4
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Kamilla szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Kamilla-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-05 02:52:01

gnus
Megbízható
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Kamilla beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-05

Egyeztetés
Elérhető:
5
Éjszaka, telefonon kerestem, elmondott mindent. Kedvesnek telefonban egyáltalán nem mondanám, sőt, eléggé szigorú, emiatt egy kicsit aggódtam is, de ez az aggodalom felesleges volt szerencsére.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kocsival mentem. Belvárosi mellékutca, a parkolás ennek megfelelően lutri és természetesen fizetős (már amikor a vezír nem mondja azt, hogy ingyenes, ugye)
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Valójában nem a megjelölt időpontban voltam nála, hanem valamikor a nyáron, igy az emlékeim már eléggé megkoptak, de az rémlik, hogy a fürdő közvetlenül a baszoba mellett van. A fürdőben kádbanzuhanyzás van, a tetthely franciaágyas, félhomályban.
Kamilla külseje
Tetszett:
3
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
3
Higiénia:
5
Arc:
5
Apró lány, rózsaszín feszülős ruhában fogadott, ami szerintem nem áll jól neki. Már csak azért sem, mert az apró termetéhehez apró popsi társul.

Melle elsőre kicsinek tűnt, de valójában kézbe illő, formás és kellően telt.

Az arcát képek alapján nem tudtam megítélni, hogy nem tetszik, vagy elmegy kategória, de személyesen ezügyben is pozitívan kellett csalódnom, mert egészen helyes kiscsaj.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Érkezésem után elmentem zuhanyozni, ahova ő is követett, és leült a kád mellett felém fordulva. Engem ez egy kicsit feszélyezett, ezért megkértem, hogy inkább várjon meg kint. Ezt kicsit furcsállta, de mikor mondtam neki, hogy bár határozott céllal vagyok ott, annál azért szégyenlősebb vagyok, hogy zuhanyzás közben figyeljen, akkor mosolygott és kiment.

Ha jól emlékszem bugyiban várt, hanyatt feküdtem az ágyon, és rábíztam magam. Egy nagyon kellemes finom cumival kezdett, amit azért is különösen értékeltem, mert nem pornósan kapkodva gluggyogva, cuppogva stb. abszolválta, hanem pontosan úgy, ahogy én szeretem. Finoman, érzékien, lágyan. Lassan indítva, kicsit gyorsítva fokozatosan, teljesen jó ritmusban. Ezt egyébként nagyon ritkán sikerül a lányokból kicsikarnom, sokszor annak ellenére sem sikerül, hogy egyértelműen (de kedvesen), kifejezetten kérem. Egyszerűen sok lánynak nem megy, ezért is örültem nagyon Kamilla performanszának.

Mikor már többre vágytam, megkértem, hogy üljön bele, amit meg is tett. Őszintén mondhatom, hogy tényleg úgy lovagolt meg, mintha a barátnőm lenne. Ezt sem siette el, nem akart sem pornós módjára pattogni, csattogni, és a nagy fordulatszámot is meghagyta a nyusziknak.
Lassan kezdett, érezte a ritmusomat és ezúttal is tökéletes ütemben gyorsultunk annyira, amennyire még nekem jó volt. Mindamellett, hogy nem volt kamu sikongatás, sóhajtozás. Utóbbiból csak annyi, amennyit totál elhittem.
Közben a már fentebb említett formás, kellemesen telt melleit markolásztam finoman, ő pedig a fejét az enyém mellé hajtva, az arcát az arcomhoz érintve halkan lihegett. Tényleg olyan érzést keltett, mintha ez most mindkettőnk kedvére lenne/történne.

Lassan úgy éreztem, hogy közel a vég, így megkértem, hogy térjünk át a kuytus pózra, ahol majd áttérnék a popsira is, amiért eredetileg érkeztem.
Nem volt ellenére, igy négykézláb az ágy széléhez mászott (természetesen popsival kifelé), ahogy kértem, en pedig először punciba helyeztem a szerszámot, és heves dugványozás közben hüvelykujjal simogattam a másik nyílást.
Megkérdeztem egy idő után, hogy átrakhatom e, amire igen volt a válasz, de sajnos nem bizonyultam elég keménynek a művelethez. Sajnos ilyenkor mindig ráfeszülök a dologra, mivel nem szeretnék fájdalmat okozni a partneremnek, függetlenül attól, hogy tisztában vagyok vele, hogy profi a dologban, és a gumi is nagyon zavar.

Így aztán a popsi sajnos az én hibamból nem sikerült, de csalódottságomban visszafeküdtem az ágyra, és a tökéletes szájmunka hatására lett végem.

Mikor megvolt a nagy durr, még maradt időnk, és beszélgettünk kicsit, miközben ő az időt nem nézte, és egyértelműen készen állt rá, hogy ha összeszedtem magam, folytassuk a mókát. Ez sajnos elmaradt, mert ismét a másik fejembe áramlott a vér, és rögtön beindult az agyalás és a lelkifurdalás ahogy szokott, így elköszöntem és eljöttem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Előre rendeztük a matekházit, pesti átlag.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon kedves csajszi, és rémesen sajnálom, hogy a popsiját nem sikerült magamévá tennem, de ő tényleg mindent megtett.
Barátnő feeling abszolút megvolt, még úgy is éreztem, hogy megvan a közös szimpátia.

Azóta próbáltam elcsábítani magamhoz (ahol a feleségemmel együtt láttuk volna vendégül), de sajnos mindkét alkalommal rögtön azt kérdezte melyik kerület, és az volt a válasz, hogy túl messze vagyunk neki :(

Mindenképpen pótolni szeretném azt a popsizást, mert a tapasztaltak alapján biztos vagyok benne, hogy felejthetetlen élmény lenne az is.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Kamilla szexpartner beszámolójáról

A hirdető Már Valaki itt rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókKamilla legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2018-10-19) : Kamilla lassan rámcsusszan, rámtámaszkodik, teljesen rámhajolva átkarol, szorosan belém kapaszkodva aklimatizálódik, mig vaginája fel nem veszi hímvesszőm inverz alakját. Szük puncija nekem személyes menyországom,

(2018-08-06) : Puha ajkai közé vette a kőkemény kiskukit, ügyes nyelvecskéjével, kellő mennyiségű nyálával, fergeteges francia tudásàt megcsillogtatva, hatàraimra figyelve repített a kéjek birodalma felé,

(2018-02-06) : Én feküdtem a hátamra, és kezdetét vette a felejthetetlen franciaóra. Annyira finoman, érzékien, látható élvezettel kényezteti a kistesót, hogy nem lehet sokáig bírni.

felejthetetlen: 8db
(2019-12-26) : She started to lick and suck my rod without condom for a few minutes, delightfully caressing and kneading my balls. It was also delightful to see my penis

(2019-10-27) : Kamilla közben keményen dolgozott az én beteljesülésemen. Valamiért az én bőröm hideg volt az övé forró, így minden érintése fokozta az érzékenységemet, simogattam, ölelgettem, csókolgattam a bőrét, ahogy csak bírtam,

(2018-06-30) : majd következet a francia nagyon kellemesen csinálta néha kézzel is rásegít közben simogattam a combját neki,mikor odanéztem belenézett a szemembe

nagyon jó: 11db
(2020-02-13) : Megérkezéskor a már megszokott telefonos beléptetés müködik, röpke séta az x emeletre,ahol már Kedvesünk széles mosollyal, mindössze egy vadító, piros miniruhácskában fogadott,mely al...

(2020-02-07) : Lecsúsztam a melléhez és azzal játszottam, nyaltam-szívtam finoman közben a puncijával játszottam. Szeretem hallani mikor sóhajtozik, az nagyon be indít. Kértem a natúr franciát. Lassan-erotikusan csinálta, a nyelvével édesen játszott rajta. Először csak a makkot,később mélyebben csinálta közben nézett a szemembe. A kezeivel a testemet simogatta, az egyikkel a mellem, hasam, kezem, a másikkal a belső combom, fenekem, lábam!

(2019-06-20) : She went down and started licking and sucking my rod without condom for a few minutes. It was delightful to see my penis disappearing in her beautiful small mouth, watching her beautiful eyes. I wanted then to return the favour and I moved on her to kiss her body and her cute boobs, going down slowly up to her hidden treasure.

: 15db
(2020-12-07) : csolozás hada indult el miközben aző keze és én kezem se tétlenkedett csokolázás közben míg én simogattam a kis inast addig ő sem tétlenkedett kényeztette saját magát ami fenomenális látvány volt nézni és akkor lett igazán szabad a játék és lett világos mindenféle játékban benne van akár még az ilyen te magad én magam izgatásában is.ezt követően amikor már felajzott hangulatban voltunk mindketten elkezdte ő a kis játékát

(2020-09-01) : Utána végre Ő méltósága is úgy döntött egy kis francia óra után hogy most már kezdődhet a show. Popsit akartam kipróbálni úgy hogy azzal kezdtük, hátulról bele ült, minden gond nélkül magába fogadott úgy hogy tényleg nem reklám szöveg a méretfüggetlenség. Popsija szűk és ahogy a farkamon jár fel alá egy eszméletlen látvány. Majd gumi csere és a punciját támadtam kutyában ami szintén jó szűk,

(2020-07-23) : Majd ő kezdett kenyeztetni és hamar hadrendbe állított. Mivel a popsit mindenképp szerettem volna kipróbálni, így a javaslatára ott kezdtünk. Szépen beleült a popsival és így lovagolt meg. Annyira jó volt, hogy mire lassítást kértem volna inkább gyorsítottunk és így is lett végem.