137
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Zsuzska szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Zsuzska-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-02 18:03:24

Szexxmanó
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Zsuzska beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-03

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Szombat reggel hívtam telon, szinte azonnal felvette és megegyeztünk. Amit VTR-en is megerősítettem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Gyalog közelítettem meg a házat ahol rendel Zsuzska. A közelben volt dolgom. Szombat lévén parkolásra is lett volna lehetőség, de most nem volt rá szükség. Nagyon könnyű megtalálni a házat azon belül pedig a lakást. VTR-en kapott cím is pontos. BKV járművei is a közelben állnak meg plusz 2 perc gyaloglás.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
A lakásról semmi ujjat nem tudok mondani olyan mint máskor volt rend és tisztaság és higiénia is rendben van. A fürdőben van bőséges tusfürdő választék, de most a kedvenc tusfürdőm máshol volt, de megtaláltam azért. Tiszta szépen összehajtogatott törölköző elő volt készítve a szobában a fotelben. A szobába sincs semmi változás minden olyan mint a legutóbbi látogatásom alkalmával volt.
Zsuzska külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Külsejéről képei árulkodnak a legjobban. Nem árul zsákba cicát. Élőben azért sokkal jobb mint a képeken. Egészségügyi szerkóban fogadott ami 17-es számú képén is van rajta, de ami viszonylag hamar le is került róla egy kis segítséggel. Előbukkantak a szép formás ikrei.

Action
Kebelszex:
5
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Szokásomhoz híven, most is pontosan érkeztem. Kapukódot ismerve így már nem telóztam. A lakásba érve szájra puszival köszöntöttük egymást. Olyan barátnős féle volt. Cipő levétele után a szobába mentünk ahol levetkőztem és az előkészített törölközővel a fürdőszobába vettem az irányt. Ittegy kicsit változott a tusfürdők sorrendje, de megtaláltam a kedvencet. Szájviz használat után a szobába visszatértünk. Leültünk a matracra és egy üdvözlős csókkal kezdtük ezt a felejthettlennek ígérkező randit. Megszabadítottam az egészségügyi szerkótól, mint felesleges kelléktől. Újabb igazi csókkal folytattuk, majd ledöltünk vízszintesbe. Elkezdtem az ikreivel foglalkozni nagyon finoman hol egyiket majd a másikat nehogy sértődés legyen belőle. Majd dél felé vettem az irányt végig puszilva a bársonyos bőrű testét. Már előttem is volt a finom izzadásnak indult punci, ami nyelvelésem hatásra meg jobban megizzadt szinte már tocsogott. Jó sokáig nyelveltem, de élvezni nem hiszem hogy sikerült neki pedig a punciból édes nedűt nyalakodtam, ami arra következtetett, hogy közel lehetett hozzá. Ezt megbeszéltük régebben, hogy nehezen tud elélvezni. Visszatértem az ikreihez ők viszont nagy jól reagáltak a nyelvelésem hatására. Újabb csókot váltottunk, majd átadtam neki a terepet. Finom franciával kezdte amibe belecsempészett egy kis cici szexet is, ami nagyon kellemes volt. Abba is kellett hagyatnom még a végén kivégzett volna. Újabb kellemes csókkal folytattuk, majd visszatért barátomhoz egy kicsit hagytam, aztán kértem, hogy öltöztessük be barátomat ünneplőbe, amit még is kapott szép piros ruhácska formájában. Szemből kezdtük így legalább tudtam egy kicsit nyalkodni az ikreit és még csókot is kaptam. Miközben ügyesen intenzíven mozgott már majdnem el is durrantam, meg időben lassítottunk a tempón. Kérésemre fordultunk egyet már kutyusban is voltunk, ami neki is és nekem is a kedvenc pózunk. Itt már nagyon közel voltam ahhoz, hogy eldurranjak ezért lassan mozogtam, hogy minél tovább élvezhessem punci melegét és Zsuzska testét. Sajnos nem bírtam sokáig és eldurrant a patron. Egy kicsit még bent maradt barátom élvezze a punci melegét. Előjött barátom majd az ünneplő ruhácska eltávolítását rám bízta, nedves törlőt is kaptam, amivel tisztára töröltem barátomat. Beszélgettünk meg egy keveset aztán elkezdtem öltözni, ő figyelmeztetett az időre, hogy most a VTR-en bejelentkezőknek plusz fél óra jár. Én mondtam neki, hogy nem is néztem azt a kiírást az oldalán. Korrekt lépés volt részéről. A végén egy picit túl léptünk az egy órát és elköszöntem ettől tündéri lánytól. Akit ha tehetném istennőnek tenném másnak is jár ez, így csak felejthetetlen. Búcsú csókkal engedett utamra az én istennőm.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A szokásos boldogsághormont előre letettem a konyha asztalra az ő külön ajándékát pedig távozásom előtt tettem az ajándékai közé.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Tudtam, hogy jó helyre megyek mivel már ismerjük egymást egy kis ideje így nem ér sose meglepetés. Minden rendben volt, de hisz nem is lehet másképp. Köszönök mindent. Csókollak.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Zsuzska szexpartner beszámolójáról

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókZsuzska legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2020-11-12) : Isteni franciával ajándékozott meg, ami nem mélytorkos hisz az nincs nála, de nagyon jól csinálta. Bevonta az ikreit is huncut mosollyal egybekötve. Visszatért barátomhoz eltűntetgette szájával isteni volt ahogy csinálta. Én pedig a tükörképet néztem moziztam. Szép látvány volt. Abba kellett hagyatnom vele eme kellemes tevékenységet, mert a végén kivégez és idő előtt eldurran a patron. A védőszelésbe öltöztetés után szemből kértem, hogy üljön bele felkeményített barátomba.

(2020-10-06) : Lágyan végig simogatta,megmorzsolgatta a zsákos családot is, majd rudam oldalán éreztem,hogy kíváncsi nyelvét végig húzza rajta. Már vártam,hogy végre elmerüljek ajkai közt,de Ő még nem így gondolta...

(2020-09-05) : Először a formás ikreit vetette be olyan csuszkálósan ikrei közé véve barátomat, majd dél felé vette az irányt eltüntetve férfasságomat a szájában egyszer egyszer a golyszlikat is bevonva a játékba. Közben többször fel jött és csókolóztunk hol rövedbb hol pedig hosszabb ideig. Isteni a csókja nem lehet betelni vele. Közben én is ténykedtem a ikreivel foglalkoztam hol a kezemmel esetenként pedig a nyelvemmel. Vissza vissza tért a barátomhoz is.

felejthetetlen: 26db
(2021-01-08) : Lassan vigyázz állásba került és ezt látva előjátékként a finom lágy franciával kezdődött ez a felejthetetlennek ígérkező egy óra. Egy kis idő múlva lekerült róla az a nec ruha így most már jobban odafértem különböző dolgokhoz. Felcsaltam egy csók reményében, amit meg is kaptam igazi érzéki barátnős csók volt. Következett egy kis ikreivel való mókázás közéjük szorult barátom alig kapott levegőt szegény. Dél felé kalandozott újra, de nem jutott túl messzire csak a keménykedő barátomig.

(2020-12-27) : Elindult felfedező körútra déli félteke felé, ahol barátom társasága várta ágaskodva. Itt is ügyes volt lágy franciát adott barátom számára, ami tetszett neki. Elindult felefelé csak azért, hogy csókot adjon, egy kicsit lejjebb csúszott azért, hogy ikreit is betudja vetni barátom szórakoztatására. Eljött az én időm is lekerült az együttes alsó része is. Így most már teljes mértékben meztelen volt. Következett helycserés támadás Zsuzsi került alulra ismét csókolózással folytattuk

(2020-12-10) : A barátomat vette kezelésbe, hol a golyszlik hol pedig a barátom volt a szájába. Így játszadozott barátommal, mintha egy hangszeren játszott volna. Felcsaltam egy igazi csók reményében, amit még is kaptam. Közben ügyesen levette a Mikis tangát is miközben csókolóztunk. Ő csak visszatért barátomhoz és ott folytatta ahol abbahagyta. Töviről hegyire foglakozott barátommal. Újra feljött most csak egy pici csókocska erejéig.

nagyon jó: 8db
(2021-01-01) : Aztán természetesen átfordulunk kényeztetésbe. Közben még mindig jól szórakozunk! Őszerinte harcképes vagyok, és rám tesz valami eszközt. Utasít, hogy dolgozzak vele teamworkben! Örömmel Drága. Többféle pózban tornázgatunk valamennyit. Az az érzésem, neki ment volna egy erősebb menet hatására. Ha jól rémlik jobban szereti a sztenderd mechanikát a nyelvezésnél. Hmmm

(2020-07-01) : Nagyon finoman csókol, éreztem puha ajkait, majd finom nyelvjátékát. Kezemmel bejártam teste minden pontját, simogattam popsiját

(2020-06-22) : Zsuzska elmosolyodott,és a megfelelő poziciót felvéve szépen arcomhoz igazította frissen borotvált , illatos kelyhét. Óvatosan végigsimítottam a számomra oly kedves szerelemrést,majd nyelvemmel finoman izgatni kezdtem. Szépen körbe barangoltam a nyílást,lágyan érintve az elémtárt hívogató tájat, közben Kedvesem is feltalálta magát,és rudamat fentről lefelé végignyalogatva tiszteletét tette a zsákos csaladnál is.

: 6db
(2020-12-30) : Elsőre meglovagolt, amit nagyon is élveztem így rövid úton végem is lett. Letisztogattott, majd én is magamat, beszélgettünk elég sokat, közben nem hagyta abba a finom érintéseket, simogatásokat. időnként mreg-meg csókoltam, Ő visszacsókolt. Simogatásai közben felfedezte hogy alakul valami inditványozta hogy folytathatjuk,

(2020-12-15) : Hamarosan megkértem, hogy feküdjön hanyatt. Rögtön kezelésbe is vettem először nyelvvel, majd kézzel, majd vegyesen, miközben hallgattam finom nyögdécselését. A falon tükör volt elhelyezve, úgyhogy oldalra kacsingatva láthattam gyönyörű megfeszülő testét oldalról is. Kitartásom elérte a csodás eredményt, Hangos sóhajjal és megfeszülő testtel jelezte, elérte a csúcsot. Ezután kaptam egy fincsi franciát, de hamarosan kértem, feküdjön ismét hanyatt.

(2020-09-09) : Ismét csókkal folytattam, és gondoltam megszoptatom egy kicsit, amit nagyon jól csinált. Gumihúzás és elölről bedugtam a kukimat a jó csúszós forró puncijába. Élvezettel dugtam és csodáltam ahogy ki be csúszik.