0
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
Prémium
Ma elérhető: 10-18
94
Kedvenced
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-18
4
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
143
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-17
48
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
17
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
ANDI erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

ANDI-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-25 16:53:41

Andy-M
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

ANDI reagálása

Kedves Andy-M:)))

Köszönöm szépen ezt a szókimondó beszámolót:))) Kellően megleptél látogatásoddal, illetve eme vadregényes de mégis kellemes együttléttel! Lehet azért írodott ilyen gyorsan, mert féltél, nehogy bármilyen érzés elillanjon/feledésbe merüljön?:)))
Bárhogyan is van, köszönöm a besorolást, örülök neki nagyon!

Várlak vissza szeretettel!

Csókollak!

Andi

ANDI beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-10-26

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam,elmondta a lehetőségeim így kértem időpontot.
Megközelítés
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Aútóval érkeztem a közeli B.King parkolójában hagytam a járgányt onnan pár perc séta.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Régi épitésű társasház negyedik emelete,lift működik.
A lakás méretéről fogalmam sincs,de jól berendezett a célnak tökéletesen megfelel.
Masszáspad+tatami.
ANDI külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Az ajtót nyitó hölgy látványátol ledöbbentem.Andi egy igazán szép érett nő,lenyűgöző külsővel elbűvölő mosollyal...
és azok a szemek....!!!

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Az ajtón belépve meglátva Andit zavaromban azonnal szájon csókoltam,meg is lepődött de simán kezelte a dolgot beinvitált a szobába.Én tovább próbálkozva csókoltam volna ezerrel ő finomam vissza csókolt majd leültetett és kérdőre vont h.miért is vagyok ott?Hirtelen fogalmam se volt h.mit is mondjak neki,végülis Andi finomam közölte h.mire számíthatok.
A zuhanyból vissza térve a padra fektetett arcom egy lukban lestem a padlót. Andi finoman nyakon csókolva kért h.lazítsak. A vállaimnál kezdett masszírozni.Az egész testem profi módon átmasszírozta a talpaim sem kihagyva. Lábaim közt benyúlva megmarkólta a farkam,tarkón csókolt és rámkérdezett volna e kedvem a tatamin folytatni,hirtelen azt se tudtam h.mivan felültem magamhoz húztam és megcsókoltam. Csókolózva heveredtünk le a tatamira.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Nagyon finoman csókol igazán élvezetes módon,érezni h.nagyon szenvedélyes nõ. Csókolóztunk faltuk egymást,rámfeküdt közölte nem kell sietnünk van időnk bőven. Gyűrtem a melleit lábam beférkőztem combjai közé nyomtam a nedves puncijához,mar,oltam fenekét újjaztam punciját,egyre hangosabban adott hangot érzéseinek,szoptam a mellbimbóját,csókoltam ott ahol értem egyre jobban bevoltunk indulva egymásra.Bele nyaltam a köldökébe hangosan sóhajtozott az élvezettől. A combjai közé fészkeltem magam felvéve a tökéletes pozícíót birtokba vettem a gyönyörű barackját.
Nem kegyelmeztem benyalatam kőkeményen Andi hangos sikolyban tört ki markilta a vállam bele markolva hajamba hangosan élvezett. Szoptam nyaltam nyelvemmel erőszakoltam a punciját,hosszan ķőkeményen nyalatta magát én meg nyaltam mert jobban élveztem mint ő....tekerte a csípőjét kavart ,alig bírtam szàmban tartani azt a gyönyörű puncit.Hangosan szinte önkivületi állapotban élvezett el. Csókolgattam barackját had nyugodjon le...rám parancsolt gyere csókolj meg érezni akarlak ,magához húzott és beszippantott. Abban a csókban minden benne volt egy érett asszony csókja volt aki izott a vágytól.Nagyon sokáig csókolóztunk szenvedélyesen. Átvéve az irárítást felém kerekedett és közölte most azt csinálja velem amit én vele. Végig nyalta a testem ,cirógatott a körmeivel minden cselt bevetett h.minél jobban érezzem magam. A combjaim közt elhelyezkedve kezeit nem használva körbe nyalta a farkam,szopni kezdte finoman a makkom éreztem h.kiakarja élvezni a kőkeményfarkam egyre mélyebbre nyelve egyre durvábban szopva,kezeivel a zacsit gyűrte az ánuszt izgatta,körmeivel cirógatva kényeztetett. Bõven olajat csorgatva a farkamra mesteri lingam vette kezdetét...minden porcikámmal kivántam reszkettem nagyon felvoltam ajzva, ennek ellenére szerintem gyönyörű vendéglátóm jobb élvezte a helyzetet mint én.😉
Kértem csókoljon meg rám feküdve betakart,próbáltam csókolni de nem adta magát húzta az agyam...de rendesen,belemarkolva a nyakába vadul egymásnak esve faltuk egymás nyelvét,száját...
Andi szétfeszítette lábaim térdelve befészkelte magát combjaim közè.Bőven olajat csorgatva a farkamra masszírozni kezdett,életem eddigi legjobb lingamban volt részem...ujjaival finoman izgatva az ánuszom bedugta az újját,elvesztettem minden kapcsolatot a külvilággal ,élveztem atomjaimra peregtem minél beljebb hatolt annál jobban és hangosabban élveztem.
Andi tövig szopva a farkam ujjazott...én ordítotva a gyönyörtől megfeszült testtel tele élveztem a száját.
Sokáig a szájában tartott amig le nem híggadtam,fogalmam sincs mi tőrtént de életem egyik legdurvább orgazmusában volt részem.
Kis idő múlva szépségem vmi. Cukorkát nyomott a számba hozzám bújt és követelte h.csókoljam meg...
Hirtelen felkacagott és mondja látod h.mennyi az idő....uhhh mondom én tuti nem állitottad vissza az órát,erre ő drágám 3 órája hancúrozunk...
Na ennyit erről másfél órára jelentkeztem be...picit jól éreztük egymást!
Gyors zuhany csók ezerrel távoznák...de az ajtón kilépve eszembe jut az esernyőm kopogtatok Andi az esernyőm kampós végével nyakon csíp és vissza ránt egy durva smárra....imádom a nõt!!!!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nagyon korrekt,teljes mértékben megvagyok elégedve.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Egyszerüen levagyok nyűgözve Anditól,nagyon komoly élvezetben volt részem...Az élmény felejthetetlen!!!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés ANDI erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Kezdő irogató rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókANDI legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2020-12-30) : A masszázs típusát nem tudnám egzaktul megmondani, de mivel életem egy szakaszában sokat jártam gyógy masszázsra ezért úgy tudnám jellemezni, hogy, hogy különböző masszázs típusok kombinációja. Mozdulatai szakszerűek voltak és közepesen erősek és lágyak voltak. Kezdéskor kaptam egy puszit a tarkómra, majd a hátammal kezdte, minden területet jól átmasszírozva és érintve.

(2020-12-27) : Lemászott rólam tarkómtol kezdve krémet használva alaposan átgyurta vállaim,hátam,karjaim,lábaim még a talpaim is. Olajat csorgatva melleire rámfeküdt a fenekemtől kezdve melleivel csúszkált rajtam a szájával fülemhez érve fülcimpám beszopva bele nyögött...én meg a masszpad lukán keresztül nyögtem.😜

(2020-12-11) : Eddigi tapsztalataim alapján masszázsa szakszerű, kellően erős. Jól végzi dolgát, ahol csomót talált, ott rutinosan és gondosan kezelte az érintett területet. Szépen sorban masszírozta a végtagokat, hátamat, nyakamat, nagyon jóleső volt.

felejthetetlen: 17db
(2021-01-02) : Hajlékony társamat kebleivel simitja, majd hasával hasamhoz szoritja és hosszú csókban forrunk össze. Hasizmával (vagy spéci légzéssel) barátomat simogatja gyengéden de nagyon izgatóan masszirozza. Látja reakciómat az arcomon, mert huncutul kérdezi: történt valami? Majdnem olyan mintha-mintha nyöszörgöm, de ő ezt pontosan tudja - pedig sajnos nem-.

(2020-11-24) : Kezdte a szerszám közvetlen környékével, majd a rudat csókolta, nyalta végig sokszor le-föl járatva nyelvét, csak ezután vette célba makkomat. Érzékien, épphogy érintve, már alig vártam, hogy bekapja végre, amit lassan, észveszejtően érzéki mozdulatokkal tett és lágyan, finoman szopni kezdett. Lassú ütemben, egyre mélyebben amíg az egész el nem tűnt.

(2020-08-26) : Fejét behajtotta két combom közé, majd szemkontaktust tartva, kéz használata nélkül előbb nyelvével tett néhány simogató mozdulatot rudacskámon, majd végét bekapva szép lassan elkezdte beszívni, mígnem tövig elmerültem az élvezetben. Elszabadultak az érzelmek egyre intenzívebb élményekben részesültem, melyet akár órákon át is szívesen élveznék.

nagyon jó: 8db
(2020-12-06) : Csúszik rajtam a gyönyörű női test, önti rám az olajat, keblei közrefogják a golyókat a pálcát, egy csók - hosszú hosszú, de nekem nem elég . . Keskeny, szép vonalú keze, finom ujjai simogatnak nyelve mindenhol végig simit, izzit mellbimbómat kóstolgatja, tetszik kérdi valamit mondok mert tovább folytatja. Lábam közé ül lábaimat combjain átveti olajos kezeivel elkábit, - ne szorits annyira mert fáj - mondja

(2020-11-30) : Egy kis pihi után helycsere következett ,én voltam hátra parancsolva és kezdetét vette egy kéz nélküli nagyon fincsi fallosz nyalogatás ,semmi vad bólógatás hanem lightos a golyókra is kitérő ,igazán kellemes kényeztetés a gátat is nyalogatta illetve azt kézzel izgatta végig ,ezt persze nem lehet órákig nyúzni bár próbálta amennyire lehet elnyújtani a Andi a végkifejletet ,

(2020-11-15) : Andi mezítelen testével, kezében az olajjal, már az ágy végében állt. Talpamnál kezdett, majd szép lassan haladt a vádlik felé, amik egy sportmasszázs erősségű gyúrást kaptak a combjaimmal együtt. Andi kiválóan ráérzett, a masszázs erősségére testem más-más pontjain. A fenék és a derék környéke egy közepes erősségű, de nagyon hatásos kezelést kapott,

: 4db
(2020-07-07) : Szuper test. Gyönyörű punci ami nagyon jól reagál a kényeztetésre. Nagyon finom ,lassú, érzéki francia végig szájba,. Nem tudok hibát találni benne.

(2020-04-26) : Figyeltem a reakcióit és közben a szép cicikkel is játszottam. Nem volt ellenére a ténykedésem, majd lassan gyorsítva és mélyebbre hatolva a nylevemmel, a sóhajokból, nyögésekből és remegésekből azt remélem, hogy végül sikerült örömet okoznom neki. Ezután Andi lépett a tettek mezejére és engen hanyatt fektetve a lábam közé telepedett, majd rám hajolva ő indult lefelé a testemet végigcsókolva, néhány játékosan kedves és kellemes harapással. Kértem, hogy a kényeztetésemet nyújtsa el, amit fantasztikusan teljesített.

(2020-03-06) : Ezt követően viszont Ő vett kezelésbe. Bemutatta csodálatos cicis és teljes testes csúszkáját, közben mindig felérve számhoz. Eddig még nem kellett olaj. Na de ezután elővette az olajat és fergeteges lingamba kezdett.