4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Aisha szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Aisha-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-29 21:49:29

Bela04
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Aisha beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-30

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
VTR-ben kértem időpontot Aishától előző nap késő délután. Este fél tíz körül megerősítette az időpontot. Vidéken kezdtem a napomat és látva a sztrádák torlódását időben indultam vissza és közben felhívtam, hogy rendben van e az időpont. Megerősítette, és én pontban 12-kor ott voltam nála.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
4
Kilencedik kerület fokozatosan tömb rehabilitált részén elhelyezkedő új építésű ház. Az utca egyirányú és relatíve szűk keresztmetszetű így a parkolás szerencse kérdése is. Most nekem az volt ahol bekanyarodtam pont volt egy hely (többet sehol nem láttam), ami fizetős és mind az érkezésemkor, mind a távozásomkor láttam ellenőrt. Tömegközlekedéssel is jól megközelíthető kb tíz perces sétára található több megállótól is.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakásba való bejutás egyszerű a lakás csengőjét kell megnyomni. Kicsit érdekes , hogy három tűzzáró ajtó is útját állja az érkezőnek míg a folyosóra jut ahol a lakás található.
A lakás új racionálisan berendezett. Tisztaság rend mindenhol. Fürdőben minden megtalálható, amire szükség van. Külön kiemelném, hogy kilépőkből is van vagy fél tucat, hogy ne keljen korábbi vendég után vizesre kilépni. Ketten „rendelnek” a háttérzajból megítélve, de nagyon diszkrétek. Valószínű, hogy ha nem lenne már bizonyos tapasztalatom fel sem tűnt volna a „barátnő”, meg a harmadik hölgy meg pláne aki egy paraván mögött ül csendben. Valószínű ő nem szolgáltat, hanem „felügyel”.
Aisha külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Aisha kinézete megfelel a képek látottaknak. A melleit kifejezetten gyönyörűnek találtam. Pont az én „zsáner méretem” tapintása feszessége ruganyossága nekem tökéletes volt. Az alma formájú mellek ritka remekei. Ilyeneket, nincs az a plasztikai sebész aki meg tudna alkotni. Éljen az anyatermészet!
Alakja nőies és arányos. Nem nádszál kisasszony, hanem jó értelemben vett „asszonyos” annak ellenére, hogy Aisha még igen fiatal teremtés. Nincs rajta semmi felesleg, csak klasszikus hatvanas évek mediterrán szép asszonyokra hasonlító alkata van. ( Mintha egy olasz klasszikus film szereplője lenne.) Arca bájos, tekintete kedves, mint az egész viselkedése.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Közös maszturbáció:
5
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Érkezésemkor egy fekete kétrészes fehérneműben fogadott. Kedvesen bekalauzolt a lakásba és közbe megkérdezte, hogy mivel kínálhat meg. Ez az ital kérdésnek evidenciának kellene lennie, de mégis meglepően kevés helyen kínálják meg az embert. Az külön tetszett, hogy rögtön érkezésemkor kínált meg amíg a szobába kísért.
Gyorsan elmentem a fürdőbe, mikorra vissza értem a kólám tálcán volt szervírozva meglepetésként az egyik kedvenc édességemmel. Aisha pont végzett a friss és vasalt (!) lepedő leterítésével. Még egyszer rákérdeztem az adatlapon szereplő vállalásokra és örömmel konstatáltam, hogy minden meg volt a helyszínen is.
Megsimogattam lágyan a vállát és miközben egy indító puszit akartam lehelni orcájára észrevettem, hogy nyílnak ajkai így nyitányként nem egy bevezető testvéri csókkal kezdtünk, hanem rögtön egy ízig vérig erotikus nyelvessel.
Jó hosszan csókolóztunk. Jól esett a csók vele. Egyszerre voltak mozdulatai erotikusak, tapasztalt női mozdulatok és szinte „szűziesen” fiatal lányos. Ez a kettősség nekem egy olyan utánozhatatlan bájt kölcsönzött az indításkor, hogy bizonyosan egyik nagyon hosszú ideig elmémben megmaradó felejthetetlen emlék lesz.
Csók közben megszabadítottam melltartójától és majdnem elájultam, hogy az milyen szépséget rejtett. Melleit csókoltam szopogattam, míg eközben a bugyijától is megszabadítottam, hogy teljes natúr szépségét is megcsodálhassam.
Gondoltam, hogy nagyszerű ez így állva is, de amit folytatásnak gondolok az kényelmesebb fekve végezni.
Miután lefeküdtünk szorosan egymás mellé, folytattuk a csókolózást és a kézzel történő felfedezést. Ajka csókolása mellett melleit is csókoltam, közben vulváját simogattam kezemmel. Nem éreztem nedvesedést így átváltottam orális kényeztetésre. Érdekes volt mert míg tevékenykedtem gyönyörű szerelem kertjében nyelvemmel és ujjaimmal Aisha könyökeire támaszkodva harmad ülő helyzetben nézte tevékenységemet. Itt már erőteljesen benedvesedett kívül és belül. Kényeztettem erősen lágyan gyorsan lassan vertikálisan horizontálisan, körkörösen, csak nyelvvel és nyelvvel és újjal, de néhány kezdeti összehúzódáson kívül nem sikerült őt csúcsra juttatnom, pedig nagyon szerettem volna, pont az elején leírt kettősség miatt.
Átadtam a terepet neki. Franciázni kezdett nekem, nagyon ügyesen és kellemesen végezte. Én nagyon élveztem. Közben megkértem, hogy helyezkedjen úgy hogy kényelmesen hozzá tudjak férni puncijához. Így is lett és miközben ő franciázott nekem én az addigra nagyon erőteljesen felázott talajú illatos kertjét ujjaztam, miközben felfedeztem a tükröt a falon így hol a direktbe néztem ahogy a velem egykorút kényezteti a szájával, hol az ujjazásomat néztem, hol a teljes egész együttlétünket a tükörben.
Majd kértem, hogy legyen közös maszti, hogy lássam hogyan kényezteti magát, hogy legközelebb sikerüljön nekem is őt a csúcsra juttatnom. Isteni látvány volt látni, hogy kezeit hogy használja önmagán ekkorra már eltűnt a kezdeti kettőség és már csak egy igazi erotikát kedvelő nőt láttam magam mellett.
Kis idő múlva gumit húztunk és misszionárius pózban lettünk egyé és én így is élveztem el.
Mikor lenyugodtam elmentem letusolni, majd mikor visszajöttem még egy kicsit beszélgettünk. Aisha tényleg egy diáklány akivel tudtam erről a témáról is beszélni. Kedves közvetlen teremtés aki nagyon valósan még önmagát adja, hiszen nem rég kezdte ezt a szolgáltatást és ez egy örökké feledhetetlen speciális és egyedi élményt adott. Köszönet érte, mert nekem ez most így nagyon erősen plusz élményt nyújtott, tudva, hogy másoknak pont ez lenne egy nem kívánt esemény sor.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Adatlapon szereplő virágcsokor mértéke a helyszínen is megmarad. Nincsenek rejtett költségek. Előre letettem érkezéskor mint mindig. A VTR egyeztetés által biztosított negyedóra kedvezménnyel együtt egészen kiváló ár érték szolgáltatási rózsacsokor mértéket kapunk. Korrekt elszámolás maximálisan.

Rózsacsokor
fél órás randira 15, egy órás randira 20, másfel órás randira 30, két órás randira 40 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Aisha egy bájos teremtés aki önmagából még tud adni olyat amit leginkább privát kapcsolatban tud megélni az ember. Persze az a báj ami most még megvan az idő multával eltűnik, de nekem megadatott így egy felejthetetlen élményben lett részem. Remélem nem fog eltűnni mint oly sok nagyszerű hölgy akit idén ismertem meg, függetlenül attól, hogy van egy olyan érzésem, hogy permanensen nem lesz jelen köztünk Aisha. Az élmény felejthetetlen, de ezen a felületen csak olyan hölgyeknek adok felejthetetlen vagy magasabb minősítést akinek bizton éreztem az orgazmusát, így marad a nagyon jó minősítés, de az maximálisan. (Lesz ez még magasabb minősítés is.)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Aisha szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-11-02 19:29:48
Kedves Felejtős! Tényleg még csak annyit ehhez: az értékelés jó ajánló. A komment természetesen jól érthető és számomra is szimpatikus. Igazából az értékelés utolsó mondatának nem kellene ott szerepelnie, azért, mert egy ajánlónak nem az úgynevezett "egyszerűsítési elvekről" kell szólnia. És ez az egy mondat sajnos arról szól... Tehát minden szuper, kivéve ezt az egy mondatot.
És a felkiáltójelek előtt azért jócskán elő-előbukkanak értelmes érvek és meglátások is, ha elolvassa őket az ember...:) És most már ez a beszélgetés részemről is felejtős...;-)))

2020-11-01 19:33:06
Kedves Bela04.
A reagálásod tartalma jól érthető, viszont úgy látom nem mindenki számára. Örülök, hogy nem vagyunk egyformák.:)
Tapasztalatom, a meseszerű, egoista írások még mindig a népszerűek, annak ellenére, hogy sajnos több esetben is utólag derült ki, a "királyok mezítelenek".
Őszintén megírtad, milyen értékelési szempontok alapján osztod a "címkéket", jól érthetően felhívtad figyelmünket mire számítsunk, ha visz a lendület.
Gondolom, többen vagyunk, akiknek fontos a partnerének öröme, sőt, vannak akiknek előrébb való, mint a saját élvezete.
Nekem, nekik, igenis nagy segítség írásod erre utaló részletezése.
Éppen ezért nem tartom megmagyarázásnak "tettedet", inkább segítségnek.
Könnyű az észt osztani, kifogásolni, hogy a jól részletezetten indokolt élmények, miért csak nagyon jó értékelést kap, ha meg ott a jól érthető udvarias indoklás, akkor az a baj.
Partnered, kiváló írásod jól részletezett tartalmának köszönhetően, a lehető legjobb ajánló levelet kapta, számomra tök mindegy, hogy az első, vagy a sokadik írás róla.
Ismétlem önmagamat.
A felkiáltó jelekkel befejezett mondatok, olyan mint a kiabálás, súlytalan, mint a "kutyaugatás".:)
A mosolygós kommunikáció, bocsánat, beszélgetés sokkal jobban előreviszi az elemzéseket, még akkor is, ha ellentétesek a vélemények.

2020-11-01 17:57:31
Teljesen igazad van vénkecske52, valóban nem illik... De annyira nem érzem igazságosnak azt, hogy egy kezdő lányt azért pontoznak le, mert nem volt orgazmusa... És ráadásul az első értékelésében, deklaráltan! Ezt amúgy nem csak a kezdő lányok esetében érzem igazságtalannak. De kedves tőled, megfogadom!:))

2020-11-01 16:59:14
Tisztelt M. T.- k! Jó lenne abbahagyni.... Egy kezdő szimpatikus Hölgyet nem illik így ennyire " kivesézni". Próbálnátok az oldal *nagyjait* ilyen kritikával illetni, már- már 'számonkérni' miért nem volt orgazmusa. Lenne nemulass! Igaz hogy a beszik célja az ismertetés, de nem kell mindig mindent megmagyarázni.Az meg végképp személyfűggő ki miért és hogyan osztályoz. Itt ami _ kiverte a biztosítékot _sokunknál az a leírt és kapott élmény dacára adott minősítés... Lehet pont ezért az elvárásért fog a jövőben sok kezdő *szinészkedni*.

2020-11-01 13:17:02
Kedves Bela04! Olvastam a kommentedet és azt nem értem, hogy miért kell ezt a "saját magadnak kialakított egyszerűsítő elvedet" feltüntetni az értékelésedben, főleg egy olyan lány esetében, akinek a tiéd volt az első értékelése. Ez nem célravezető véleményem szerint. Reflektálva még az értékelésedben leírtakra: az orgazmus alapvetően két emberről szól: egyrészt nyilván készség kérdése is, de a másik részről ott van az is, hogy az illető hogyan és milyen technikával szeretne örömet okozni a partnerének. És ami igen lényeges, hogy az orgazmusnak van egy lelki folyamata is, ami egy kezdő lányt könnyen lehet hogy nagyobb mértékben befolyásol. De ez teljes mértékben érthető is! Ez egy összetett, DE természetes folyamat és reakció. Ezek fényében én egyáltalán nem gondolom úgy, hogy Aisha hibája lenne, hogy nem volt orgazmusa az együttlétetek alatt! Vagy hogy ezt egyáltalán hibaként lehessen felróni neki, persze ettől függetlenül (és ez magától értetődik) hogy mindenki szereti és mindenkinek jól esik, ha a partnerének van orgazmusa. Ez nem kérdés. Csak bizonyos körülményeket mérlegelni kell időnként és bizonyos esetekben. És igen, ez egyfajta lepontozás, mégha maga az értékelés nem is negatív, (reagálva dude kommentjére) és még akkor is, ha ez egy egyszerűsítő elv mentén történik. Az pedig egyértelmű, hogy az értékelő dönti el, hogy hogyan pontoz, nem a kommentelők. De az is tény, hogy az olvasónak is (aki az értékelést elolvassa) van egy saját véleménye. Egyébként tetszett az értékelésed, és remélem nem veszed rossz néven a véleményemet, csak ezen meglátásaim azt gondolom, hogy helytállóak. üdv: milky01

FunkciókAisha legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2020-12-03) : Franciája nagyon finom kellemes, szépen ügyesen csinálja, kellő érzékkel. Hol csak a makkot szopogatta, hol mélyebben bevette, de változatosan és kellő nyálmennyiséggel boldogított. Már bánom, de az idő rövidsége miatt én ugyanezt nem viszonoztam, ezt kimaradt. A nagyon finom francia után jött a gumi, mert nagyon szerettem volna már abba a szép punciba becsusszanni.

nagyon jó: 2db
(2021-01-16) : Ovatosan ramult kis sikosito rasegitessel lassu tempot diktaltunk hat igen ilyen latvanyert erdemes elni. markoltam kezbeillo melleit apro hangok kisereteben. Kozben puszilkodas, haja beteriti az arcom, ez nagy kedvenc. Eleg sokaig birtuk igy a dolgot, de e ereztem en vegzek hamarabb gyorsan valtottunk misszibe. Nagyon befogado, finom puncija van

(2020-12-06) : körülbelül úgy az óránk 45. percében kérdeztem rá az időre, miután misszi, doggy és talán egy kis lovagló között váltakozva szexeltünk mint a nyulak. Amennyire magamnál voltam, azért figyeltem arra, hogy a tempó ne legyen túl sok, viszont folyamatos visszajelzést kaptam, hogy lehet keményen, mert ő azt nagyon szereti. Nem volt finnyás, nem zavarta, hogy mindketten összeizzadtunk,

: 2db
(2021-01-07) : Ezutan hatulrol, en az agy mellett, kutyusban folytattuk, a latvany mindent meger. Jo volt markolaszni izleses, kemeny popsijat, mikozben egyre gyorsabban jartam benne, cuppogva ahogy kell. Itt megjegyeznem, hogy az agy nekem itt is alacsony volt, egy 15-20 centivel legalabb, megnehezitve a dolgom, igy egy ido utan atvaltottunk az agyra terdeleshez.

(2020-11-10) : Lakásba beérve bemutatkozás, üdvözlőpuszik, pár kedves szó, ahogy az lenni szokott, majd be a baszobába vetkőzni és fürdeni. Fürdőből visszaérve már meztelenül fogadott, nagyon izgat...