20
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
143
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
0
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
Prémium
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!
Freya erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Freya-

Nem hirdet nálunk
87/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-25 12:38:13

Malter_Witty
Élő lexikon
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Freya beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-10-26

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Aznap hívtam, amikor láttam hogy hívható, szerencsére még tudott fogadni délután. VTR-en véglegesítettük az időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKV-val mentem. Egyszerű volt megtalálni a címet. Villamostól még pár perc séta.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Újépítésű épület. Egy szobakonyhás picike lakásban fogad. Szépen berendezett, nyugalmat árasztó garzon. A tévéből egy zenecsatorna
szolgáltatja a háttérzenét. Szemben a TV-vel az ágy, amin a masszázs történik.

A fürdőben minden van ami kell. Jó nagy zuhanykabin, elegendő tusfürdő, száraz kilépő, szájvíz, puha törülköző.
Freya külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ugyanolyan gyönyörű mint a képeken. Sok arcos képe van, túl sok meglepetés nem érheti az embert. Amilyen fantasztikus a külső, ugyanolyan a belső is.
Nehéz szavakba önteni az érzést, amit a látogatásomkor és utána éreztem. Annyira szimpatikusan gondolkodik sok mindenről,
és annyira két lábon áll a földön, egy igazi érett gondolkodású bombázóról van szó. Azt nem mondanám hogy az újja köré csavart,
inkább azt gondolom valami mély tisztelet kerített hatalmába, ahogy egyre többet megtudtam róla, és arról ahogy a dolgokat látja.

Ja egyébként fekete combfixben, fekete miniszoknyában, és fekete melltartóban fogadott. És mintha egy röpke pillanatra, egy ici-pici mosolyt is láttam volna az arcán mikor ajtónyitáskor meglátott. Lehet ez a pici mosoly csak Walter fejében képződött, mikor meglátta Freyát és hirtelen fülig ért a szája.

Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
A masszázs amit kaptam, a "barátnős" típusú masszázs volt. Kellemes, finom, nem szétszedős, hanem inkább felvezetés a levezetésre. Ettől függetlenül kérésemre jó sokáig foglalkozott a beállt vádlimmal is, és ezért a vádlim nagyon hálás neki. Az egész masszázs alatt végig beszélgettünk, mindenféle érdekes dologról. Imádom a gondolkodásmódját, a stílusát, szeretem az éleslátását. Legtöbbször úgy helyezkedett hogy, a derekamnál volt oldalt, ami azért volt jó, mert tükrök híján így nem kellett annyira kitörni a nyakam hogy lássam őt, miközben csevegtünk. Amikor a problémás vádlimmal foglalkozott, akkor persze pózt váltott, de áltlánosságban nem volt gond, hogy gyönyörködhessek benne, miközben ő masszírozott.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
3
Fordulás után finoman előkészítette a terepet testem legérzékenyebb pontja körül. Szépen lágyan kezdett hozzá kényeztetésemhez. Nagyon ráérzett hogy mire van szükségem. Az egyik valaha volt legjobb franciás terápiában volt részem. Még most is elgyengülök, ahogy felidézem.
Miközben szexi ajkaival kedveskedett, kezeivel a környéket simogatta pontosan olyan erősséggel, intenzítással amilyennél jobbat nem tudok elképzelni. Fordított felállásban is megtörtént mindez úgy, hogy szájával a környéket izgatta, míg kezével kispajtásomat kényeztette. Mielőtt elmentem volna figyelmeztettem hogy mindjárt végem. A melleit és a hasamat tisztogattuk hamarosan. Ahogy újra magam előtt látom az egészet, kicsit újra át is élem. Annyit tudok még hozzátenni hogy nagyon szeretném ismét átélni vele az egészet.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén adtam át a csokrot. Extrákról nem tudok. Számomra a személyisége, az atmoszféra amit teremtett maga körül, és a profizmusa volt az extra.

Rózsacsokor
Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha akár ingyensen hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Nem hiszem hogy egyhamar elfejtem ezt randit. Nem is feltétlenül csak arra gondolok, hogy mi hogy történt, hanem inkább magára az érzésre, amit Freyával átéltem.

Nagyon jó látni, és érezni azt amikor valaki annyira elhivatottan törődik a számára fontos dolgokkal mint ő. Az egyik kedvenc előadásomban is, ami mindamellett hogy végtelenül profi és szórakoztató, megfigyelhető ez a fajta mély szeretet amivel a főhősök viseltetnek egymás iránt.

Köszönöm Freya!

"She is very clever"
https:/www.youtube.com/watch?v=pK5Xlmqxckw

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Freya erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-12-09 20:58:02
Drakon, köszönöm!
Nagyon kedvelem Freyát, és úgy érzem hogy ennél jobbat érdemel. Reméljük lesz ennél jobb írásom is róla, habár már egy ideje szeretnék visszavenni. Úgy értem, az írás terén. :D

Drakon
Belát a dolgok mögé
2020-11-30 15:25:38
Walter kolléga nem lett ez a beszi elszúrva!
Információ és hangulat leírás is van benne elegendő.

2020-11-30 11:22:08
Ronint nem lehet átverni, eh!? :D
Nagyon elszúrtam, ezt a beszit és nem azért mert nem akartam, és/vagy nem is írtam a randiról. De talán lesz majd másik ;)

2020-11-30 11:21:21
Lala, köszönöm!
Szerettem volna ha átjön mennyire sokat gondolok Freyáról. Próbáltam kiihangsúlyozni hogy nemcsak az amit, és ahogyan csinál, hanem a személyisége is mennyire elvarázsolt.

2020-10-26 20:40:49
“...valami mély tisztelet kerített hatalmába...” Freya külsejének leírásában találtam ezt a mondatrészt. Nekem valami ilyesmi szűrődött le a fotóiból és az adatlapjáról is. Az írásod kellemes, sajátságos és számomra mindenképp megerősítést nyújtó iromány! Köszönöm, én megvettem!

FunkciókFreya legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2018-12-04) : Eközben kaptam finom érintéseket,amelynek következtében a himtagom is kezdett beindulni, így a folytatásban a NF kapta a főszerepet. Rendkívül finoman csinálta és nem volt kétséges,hogy ezt a műveletet nem lehet sokáig ép ésszel kibírni

(2017-03-09) : nehany csok, egymas melle fekve gyurtam a melleit, popsijat, majd franciazni kezdett. kellemesen csinalta, a kivant hatast elerte. majd nehany csok, es megkaptam a vv-t.

felejthetetlen: 7db
(2020-10-21) : Fordulás után még kis simogatás elölről, aztán célzott érintések az intim területek irányába. Finom a keze, hadrendbe is állít gyorsan ... aztán belekezdünk a franciás / kézi kényeztetésembe, ami olyan cuppogós, nyálcsorgatós, nyelvhez csapkodós, kézzel kicsit rásegítős, golyónyalogatós fajta ... Brutál :-) NFVSZ nincs, de emiatt nincs hiányérzet.

(2020-07-14) : A masszázs inkább kellemes simogatás, kis nyomkodásokkal, de nem is szeretem az erős gyúrást. Nekem ez esik jól, szóval élveztem. Közben beszélgettünk.

(2018-01-04) : Ezek után következett a masszáz. Teljesen átgyúrt, kellett is ezért mentem masszázs lányhoz. A felső test masszírozásához a ciciket is bevetette. Az az érzés óriása volt. Masszázs közben beszélgettünk a közelgő ünnepekről

nagyon jó: 19db
(2020-12-22) : Megért feküdjek le hassal az ágyra, amit meg is tettem majd kezdetét vette masszírozásom, ami közben kellemesen és jókedvűen elbeszélgettünk. Lábaktól felfelé haladva kezdte finom, de határozott mozdulatokkal kényeztetésem egészen popsiig. Ezt elég sokáig élvezhettem mikor áttért derekamra hátamra vállaimra. Nem erősen masszírozott inkább frissítő relaxálónak mondanám, ami nagyon jól esett.

(2020-10-14) : Kérdezte hogy legyen ,mondtam hogy szokta. Fél órában masszázs utána levezetés . El is fogadtam úgy is volt . A masszázs illatmentes olajjal történik ,csak egy finom nem túl kemény hát masszázst volt semmi eltévedés ! Azt egy kicsit hiányoltam ,lehet az egy órában az is benne van. Közben jól elbeszélgettünk minden feléről .

(2020-02-04) : Mikor visszaértem a tatamira invitált. Egy órára mentem, így első volt a masszázs. Nagyon finom erotikus cirógatós gyengéd masszázsban volt részem. Én pont erre vágytam. Közben beszélgettünk.

: 29db
(2020-08-31) : Mindezek utan kovetkezett a masszazs, ami nagyon kellemes volt, es kozben rengeteg temarol tudtunk beszelgetni. Orom volt Freyat megismerni, hogy mennyire fontos neki peldaul az allatvedelem. De szamtalan mas teruleten is tudott igazan erdekes dolgokat meselni. A masszazs egyaltalan nem eros, ami szamomra pont tokeletes, de ha valaki kokemeny minden izom alapos atgyurasara vagyik,

(2019-10-26) : Elhelyezkedtem a tatamin és már kezdetét is vette a masszázs. Véleményem szerint Freya inkább a lazító, gyöngéd masszázst képviseli, aki alapos átgyúrásra vágyik az nem biztos, hogy jó helyen jár. Én mindemellett nagyon élveztem.

(2019-10-15) : Amit krémmel végzet a lábamtól kezdet végig a hátamig nagyon finoman nem simogatva hanem érződött folyamatosan a hatása ami után fordulás jött és igy is masszírozta a lábamat kis erotikus benyúlásokkal ami kezdet felkészíteni a folytatásra..