143
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Most hívhatod!
Aletta erotikus masszázs
ISTENNŐ
erotikus masszázs

Aletta-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-02 09:34:41

krst
Rutinos harcos
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Aletta beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-11-02

Egyeztetés
Elérhető:
4
Ahogy Aletta hirdetése megjelent az oldalon, azonnal a kedvencek közé került. A képei alapján úgy éreztem "túl szép hogy igaz legyen", így gondoltam megvárom míg egy bátrabb kolléga ír Róla valamit... :-). Nem kellett sokat várni ... megíródott az első beszi, ami kellemes élményeket sugallt, így nagyon vártam hogy legyen szabadidőm és hívhassam Alettát. Adott napon második próbálkozásomat siker koronázta, és meghallhattam Aletta búgó, kedves hangját. Teljeskörű tájékoztatást kaptam a lehetőségekről, és egy kora esti időpontban gyorsan meg is egyeztünk. A telefont Ő kezeli, nincs telefonos kisasszonyka ...
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
4
Odatalálás:
4
Parkolás:
3
Deák tér, az "óriáskerékkel" szemben lévő szűk utca, új épület. GPS a házszámot ismeri, és a bejárat is könnyen megtalálható - jól olvasható feliratokkal van ellátva. Mélygarázs is van közvetlenül a bejárat mellett, de olyan mázlim volt, hogy tudtam parkolni pár lépésre a háztól, az utcában. Ez ritkaságnak számít, mert gondolom a belváros ezen részét nem kell bemutatni senkinek közlekedés és parkolás szempontjából. Az övezet fizetős, a magasabb díjszabású fajtából, 20:00-ig. A Deák tér BKV járatokkal is jól ellátott, de erről nem tudok részleteket.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás emeleti, folyosó végi diszkrét, ahol senki mással nem találkozunk. Az ajtón belépve hangulatos világítás, otthonos berendezés, finom illat, halk zene. A fürdőszoba kádas, zuhanyfüggönnyel, száraz kilépővel. Tisztálkodáshoz minden adott, megfelelő mennyiségben és minőségben. Törölköző illatos, puha. Valószínűleg senki nem ingatlant nézni jön, de igazából az egész miliő igényességről, letisztultságról tanúskodik. Nincs rá jobb szó: pazar.
A tetthelyen egy franciaágy, persze az sem az az "egyszerű" fajta ... Az ágy melletti falon és az ágy előtt nagy tükrök.
Ruháink helye az ajtó mögötti széken lesz.
Aletta külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Ahogy a folyosón sétáltam, és hallottam hogy nyílik az ajtó eszembe jutott az a bizonyos fentebb említett "túl szép hogy igaz legyen" gondolat ... így izgatottan fordultam be a lakásba. Tágra nyílt szemekkel realizáltam, hogy valóban "túl szép", de IGAZ. Ott állt előttem Aletta. Széles mosoly, felturbózott szempillák, tökéletes arc, gyönyörű szemek, és olyan "nézés" hogy megőrülök ... Magas (nagyon magas), vékony (tényleg vékony), tökéletesre szabott mellek (hűű), formás popsi., és nagyon nagyon finom illat. Magassarkú (nagyon magas sarkú), combfix, fehérnemű, és egy nyitott selyemköntös "szerűség". Közvetlen, csacsogós, nevetgél. Imádom. Nekem ilyen A NŐ. A karjain van néhány nagyobb tetoválás, amikért nem rajongok ugyan, de most "észre sem veszem" ...
Néhány képen egyébként látható az arca is, ha kicsit ránagyítunk. Nem tudok elfogulatlan lenni ... nekem "ez" a gyengém :-)

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
A gyors ismerkedést követő tusolás után máris hason fekszem az ágyon. Aletta gyorsan ledobja ruháinak nagyrészét, és fedetlen keblekkel térdel mellettem. Fantasztikus mellei vannak, ha még nem mondtam volna ... Úgy helyezkedik hogy a tükrökben nézhessem ténykedését. A masszázs krémmel történik. Én a lágyabb simogatós érintéseket kedvelem, szóval nem vagyok nagy szakértő, de a fogások szakszerűségről árulkodnak. Aletta gyorsan feltérképezi hol vannak a megdolgozandó csomók, és neki is lát ... vagy inkább csak látna ha nem nyöszörögnék :-) Így finomabb, de azért határozott mozdulatokkal dolgozik vállaktól / hátamtól indulva, és fokozatosan haladva lefelé.
Közben beszélgetünk. Közvetlen, és valami imádnivalóan nevet.
Aztán fenék tájon tovább finomodnak az érintések, belső combok felső része is lágy érintésekben részesül. Miközben finom puszikkal halmozza el derekam környékét, be-be nyúlkál ágyékomhoz ... így csípőmet kicsit megemelve engedek szabad utat kezeinek ...
Mindketten érezzük, eljött a fordulás ideje ...
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Itt már csak a combfix marad Alettán. Mellkasomat csókolgatja ... halad lefelé ... körbecsókol ... mindent. Próbálok úgy helyezkedni / forgolódni hogy legnemesebb testrészem az ajkaihoz érjen, ... de Ő még húzni akar ... csak kerülgeti ... kezével röviden simogatja. ... elég őrjítő :-)
Csókolgat, feljön a nyakamig, a fülemig, aztán vissza lefelé ... és végre ... ajkai közé kerülök. Őrölt tempóra kapcsol a kezeit is megfelelő arányban használva, közben nyögdécselve ... imádom. Aztán lassít. Megint körbecsókol mindenhol, aztán az ajkai között vagyok megint. Elképesztő. Közben simogatom ahol érem, markolom tökéletes melleit.
Fél órába sajnos túl sok minden nem fér bele ... és egyébként is nagyon közel járok már ... Ezt Aletta is érzi, így kézzel fejezi be a "kivégzésem". Őrület. Hagy lenyugodni, letisztogat, beszélgetünk. Kellemes, humoros beszélgetőpartner (is).
Aztán sajnos a szokásos körök következnek: zuhany, öltözés, elköszönés.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolás nagyon korrekt. Utólag rendezzük a virágokat, noha első alkalommal találkoztunk. Minden a telefonban megbeszéltek szerint alakult. Az extrák nem szoktak igazán érdekelni, és egyébként is, Aletta annyira magával ragadott, hogy eszembe se jutott :-)

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Fantasztikus élményben volt részem, egy igazi NŐvel. Készen vagyok tőle :-)
Remélem még találkozunk ...

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Aletta erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-11-04 12:32:50
Nem csak hogy kihoztad a maximumot a egy rövidebb találkáról szóló beszámolóban, hanem még élvezetesre, olvasmányosra is szerkesztetted.

2020-11-03 11:03:25
Azért minősítem jónak az írásodat, mert egy ilyen rövid találkáról igazán nehéz többet összehozni.

2020-11-03 09:02:54
Aletta valamiben nagyon ügyes, ha félórás rapid szeánsz alatt is ekkora hatást gyakorolt rád, hogy a legmagasabbra értékelted. A gyönyörű sudar alak, kedves arc csak adottság, de Aletta lelkisége az, ami elbűvölő lehet. Gratulálok az élményedhez!

FunkciókAletta legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-10-14) : Aletta rám ülve elkezdte gyúrni hátamat. Valóban tanulta a fogásokat, hiszen ez érezhető mind a keménységről, mind a technikából. Átmozgatta az egész hátamat, derekam, vállaim, lapockám, majd mikor már érezhetően végzett helycserét abszolváltunk. Közben sokat beszélgettünk,

felejthetetlen: 3db
(2020-12-17) : Mivel a masszázs részt kérésemre gyakorlatilag kihagytuk "csak" kölcsönös simogatás és "gyömöszölés" volt. De micsoda simogatás! Belesimult az ölelésembe, odabújt a testemhez,, kissé kacérkodott is. A hatása is megvolt pillanatok alatt. Az együttlétünk alatt mindvégig készséges volt, minden "játékban" benne volt, természetesen AZT kivéve. Abszolut barátnő feeling, egy percig se éreztem, hogy "munkadarab" lennék

(2020-12-10) : Miután pár szóban tisztáztuk az időtartamot, szótlanul elkezdünk egymással foglalkozni. Simogatások itt és ott. Masszázs lényegében nem volt, csak ölelések, símogatások, puszik. Én nem is igényeltem a dolog masszázs részét, az együttlét így volt szuper. Végig rám koncentrált, törődött az apró visszajelzésekkel. Az egész ottléte, alatt iszonyú kedves és figyelmes volt. 100% barátnő feeling.

(2020-10-28) : A masszázs résszel kezdtünk. Ez kellemes hangulatban zajlott: Aletta az irányításommal átgyúrta a felső testemet. Én egy kicsit erősebben szeretem, ezt nem tudta 100%-osan hozni, de megbocsájtottam neki, mert közben beszélgettünk, ismerkedtünk, de voltak csendes részek is, ahol csak örültem a pillanatnak a közeljövőre koncentrálva :)

nagyon jó: 1db
(2020-11-12) : A massz tehát a fent említett ágyon történt, közelebbről a ráterített törölközőkön, jó illatú krémmel, ami elsőre sem volt túl hideg. Immár melltartó nélkül (bugyi, combfix maradt, ez utóbbi végig) nagyon szakszerű, kellemesen erős gyúrás indult, közben beszélgettünk, kicsit akadozva még, mert olyan lassan oldódom, mint hideg vízben a só, vagy épp egy-egy erős nyomásnál elállt a lélegzetem. De ez is az a jófajta elállás, főleg a beállt vállamnak,