54
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-21
25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 12-20
LauraCicaBabaN01 szexpartner

szexpartner

LauraCicaBabaN01-

V.I.P hirdető
92/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-05 11:49:15

Tamiok
Friss újonc
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

LauraCicaBabaN01 reagálása

Kedves Tamiok,

Először is köszönöm a beszámolót, kedves Tőled.. :) Örülök, hogy ilyen jól Érezted magad Velem/Nálam.. Dettó ;) .. és természetesen mindig szeretettel Várlak..

Millió csókjaim,

LauraCicaBabaN01 ;)

LauraCicaBabaN01 beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-06

Egyeztetés
Elérhető:
3
Telefonon kerestem, elsőre sajnos nem értem, de 10 próbálkozás után sikerült elérnem. Telefonon nagyon kedvesen tájékoztatott mindenről és abban maradtunk hogy vasárnap ha aktutális lesz akkor újrahívom.
Így is tettem, megadta a pontos címet és egy óra múlva nála is voltam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Új építésű szép lakás, maximálisan tisztasággal és kényelemmel. Parkolás könnyen és gyorsan ment a ház előtt, de a megközelítés BKV-val sem problémás hisz a metró pár száz méterre van csak.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Fürdő szép tiszta volt, többféle tusfürdőből lehetett választani, a tiszta törölközők és szájvíz is volt természetesen. A tett helyszíne egy kihúzható kanapé, ami sok más hellyel ellentétben maximálisan kényelmes volt és jól el is lehetett férni rajta. A kanapéval szemben egy oriási tv, azon ment a porno ráhangolásként.
LauraCicaBabaN01 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Régen is jártam hozzá , 5 év alatt nem sokat változott.
Gyönyörű kék szemei vannak, hatalmas mellei és formás kerek popsija izgatja fel a pasikat.
Beszélgetés közben időnként feltérdel a kanapéra és bepucsít, ami igencsak felhergeli a szörnyet a nadrágban...

Action
Aktus:
5
Közös pornófilm nézés:
5
Közös maszturbáció:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Megérkezés után megbeszéltük a részleteket, üdítővel kínált amit el is fogadtam.
Majd én elmentem zuhanyozni, visszaérkezésemkor már az ágyon várt meztelenül, pazar látvány volt. Összesen 2 kör volt, nála ez könnyedén össze szokott jönni.
Mindkét alkalommal kaptam valódi mélytorkos franciát ami fantasztikus volt, illetve többféle pózt is kipróbáltunk. közte pedig egy nagyon kellemes masszázst kaptam ami szintén jólesett.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Teljesen rendben van az árképzése, remélem , hogy így is marad.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Jó volt hozzá menni, érezni ahogy tövig elnyel, ahogy szex közben aktív. Természetesen visszamegyek hozzá.
Webmesteri megjegyzés
Beszámolód túl rövid, ezért alapból nem kaptál prémium napokat.
A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés LauraCicaBabaN01 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Kezdő irogató rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Kezdő irogató rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókLauraCicaBabaN01 legfrissebb beszámolói

nagyon jó: 3db
(2020-11-30) : Fogtam 2 kézzel a vékony derekát, és úgy húztam magamra,de volt amikor Laura is visszalökött, akkor kellett csak igazán kapaszkodni a derekába. Elég sokat voltunk ebben a pózban, amikor azt a kérdést kaptam, hogy jössz a fenekembe? Természetesen igen volt a válaszom. Egy kis síkosítás után már furakodtam bele a fenekébe. Először csak óvatosan mozogtam, de pár pillanat múlva már erősebben mozoghattam benne.

(2020-11-08) : Laura halk nyögésekkel jelezte, hogy neki sincs ellenére a dolog. Kis idő múlva maradtunk pozícióban, de átkéretszkedtem a popsiba. Itt is lassan, finoman kezdtem a behatolást, nagyon szűk popsija van. Nem kellett sok idő, hogy kellően kitáguljon, na ekkor már lehetett neki adni rendesen. Látván Laura reakcióit és hallva a már hangosabb nyögéseket, biztos vagyok benne, hogy neki is tetszett a dolog.

(2020-10-25) : Egy nagyon komoly igazi mélytorkos franciába kezdett amit tökéletesen csinált, teljesen eltüntetve a szerszámom, közben lehet gyönyörködni a látványban a tükrökben is, ezután 69-be fordultunk és kölcsönösen kényeztettük egymást, pircinges puncival még nem volt dolgom, de nagyon tetszett, remélem neki is a tevékenységem! Majd gumit húzott és lovagló pózban kezdtük meg az együttlétet,

: 7db
(2021-01-02) : Majd elkezdte a bőnyálas mélytorkos franciát nagyon eltüntette a szerszámot, majd kölcsönös francia szét nyaltam a pircineges puncit majd nagyon meg dugtam a melleket majd gumit kértem és egyből háturról be a popsiba toltam neki sokáig nem bírtam . Pihi beszélgetés víz . Majd kértem hogy prostata masszázs is legyen olyan jól csinálta.

(2020-12-21) : Extrának popót kértem. Visszaérve a fürdőből a kanapén várt, lerántotta rólam a törölközőt és kicsit kényeztetett a szájával, torkával.. Mondtam is neki, hogy nem szeretnék hamar elsülni így elsőre (meg is jegyezte, hogy senki se húzza sokáig :D ) Úgyhgy inkább én kényeztettem volna, lekerült a melltartó és elő a babaolaj.. Bőven beolajoztam a melleit. És egy jó ideig elvoltam a cicikkel, majd lejebb csúsztam, szerettem volna kis örömet szerezni neki

(2020-11-22) : is szépen finoman elkezdte a foglalkozást a farkammal elkezdett franciázni mélytorkosan teljesen eltüntette , folytattuk de akkor már én is nyalta a pircinges puncit mielőtt jött a vég gyorsan betettem a cicik közé ott lett végem. Szünetben masszázs közben jót beszélgettünk. Majd kértem franciázzon újból mikor kellően kemény lettem gumi fel beleült jól meg lovagolt én közben a melleket gyűrtem majd át misszibe és mielőtt jött a vég kértem a kedvencemet a pucsitot toltam ahogy tudtam és hatalmasat élveztem.