutott túl messzire csak a keménykedő barátomig.

(2020-12-27) : Elindult felfedező körútra déli félteke felé, ahol barátom társasága várta ágaskodva. Itt is ügyes volt lágy franciát adott barátom számára, ami tetszett neki. Elindult felefelé csak azért, hogy csókot adjon, egy kicsit lejjebb csúszott azért, hogy ikreit is betudja vetni barátom szórakoztatására. Eljött az én időm is lekerült az együttes alsó része is. Így most már teljes mértékben meztelen volt. Következett helycserés támadás Zsuzsi került alulra ismét csókolózással folytattuk

(2020-12-10) : A barátomat vette kezelésbe, hol a golyszlik hol pedig a barátom volt a szájába. Így játszadozott barátommal, mintha egy hangszeren játszott volna. Felcsaltam egy igazi csók reményében, amit még is kaptam. Közben ügyesen levette a Mikis tangát is miközben csókolóztunk. Ő csak visszatért barátomhoz és ott folytatta ahol abbahagyta. Töviről hegyire foglakozott barátommal. Újra feljött most csak egy pici csókocska erejéig.

nagyon jó: 8db
(2021-01-01) : Aztán természetesen átfordulunk kényeztetésbe. Közben még mindig jól szórakozunk! Őszerinte harcképes vagyok, és rám tesz valami eszközt. Utasít, hogy dolgozzak vele teamworkben! Örömmel Drága. Többféle pózban tornázgatunk valamennyit. Az az érzésem, neki ment volna egy erősebb menet hatására. Ha jól rémlik jobban szereti a sztenderd mechanikát a nyelvezésnél. Hmmm

(2020-07-01) : Nagyon finoman csókol, éreztem puha ajkait, majd finom nyelvjátékát. Kezemmel bejártam teste minden pontját, simogattam popsiját

(2020-06-22) : Zsuzska elmosolyodott,és a megfelelő poziciót felvéve szépen arcomhoz igazította frissen borotvált , illatos kelyhét. Óvatosan végigsimítottam a számomra oly kedves szerelemrést,majd nyelvemmel finoman izgatni kezdtem. Szépen körbe barangoltam a nyílást,lágyan érintve az elémtárt hívogató tájat, közben Kedvesem is feltalálta magát,és rudamat fentről lefelé végignyalogatva tiszteletét tette a zsákos csaladnál is.

: 7db
(2021-01-20) : . Masodpercekkel kesobb mar a szajaban voltam, lagy de megis hatarozott szajmunkaval elkezdett eletet lehelni belem. Meg nem is tertem magamhoz, amikor ramszolt hogy vetkozzek le, igy gyorsan ledobtam magamrol minden goncot mialatt o a matracra pucsitott. Ugyebar nyalni akartam, igy megforditottam gyorsan es elkezdtem a szuk puncijat nyalni, amit egesz sokaig birtunk mindketten kejesen szuszogva.

(2020-12-30) : Elsőre meglovagolt, amit nagyon is élveztem így rövid úton végem is lett. Letisztogattott, majd én is magamat, beszélgettünk elég sokat, közben nem hagyta abba a finom érintéseket, simogatásokat. időnként mreg-meg csókoltam, Ő visszacsókolt. Simogatásai közben felfedezte hogy alakul valami inditványozta hogy folytathatjuk,

(2020-12-15) : Hamarosan megkértem, hogy feküdjön hanyatt. Rögtön kezelésbe is vettem először nyelvvel, majd kézzel, majd vegyesen, miközben hallgattam finom nyögdécselését. A falon tükör volt elhelyezve, úgyhogy oldalra kacsingatva láthattam gyönyörű megfeszülő testét oldalról is. Kitartásom elérte a csodás eredményt, Hangos sóhajjal és megfeszülő testtel jelezte, elérte a csúcsot. Ezután kaptam egy fincsi franciát, de hamarosan kértem, feküdjön ismét hanyatt.