25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 8-20
6
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
Karen szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Karen-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-25 09:56:03

apumisi
Becsben tartott
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Karen beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-26

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam amikor jelezte, hogy hívható. A randi előtt 30 perccel megerősítő hívást kért. Pontos címet kaptam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Hetvégén látogattam el Hozzá, kocsival mentem. A ház előtt volt bőven parkolóhely. Waze pontosan odavitt. Jó a ház számozása, könnyű megtalálni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Lakóház emeleti szobája. Semmi exta, a célnak megfelel. Tusolóban csapathatunk, tusfürdő bőven. Szájvíz műa. pohár is van. A baszobában inas a ruháknak. Francia ágy, azzal merőlegesen tükrös szekrény.
Karen külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
4
Jó alakú, fiatal csaj. Teljesen átlagos, semmi extra. A képeknek megfelel, viszont azok jórészt műtermiek Az arc kitakarásból sejthető, hogy arca karakteres. Tetkó van bőven.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Korábban érkeztem, kicsit vártam és érkezett Karen. Puszi, puszi felmentünk a szobába. Kaptam törcsit, lementem tusolni, majd Ő követett. Közös tusra nem volt lehetőség. A szobában kedvesen kezdett és végig a kedvemben járt. Csók nincs. Először én kényeztettem. A szilikon cicik, illetve a bimbók érzékenyek, így nem erőltettem. A jó ízű punci nagyon tetszett. Szép nagy kisajkakat találtam, ahogy a fotókon is látható. Imádtam, ahogy tele volt velük a szám. A csikló is szépen megnagyobbodott a kényeztetésem hatására. Finoman nyaltam míg el nem ment. A nagyobb orgazmus érekében a csiklóját izgatta az utolsó pillanatban. Semmi megjátszás. Érzékennyé vált, kis pihi, majd kérésemre négykézláb pucsított. Formás feneke és szép puncija így még talán jobban tetszett. Elkezdtem finoman nyalni, majd ismét elélvezett. Kértem Ő kényeztessen. Hanyatt feküdtem és nyalni kezdte a golyszikat. Aztán a cerka oldalát, majd ismét a golyókat. Szépen folyt a nyála, miközben a fürge nyelvével cikázott. Megérkezve a kupakhoz azt nem kapta be csak nyalogatta tovább. Újra lehaladt, majd vissza. Úgy felhúzott, alig vártam, hogy bekapja. Kellemesen nyalogatta és szopogatta a hegyét, miközben nyelvével növelte az izgalmat. Nem vette mélyre mégis olyan jól csinálta, hogy le kellett állítanom. Kevés kezezés mellett mesterien dolgozott a műszeren. Kerdésemre mondta hogy nagyon szereti, le sem tagadhatta volna. Gumit rántott, majd szemből kezdtem. Kicsit nyálazott a bejáraton és lassan csusszantam be a szűk punciba. Látszott, hogy élvezi, mondta is hogy ez is nagyon jól esik Neki. Húztam míg lehetett, majd pucsíttattam. Itt még szűkebb volt. Lassan toltam, de a formás fenekének látványa újabb váltásra kényszerített. Kérdeztem a lovaglást, mire vissza kérdezett: szemből vagy háttal? Először szemből ereszkedett bele, istenien csinálta. Kellemes szorítás mellett finoman mozgott, néha rám hajolva. Eztán fordult és háttal ereszkedett bele. Ezt nagyon eltálalta Karen. A szép fenekével lágyan tekergett miközben láttam ahogy a cerka ki- be jár a kisajkak ölelésében. Úgy felhúzott, hogy berobbantam a gumiba. Mozgott tovább míg lenyugodtam. Letisztogatott a Drága, majd pár szót váltottunk. Eltelt az órám, igy tipli.
Elszámolás
Bővebb infóban szereplő, ún. régi pesti átlag. Extra nem igen van az étlapon. Amit kiírt azt szereti és becsülettel el is végzi. Elején csoki mellé tettem a virágot.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Karen fiatal csinos, formás, de nem feltűnő lány.
Olyan volt mintha egy buliban leszólított volna egy csaj. Pár mondat után pedig egy szobában jót pattintottunk volna.
Végig velem volt, le akart nyűgözni és élvezte is az együttlétet. Nagyon jól tudja mit szeretne a vendég és Ő azt az adatlapja szerint meg is adja.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Karen szexpartner beszámolójáról

A hirdető Kezdő irogató rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Lehet adni a szavára rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókKaren legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2020-05-11) : Ezután Kaken részesített kitűnő franciás kényeztetésben. Finoman kezdte, majd sokszor mélyen eltüntette a barátom. Ügyesen használja a nyelvét is. Kérnem kellett a védőfelszerelést, nagyon felizgatott.

(2017-10-20) : Kértem, hogy feküdjön hanyatt és lekerült a bugyi is. Gyönyörű rózsaszínű a puncija és látványosan izgatott volt már is a csiklója, pedig még nagyon az elején voltunk.

(2015-02-13) : Egy kis simogatás és csókok után letámadott és mire észbe kaptam már tövig el is tűntem a szájában. A franciája nagyon jó. Maximálisan kiszolgált, csak feküdtem és élveztem a törődését.

felejthetetlen: 9db
(2019-06-18) : A franciája ötcsillagos, a nyelvével csodákra képes, sűrűn mély torkos variáció is képbe került. Sokáig élveztem a kényeztetést. Kértem a védőfelszerelést.

(2019-05-31) : Elindult lefelé és a golyókat kényeztette hosszan, változatosan és nagyon izgatóan, már nagyon vártam, hogy bekapja a farkam, de közben mégis reménykedtem, hogy nem hagyja abba a golyók nyalogatását. Olyannyira felizgatott, hogy mikor a szájába vett éreztem, hogy nagyon közel a vég így kértem, hogy végezzen ki,

(2019-05-10) : Nagyon csodálatos francia kényeztetésben volt részem. Nincs kezezés, újaival is izgat játszik, Sokszor teljesen eltűntem a szájába. Kértem hagy diktáljam én a tempót. Készségesen beleegyezett,

nagyon jó: 25db
(2020-10-18) : Karen profi franciája után gyors védelem-aktiválás, majd misszivel kezdünk. Már nagyon hajtott a vágy, ezért hamar odaillesztettem farkam a nedves kis puncijához és nagyon óvatosan behatoltam szirmai közé. Finoman mozogni kezdtem csodásan szűk nunikájában, mindketten nagyokat sóhajtva a kéjtől, miközben Karen ölel, simogat, lábaival átkarolja derekam így húzva engem magára.

(2020-08-29) : Amikor visszajött akkor elkezdett puszilgatni mindenhol, lassan haladva a lényeg felé. Szinte csak szájjal csinálja, a nyelve folyamatosan pörög, megadja a faroknak ami kell. Ettől belelkesedtem és én is a kényeztetésébe kezdtem. Reakcióiból ítélve sikerült a csúcsra juttatni, remélem tényleg jó volt neki. Ezután egy-két nyelvcsapással megspékelt franciával harcképessé tett, majd nyeregbe is pattant.

(2020-08-23) : jó volt látni, ahogyan játszadozik velem a bekapás előtt, bár érezni sokkal jobb volt. Eltüntettet a szájában, nagy örömömre a nyelvjátéka nem maradt abba, a szájában tartva is tovább folytatta ezt a nyelves kényeztetést, amit bólogatás közben sem hagyott abba. Teljesen belefeszültem ebbe a pompás érzésbe,

: 60db
(2021-01-11) : Majd én kezdtem Karen testét felfedezni, eljutottam csodás, finom kelyhéhez, amit hosszabb ideig kényeztetem. Remélem tetszett neki. Majd ő következett, nagyon jó francia kényeztetésbe részesített, sokszor mély torkos variációban. Kezét alig használta. Nagyon felizgatott, sürgősen védőfelszerelésé kellett kiáltanom.

(2020-11-24) : Gyorsan le is támadott . Natúr franciával kezdtünk ami elég kellemes ( nem a pornos fajta ) olykor lassabb majd gyorsabb . Nem is lehet bírni a technika és a látvány kombinációját .nfval lett végem. Születbe beszélgetés ( jó partner ebbe is ) Majd fel élesztett nf-val aztán gumi fel és kipróbáltuk több pózt. Leste minden kívánságom .( ezért is voltam már többször )

(2020-11-17) : Pörgött a nyelve a farkam körül és nagyon közel vitt a véghez. Egy kicsit én is nyelveltem rajta 69-ben és simán is. Nem hiszem hogy elélvezett, de valószínűleg jó volt neki. Gumit húztunk és szemből támadtam. Nyakamba tettem a lábát és toltam neki nagyon. Bírja, sőt szerintem szereti. Nagyon jó volt, így is lett végem. A szünetben egy jó kis frissítő masszázst kaptam. Ezáltal feltöltődve kértem a folytatást.