94
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-18
Mira erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Mira-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-22 16:31:46

Zébácsi
Megbízható
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mira beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-10-26

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam fel. Nem tudtam elérni elsőre de egy fél óra múlva visszacsörgetett. Mindig necces aznapra elcsípni időpontot de most sikerült.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval érkeztem de tömegközlekedéssel is elég jól megközelíthető a ház. Sajnos a parkolás nem könnyű (belváros) de kis szerencsével lehet helyet találni max 1-2 utcán belül. A GPS simán odavisz egyébként.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Szépen felújított lakás. A randi helyszíne ugyan kicsi, de a rendeltetésnek tökéletesen megfelel. Kényelmes heverő, sejtelmes fények, kellemes zene fogadott. A fürdőszoba tiszta, egy tusolóval, mindenféle tisztálkodó szerrel és puha törölközővel.
Mira külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Mira képei valósak. Nincs Photoshop, nincs filter. Az életben is ugyanolyan vonzó mint a képeken. Fekete csipke szettben fogadott. Ahogy bevezetett a szobába, nem tudtam levenni a szememet a formás fenekéről. Nagyon csinos, nagyon vonzó lány. A fotók magukért beszélnek szerintem aki kíváncsi milyen Mira külseje nézze meg a képeket.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Másodjára jártam nála. Nagyon kedvesen fogadott. A virágszálakat az elején kérte rendezni. Átadtam az általam gondolt kiegészítéssel együtt mert a legutóbbi alkalomnál kevésnek gondoltam a virágokat. Gyorsan letusoltam. Visszaérve szobába már kellemes zene szólt. Kérdezte, hogy mi legyen a program. Én a múltkori ismétlése mellett döntöttem. Masszázs, utána levezetés. Kérte, hogy feküdjek hasra. Bekente a hátamat masszázsolajjal aztán először gyengédebben majd fokozatosan erősebben átgyúrta a hátamat. Nagyon kellemes volt. Sokat ülök autóban úgyhogy kellett már nagyon a masszázs. A gyúrás végén lassan átváltott simogatásba mikor is figyelnem kellett el ne aludjak olyan jól esett. Aztán a lábaim közé térdelt és a fenekemtől a sarkamig a lábaimat is végigsimogatta. Itt már jött egy két mozdulat az izgalmasabb fajtából is.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kérte, hogy forduljak a hátamra. Ráült a combomra és egy kacér félmosoly közben olajat nyomott a melleire. A kezeim nem bírtak nyugodni és miközben nyúltam a gyönyörű mellei felé, rám nézett és huncut mosollyal a szája szögletében megkérdezte. -Akarod te szétkenni? Aki itt esetleg nemmel válaszolna kérem hagyja abba a beszámoló olvasását! Persze, hogy igent mondtam és nekifogtam... A finom nyögdécselés amivel reagált a mozdulataimra másodpercek alatt keménnyé varázsolták az addig csak éledező férfiasságomat. ezt ismét huncut mosollyal nyugtázta és kevés olajat a tenyerébe nyomva "kezelésbe" is vett. A mozdulatait egyszerűen imádom. Ahogy nézte a szerszámot miközben simogatta-masszírozta egyszerűen ultraszexi. Itt már én is adni szerettem volna így kértem hogy kényeztethessem. 69 be fordítottam így hozzáfértem a finom kelyhecskéhez. Pont olyan puncival áldotta meg a természet amilyet szeretek. A reakciója a "munkásságomra" tényleg minden elképzelést felülmúlt. A franciája intergalaktikus! Intenzitásban, hangban mozgásban tényleg minden igényt kielégítő. Igyekeztem én is a tudásom legjavát nyújtani. Úgy gondolom az orgazmusa mindent elmondott. Miközben én őrá koncentráltam magamról kicsit el is felejtkeztem. Na de összekaptam magam és végül is kirobbanó sikere lett Mirának. Kis törölközés és tisztálkodás után még beszélgettünk egy kicsit miközben cirógatott. Nagyon kellemes társaság, jó vele beszélgetni (IS). Egy gyors tusolás, öltözés után a mosolya az ajtóban tényleg azt mutatta, hogy visszavár máskor is. Nem is kérdés, hogy jövök még.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolás korrekt. Mint írtam a randi elején rendeztem a virágokat. Az árszint átlagos de amit kaptam az nem, ezért adtam kiegészítést.
Nem vállal extrákat.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Persze tudom, hogy ez szubjektív de Mirával lenni -legalábbis nekem- különleges dolog. Mintha látná a gondolataimat. Minden olyan a randin mint amit szeretek. Nem kell semmire azt mondanom, hogy csinálja máshogy. Alapból nagyon kívánatos már kinézetre is, aztán jöttek a mozdulatai, hangja, kisugárzása, illata stb és mindezek csak fokozták az élményt. Nem is kérdés, hogy állandó vendége leszek.
Ismét megállta a helyét a mondás, hogy "Ha többet adsz többet kapsz!"
Köszönöm ezt szuper randit!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mira erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-11-13 07:04:18
Jol sikerült randi és jól sikerült beszi. Tényleg szépek Amira fotói, de most már tudom, hogy Amira is gyönyörű és csodás hölgy erős erotikus kisugárzással. Kösz az infókat!