143
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Berni erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Berni-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-03 15:06:42

Waldau
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Berni reagálása

Waldau:) Vagy csak nevezellek játszópajtinak? :) Tudod vannak azok a bizonyos dallamok, amiket meghallasz valahol, aztán belerögzülnek a fejedbe és nem tudsz szabadulni tőlük napokig. Így vagyok a beszámolóddal:)
A semmiből, váratlanul ugrik be a "lőgyakorlat" vagy az "élménylövészet haladóknak" a játszópajtást már nem is említem:) Ilyenkor egy jót mosolygok, de ismét csak annyit értél el hogy a lényeget kevésbé látja az olvasó, pedig annyi szépet írtál rólam is, nem csak a vadászpuskát dicsőítetted:)) Én tudom hogy a valóságban mennyire távol áll tőled ez a nárcisztikus, önimádó figura, aki előbújik belőled mikor leülsz beszámolót írni:) Csók😉

Berni beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-11-04

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon szeretek egyeztetni, nem mindig sikerül, de most szerencsém volt így tudtunk kicsit beszélgetni és a következő napra találtunk időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Sajnos még nem húztak fel a környéken egy parkolóházat, így figyelembevéve a szűkös lehetőségeket parkolás terén, előrelátóan távolabb teszem le a “kicsikét“ és séta.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Lakás kényelmes, tágas és hangulatos. Földszinti elhelyezkedéséből adódóan hűvösebb, aki a panel lakások túlfűtött klímájához van szokva annak hűvösnek érződhet. Fürdőben zuhanyzó van, higiéniai termékekkel ellátva. A törölközőt is bent magad választod . A masszázsszoba egy nagy tükörrel is felszerelt, kellemesen berendezett kis szoba, nagy belmagassággal, ami helyt ad egy bensőségesen kialakított galériának.
Berni külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
A külső az első találkozásunk alkalmával megfogott és azóta sem ereszt. Régebben a konkurens oldal aktív kalandora voltam, majd számtalan kevésbé kellemes élmény után rátaláltam Bernire. Egyenlőre nem szándékozom újból felfedező körútra indulni, aminek egyik oka a biztonság, a másik hogy Bernivel való kapcsolatunkban úgy érzem még van potenciál:) Berni nekem a NŐ! Finom, ápolt, szép és van humora. Hatalmasra nyílt pupillákkal vár az ajtóban, ami már magában elég hogy felébredjen férfiasságom. Kedvesen kínál vízzel, pár szót váltunk és irány a zuhany.

Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
A fegyelmezett, visszafogott kis hölgy aki beengedett az ajtón a múlté. Zuhanyzás után egy fekete neccharisnyás vadmacska vár csipke bodyban, amin éppenhogy nem szúrnak át a hegyes bimbók. Haját lazán kiengedve, fejét oldalra billentve kacér mosolyok és pillantások kíséretében vezet a massz szobába. Lepillant a derekamra tekert törölközőre, ami egyértelműen árulkodik izgalmi állapotomról, majd provokatívan a szemembe mondja “Okè baby a masszázs lesz a befejezés“
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Finoman a masszázságynak tol. Jobb kezével felsimít a mellkasomon egész a nyakamig, míg balkezével leoldja a derekamról a törölközőt és határozottan rámarkol a szerszámra. Elégedett hangok kíséretében elkezd vele nagyon lassan, finoman játszani. A háttérben autentikus dallamok helyett erotikus hangok fokozzák a hangulatot. Kicsit megfordítom, hogy jobban lássam a tükörben, ahogy markolom azt a brutál kerek popsit és közben nézem amit farkammal művel valami ösztönös ritmus szerint, időnként odasímítva a popsi finom bőréhez.
Lassan kibújik a fehérneműből és leereszkedik a fegyverrel szemben. A pofihoz simítja szinte dédelgeti, érzem a forró levegőt a farkamon még jobban felizgat ahogy élvezi, így lesz végem. A csodás dekoltázs kap egy extra vitaminbombát.
Előre is elnézést az érzékenyebb kollégáktól, de egyértelmű, hogy az én ördögi testbe bújt, angyalarcú kis játszópajtásom a komoly fegyvereket szereti. Az én vadászpuskámmal a kezében pedig még vadítóbban mutat!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Borult a rendszer nem volt masszázs. Helyette lőgyakorlat volt, élménylövészet haladóknak:)
Extra volt az egész találkozás, így ehhez méltóan ajándékoztam.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Berni gyengéd visszafogott megjelenése már az első pillanatban nem hagyott megtéveszteni. Találkozásaink alkalmával pedig egyre inkább felszínre kerül az lehengerlő, számomra függőséget okozó Szexus ami nem ereszt!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Berni erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-11-09 12:43:02
Viva barátom! Köszönöm👍

2020-11-07 23:58:12
Jó úton haladsz Waldau hogy a masszázs legnagyobb nevei közé emelkedj írói oldalról. Grétázás már a múltté, most már a fegyvered tesz nagyjá nem a Thunbergezés. Még sok jó pillanatot szerzel az olvasóknak úgy érzem.

2020-11-07 23:40:56
Urak, ha megengeditek a véleményemet, maradjunk csak a szabályoknál, azaz a megírt beszit minősítsük csak (ugyanez vonatkozik persze minden más írásra is), ez a "vihar a biliben" végsősoron méltatlanná válik minden vitázó irányába és nem utolsó sorban akár kellemetlen is lehet Berninek. Covidmentes élvezeteket kívánok!😎

hideghalom
Ismerkedik az oldallal
2020-11-07 06:13:52
Hu tenyleg inkabb magadrol szolt, de a holgy helyretette a kommentjevel a klaszz beszamolot

2020-11-06 21:48:44
Engem Berni lenyűgözött, ez kétségtelen. Hálás vagyok, hogy így alakult.

FunkciókBerni legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-11-18) : Mondja, hogy ez a fekete body a kedvence, jól esik az érzés, hogy épp ezt választotta a mai randinkra. Pár pillanatig csak állok és bámulom, aztán feldobom magam hasra a padon, ő pedig a már többször tapasztalt és mások által is leírt koreográfia szerint lát nekem. Jólesően meleg a törölköző, amit rám terít és az olaj is szinte süti a bőrömet, ahogy rám csurgatja és elkezdi nagy figyelemmel és jóleső hozzáértéssel belemasszírozni a szöveteimbe.

felejthetetlen: 6db
(2021-01-13) : Fejest ugrottam a padra és miután egyeztettünk a masszázs milyenségéről Berni élesítette az olajos flakont. A vádlimnál kezdett, tapasztalt erős mozdulatokkal, nem cirógatott, masszírozott, egyes helyeken gyengébben, máshol erősebben. Érdeklődött a problémás területekről, asszerint kezelte öket. A derekam, s csípőm is másképp, speciálisan erre a területre fókuszálva masszírozta.

(2020-12-14) : Az ember masszázs közben azt csinálhatja, amilyen hangulatban van. Ha beszélgetni szeretnél beszélgetsz. Bármiről, Berni minden témára nyitott és tájékozott, őszinte érdeklődéssel fogad bármilyen témát. Ha pihenni szeretnél síri csöndben élvezheted az érintéseket. Berni már belépéskor, mintha "beolvasna" hogy milyen hangulatban vagy és mire van szükséged.

(2020-11-23) : Minden mozdulata tanult és szakavatott nem limi lomi, himi humi, mindent masszázsfajtát felsoroló de semmihez sem értő masszzőz Berni. Ő tényleg tudja mit csinál, úgy és azt csinál amit az adott testrész regenerálódásához a legjobb. Több évtizedes pályafutásom alatt szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hogy kinek a masszázs tudománya ért fel Berni szakmaiságához.

nagyon jó: 1db
(2020-10-29) : Először lassú gyengéd simítások, néha kemény gyúrásokkal, amit ismét finom simításokkal csillapít. A láb a fő specialitás a vádli és a combok átgyúrása. Lehet pihenni és beszélgetni is masszázsközben. Berni nem tolakodó, teljes mértékben a páciens hangulatához igadozik. Én most kicsit dekoncentrált voltam , csak érezni akartam a számomra szinte szédítően finom érintéseket

: 7db
(2020-11-19) : Ami ezután jön, az egy fenséges és profi masszázs. A melegített törölköző, olaj, és Berni finom, puha érintései tényleg olyan erővel bírnak, amitől ki tudsz kapcsolni, és el tudod engedni azt a sok vágyálmot, hogy hogyan szeretnéd magadhoz ölelni és kényeztetni azt a csodanőt, aki éppen egy szexi fehérneműben jár körülötted. A masszázs tanult mozdulatokkal történik, változatos erősséggel igényelhető. Mivel én az erősebb típusú masszázst szeretem, nálam még egy bambuszhengerrel is segített kilazítani a fáradalmakat.

(2020-10-21) : A kisebbik ,,dolgozó" szobába invitált, ahol egy igazi kicsit gyúrós masszázs vette kezdetét, úgyhogy hasra vágódtam. Nekem kicsit szokatlan volt, mert ilyen alapos masszázst, még csak egyszer kaptam Hévizen, de azt nem Berni abszolválta. Alulról indított, amikor jeleztem egy kicsit visszavett az erősségből.

(2020-10-09) : Fekvés az ágyra, halk spirituális zene, kellemes megvilágítás, melegített törülköző takar, meleg olajjal csorgat végig combtól és végig simít a puha kezekkel. Beszélgetünk nevetgélünk, az itteni viselkedésen a fő téma:) Akkor halkulunk el kicsit, mikor a hátamhoz ér úgy, hogy a masszázs ágy végébe áll. A vállaimtól elindul a gerincem mellett lefelé a derekam irányába, lassan, iszonyú érzékien. Melle a fejemet érinti..