7
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-17
14
Éppen online
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
4
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
54
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Most hívhatod!
Mirjam szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Mirjam-

Prémium hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-27 11:32:42

jani48
Szexguru
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mirjam beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-28

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam, elsőre felvette. Aznapra nem volt már lehetőség, így másnapra egyeztettünk időpontot. Annyit kért, hogy délelőtt erősítsek rá a randira. Így is volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
A cím könnyen megtalálható. Metró és párperc séta volt a részemről. Autóval sem lehet mission impossible, a parkolás fizetős, de nem a legdrágább kategória.
A ház előtt nem kellett várnom, megkaptam a kapukódot, és benn is voltam.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
3
Hely diszkréció:
5
Régi, felújítandó körfolyosós bérház. A lakás rendben van, mindennapi használatban. A fürdő kicsi, zuhanykabin nem sok helyet biztosítva. A tisztaság ok, a törülköző jó minőségű.
A szobában franciaágy, falitükör. Az ágy nem tükör előtt van, de ez nem vont le semmit a randi értékéből.
Mirjam külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
A képeknek maximálisan megfelel. Nagyon szexi milf Mirjam. a szó szoros értelmében. Fekete átlátszó valamiben fogadott, ami sejtetni engedte az alatta rejlő gyönyörű formákat. Az átlátszó valami alatt fekete bikini fűtötte a vágyamat. Kérésemre magassarkút is húzott. Mikor megdicsértem a szettet, kicsit ironikusan megjegyezte, hogy szivacsos a felső. Mivel ez már a fürdőből visszajőve volt, ezt nem hagyhattam ki hogy megszabaduljunk tőle, és rácuppanjak a formás, hegyes didkókra.
Ne de ez már a következő fejezet!

Action
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Fürdőbe indulva kértem a magassarkú cipőt amit készségesen teljesített. A tükör előtt állva kezdtem kibontani a csomagolást. Felejthetetlen látvány volt ahogy a kerek popsijával simult az egyre keményebb farkamhoz. A csókjai is komolyak nem kislányosak. Nem úgy a cickói! Azok tinisen hegyesek, formásak. Szemérmesen mutatta be őket, a méretükre hivatkozva. Nem mondom, hogy a nagy mellek hidegen hagynak, de méretbeli különbséget simán ellensúlyozta a bimbók érzékenysége és a tökéletes forma. Szóval ahogy fentebb említettem nagyon rájuk cuppantam. Ez Mirjamot sem hagyta hidegen, úgyhogy szépen forrósodott a hangulat. A finom ajkait már a dákómon akartam érezni így az ágyra ültetve a szépségemet folytattuk.
Előtte állva vettem birtokba a száját, torkát. Remekül csinálta, rásegítés nélkül is próbálta teljesen letolni a torkára. Ebben azért nem hagytam magára, a fejét kétoldalt fogva segítettem a határokat átlépni. Ez időnként sikerült is amit a szexi öklendezés és halk nyögés jelzett. Ilyenkor egy-egy csók is járt a "jó kislánynak". Ezt a pózt a lábaim remegése miatt kellett feladnom, az ágyon hanyatt fekve folytattuk a francialeckét.
Ez sem volt kevésbé intenzív, szépségem derekasan tolta a dákót miközben próbálta a képződő nyálat szemérmesen visszaszívni. (Bocs ha naturális vagyok, de nagyon megmaradt bennem a feeling:)) Annyira lelkesen csinálta, hogy meg is feledkeztem szólni, nyugodtan engedje csak a farkamra, mert az is tetszik. Így aztán Mirjam időt kért hogy orrot fújjon, és amíg négykézláb a zsebkendőért nyúlt, addig én az alkalmat kihasználva kóstoltam a puncijába. Néhány percig így is maradtunk majd 69-be keveredve folytattuk.
Itt aztán megállt az idő, legalábbis számomra. Kár hogy Einstein ezt a fajta relativitáselméletet nem találta fel, mert jó lett volna ha itt belassul az idő :). Gyönyörű a puncija, popsija Mirjamnak.
Felváltva szoptam duzzadó a csiklóját, és nyaltam punciját. Néha kézzel lenyúlva, a fejét fogva toltam a farkam a torkába. Ilyenkor az öklendezés miatt összerándoló puncijába toltam a nyelvem.
Szóval fenomenális volt. Többször kértem szünetet mert robbanásközeli volt a helyzet és még terveim voltak :).
Kértem is a gumit és jött a klasszikus misszi. Már amennyire klasszikus, hogy Mirjam a lábait azonnal a nyakamba rakva kínálkozott fel. Néhány csiklósimítás után tövig nyomtam a dákót. Nyelvemet Mirjam ajkai fogadták, a farkamat forró puncija. Így mentek füstbe terveim, mert ezt már nem bírtam visszafogni és teledurrantottam a gumit.
Ahogy visszanyertem józan eszem, újra jutott vér az agyba kiderült, hogy nem sok időnk maradt az egy órából. Az a 69 pozi, no meg Einstein ...
Kis dumcsi és zuhany.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Utólag rendeztük, az előre megbeszéltek szerint. Az ajándék mértéke inkább átlag alatti, a fullos étlaphoz képest.

Rózsacsokor
egy órás randira 28 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nagyon odaadó milf Mirjam. Maximálisan odateszi magát és röpül vele az idő! Legközelebb valszeg hosszabb randi kell egyeztetni vele

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mirjam szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-10-29 10:44:43
Mirjamra és a programjára gondolva eddig is gőzölt a fejem! A beszámolód után majd fel robban és nem értem magam, hogy miért nem voltam már egy ideje nála. Gratula!

2020-10-28 11:21:50
Remek beszámoló! Ahogy a hölgyet, szolgáltatását leírod, nnaa az külön tetszett.

FunkciókMirjam legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-08-17) : Ő az agyon kutyusban én pedig az ágyelőt álltam és néztem amint a szájába veszi férfiasságom. istenien franciázik, mindent belead. Nyilván itt vannak fizikai korlátai mindenkinek, de azt kell mondanom, hogy ő ezeket amennyire csak lehetséges feszegeti egészséges határokon belül.

felejthetetlen: 6db
(2021-01-02) : Minden cm2 megkapta a neki járó kényeztetést, majd finoman bekapta és egyre mélyebbre és mélyebbre engedte. Olyan lelkesen próbálta tövig eltüntetni és lent tartani, hogy már-már az egészségéért aggódtam. :) Fergeteges franciát kaptam. Vérszemet kapott, hogy nem sikerült a hasamba fúrnia az orrát és onnantól afféle küldetésnek tekintette, hogy márpedig akkor is tövig be fogja kapni

(2020-12-17) : Mirjam pedig a lábam közé térdelt és egy érzéki franciába kezdett. Nagyon élveztem, közben simogattam a haját és a fejét fogva tartottam a ritmust. Melltartóját le szerettem volna venni, ezért kicsit feljebb hajoltam, ő pedig szopott tovább , majd egy mozdulattal ki is kapcsoltam, amit le is dobott magáról egyből és folytatta tovább a szopást.

(2020-12-16) : Egyre mélyebbre engedte minden bólintással, mondtam, hogy remekül csinálja gyorsan élvezni fogok. Ezután többször lengedte teljesen kicsit gyorsított is a tempón, néha megfogtam a fejét és lenttartotam, majd egy hatalmasat élveztem a szájába. Nem engedte ki még játszott a farkamon, vákumot képzett, nyelvével ingerelt, hagyott a szájában lenyugodni. Kivettem és teliszájjal mormogta és mutatta még nem nyelte le, majd rámnézett és nyelt egy nagyot.

nagyon jó: 2db
(2021-01-19) : Én pedig kihasználva az alkalmat azonnal feltérdeltem a mellkasához és a fejét két kézzel a mereven álló farkamra húztam. Na itt nem volt kegyelem és rövid idő múlva a szájába lőttem miközben szegény majdnem megfulladt. Azt hittem kapok egy kis megfeddést mivel így elkapott a hév, ő azonban csak csábosan mosolygott majd nyelt egy nagyot. Isteni volt.

(2021-01-03) : Mondta hogy most szépen le fog szopni, aminek én nagyon megörültem. Az ágyon maradtam ülve, ő pedig a földre térdelt és elkezdett szopni. Szép lassan vezette fel én közben a fejét és haját simogattam. Elkezdte mélyebbre venni, magától húzta rá a fejét, én csak két kezemmel diktáltam az ő ütemét. Többször lent is tartotta, majd mikor feljött azért a szemembe nézett,

: 1db
(2020-10-09) : Hatalmas élmény amint a mesés feneke a szép ágyéka a szemed előtt ringatózó nyalod és közben élvezed az érzést, hogy egy ilyen fantasztikus teremtés torkosan falja a farkad nem kell erőltetni semmit ő magától feszegeti a határait!Kezdem is azt érezni, hogy itt már a kényszer-francia nem is játszik. Azért ezt nem hagyhattam kértem, hogy helyezkedtem az ágyszélére