Berni erotikus masszázs

erotikus masszázs

Berni-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-21 22:58:25

Yossarian2
Nagytudású
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Berni reagálása

Hello Yossarian2!
Nagyon részletes beszámolót írtál, fel sem tűnt hogy így körbenéztél:) Olyan mélyen néztél végig a szemembe, hogy miután elmentél még mindig éreztem magamon a tekinteted:) A veled való találkozás is egy hajszálon múlt, aminek oka az a bizonyos telefonbeszélgetés, ami általában akkor szokott rosszul elsülni, ha az érdeklődő nem veszi elég komolyan. Te túl komolyan vetted:) És csak mondtad a magadét, hogy meggyőzz engem magadról és ahogy beszéltél a telefonba úgy jelent meg előttem egy pasi hatalmas egoval, aki imád magáról beszélni és még levegőt sem kell nagyon vennie hozzá:) Aztán kicsit rápihentünk, jött még egy pár levél és én rájöttem, hogy félreértettem a viselkedésed. Így valósult meg a találkozás, ami számomra végig nagyon szórakoztató volt rég nevettem ennyit egyhuzamban:) Örülök, hogy élvezted a masszázst és az érintéseim!
Köszönöm a szép beszámolót:)

Berni beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-10-22

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Berni képei, bemutatkozása az oldalon már régóta figyelmem középpontjában volt. Legújabb képei szinte letaglóztak , a kijelzőm duplájára hevült! Egyértelműen tudatosult bennem a vágy , hogy ez a csodás nő kezeivel megérintsen. Persze segített a sok méltató beszámoló is, mint kiderült nem alaptalanul. Ismerkedésünk egy rövid kis telefonbeszélgetéssel kezdődött. Villogott az ,,itt vagyok" jelzés, rácsörögtem, szinte azonnal felvette. Egy kicsit ,,kóstolgattuk" egymást, főleg Ő engem. Mint utólag kiderült rezgett a léc, de másnap a VTR-en kaptam egy biztató elfogadást. Hurrá!
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Berni rendelője nekem , nagyon ideális helyen van, mert a szomszéd kerületben lakom. II. kerület, közel a Margit hídhoz és Gül Baba türbéjéhez. Tömegközlekedés kiváló, számtalan villamos közlekedik arra. Gkv.-val is megoldható, plussz 10 percet azért érdemes bekalkulálni a parkolás miatt. A cím nem okoz nagy fejtörést, házszám a kapun.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Múlt század közepén épült bérház, boltíves kapuval. Berni megadta a bejutási számot és az útvonalat, ami kb.20 másodpercet vett igénybe. Lépcsőházba be, majd a végén jobbra ki egy kis udvarra és már meg is érkeztünk Berni ,,szalonjába". Minden a diszkréciónak alárendelve. A rendelő két kezelőhelységből áll, ami egy előszobából nyílik, aminek végében balra helyezkedik el a fürdőszoba épített tusolóval, zuhanyfüggönnyel, elegendő tusfürdővel, száraz kilépővel, mosdó kézmosókkal, szájvízzel, pohárkákkal, egy polc tele pihe-puha törölközőkkel. Minden tiszta és ápolt. Van a nagyobbik ,,fogadó" szoba , ahol még tetten érhető a helység eredeti funkciója. Bőrkanapé, bárpult, tágas ,hangulatos tér, kellemes illat. Mivel a lakás igen magas, egy- egy galéria is van mindkét szobában(lehet, hogy vészkijárat?), legközelebb megkérdezem. Balra a kisebbik szobában egy jó nagy és stabil masszpad van , itt is van hely körülötte bőven. Berni nem osztozik senkivel a lakáson, így magadon kívül csak vele találkozhatsz. Nem voltam még ennél ideálisabb randihelyen, az biztos.
Berni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Mikor beléptem megpillantottam Bernit, egy szép arcú, nagyon csinos, harmincas évei közepén járható hölgyet. Egy v. szürke, ízléses szövet ruhában fogadott. Középhosszú szőke haja válláig ért, gyönyörű kékeszöld szemei már akkor megigéztek. Később amikor már többet láthattam formás testéből, tárult elém gyönyörű keblei, kemény , kerek feneke, hamvas bőre. És ehhez még olyan kisugárzása volt, amit nem sok nő társaságában éreztem.

Erotikus masszázs
Erotikusmasszázs:
5
Frissitő masszázs:
5
Hátmasszázs:
5
Relaxmasszázs:
5
Svédmasszázs:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Érkezésem után a fogadószobában ismerkedtünk még egy picit, Berni itallal kinált, levettem a felesleges ruháimat, majd a fürdőszobába kisért. Mire végeztem a tisztálkodással Berni ruhát cserélt, már csak egy valamit is alig takaró body volt rajta. A kisebbik ,,dolgozó" szobába invitált, ahol egy igazi kicsit gyúrós masszázs vette kezdetét, úgyhogy hasra vágódtam. Nekem kicsit szokatlan volt, mert ilyen alapos masszázst, még csak egyszer kaptam Hévizen, de azt nem Berni abszolválta. Alulról indított, amikor jeleztem egy kicsit visszavett az erősségből. Az éppen nem foglalkozott részeket törülközővel takarta le. Említettem, hogy mostanában fáj a derekam, azt a részt más technikával csinálta. Teljesen rábíztam magam, gyógyító kezei testem kellemesen stimulálták. Itteni pályafutásom alatt, még nem fordult elő, hogy az időm nagyobbik részét valóban a masszázs töltse ki, főleg hogy ezt ne ruhátlanul tegyék. De akkor és ott ez így pont megfelelt. Persze azért dumáltunk is közben, jó beszélgető partner Berni, ha akarod. A lényeg a lényeg, hogy Berni valóban egy kiváló masszőz.
Levezetés
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Persze hazudnék, ha azt írnám, hogy tudat alatt nem lett volna kedvem , Berni kívánatos testét masszír közben valamilyen szinten érezni, de még csak nem is kellett uralkodni magamon annyira jó volt már az is.
Egy idő után Berni fordulásra biztatott, amin nem sokat gondolkodtam. Itt már változott az erősség, egy lágy tantrikus masszázsra hajazó kényeztetés vette kezdetét, bokától felfelé finoman. A látványt csak fokozta, amikor Berni derékig letolta bodyját, és előkerültek gyönyörű keblei. Egy kis olajat öntött falloszomra, hogy ne nyikorogjon. Finoman kezelésbe vette a környékét is , a gojszik sem maradtak ki. Csodálatos mellei is besegítettek , a bimbók a makkommal incselkedtek. én eközben Berni formás fenekét simogattam. Hogy jobban érezzem magam, levette a bodyt, már csak egy combfix maradt rajta, így jobban hozzáférhettem formás popsijához. Lassan már éreztem, hogy itt a vég, ezért felültem és lehetőséget kaptam eszméletlenül kivánatos keblei számmal történő törődésére. Úgy tünt ő is élvezi egy kicsit, a nyakát is felkinálta, finoman végig csókoltam, mikőzben ő kezében a farkammal szexin pihegett. Kisvártatva visszafeküdtem és jeleztem Berninek orgazmusom közeledtét, ami már nem késlekedett. Éreztem, hogy egyik kezét közben a hasamra teszi, amit én örömöm közben megfogtam. Így esett jól. Miután visszatértem a jelenbe, Berni kedves arca mosolygott rám, aki épp tisztogatott. Hozott nekem innivalót, s mivel volt még egy kis időm, a derekamat megmasszírozta még egyszer. Hamar elszállt a másfél óra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Kaptam egy teljes értékű masszázst, egy nagyon finom érzéki levezetést egy gyönyörű, jó fej Nőtől. A legjobb, legdiszkrétebb helyen, ahol eddig jártam. Ritkán járok csak kézi levezetést vállaló lányokhoz, de semmi hiányérzetem nem maradt. Elszámolás a végén történt, a bárpultra tettem, szerintem már nincs ott.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon jól éreztem magam Bernivel, ez nem kérdés. Intelligens, kellő humorérzékkel rendelkező, igen csinos csajszi. Nekem erősen bejövős. Most jön a közhely, főleg ,,úriembereknek"" ajánlom, de tényleg.
Berni egy különleges csajszi, jó értelemben.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Berni erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-10-31 19:58:28
A kiválóan megírt, leheletkönnyű, de mégis minden szükséges infót az olvasó elé táró értékelésedet, természetes fogalmazásmódodat, kitűnő írói stílusodat ha lehetne több Like-kal jutalmaznám, Yossarian2! Még sok ilyet!:)

2020-10-26 11:59:20
Ami ennek a beszámolónk a fő fő érdeme, az a randi hangulatának nagyszerű közvetítése. Miközben olvasom hogy mi történt, átjön a hogyan is.

2020-10-26 11:12:49
Köszönöm a kedves és őszinte reagot, tekinteted háttérképként égett az agyamba és nem cserélem le már soha.
Köszönöm a bizalmat, remélem még látjuk egymást!

2020-10-24 19:57:34
A megjelenése után kb egy héttel:)

2020-10-24 18:14:09
Valamit azért elszúrhattam, mert azért Te egy nagyon kedves reagot kaptál.😪

FunkciókBerni legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-11-18) : Mondja, hogy ez a fekete body a kedvence, jól esik az érzés, hogy épp ezt választotta a mai randinkra. Pár pillanatig csak állok és bámulom, aztán feldobom magam hasra a padon, ő pedig a már többször tapasztalt és mások által is leírt koreográfia szerint lát nekem. Jólesően meleg a törölköző, amit rám terít és az olaj is szinte süti a bőrömet, ahogy rám csurgatja és elkezdi nagy figyelemmel és jóleső hozzáértéssel belemasszírozni a szöveteimbe.

felejthetetlen: 6db
(2021-01-13) : Fejest ugrottam a padra és miután egyeztettünk a masszázs milyenségéről Berni élesítette az olajos flakont. A vádlimnál kezdett, tapasztalt erős mozdulatokkal, nem cirógatott, masszírozott, egyes helyeken gyengébben, máshol erősebben. Érdeklődött a problémás területekről, asszerint kezelte öket. A derekam, s csípőm is másképp, speciálisan erre a területre fókuszálva masszírozta.

(2020-12-14) : Az ember masszázs közben azt csinálhatja, amilyen hangulatban van. Ha beszélgetni szeretnél beszélgetsz. Bármiről, Berni minden témára nyitott és tájékozott, őszinte érdeklődéssel fogad bármilyen témát. Ha pihenni szeretnél síri csöndben élvezheted az érintéseket. Berni már belépéskor, mintha "beolvasna" hogy milyen hangulatban vagy és mire van szükséged.

(2020-11-23) : Minden mozdulata tanult és szakavatott nem limi lomi, himi humi, mindent masszázsfajtát felsoroló de semmihez sem értő masszzőz Berni. Ő tényleg tudja mit csinál, úgy és azt csinál amit az adott testrész regenerálódásához a legjobb. Több évtizedes pályafutásom alatt szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hogy kinek a masszázs tudománya ért fel Berni szakmaiságához.

nagyon jó: 2db
(2020-11-03) : Zuhanyzás után egy fekete neccharisnyás vadmacska vár csipke bodyban, amin éppenhogy nem szúrnak át a hegyes bimbók. Haját lazán kiengedve, fejét oldalra billentve kacér mosolyok és pillantások kíséretében vezet a massz szobába. Lepillant a derekamra tekert törölközőre, ami egyértelműen árulkodik izgalmi állapotomról, majd provokatívan a szemembe mondja “Okè baby a masszázs lesz a befejezés“

(2020-10-29) : Először lassú gyengéd simítások, néha kemény gyúrásokkal, amit ismét finom simításokkal csillapít. A láb a fő specialitás a vádli és a combok átgyúrása. Lehet pihenni és beszélgetni is masszázsközben. Berni nem tolakodó, teljes mértékben a páciens hangulatához igadozik. Én most kicsit dekoncentrált voltam , csak érezni akartam a számomra szinte szédítően finom érintéseket

: 6db
(2020-11-19) : Ami ezután jön, az egy fenséges és profi masszázs. A melegített törölköző, olaj, és Berni finom, puha érintései tényleg olyan erővel bírnak, amitől ki tudsz kapcsolni, és el tudod engedni azt a sok vágyálmot, hogy hogyan szeretnéd magadhoz ölelni és kényeztetni azt a csodanőt, aki éppen egy szexi fehérneműben jár körülötted. A masszázs tanult mozdulatokkal történik, változatos erősséggel igényelhető. Mivel én az erősebb típusú masszázst szeretem, nálam még egy bambuszhengerrel is segített kilazítani a fáradalmakat.

(2020-10-09) : Fekvés az ágyra, halk spirituális zene, kellemes megvilágítás, melegített törülköző takar, meleg olajjal csorgat végig combtól és végig simít a puha kezekkel. Beszélgetünk nevetgélünk, az itteni viselkedésen a fő téma:) Akkor halkulunk el kicsit, mikor a hátamhoz ér úgy, hogy a masszázs ágy végébe áll. A vállaimtól elindul a gerincem mellett lefelé a derekam irányába, lassan, iszonyú érzékien. Melle a fejemet érinti..

(2020-10-05) : Nagyon hosszú, mély simításokkal kezdte a masszázst, más energiákat éreztem az érintésekbe mint eddig. A szakszerű mozdulatok megmaradtak és a technika sem változott, lábaktól indult precízen. Én most jóval csendesebb voltam, koncentráltam erre az új érzésre amik az érintésekből áradtak. A zene ritmusára történtek a mozdulatok, átjött mennyire szereti Berni ezt a zenét.