143
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Vivien erotikus masszázs

erotikus masszázs

Vivien-

V.I.P hirdető
96/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-29 12:33:04

bableves85
Már Valaki itt
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Vivien beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-10-30

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam a kolléganőjét de ő be volt táblázva, de Vivient szabad volt, így őt látogattam meg. Szóval rugalmasság van, és már telefonon érezni lehetett a korrektséget.
Megközelítés
Odatalálás:
2
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
A lányok pontos címet adnak meg, ami nem az ő hibájuk hogy hülye a számozás. Szerencsétlenségemre körbe kerültem a nagy tömböt mire meglett, emiatt késtem is. Szóval ha először mentek szánjatok plusz 10percet. BKV közelben nincs, de annyira távol sem újnak nevezett budacenternél szállnék, ha azzal mentem volna. Autóval figyeljetek az-az utca is fizetős, odébb kell parkolni ha erre nem akarsz költeni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás állapota teljesen rendben új építésű. A lift is nincs teljesen kész. Higénia, törölköző szájvíz tusfürdő minden van ami kell egy halandónak, hogy jól érezze magát. Vivien elmondása szerint 2szoba van, a fürdő csak 1db így kellett logisztikázni hogy ne fussak mással össze. A szobában matrac, egy ruhainas és szék van. Utobbi két berendezésre mehet a ruha. Egy kicsit meleg volt bent, de lehet hogy én voltam a keresgélés miatt kicsit kitikkadva.
Vivien külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ne izguljatok a képek teljesen megfelelőek, Vivien tényleg ilyen szép, sőt azt hiszem élőben még szebb. Az arcától sem kell félni, nagyon aranyos kedves mosolygós arca van. Öltözködése egy fekete bugyi melltartó kombóba fogadott ,de hamar le is került. Aminek nagyon örültem, hogy tetkómentes a bőre. Mellei csináltak, de nekem nagyob bejött, keményen álltak ahogy egy szilikonmellnek kell is:) Az egésztestén érezni, hogy gyakran járhat edzőterembe, kidolgozott has fenék. Nekem Vivien non-plus ultra.

Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
A masszázs most sajnos, késésem miatt összecsapott lett, ugyhogy ennek az értékelésébe nem nagyon mennék beleMár itt nem volt szerencsére senkin ruha, ugyhogy ez már plusz pont. :). Arra tökéletes volt hogy felkészítsen lelkileg minket a kényeztetésre. Picit a lábam a hátam lett megmasszirozva, talán inkább simogatva voltam, valahol a kettő között. A végére maradt a gát és here simi, ami ugye felhívás volt a keringőre.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Barátnő feeling:
5
Hasamról a hátamra át is fordultam, először kézzel felhúzta az árbocót a megfelelő tribológiai rendszer eléréséhez, kenőanyagnak egy kis nyálat használt. Utána jött számomra a meglepetés (szerencsére pozitív) nem volt alibizés, hanem mélyen mondhatni már mélytorkozva voltam. Hirtelen rámtőrt az-az érzés, hogy ne csak én, hanem partnerem is élvezzen egy kicsit, így kértem hogy matekozzunk egy kicsit és 69-es számot választottuk. Ami utána következett felejthetetlen percek voltak. Néha kézzel segített, de érezte hogy inkább a száját preferálom így azzal izgatott, én is természetesen nyelvvel próbáltam ismerkedni nunussal, azt hiszem sikerült. Így is vége lehetett volna a szeánsznak de én egy másik procedúrát szeretettem volna, így feltérdeltem, ő elém feküdt és az arcára élvezve lett végem. Aztán SOS-be kérte a papirtörlőket, én szállítottam neki természetesen.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Igen vállal extrákat, ahogy feljebb írtam igénybe is vettem egyet. Ami a honlapon van teljesen korrektül azt "teljesíti" nem fog csalódás érni. Ő elmondása szerint egy picit több átlagosnál a rózsacsokor, de szerintem nem is átlagos amit kapsz. A végén helyeztem el egy kis asztalkára amit kellett.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Azt hiszem teljesen pozitív, érzésekkel távozok, az hogy a helyszínt elbénáztam és kicsit késtem, az az én hülyeségem. Egy nagyon kedves mosolygós lányt ismerhettem meg. Azt éreztem hogy nem csak én élveztem az eltöltött időt.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Vivien erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Vivien nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókVivien legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2021-01-15) : Fölém kerekedett és elindult lefelé, a terpeszbe rakott lábaim között elhelyezkedett és a tükörbe pucsítva érzékien nyalni, majd szopogatni kezdte a golyszikat. Jeleztem, hogy eddig tetszik a műsor, az élőkép és a tükör között pásztázott a szemem. Majd mellém telepedett és oldalról kezdte el nyalogatni a farkam, egyik kezével tartotta, másikkal szopogatta, majd jöhetett a kért

(2021-01-07) : Nem volt életem masszázsa, de azért ellazított, és az az igazság, hogy nem is ezért mentem. Próbáltam közben beszélgetni, de valahogy nehezen tudtam szóra bírni az elején. Aztán sikerült valami közös témát találni, monogámia, párkapcsolatok, és egész jó kis eszmecsere alakult ki belőle. 30 perce a randi vége előtt próbálta volna a gátat és a herezacskót simogatni hátulról,

felejthetetlen: 2db
(2021-01-06) : A tett helyszíne egy franiaágy, amire megkért hogy helyezkedjek el és kezdetét vette a simogatós masszázs. Igen simogatós, hiszen nem szakképzett masszőr, de ezt el is mondta és nem is feltétlenül a masszázs miatt mentem hozzá :) Azonban nagyon kellemes barátnős masszázst kaptam és közben egész jót beszélgettünk és néhányszor meglepett egy-egy kis benyúlással fenéknél,

(2020-10-21) : Majd mikor a krém megfogyatkozott benyálazta az ujjait és azzal biztosította a kenőanyagot. Mindez különösebb megjátszás nélküli, de annál erotikusabb gesztus volt. Az eseményeket tükörből kísértem végig, mialatt fesztelen beszélgetésbe bocsátkoztunk, közben a legnagyobb természetességgel befigyelt egy kis gátsimi,

nagyon jó: 3db
(2021-01-19) : Kicsit beszélgettünk majd kezdetét vette a kezelésem. Kezére krémet téve lábaimnál kezdte nem túl erős masszírozását, ahonnan egy idő után már combjaimnál járt finom keze mozgása, ami nagyon jól esett. Ezt követte farizmaim átmozgatása, amin elidőzött egy ideig, de folytatta felfelé kezei mozgását derekamon, hátamon, gerinc melletti izmokat sem kihagyva.

(2021-01-01) : Szóval hasra fekve kaptam egy kellemes simogatós masszázst a lábtól felfelé haladva vállamig és a karokig. Valamit csak sejthet mert a fenékizmaimban érzem a masszírozás eredményét! :) Masszírozás közben derült ki hogy mennyire kellemes hangú jó beszélgetőtárs. Nekem olyan igazi barátnő érzésem lett tőle……..olyan egyszerű és őszintének tünő beszélgetés volt.

(2020-11-18) : Intenzívebb franciára számítottam valamiért, de Vivien szavak nélkül is nagyon jól ráérzett arra, hogy mit szeretnék és egy nagyon érzéki felvezető franciát produkált, kis idő elteltével tövig benyelős mélytorkos elemekkel. Nem vagyok kis méret, de tényleg koppanásig bevette, többször egymás után is, lenntartva, igazi tehetség. Ezután egy szintén nagyon érzéki golyókényeztetés következett, ami talán a legjobb volt, amit valaha kaptam.

: 2db
(2021-01-01) : nagyon finom szája van, ekkor finom nyögések hagyták el a hangját és jött egy érzés mintha lenne egy kölcsönös vonzalom köztünk, finoman csókoltam a nyakát, simogattam a mellét közben a farkam már állt, aztán lassan elkezdte lágyan a szájába venni, azok között az ajkak között lenni nagyon kellemes, Vivien tudja hogy kell orálisan kényeztetni, semmi fájdalmas dolog csak a lágy érzéki de elég erős francia,

(2020-09-24) : Krémet használt, ami nem csúszik annyira - cserébe könnyebben lemosható. Amikor a hátamhoz ért, akkor levette a bugyit is és úgy ült rám, szóval közben érezni a puncit is :) Mivel fáradt voltam, nem voltam annyira kiéhezve, ezért inkább élveztem a masszázst, de ettől még kifejezetten tetszett, hogy volt egy kis plussz is. Here érintés, ilyesmi az kimaradt. Elején inkább simogatás volt,