4
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Klaudia szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Klaudia-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-23 08:15:58

Somo
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Klaudia beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-26

Egyeztetés
Elég hosszúra sikeredett a karantén szünet:(semmi hancúr,jó fiú voltam:)természetesen azért a kapcsolat tartásra figyeltem ,így volt ez Klauval is viberen.Amiért külön hálás vagyok Klaunak hogy soha nem írt rám....csak úgy mert épp eszébe jutottam(lehet nem jutottam eszébe:))de volt már ebből gondom ,szóval mindig én írtam írok rá.Így volt most is,lefoglaltam az időt,majd induláskor megerősítettem.Mindig mosolyt csal az arcomra már íráskor is.
Megközelítés
Hál istennek Klau nem egy költöző madár ,így nem hogy a kerületet nem hagyta el de még a lakás is ugyan az:)BKV ferenciek terén tesz le,metró ott áll meg,egyedül a hajóforgalom szünetel de az is közelben van:)tehát jól megközelíthető központi helyen található cím:)
Helyszín
A lakás még mindig a célnak tökéletesen megfelelő, hangulatos kis szerelmi fészek, forró a hangulat,tüzes testű Nő:)kényelmes nagy ágy,vele szemben a nagy tükör is meg van:)zenei aláfestés is tökéletes.A hangulat világítás is kellemes, lehet valami vágykeltő légfrissítőt használ Klau:)mert ahogy belépek a szobába egyből áll a szerszámom:)de inkább Klau látványának tudom ezt be:))
Fürdő tipp top ,minden megtalálható tusfürdő szájvíz.
Klaudia külseje
Klaunál él az a közmondás hogy nem öregszik:)az idő vasfoga nem látszik stb stb :)
Tipikusan az a fajta nő, aki az évek múlásával mit sem veszít szépségéből illetve vonzerejéből, sőt, inkább még előnyére változik és csak még izgalmasabb lesz. Feszes testét, formás domborulatait a huszonévesek is megirigyelhetnék,(igaz sokat tesz érte hogy jó formában legyen ,de mindig jó formában van::)))
Röviden , csodás fekete hajzuhatag, igéző szemek, eszményi cicik, karcsú derék, formás popsik és gyönyörű lábak jellemzik.Klaudiát a tetoválásai csak még szexibbé vonzóbbá teszik,az összkép magukért beszélnek:)

Action
Ahogy nyílt az ajtó azonnal egymás nyakába borultunk és szorosan átöleltük egymást csókokat váltottunk,elég sok idő telt el legutóbbi találkozásunk óta.Cipő le és leültünk a szobába ,na és persze megkaptam és elkortyolgattuk szokásos feketénket, miközben átbeszéltük a vírusos helyzetet stb:) majd gyors zuhanyzás. áttetsző fekete csipke?nem tudom minek nevezik ezt a ruha darabot:)body ruhában tért vissza hozzám, ami igen csak jól megmutatta gyönyörű izmos feszes testét.Nők kérdése?Változtam?híztam fogytam:)) Még megfelel? Kérdezte tőlem ?Még szép, naná :) jobban, mint bármikor mert ez most van:)jó választ adhattam ,mert forró csókokat kaptam .Először az ágyon ülve kényeztetett, amit a tükörben csodáltam végig. Izgalmas szexi látvány, ahogy egy ilyen gyönyörű nő serénykedik odalent. Ajkait és kezeit nagyon ügyesen kombinálva használja ,le fel csúszkál szájjal nyelvel a farkamon pattanásig feszültem.Úgy éreztem itt az ideje, hogy én is kényeztessem kicsit Őt,gyorsan felkaptam és fordulatból az ágyra helyeztem,édes punciját nyaltam.egész nap tudnám csinálni, egyszerűen nem tudok betelni. ,Amit szeretek benne, hogy ő is élvezi nem játssza meg magát,ha nem jó úton járok simán megfogja a fejem és irányít:)mikor megfeszült testet és markolta a kezem tudtam hamarosan csúcsra jut így még jobban nyalakodtam ,össze rándult és tolta el a fejem én meg még jobban mohon nyaltam mézédes punciját..aztán hagytam lenyugodni:) Kiszolgáltam magam a kis asztalról elvettem egy óvszert és felhelyeztem magamnak, benne szerettem volna már lenni,forró puncija szóritására vágytam de nagyon!. Szemből, misszi pózban helyezkedtünk el az ágyon és így hatoltam belé. A pár finomabb mozdulat ,szorosan átölelve Klau lábai körém fonódva, próbáltam elnyújtani a dolgot:))lassan mozogtunk egyszerre , forró csókokat váltottunk de nem telt el sok idő, és végem is lett,így feküdtem egy félpercig pihenve Klaun majd feleszméltem hogy lehet nehéz vagyok így,és mellé feküdtem :)) Miután lenyugodtam és megtörölgetett, összebújós, simogatós beszélgetés következett, ami annyira jó vele, (mint a szex)fel szabadulva nincs tabu téma tényleg mindent megtudok vele beszélni.lehet hogy leírva üresnek hangzik a találkánk,de nem vagyok jó író,megírom mert megtisztelem vele Klaudiát,de ahogy már többen megírták,ezt átkel élni ott kell lenni és élvezni,én élveztem minden percét az ottlétemnek,próbáltam jól elraktározni elmémbe minden mozdulatát..sosem lehet tudni mikor lesz rá újra lehetőség hogy találkozzunk!
Elszámolás
Nem változott a virágcsokor mértéke,így elkészítve diszkréten a konyha pultra helyeztem pesti új átlagnak megfelelő virágcsokrot

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ismét nem csalódtam Klaudiában(de szerintem benne senki)mert Személyisége szintén imádni való, de ezt nem igazán lehet leírni, inkább személyesen kell meggyőződni róla. ;)Tapasztaltam, milyen is egy igazán szenvedélyes Nő. Klaudia bújós, de vad, felszabadult, szenvedélyes..aki szereti a szex minden formáját (normál kereteken belül persze.(remélem még lesz alkalmam eljutni hozzá!!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Klaudia szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Klaudia nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókKlaudia legfrissebb beszámolói

istennő: 21db
(2021-01-12) : Csókolóztunk közben, kezével csiklóját izgatta, időnként pedig biztatott. Hátulról is megpróbáltuk de ez inkább a kivégző póz mert itt már nem lehet ellen állni Klaudia szépségének,a karcsú dereka bomba teste amit akár hova is nézel mindenhol látod a tükrök miatt,ezért újra póz csere.Kiadós misszionárius póz,majd felülve lábait nyakamba vettem utána egy rövid lovacskázás fordított megüléssel,ez is az a póz hogy nem lehet visszafogni magad,,ha csak nem csukva van a szemed végig:).

(2020-12-17) : Azután persze rajta volt a sor, és finoman, érzéki, kéz nélküli franciával és a cicikkel kényeztetett engem. Mint mindig, most is nagyon jó volt. De nem akartam, hogy így érjen a vég, ezért kértem a gumit, amit ismét szájjal rakott fel ügyesen. Sajnos az új ágyon alapból nem volt kivitelezhető a kedvenc pózom (hátamat megtámasztva ülök és ő szemből beleül az ölembe) a múltkor, de most előtte kipróbáltam, hogy hátha mégis megoldható valahogy.

(2020-11-04) : Én következtem...francia tudása még mindig a legjobb számomra,pattanásig tudja húzni az embert,meg már ki is voltam éhezve nagyon szóval csak óvatosan_)majd minden pózt kipróbáltunk, ami az eszünkbe jutott, nekem Klau olyan hajlékony hogy csak ámulok bámulok mindig:)a kutyus ,én szemből, ő oldalt pózok jöttek be a legjobban :D ,csúcs a hátulról lovagló,gondoltam ha ezt átvészelem

felejthetetlen: 64db
(2021-01-19) : Utána ő vett kezelésbe vagyis inkább szájalásba a puha ajkaival :) Isteni volt ismét, de többet szerettem volna :) Védőöltözet fel! Úgy voltunk, hogy most csak egy forduló, de az legyen tartalmas. Ö kerekedett felében és lassan kezdett szemből lovacskázni. Fogtam egyszer a derekát, ciciket, egymás kezét, néha ujjainkat egymásba fonva, máskor rámhajolva gyengéd csókok.

(2020-11-18) : Most ő csókolta végig testem fokozatosan délre haladva és lágyan a szájába is vett. Nehéz visszaadni, hogy pontosan mit és hogyan csinálta, csak élveztem a pillanat gyönyörűségét. Mert az volt. Nagyon is :) Egyszerre gondoltunk a gumira, amit megint szájjal helyzett fel. Tudja, hogy nem szeretem, ha kérdezi, hogy hogyan csináljuk, rábíztam most az irányítást. Engem ez nagyon felizgat.

(2020-10-22) : . Lovagolni is úgy lovagolt ahogy kényeztetett/ lassan érzékien, nagyon jól mozgott rajtam,közben én markoltam nyalogattam a melleit, egy egy csók is elcsattant, rámarkoltam a fenekére és húztam ütemesen magamba.Ezután fordulás misszionárius pózban ,nagyon izgató látvány volt, és ahogy rászorított a farkamra puncijával kész így is lett végem.

nagyon jó: 104db
(2020-09-09) : Ezután a hátamra lettem döntve és ő kezdett az én kényeztetésemhez, ami ismét isteni volt volt. Különböző fogásokkal, módokon, technikákkal, ciciszexszel is fűszerezte az élvezeteket. Nem is tudom teljesen visszaidézni, átadtam magam az érzésnek, de fantasztikus volt, az biztos. De ne érjen így véget, a gumi felkerült rám (most is profin, szájjal)

(2020-07-17) : félúton váltottunk sima lovaglásra. Először lágyabban, lasabban mozgott, miközben fogtam a derekát, popsiját vagy a ciciket, de később gyorsított és teljesen rámhajolt, hozzám simult.

(2020-06-12) : Egyből a lényegre tért.Hátra döntött az ágyon hogy kényelmesen legyek ,kezelésbe vett inkább szájba:)és hosszan lágyan elkezdett kényeztetni.

: 164db
(2021-01-08) : Klau szájjal felhelyezte éreztem össze is esett de Klau is mert így kezdett kényeztetni én közbe simogattam ciciket .meg is lett az eredménye ténykedésének jól álltam , innentől fogva gyakorlatilag végig szexeltül az órát, mindenféle pózban. Kedvencem mindegyik közül talán az volt, amikor nekem háttal ült bele, és simogatni tudtam azt a gyönyörű, kerek, popsit. Még így a randi után is előttem van a látvány... a gyönyörű popsi, a vékony dereka, és a gyönyörű tetoválásai és ahogy élvez a drága,

(2020-12-09) : Majd elkezdet lefelé csúszni rajtam közbe végig kaptam egy egy csókot még elérte szerszámomat. nagyon jól csinálja , bő nyállal , szív amikor kell, nyalogatja mint egy nyalókát ,lent tarja és csak a nyelve mozog szerszámomon rendesen felhúzott már így,ezért csere én vettem nyelvem alá Klaut :) nyaltam isteni punciját (valami csoda), nagyajkait, kisajkait, csiklóját: föl-le, körbe-körbe, beszippantva, finoman, erősebben, lassítva,

(2020-12-02) : Kis idő után átadtam neki a lehetőséget, így az ágyra ült, közben húzott magával, majd a kezei mellett elkezdett a szájával is kényeztetni. Jó érzés volt ismét a szájában lenni, nagyon szeretem, ahogy kényeztet. Inkább barátnős, de az a határozottabb fajta, aki pontosan tudja, mi a jó a másiknak. Mindig elhatározom, hogy egyszer hagyom, hogy végig csinálja,