0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Berni erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Berni-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-02 20:10:37

Pussoholic
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Berni reagálása

Kedves Pussoholic! Ismét kaptam tőled egy csodás beszámolót:) Valóban élvezed a masszázs minden egyes érintését, érzem ahogy a tested magába szívja a pozitív energiákat és feltöltődik:) Szerencsés vagy, hogy van képességed átélni a pillanatot! Én boldogan vagyok részese ezeknek a pillanatoknak:) Köszönöm:)

Berni beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-11-03

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Az első találkánk után hiszem, hogy ő is szívesen látott vendégként gondolt rám, amikor elfogadta a VTR bejelentkezésemet. Ezúttal nem is hívtam, csak üzenetekben erősítettem meg a szándékomat és fejeztem ki őszinte örömömet, hogy újra láthatom majd. Így aztán csak a megfelelő időpontra oda kellett érnem...:)
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Most az ország másik végéből érkeztem hozzá, így "csak" a budai oldal dugóit kellett átvágnom, hogy időben (értsd: fél órával korábban...) a megadott cím közelébe érjek. Ugyanabban a közeli zsákutcában parkoltam, mint legutóbb és ugyanott ettem egy könnyű ebédet, mint a múlt alkalommal. A buszok és villamosok most is ugyanolyan közel mennek el a ház környékén, szóval BKV is jó közeledési opció lehet.Most is vittem Berninek egy egészségesen finom sütit az előkelő és remek konyhájú kávézóból, és az remélem most is kedvére volt. Majd legközelebb elmondja...:)
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Most már ismerős helyszínnek hatott a kívülről kissé kopott-szürke bérház, de tudtam már, hogy benn majd egy kellemes kis kuckó vár minden szükséges felszereléssel és legfőképp egy csodás házigazdával. A kis zuhanyzóban már rutinosan vártam pár másodpercet, amíg a megfelelő hőmérsékletű víz megérkezett és ugyanolyan hatalmas, puha törölközőbe rejthettem testemet, míg a masszobába le nem hullott rólam a lepel...:) Minden szempontból tökéletes a helyszín, és külön élvezem, hogy a telefonomat még rezgőre állított állapotában is a másik szobában hagyhatom a kezelés végéig, így senki sem terelheti el a figyelmemet a velem történő csodáról.
Berni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Újra leírom hát: gyönyörűségesen szép, finom és elegáns nő Berni, akinek a visszafogott erotikus kisugárzása még inkább átjön, ahogy finom vonalú egybe-ruhájában ajtót nyit és beinvitál. Széles mosollyal fogad, érzem, hogy örül nekem, én pedig egy öleléssel és két puszival nyitok, majd átadom még az előszobában a kis finomságot, aminek csomagolásába teszem ezúttal is a "rózsáimat". Levetkezem gyorsan és közben le sem veszem a szemem a dekoltázsáról, ami már tudom, hogy milyen kincset takar szemérmesen..:) Szőke haja a vállára simul, most mintha göndörebbek lennének fürtjei, de ezen már a tus alatt elmélkedem és sietek vissza hozzá.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Mire végzem a tisztulással és visszatérek a kis szobába, már abban a csipke-csodában vár, amelyben a legjobban megtetszett nekem az első alkalommal látva a képeit.
Elnevetgélünk azon, hogy mondom a reggeli elképzelésemet, miszerint fel akartam hívni, hogy éppen ezt vegye fel a kedvemért. Aztán nem tettem mégsem, mert nem akartam, hogy félreértve a szándékomat nyomulásnak tartsa. Ő pedig elmesélte, hogy mielőtt jöttem elképzelte, hogy mi tetszene nekem legjobban, és éppen ezt választotta. Aranyos egybeesés…😊 A már megismert módon folytatódik a program, azaz hasra vágom magam a masszpadon és élvezettel fogadom a remek masszázst, amiben részesülök ezúttal is. A melegített frottír törölköző most is jólesik a picit az ideálisnál talán hűvösebb szobában, és a szintén meleg olajat is olyan erővel dörgöli/nyomkodja szöveteimbe, hogy ha fázósabb lennék, se zavarna a levegő hőmérséklete. Lábszáram, vádlim és combjaim kerülnek kezei alá, majd derekam és hátam valamint vállaim is kapnak a jóból. Most külön kérésre fordít nagyobb figyelmet a derekam alsó részén beálló csomóknak és szünteti meg azokat. Mindeközben nagyon kellemesen elbeszélgetünk, kifejezetten tetszik a világlátása és az egyenes kérdései. Időnként fel-felpillantok a fejemnél lévő tükörbe és konstatálom a szépségét, ami örömteli gondolatokat tesz a fejembe a folytatás tekintetében..:)
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Aztán jön most is felszólítás a hanyatt fordulásra, amit öreg rozmárokat megszégyenítő nyögéssel abszolválok, kicsit ráijesztve talán partneremre….de megnyugtatom, hogy ez már csak a korral jár….:) A meleg takaró most is rám kerül és megint jól esik a testemnek-lelkemnek. A korábbi hírt adó által megénekelteket csak megerősíteni tudom: nekem is izgalmas szégyenlősség-szerű érzésem van, ahogy még teljesen petyhüdt péniszemmel fekszem a plafont, vagy a szemhéjaim belsejét figyelve….de olyan figyelmesen és puhán ér hozzám, hogy szemérmességem elillan és arra tudok koncentrálni, ami történik velem. Először ismét a lábaimra koncentrálnak ujjai, és esetenként elég fájdalmas – de bőven kibírható…- fogásokkal nyúl egy-egy területhez. Csípőm és combjaim belső fele következnek később, már szinte nyirokmasszázs az, amit kapok. Igen jól érzem magam így, különösen, hogy így már csak a szemem sarkából elég felpillantanom ahhoz, hogy gyönyörködhessek a mellettem álló, rajtam dolgozó női csoda szépségében. A törölköző földre hull rólam, és már csak én fekszem teljes pőreségemben előtte, amikor újra a meleg olaj kellemes folyását érzem ölemen és ágyékom lassan éledező díszén. Kezeivel mellkasomon át a combjaimig járnak lassuló mozdulatokkal a kezei és egyre több finom érintést kap már gyurmázható állapotba került rudam és környéke. Hihetetlen finomsággal és élvezetes puhasággal futnak ujjai és tenyere rajtam, szépen rákulcsol végül már ágaskodó díszemre síkos kezeivel és közben igazi tetszést és figyelmet mutatva arcán folytatja kényeztetésemet. Én a csipke által nem fedett popsiján, combjain és hátán járatom simogatva, cirógatva a kezeimet, amikor egyszer csak rákérdez a drága, hogy lecsusszanjon-e a textil a testéről….
Hát lehet erre nemet mondani? Én sem teszem, és nagyvonalúan hagyom (hehe…), hogy pár pillanatra magamra hagyjon mondván, hogy ezt a cuccot nem lehet „szépen” levetni a nyakpántja miatt (ezzel megint csak összemosolygunk, mert a korábban említett ruhaválasztásomnál, azaz abban, hogy mégsem tettem közrejátszott a gondolat is, hogy ezt ilyenkor nem szívesen viselné épp ez okból….) . Tényleg csak 5-10mp lehet, mielőtt visszatér hozzám immár teljesen „hozzám öltözve”, én meg kicsorgatok pár deci nyálat, miközben fejem félrefordítva élvezem a látványt.
Ő is kezd egyre nagyobb tetszéssel játszani velem, remélhetőleg annak hatására is, hogy immár kicsit direktebben érintem őt. Kezem határozottabban fog rá feneke remekmívű félgömbjére és szép mellét is kifejezetten örömszerző céllal és módon simogatom, markolászom….ami látható és hallható tetszésnyilvánítást vált ki a részéről. Időnként rákulcsol a kezemre és úgy fogdossuk együtt remek cicijeit, finoman játszom a mellbimbóival figyelve a reakcióit. Kezem határozottabban simogatja combja belső felét és ujjaimmal öle kincsét is simogatom finoman, amit nagyon óvatosan művelek csak és így keltem fel szerintem még inkább a vágyait. Persze itt minden a megadott kereteken belül működik csak, de ez engem egyáltalán nem zavar, tökéletes erotikus vágy-játék ez, aminek a végén sajnos csak én juthatok a csúcsra, de hiszem, hogy Berni is eljuthat arra a szintre, amit már igazán élvez ő is. Ezt bizonyítja egyre markánsabb zihálása és sóhajai, a mód, ahogy ráhajol, azaz teljesen közel hajol farkamhoz úgy, hogy érzem a forró lélegzetét, ami igen nagyot dob az egyébként sem alacsony tetszésindexemen. Olyannyira így van, hogy kezeim/ujjaim játékára, forró ágyékának hevére figyelve egyszer csak ismét az ősrobbanással felérő orgazmusba feszülök, míg ő puha és finom mozdulatokkal kísér el a lecsillapodás útján addig, míg újra vele tudok lenni a valóságban. Kimegy kissé megtisztulni, innivalóval kínál aztán, és még kapok egy remek levezető masszázst a derekam fájdalmas részein, miközben persze tovább folytatjuk a vidám/kellemes csevegést.
Végül csak eltelik a másfél óra, és egy gyors tusolás és öltözködés után egy búcsú-öleléssel és puszikkal mondok viszlátot és lépek ki a retek budapesti utcákra….már tervezgetve a legközelebbi alkalmat..:)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mint már jeleztem, a hihetetlenül kedvező mértékű és a kapott élményhez viszonyítva szinte érthetetlen ajándékomat érkezésemkor átadtam, a sorsáról ottlétem alatt semmi nem derült ki és csak remélni merem, hogy a sütis szalvéták közé csúsztatott virágszirmok végül a helyükre kerültek..:)

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Berni csodás partner, remek ember és hihetetlenül izgalmas, izgató lány. Minden pillanatban vidám és örömteli a vele töltött idő és végig ott lebeg a végső, erotikus élmény lehetősége, amely játékot én nagyon élvezek. Remélem, hogy még jópárszor vendége lehetek, rajtam nem fog múlni..:))

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Berni erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

corsair
Könyvet írhatna
2020-11-07 06:04:52
Nagyon jól megírtad az élményedet. Fel is ébresztetted a kíváncsiságom a hölgy íránt.

2020-11-04 10:58:26
devil cimbora! Ezt én sem mondhattam volna szebben👍

2020-11-03 17:50:40
Nagyon igényes beszámoló egy fantasztikus nőről aki minden műértő férfi érdeklődését felkelti aki szereti az intellektussal egybekötött szexualitást. Gratulálok!

2020-11-03 13:42:40
Nagyon tetszett a beszámolód.

Malter_Witty
Könyvet írhatna
2020-11-03 13:34:07
Úgy látszik jól működik Berni szűrője, és csupa úriember látogatja, akik mellesleg fantasztikusan jól írnak. Grat, és köszi!

FunkciókBerni legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-11-18) : Mondja, hogy ez a fekete body a kedvence, jól esik az érzés, hogy épp ezt választotta a mai randinkra. Pár pillanatig csak állok és bámulom, aztán feldobom magam hasra a padon, ő pedig a már többször tapasztalt és mások által is leírt koreográfia szerint lát nekem. Jólesően meleg a törölköző, amit rám terít és az olaj is szinte süti a bőrömet, ahogy rám csurgatja és elkezdi nagy figyelemmel és jóleső hozzáértéssel belemasszírozni a szöveteimbe.

felejthetetlen: 5db
(2021-01-13) : Fejest ugrottam a padra és miután egyeztettünk a masszázs milyenségéről Berni élesítette az olajos flakont. A vádlimnál kezdett, tapasztalt erős mozdulatokkal, nem cirógatott, masszírozott, egyes helyeken gyengébben, máshol erősebben. Érdeklődött a problémás területekről, asszerint kezelte öket. A derekam, s csípőm is másképp, speciálisan erre a területre fókuszálva masszírozta.

(2020-12-14) : Az ember masszázs közben azt csinálhatja, amilyen hangulatban van. Ha beszélgetni szeretnél beszélgetsz. Bármiről, Berni minden témára nyitott és tájékozott, őszinte érdeklődéssel fogad bármilyen témát. Ha pihenni szeretnél síri csöndben élvezheted az érintéseket. Berni már belépéskor, mintha "beolvasna" hogy milyen hangulatban vagy és mire van szükséged.

(2020-11-23) : Minden mozdulata tanult és szakavatott nem limi lomi, himi humi, mindent masszázsfajtát felsoroló de semmihez sem értő masszzőz Berni. Ő tényleg tudja mit csinál, úgy és azt csinál amit az adott testrész regenerálódásához a legjobb. Több évtizedes pályafutásom alatt szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hogy kinek a masszázs tudománya ért fel Berni szakmaiságához.

nagyon jó: 2db
(2020-11-03) : Zuhanyzás után egy fekete neccharisnyás vadmacska vár csipke bodyban, amin éppenhogy nem szúrnak át a hegyes bimbók. Haját lazán kiengedve, fejét oldalra billentve kacér mosolyok és pillantások kíséretében vezet a massz szobába. Lepillant a derekamra tekert törölközőre, ami egyértelműen árulkodik izgalmi állapotomról, majd provokatívan a szemembe mondja “Okè baby a masszázs lesz a befejezés“

(2020-10-29) : Először lassú gyengéd simítások, néha kemény gyúrásokkal, amit ismét finom simításokkal csillapít. A láb a fő specialitás a vádli és a combok átgyúrása. Lehet pihenni és beszélgetni is masszázsközben. Berni nem tolakodó, teljes mértékben a páciens hangulatához igadozik. Én most kicsit dekoncentrált voltam , csak érezni akartam a számomra szinte szédítően finom érintéseket

: 7db
(2020-11-19) : Ami ezután jön, az egy fenséges és profi masszázs. A melegített törölköző, olaj, és Berni finom, puha érintései tényleg olyan erővel bírnak, amitől ki tudsz kapcsolni, és el tudod engedni azt a sok vágyálmot, hogy hogyan szeretnéd magadhoz ölelni és kényeztetni azt a csodanőt, aki éppen egy szexi fehérneműben jár körülötted. A masszázs tanult mozdulatokkal történik, változatos erősséggel igényelhető. Mivel én az erősebb típusú masszázst szeretem, nálam még egy bambuszhengerrel is segített kilazítani a fáradalmakat.

(2020-10-21) : A kisebbik ,,dolgozó" szobába invitált, ahol egy igazi kicsit gyúrós masszázs vette kezdetét, úgyhogy hasra vágódtam. Nekem kicsit szokatlan volt, mert ilyen alapos masszázst, még csak egyszer kaptam Hévizen, de azt nem Berni abszolválta. Alulról indított, amikor jeleztem egy kicsit visszavett az erősségből.

(2020-10-09) : Fekvés az ágyra, halk spirituális zene, kellemes megvilágítás, melegített törülköző takar, meleg olajjal csorgat végig combtól és végig simít a puha kezekkel. Beszélgetünk nevetgélünk, az itteni viselkedésen a fő téma:) Akkor halkulunk el kicsit, mikor a hátamhoz ér úgy, hogy a masszázs ágy végébe áll. A vállaimtól elindul a gerincem mellett lefelé a derekam irányába, lassan, iszonyú érzékien. Melle a fejemet érinti..