20
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
8
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
17
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Berni erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Berni-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-29 11:41:56

Drakon
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Berni reagálása

Édes Drakón! Egyszerűen imádom ahogy írsz! Engem ez a finom tisztelet gyengít el, ahogy rám gondolsz:) Minden egyes pillanatát élvezem a látogatásaidnak az pedig egy izgalmas időutazás számomra, mikor a kettőnkről íródott élményeidet olvasom:) Ami most még eszembe jutott azt inkább majd legközelebb a füledbe súgom:) Csók!

Berni beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-10-30

Egyeztetés
Elérhető:
5
A mostani találkozásunkat telefonon egyeztettük az esemény előtt egy nappal. Amint láttam az elérhető jelzést, hívtam és megbeszéltük az időpontot. Mindig flottul megy a bejelentkezés. Berni kedves és rugalmas. Nincsenek sztárallűrjei az érkezéssel kapcsolatban. Mivel a parkolásra rászámolok minimum 10 percet és előfordul hogy 1 percen belül van hely , akkor ráüzenek hogy mehetek e korábban és nem harapja le a fejem érte:)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A cím könnyű, több ismert hely is van a közelben ami alapján beazonosítható. BKV lehetőség bőséges, parkolás néha kihívás egy 10 percel érdemes számolni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás földszinti ebből kifolyólag az erősen diszkrét kategória, belső udvaros az udvarban nincs más csak Berni szalonja. A lakás állapota az én szempontjaim szerint tökéletesen ideális.
Kultúrált körülmények között van lehetőség pár szót váltani érkezés után, rendezetten elhelyezni a levetett ruhát. Első alkalommal mókás volt, hogy Berni mondta "Van szobainas, de érezd magad otthon, a kanapéra is dobálhatod a ruháidat" A szobainast választottam:) A higiénia maximális, nekem ez az elsődleges szempont. Tusfürdő folyamatosan frissítve van, hetente egyszer jövök így látom az utánpótlást. Törülköző tiszta, jó minőségű. A masszázsszoba meleg a szó szorosan vett és átvitt értelmében is.
Berni külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Szépségem ez alkalommal vagány hangulatban volt, ami a ruha viseletében is megnyílvánult. Selyem szatén szerű fényes nadrágban várt, ami rásimult a kerek formás popsira egy fekete szűk felsőben, ami megmutatta a hibátlan dekoltázst megbolondítva egy magassarkúval. Ismét lenyűgözött a finom nőiesség , ami teljesen független attól hogy milyen ruhát visel. Ezt a stílust tavaly Isztambulban láttam egy üzleti úton itthon még nem volt szerencsém hozzá ez is egy érdekesség volt nekem. Amivel kapcsolatban ismét megvilágosodtam, hogy Berni mennyire nem MILF kategória. Látom, hogy itt az oldalon ezt pozitívumként szokták feltüntetni de nekem mindig is volt ebben a kifejezésben valami romlottság. Berni finom elegáns stílusa és tiszta aurája mellett nem fér el ez a jelző. Ezzel szemben mégis ott van egy nagyon erős szexuális kisugárzás ami szinte kézzelfoghatóan körbelengi. A szép kerekded, mosolygós pofi egy fiatal, bájos hölgy benyomását kelti, miközben érzed hogy a fegyelmezett attitűd alatt ott lapul a szenvedély.

Erotikus masszázs
Svédmasszázs:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Frissitő masszázs:
5
Hátmasszázs:
5
Relaxmasszázs:
5
A fürdőből érkezve tetstszínű combfixben és egy világoskék babydollban várt. Soha nem volt még ugyanabban a fehérneműben pedig jópárszor találkoztunk már, ez a mostani is nagyon dögösen mutatott rajta, kicsit megnézegettem, aztán fekvés a masszpadra.A masszázs tökéletesen felépített koreográfia szerint történik lábszártól indulva tarkónál befejezve. Először lassú gyengéd simítások, néha kemény gyúrásokkal, amit ismét finom simításokkal csillapít. A láb a fő specialitás a vádli és a combok átgyúrása. Lehet pihenni és beszélgetni is masszázsközben. Berni nem tolakodó, teljes mértékben a páciens hangulatához igadozik. Én most kicsit dekoncentrált voltam , csak érezni akartam a számomra szinte szédítően finom érintéseket, miközben a háttérben szóló Lana évődése még rásegített a teljes bódulatra. Miután megvolt a teljes testmasszázs jött a fordulás. Hanyatt fekve a sípcsontok melletti izom lazítása szerintem egy külön kuriózum, ritkán találkozom vele a masszázsok során. A legkeményebb behatást a külső combizom kapja, ezt csak erős idegzetűeknek ajánlom:) A masszázs fejezet mindig egy kis szünettel zárul, ami idő alatt mindketten felfrissűlhetünk a következő lépés előtt.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A következő fejezetre az átvezetés a test teljes betakarása törülközővel, a felesleges olaj felitatása bőrről, majd egy pilanat múlva a törülköző lassan lecsúszik a testről és az ember fia ott fekszik pőrén, védtelen. Ebben a pillanatnyi kiszolgáltatottságban van valami hátborzongatóan izgalmas, egy játék amiben behunyt szemmel várod a következő lépést, vagyis az első érintést ami már nem a masszázsról szól. Ez az érintés meglepetésemre most az arcomat érintette. Berni a fejemnél állt és két oldalról megsimította az arcom, majd végig a nyakamon a vállaimnál majd a mellksomon fojtatta a simításokat. Valami veszettül finoman és érzékien, ahogy hajolt közelebb az arcomhoz belesúgott a fülembe dolgokat, amiket nem írok le mert önfényezésnek tűnne, de ez a szenvedélyes halk suttogás úgy beindítja az embert, hogy nem lehet nyugton feküdni tovább. Ahogy felülök elémtárul Berni kacér szeme, mosolya, ahogy élvezi ezt a játékot. Odahúzom a lábaim közé érezni akarom a közelségét. Finom édes illata, puha bőre teljesen elgyengít. A nyakamba csókol miközben rámarkol a a farkamra és közben összenézünk, akkor megáll és csak markolja aztán elengedi és az újjaival kezdi simítani egész lentről. Elkezdődik a hullámvasút, le kell feküdnöm mert szédülök, így elérem a popsiját. Nézi a tükörben, ahogy belemarkolok a fenekébe közben halkan instruál , majd lágyan leengedi a babydollt így feltárulnak telt keblei és a tökéletesen áramvonalas, finom nőies test. Közben fölémhajol érezem a farkamon a lehelletét, megint az orrával simítja és én teljesen váratlanul a fenekét markolva elszállok. Nagyon sokáig tart ez a gyönyör, a szám elé teszem a kezem mert ha kiengedném a hangom abba az egész ház beleremegne. Kicsit pihegünk, Berni nem kezd el törölgetni csak betakar, megsimít és kicsit magamra hagy, majd visszajön és csöndben várjuk hogy visszatérjen belém az élet.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrákról nem tudok, amit én szeretek azt megkapom az alapban így ez nem kerül szóba. Az árazás állítólag az átlag alatti, ami félreérthetőségre adhat okot. Átlagban az itt szolgáltató hirdetők, ahogy én láttam le is nyelik alapban, nem beszélve a többi vállalásukról, ehhez viszonyítva Berni a drága kategória a vállalásaihoz képest. Mindenesetre én természetesen plussz megtoldom a rózsákat és "apróságokkal" is meglepem. A mai számító, anyagias világban hálás tud lenni az ember fia, ha rátalál a rejtett gyöngyszemekre és nem ereszti őket. Legalábbis én így vagyok vele az élet minden területén.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Az összbenyomás a tökéletes profizmus, olyan tökélyre fejleszteve hogy ezt egy percig nem érzed míg ott vagy. A könnyed természetesség, ami egy különleges összeállítás egy ilyen adottságokkal rendelkező nőtöl, mint Berni. A harmónia ami olyan erővel bír hogy rögtön elönti az embert ha a közelébe kerül. Az érzés amivel távozom most is felemelő és egyben még mindig titokzatos. Az élményeimet amiket megosztok nem reklámnak szánom ez teljesen szubjektív, ami függ a személyemtől a hangulatomtól az értékrendemtől stb...Nem garancia arra , hogy más is ezt megtapasztalhatja!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Berni erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-27 16:17:40
Befejeznéd?!

Waldau
Lelkes irogató
2021-01-27 13:21:10
Nyilvánvaló hogy figyelemmel követem a”vetélytársam” munkásságát. Erős és eredeti hasonlatai az elmémben maradtak, de soha nem használnám őket a saját beszámolómban. Waldau nem tűnt el és vállalja a kijelentéseit!

Waldau
Lelkes irogató
2021-01-27 08:50:53
Tisztelt Urak! Természetesen nem titok, hogy melyik írásokra gondoltam. Az egyik ez lenne☝️De Drakon írásaiból lett szemezgetve az említett beszámoló, úgy gondolom hogy Drakon írásai ihlették a vitát képező írást. Ez a magánvéleményem! Értem én, hogy egy bizonyos kor után az ember már nem, annyira rugalmas és nehezebben fogadja a kritikát, de ezzel számolni kell, ha az ember alkot valamit.

2020-11-03 08:14:06
Köszönjük a kedves kommenteket! 😘

2020-11-02 18:29:45
Kellemes stílusban megírt értékelésed nagyon tetszett, Drakon! És persze Berni kedves és szimpatikus kommentje is..:)

FunkciókBerni legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-11-18) : Mondja, hogy ez a fekete body a kedvence, jól esik az érzés, hogy épp ezt választotta a mai randinkra. Pár pillanatig csak állok és bámulom, aztán feldobom magam hasra a padon, ő pedig a már többször tapasztalt és mások által is leírt koreográfia szerint lát nekem. Jólesően meleg a törölköző, amit rám terít és az olaj is szinte süti a bőrömet, ahogy rám csurgatja és elkezdi nagy figyelemmel és jóleső hozzáértéssel belemasszírozni a szöveteimbe.

felejthetetlen: 6db
(2021-01-13) : Fejest ugrottam a padra és miután egyeztettünk a masszázs milyenségéről Berni élesítette az olajos flakont. A vádlimnál kezdett, tapasztalt erős mozdulatokkal, nem cirógatott, masszírozott, egyes helyeken gyengébben, máshol erősebben. Érdeklődött a problémás területekről, asszerint kezelte öket. A derekam, s csípőm is másképp, speciálisan erre a területre fókuszálva masszírozta.

(2020-12-14) : Az ember masszázs közben azt csinálhatja, amilyen hangulatban van. Ha beszélgetni szeretnél beszélgetsz. Bármiről, Berni minden témára nyitott és tájékozott, őszinte érdeklődéssel fogad bármilyen témát. Ha pihenni szeretnél síri csöndben élvezheted az érintéseket. Berni már belépéskor, mintha "beolvasna" hogy milyen hangulatban vagy és mire van szükséged.

(2020-11-23) : Minden mozdulata tanult és szakavatott nem limi lomi, himi humi, mindent masszázsfajtát felsoroló de semmihez sem értő masszzőz Berni. Ő tényleg tudja mit csinál, úgy és azt csinál amit az adott testrész regenerálódásához a legjobb. Több évtizedes pályafutásom alatt szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hogy kinek a masszázs tudománya ért fel Berni szakmaiságához.

: 8db
(2020-11-19) : Ami ezután jön, az egy fenséges és profi masszázs. A melegített törölköző, olaj, és Berni finom, puha érintései tényleg olyan erővel bírnak, amitől ki tudsz kapcsolni, és el tudod engedni azt a sok vágyálmot, hogy hogyan szeretnéd magadhoz ölelni és kényeztetni azt a csodanőt, aki éppen egy szexi fehérneműben jár körülötted. A masszázs tanult mozdulatokkal történik, változatos erősséggel igényelhető. Mivel én az erősebb típusú masszázst szeretem, nálam még egy bambuszhengerrel is segített kilazítani a fáradalmakat.

(2020-11-03) : Zuhanyzás után egy fekete neccharisnyás vadmacska vár csipke bodyban, amin éppenhogy nem szúrnak át a hegyes bimbók. Haját lazán kiengedve, fejét oldalra billentve kacér mosolyok és pillantások kíséretében vezet a massz szobába. Lepillant a derekamra tekert törölközőre, ami egyértelműen árulkodik izgalmi állapotomról, majd provokatívan a szemembe mondja “Okè baby a masszázs lesz a befejezés“

(2020-10-21) : A kisebbik ,,dolgozó" szobába invitált, ahol egy igazi kicsit gyúrós masszázs vette kezdetét, úgyhogy hasra vágódtam. Nekem kicsit szokatlan volt, mert ilyen alapos masszázst, még csak egyszer kaptam Hévizen, de azt nem Berni abszolválta. Alulról indított, amikor jeleztem egy kicsit visszavett az erősségből.