0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
17
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
JÁZMIN erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

JÁZMIN-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-30 22:51:24

TiborX
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

JÁZMIN reagálása

Kedves TiborX!Köszönöm szépen a szép szavakat.Nagyon örülök,hogy volt hozzád szerencsém és remélem lesz alkalmunk megismételni..Sok puszi
Jázmin

JÁZMIN beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-11-02

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon egyeztettünk az előző napon. Korábban már beszéltem vele, most csak a kolléganőjét értem el, de szerencsére nála is tudtam időpontot fixálni Jázminhoz.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval könnyen megközelíthető, a parkolás fizetős, de sikerült a közelben helyet találnom. A metró sincs messze.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás tiszta, a szobában hangulatvilágítás. Fürdéshez előtte és utána is tiszta törölközőt kaptam. A fürdőszobában van választék tusfürdőből és szájvíz is van.
JÁZMIN külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Jázmin egy a képein is látható fantasztikusan szexi harisnyás body-ban fogadott. Nagyon jól állt rajta, alig bírtam levenni róla a szemem. Karcsú alak, gömbölyű és kemény popsi, gyönyörű formás mellek. Tesz is azért hogy ennyire jó alakja legyen és ez látszik is. Hosszú haja kiemelte szép arcvonásait. Nagyon kedves volt végig, úgy éreztem sikerült egymásra hangolódnunk.

Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Fürdés után kaptam egy pohár vizet, majd masszázzsal kezdtünk a tatamin. Jázmin megszabadult a ruháitól, majd a lábamtól indulva masszírozni kezdett, lassan haladt feljebb. Közben kicsit beszélgettünk. A matrac melletti tükörben gyönyörködhettem csodálatos alakjában. A masszázs számomra tökéletes, lazító jellegű volt, pont ilyenre vágytam. A hátmasszázshoz a fenekemre ült, majd amikor ezzel is végzett, javasolta hogy most én masszírozzam meg. Nem kellett kétszer kérnie. Most ő feküdt hasra a tatamin, és én bő olajjal masszíroztam a hátát, popsiját és combjait. Hát az a popsi, az olyan mint ahogy a nagykönyvben meg van írva. Egyszerűen tökéletes! Egyre sűrűbben masszíroztam a hívogató félgömböket és a belső combokat. Megdícsért, hogy jól masszírozok.
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
4
Kezem néha az intimebb tájak felé is elkalandozott, majd kis puszikat kapott popsijára és a belső combokra. Kezdett nagyon izgalmassá válni a helyzet, így fordulásra kértem. Lábai között térdelve először a melleket masszíroztam meg bő olajjal, majd lejjeb haladva a combokat és a combhajlatot. Aztán nyelvemmel is felfedező útra indultam, lassan közelítve a cél felé. Kapott a hasa, majd a combok is kis kényeztetést, majd megérkeztem a vénuszdombhoz. Lábait ekkor felhúzta, így jobban hozzáfértem. Először csak köröztem körülötte, majd egyre célirányosabban haladtam nyelvemmel. Láthatóan ő is egyre jobban élvezte, aztán kicsit gyorsult a nyelvmozgásom, egyre kevesebbet kalandoztam el, majd már csak a csiklót kényeztettem és ő hamarosan felért a csúcsra. Hálásan mosolygott és megdícsért. Ezután helyet cseréltünk és ő vett kezelésbe. Először kis simogatásokkal indított, majd kézbe vette amit kellett. Kis kézi kedveskedés után beolajozta magát és elkezdett csúszkálni rajtam. Először szemből csúszkált, miközben a szerszám közénk szorult, majd megfordult és nekem háttal csúszkált tovább. Hát az a látvány örjítő volt. Közben boldogan simogattam olajtól csillogó popsiját, és a puncit is. Mikor kiélveztük a helyzetet, mellém térdelt és ajkaival kezdett kényeztetni. Lágyan, finoman, a lehető legizgatóbb módon, de közben kezével is besegített. Én közben simogathattam, mindent kényelmesen elértem. Hosszasan kényeztetett így, majd pózt váltott és a lábaim között szemből izgatott tovább ajkaival. Kezével közben hol a zacsit izgatta, hol még lejjebb kalandozott. Néha nagyon pici szünetet tartott, akkor csak kézzel izgatott tovább. Kitartóan ügyeskedett, aminek meg is lett az eredménye, nagyot robbantam a kezei közé. Ahogy végeztünk, éppen lejárt az időnk is, de egy gyors fürdés még belefért.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Utólag adtam át a virágcsokrot, annyi volt amennyit megbeszéltünk. Extrákról nem tudok.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon jól éreztem magam Jázminnal. Fiatal, gyönyörű lány, bomba jó popsival és tökéletes alakkal. Kedves, értelmes, okos, jó társaság, az erotika pedig a vérében van.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés JÁZMIN erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-27 03:07:09
Jó beszámoló lett,gratulálok:)))

2020-12-14 13:27:37
Itt ott valóban szűkszavú. D a lényeg benne. Ennyi.

Malter_Witty
Könyvet írhatna
2020-11-03 13:05:11
Nagyon tetszik a beszámolód! Nem túl hosszú vagy közönséges, mégis mindent megtudok belőle ami engem érdekel a választásnál. Sikerült félrenyomnom. Természetesen jól megírt a beszid. Grat, és köszi!

2020-11-03 11:05:26
Elég részletes és korrekt stílusú beszi egy nyilvánvalóan gyönyörű lányról. Köszi érte!

2020-11-02 18:35:46
Klassz beszi egy klassz nőről. Mi kell még? Köszi, hogy megírtad. Gratulálok és egészségedre :-)

FunkciókJÁZMIN legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2020-04-30) : Ezek után lefeküdtünk a tatamira és kezdetét vette a masszírozás első része. A hasamra feküdtem és Jázmin a hátamat, fenekemet, majd a csípőmet masszírozta közepes erősséggel, ami nagyon jól esett.

(2020-04-08) : Ide sorolható még, hogy amikor nem egymást kényeztettük éppen, akkor Hercegnőm cicásan mellém feküdt, hozzám simult, és élveztük a csendet, vagy éppen azt, hogy esetenként halljuk egymás szívdobbanásait, vagy erősebb légzését.

felejthetetlen: 9db
(2021-01-21) : BARBI mellém telepedett,JÁZMIN és NATI pedig a lábaim mögé ültek. Ismét egy erőteljes masszázst kértem és kaptam a lányoktól BARBI elkezdte masszírozni a hátamat,majd a karom,vállam ,nyakam,tarkóm és fejem következett. Közben JÁZMIN talpmasszázzsal kezdett,majd alaposan átmasszírozta a vádlimat,combomat.. NATI nagy alapossággal a derekamat masszírozta.

(2021-01-09) : A lábamnál kezdődött a masszázs és haladt egyre feljebb, nekem megfelelő erősségű, közben beszélgettünk ,megkérdezte, hogy én is meg masszírozom-e? Engem ez nagyon felizgat ezért természetesen igen volt a válaszom! Miután végzett a hátsó részeimmel akkor következtem én, cseréltünk, ott feküdt ez a csodálatos test ami csak az enyém.

(2020-10-09) : Kb 8-10 percig élveztem ezt, majd elkezdtem koncentrálni, vállát megragadva diktáltam a nekem megfelelő tempót,és elsültem a szájába....picit rá is toltam a fejét, nem engede ki egyből, de a srácok kicsorogtak vissza rám ajkai közűl. A romeltakarítást szilviával csináltuk végig. Második felvonás azáltalam kivitelezett masszázs után kezdődött. Mellémfeküdt, majd kézzel lehelet életet újra belém. Ezt követően rövid orál után kezdődött a csúszka.

nagyon jó: 11db
(2020-12-29) : Jázmin elkezdte masszírozni a hátamat,majd a karom,vállam,nyakam,tarkóm és a fejem következett.Közben Barbi talpmasszázzsal kezdett,majd átmasszírozta a vádlimat,combomat.A masszázs közben finom érintésekkel, "benyúlásokkal"a kellemes érzést fokozta.A program során az olajat finoman belemasszírozták a bőrömbe,a felesleget pedig gondosan letörölték.

(2020-11-06) : Kezdődött a csodálatos csúszka majd az ő szája lett a főszereplő, csodálatosan kényeztette a far..m és közben nézte, hogy mennyire élvezem Nagyon finom volt ,végül a szájában lett végem. Maximálisan sikerült meghálálnia a masszásomat. Ismét vízzel kínált, majd jött a zuhany és a búcsú. Extra élmény volt egy csodával, még sosem éreztem ilyen jól magam. Alig várom, hogy újra menjek hozzá !

(2020-10-25) : Először hason fekve kapta Jázmintól egy jó kis bemelegítő masszázst, lovagló helyzetben rám ült a derekamra, majd a lábaimra és a múltkor is használt kellemes illatú masszázsolajjal megöntözve gyúrta végig a testemet, közben pedig az oldalsó tükörben tartottuk a szemkontaktust. És persze a látvány vadító volt: ahogy Jázmin dolgozott rajtam, a finom, de számomra nagyon jól eső kézimunka hamar megtette a hatását:

: 5db
(2021-01-23) : Zuhany után az ajtóban várt és szinte már a matracon hasaltam, ekkor megszabadult a szexy fehérneműjétől és kezdődőt a varázslat. A szobában található tükrök segítségével mindig lehet gyönyörködni a csodálatos testében és a technikájában amit végig mosolyogva csinál. Nálam nem működik az kétszeri ejakuláció, ezt előre leírom, ne legyen hiányérzetetek, nekem sem vol

(2020-09-27) : Leraktam a törülközőt és nem is húztam az időt, egyből hasra feküdtem, előtte azért megvártam, hogy levegye azt a kis hálós rucit...ez jó döntés volt részemről. Volt amikor tajtam ült, volt amikor mellettem. A masszázs inkább kellemes simogatás, nem tanult elemekkel. Tulajdonképp egyáltalán nem ezért mentem.

(2020-08-14) : Masszázs inkább csak egy kellemes simogatás amit egy fárasztó nap után kíván az ember. Nekem pont erre volt szükségem. 110% Barátnő feeling ,kellemes beszélgető partner végig csak arra figyelt ,hogy mit szeretnék ,hogy szeretném. Vádlimnál kezdte a masszírozás és szépen haladt felfele egészen a nyakamig.