25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 12-20
Linda szexpartner

szexpartner

Linda-

V.I.P hirdető
92/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-03 14:33:45

najki85
Veterán
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Linda beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-04

Egyeztetés
Elérhető:
4
Telefonon hívtam és a második próbálkozásra el is értem, érdeklődtem, meg felvetettem egy időpontot, ami szerencsére jó is volt neki. Szóval pár óra múlva szabad volt a pálya.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
4
Én autóval mentem, ráadásul nem is a szomszédból. A parkolás elég nehéz volt késő délután, de valahogy a lakótelepen sikerült, ha nem is a közelben teljesen. Tömegközlekedés megoldott a közelben számos villamos és buszjárat.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Délbuda ikonikus részén egy újabb építésű lakóparkban van a lakás. A számozásra eléggé oda kell figyelni, nem teljesen magától értetődő. Emeleti lakás egy konyhás nappali, amiből nyílik a fürdő és a háló. Tisztaság és rend.
Linda külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Linda egy nagyon sportos kemény csaj, vagy inkább egy igazi nő, ruhában és a nélkül is dekoratív. Arcra is tetszetős. Nekem nagyon bejönnek a sportos csajok.

Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
3
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
4
Közös fürdés:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
4
Egy kicsit visszafogottabb teremtés, de tett egy-két finom érintést az elején, ami nagyon jól esett. Együtt terítettük le a lepedőt, majd azzal kezdtük, hogy megmasszíroztam olajjal. Utána mellé feküdtem és elkezdtem puszilgatni meg simogatni, foglalkoztam a cicikkel, igyekeztem finom lenni és nem is ért kritika, egy kis idő múlva a puncinál lukadtam ki. Mikor a kezemet is bevetettem, figyelmeztetett, hogy nincs ujjazás, nem is csináltam csak finoman kívülről. Idővel felvetettem a kölcsönösség lehetőségét, amire pozitív volt a válasz. Innen pár perc múlva gumit kértem és missziben tevékenykedtem tovább. A vég is itt ért. Segített a nyomok eltakarításában, mikor túljutottunk a nagyán kimentem tisztálkodni. Mikor visszamentem felajánlott egy masszázst, amit örömmel fogadtam. Jó erősen megmasszírozott, nagyon jól csinálta és jól is esett.
Óránk végén elkísért a zuhanyzóba és segítettünk egymásnak megszabadulni az olajtól. Nekem a közös zuhany is nagyon tetszett. Az öltözködés is közösre sikeredett, mert ő is készült el. Utcai ruhában is nagyon jól néz ki egy igazi bombázó! :-) Elindulás előtt még érdeklődtem extra iránt, de csak odáig jutottam, hogy mondta nálam nem aktuális a méretem miatt, sose gondoltam volna, hogy ilyen nagy vagyok! :-)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A bemosakodás után szerettem volna odaadni, de mikor meglátta a kezemben akkor mondta tegyem le és mossak újból kezet. :-) A virágszálak átlag alattiak, és a nagy virágból még vissza is kaptam.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Linda nem egy belefásult szakmabeli, hanem inkább egy idecsöppent kívülálló, aki próbál és tud is jól teljesíteni. Egy értelmes korrekt nő, aki jól is néz ki és simán társaságba is el lehetne vinni.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Linda szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-11-04 12:46:16
Lényegretörő, jó kis írás.
Azonban még mindig várok egy olyan beszire akinek sikerült igénybevenni az extrát :)

FunkciókLinda legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-08-09) : Kis erogyujes utan finoman, szeretettel simogatta, nyalogatta, szopta, kenyeztette agaskodo ferfiassagomat. Mivel meg teljesebben szerettem volna nektarjat izlelni, keresemre arcomra ultettem. Orrom, nyelven, erzekeim elvezettel szivtak be a finom izeket es a higienia, noiesseg megtapasztalasat. Linda feszes teste boldogan, felszabadultan es oszinten adta at magat az erzesnek melyet nyujtani tudtan neki. Szamomra ez az oszinte orom az elojatek csucsa.

nagyon jó: 2db
(2020-11-30) : Ezután helyet cseréltünk, ekkor ő kezdett el játszani velem, finom óvatos mozdulatokkal jutott el a velem egykorúig, egy jóleső franciázásba kezdett. Pár perc után elővarázsolt egy gumit, felhúzta, majd beleült. Lassú lovaglásba kezdett, aztán kicsit növelte a tempót, ez érezhetően mindkettőnknek tetszett, de hogy nehogy korán elmenjek, váltottunk misszonáriusra. Azért itt is lassítanom kellett többször,

(2020-09-24) : Ezután ő vette kezébe, illetve szájába férfiasságom bő nyállal mélyen szájába engedve, Fantasztikus érzés volt főleg, amikor nyálhidat képezve vette ismét szája mélyére. Egy idő után javasolta a gumihasználatot, amit elfogadtam. Ügyesen rám varázsolta majd megkértem üljön bele, amit meg is tett finoman lassan engedve magába. Éreztem szűkös punciját, ahogy magába fogad, ami elsőre nehezebben ment mértem miatt,

: 6db
(2020-11-09) : Kapsz egy másfél perces gyorstalpalót, hogy ezt ne csináld és azt ne csináld, mert ez érzékeny és az érzékeny. De utánna azon kapod megad, hogy a finom ajkai közé csúsztatja a farkad. Nem pornós, de jóleső bőnyálas. Majd gumit húztok és bele ül, a jólesően szűk puncival. Nekem inkább barátnős a sztori.

(2020-10-29) : Lindát megkértem, hogy térjen rá a franciára. Ezt is lágyan csinálta, apró finom mozdulatokkal vette be az ezredest, és elég változatos nyelv technikával cirógatott, miközben állva csodálhattam ténykedését. Az ágyra feküdve kértem, hogy tovább franciázzon, kérésemet szó nélkül teljesítette. Így jobb volt látványba és érzetre is. A gyengéd nyelvmunka meg-meg lett szakítva határozott farok markolással, amit erőteljesebb cuppogással kombinált.

(2020-10-05) : Mindegy is, pár perc múlva váltottunk, natúr franciára, ami, nyálcsorgatósan, lágyan volt kivitelezve. Sajnos zacsi nyalás , szopogatás nincs, bár ez az egyik kedvencem. Gumihúzást követően lovacskáztunk lágyan pár percig, majd misszionáriusban folytattuk. Az akciót végül kutyusban fejeztük be.