Berni erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Berni-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-21 16:17:46

Pussoholic
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Berni reagálása

Kedves Pussoholic! Valóban sokat hezitáltam a fogadásodon, átfutva néhány előző élménybeszámolódat. Lepergett előttem egy gyors forgatókönyv, hogy nézhetne ki a látogatásod nálam: Te folyamatosan fészkelődsz, egy percig sem tudsz nyugodtan feküdni, én nem győzöm hárítani a nyomulást, másfél óra tömény küzdelem amiben mindketten rosszul érezzük magunkat. A végén pedig megkoronázod egy alacsony besorolású beszámolóval:) Ez a feltételezés volt az oka, hogy egy hajszálon múlt a találkánk. Ehhez képest imádtad a masszázst, valóban elfogadtad a határokat és jól tudtad magad érezni a korlátozott lehetőségek ellenére is. Köszönöm a finomságokat és a csodás beszámolót!

Berni beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-10-22

Egyeztetés
Elérhető:
5
Először VTR-ben kértem időpontot, mert nem figyeltem a kérésére, hogy előtte beszéljünk telefonon. Így jelzett, hogy mit kellene tennem és mivel a beszélgetésünk alatt sikerült elhitetnem vele, hogy nem csak a "bevállalósabb" lányok érdekelnek, máris megbeszéltünk egy mindkettőnknek megfelelő időpontot, amit a rendszerben megjelöltem és el is fogadott. Már csak ott kellett lennem időben...:)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Jó korán indultam vidékről autóval és szerencsére gond nélkül, jóval a kért időpont előtt meg is érkeztem. A ház előtti útszakaszon szinte lehetetlen parkolni, de a szomszédos zsákutcában szép számban volt szabad hely, alig egy percnyi sétára. BKV több irányból hozhatja a vendéget, remek a közlekedés.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Hely diszkréció:
5
Egy nem túl látványos budai bérház nem túl látványos udvaráról nyílik a célnak tökéletesen megfelelő, hangulatos stúdió, ahol Berni egy másik választott szakmájában is tevékenykedik. A "nappali" annak a tevékenységnek a helyszíne, a másik szoba a masszoba. Pici, tusolós fürdőszobában tisztulhat a korpuszom, amire szükségem van megtalálom, a hatalmas fürdőlepedő pedig kétszer is körbeér, ha akarom..:) A masszobában jó minőségű masszázspad, kellemes félhomály és hangulatos zene fogad.
Berni külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Aki nem vak, az a sejtelmesre hangolt képek alapján is láthatja, hogy Berni gyönyörű nő. Érett, épp-ott-gömbölyödő-ahol-kell típusú lány, aki születésekor kapott adottságait biztosan még sokáig hordozza. Arca a hirdetésben ki van takarva, de nyugodt lehet mindenki, mert igen szép, nyílt tekintetű lánnyal fog találkozni. Egy, a képein is látható, diszkrét ruhában nyit ajtót, majd mire lezuhanyozva a szobába lépek, már egy fekete body takarja/mutatja csak szépséges testét. Mellei vonala átsejlik a csipkén, legszívesebben tenyereimbe fognám őket és popsija félgömbjei is igen szemet gyönyörködtetően bukkannak elő a fehérnemű takarásából. Nagyon kívánatos szépség ez a leány!

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Berni profi masszőr, akinek fontos, hogy a vendégei elsősorban a masszázsáért menjenek hozzá, ezért is nem vállal csak annyit, amennyit. Ezért volt bizonytalan abban először, hogy én tényleg őt akarom-e vendéglátómul....de ez szerintem a találkánk végére kiderült és szívesen lát majd újra..:) A masszpadon hasra fekvésem után melegített törölközőt terít rám, majd fenekemen, combjaimon végigsimítva kezd neki megfelelő erővel történő meggyúrásomhoz. Helyenként felszisszentős erővel nyúl izmaimhoz, de minden érintése és fogása profizmusról árulkodik. Közben beszélgetünk, igen jól érzem magam, könnyen ellazulok a masszázs közben. Kiderül, hogy igen jól egymásra hangolódunk egy idő után, amikor is megkér, hogy forduljak a hátamra. Kissé meglep, mert úgy érzem, hogy még igen sok időnk lehet hátra, de rákérdezni nem akarok, hiszen nagyon jól érzem magam. Most hasamra, combjaimra kerül a meleg textília, majd finom érintései combom első részén és belsején folytatódnak. Aztán a törölköző lecsúszik valahová, és Berni kezei a már a mellkasomon át is járják végig testemet, egy-egy érintés-pillanatig még szunnyadó férfiasságomat is érintve. Ekkor már meg vagyok magamban győződve arról, hogy a rövidített programot kapom első talalkozásunkon.....
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
..... de ezt ismét csak magamban fogalmazom meg elfogadva azt, mert közben vendéglátóm már melegített olajat csurgatva péniszemre kezdi annak felébresztését szakavatott, de igen finoman jóleső mozdulatsorral. Ha így, hát így....mondom magamnak és adom át magam az élvezkedésnek.
Berni nagyon érti azt, amit tesz velem, én pedig viszonylag gyors merevedéssel hálálom meg ténykedését. Időnként nézem szép arcát, ahogy tetszéssel nézi saját munkájának eredményét és finom kis élvezkedő hanghatásokkal fokozza az én tetszésemet is. Egyszerre csak a body felső részét legurítja a derekára és előbukkannak meseszép mellei, amelyeket szépen bevon a farkammal folytatott játékba azzal, hogy olajosan csillogó makkomat mellbimbóihoz dörgöli, nyomkodja, ami látszólag saját magának is örömére szolgál. Én nagyon óvatos, cirógató érintésekkel járatom kezem popsiján, majd hátán és karján átsuhanva érem el először csak ujjaim hegyével csodásan telt mellét, majd nem bírva a vágyaimmal veszem azt tenyerembe és finoman játszom vele, amit már egyértelműen a tetszésével találkozik, ugyanis (vagy legalábbis úgy hiszem, hogy emiatt...) pillanatokkal később kilép a még rajta lévő textíliából és már teljes meztelenségében folytatja kényeztetésemet. Kezem már komoly izgalmi állapotom által irányítva, de első alkalomhoz méltó visszafogottsággal simogatja popsiját és combja belső oldalát egészen öléig, miközben érzem, hogy lassan elérek arra a pontra, ahonnan nincs visszaút....és valóban, hirtelen elönt a gyönyör és igen hosszan és szinte elájulva, tekeregve-rángva-zihálva élvezek bele a világba....:)
Finoman elkísér, lelassít a puha kezei játékával, majd lenyugvásom után letörölget és hagy kicsit pihegni fektemben, míg kiszalad tisztálkodni.
Visszatérve pedig őszinte örömömre mondja, hogy még sok időnk van a további masszázsra, ha szeretném. Naná, hogy szeretném és meg is mutatom neki, melyik az a problémás terület a testemen, amelyen segíthetne. Ő pedig készségesen és igen hatékonyan dolgozza meg a problémás testtájamat (közben újra remek beszélgető partnernek bizonyul partnerem és kiderül, hogy vannak közös érdeklődési körünkbe tartozó témák bőven) egészen addig, míg időnk valóban lejár s ideje újra tisztálkodnom, majd távoznom.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Hihetetlenül kedvező az ajándék mértéke és messze nincs összhangban a kapott, tökéletes szolgáltatás színvonalával valamint a szerzett élményekkel. Az ajándékba vitt gyümölcsök és süti mellé helyeztem egy kis borítékban és adtam át érkezésem után.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Berni fantasztikusan szép és intelligens masszőz, aki a saját szabályai által működik a hozzá eljutók nagy örömére. Engem elvarázsolt, biztosan keresni fogom még.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Berni erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-11-02 22:16:02
Szerintem jó ötlet. Fizess a youtube-nak...itt felesleges moralizálni, trollkodni, ez nem arra való felület.

2020-10-29 14:21:14
De elnézést lehet összetévesztettem egy másik kollégával, akkor mégis sikerült valamennyire elkerülnöm hiába tolják folyamatosan az arcomba:)
Ezen apropóból jutott eszembe, hogy lehetne lehetőség hirdetőt tiltani, akire az ember nem kíváncsi pl csevegőt némítani. Ahol sokszor ide nem illő, unalmas témákról megy a diskurzus, szánalmas pontgyűjtés. Nekem megérne egy kisebb összeget, hogy a számomra irritáló direkt marketinget elkerüljem. Ahogy lehetőségem volt megtettem a YouTube-on és itt is élnék a lehetőséggel..

2020-10-29 13:24:23
Nekem úgy tűnik az oldal egy bizonyos erőltetetten, direkt módon generált csevegője az igazi semmittevők nagy találkahelye, ahol a mélyen tisztelt négykarika kolléga úr is rendszerint feltűnik. Nem követném figyelemmel, de az erőszakos marketing munkának köszönhetően sajnos elkerülhetetlen. Üdv!

2020-10-29 11:52:13
.....de te is ráérsz olvasgatni...;)

négykarika
Billentyűbetyár
2020-10-28 19:00:23
Időmilliomosok tépelődése kávé, munka és ebédidőben.:)

FunkciókBerni legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-11-18) : Mondja, hogy ez a fekete body a kedvence, jól esik az érzés, hogy épp ezt választotta a mai randinkra. Pár pillanatig csak állok és bámulom, aztán feldobom magam hasra a padon, ő pedig a már többször tapasztalt és mások által is leírt koreográfia szerint lát nekem. Jólesően meleg a törölköző, amit rám terít és az olaj is szinte süti a bőrömet, ahogy rám csurgatja és elkezdi nagy figyelemmel és jóleső hozzáértéssel belemasszírozni a szöveteimbe.

felejthetetlen: 4db
(2020-12-14) : Az ember masszázs közben azt csinálhatja, amilyen hangulatban van. Ha beszélgetni szeretnél beszélgetsz. Bármiről, Berni minden témára nyitott és tájékozott, őszinte érdeklődéssel fogad bármilyen témát. Ha pihenni szeretnél síri csöndben élvezheted az érintéseket. Berni már belépéskor, mintha "beolvasna" hogy milyen hangulatban vagy és mire van szükséged.

(2020-11-23) : Minden mozdulata tanult és szakavatott nem limi lomi, himi humi, mindent masszázsfajtát felsoroló de semmihez sem értő masszzőz Berni. Ő tényleg tudja mit csinál, úgy és azt csinál amit az adott testrész regenerálódásához a legjobb. Több évtizedes pályafutásom alatt szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hogy kinek a masszázs tudománya ért fel Berni szakmaiságához.

(2020-11-16) : Nagyon jól esett, hogy nem az a finomkodó, simogató masszázst adta, hanem az erősebbik fajtát, amire szükségem volt. Már ekkor éreztem érzéki kalandban lesz részem mert mikor lábaim közt járt kezével szerintem nem véletlenül tarisznyámat is érintette nem is kevésszer. Természetesen hátam és karom sem maradt ki megtalálva ott is azokat a pontokat, ahol befeszült izmaimnak szüksége volt szakavatott kezeinek érintésére.

nagyon jó: 2db
(2020-11-03) : Zuhanyzás után egy fekete neccharisnyás vadmacska vár csipke bodyban, amin éppenhogy nem szúrnak át a hegyes bimbók. Haját lazán kiengedve, fejét oldalra billentve kacér mosolyok és pillantások kíséretében vezet a massz szobába. Lepillant a derekamra tekert törölközőre, ami egyértelműen árulkodik izgalmi állapotomról, majd provokatívan a szemembe mondja “Okè baby a masszázs lesz a befejezés“

(2020-10-29) : Először lassú gyengéd simítások, néha kemény gyúrásokkal, amit ismét finom simításokkal csillapít. A láb a fő specialitás a vádli és a combok átgyúrása. Lehet pihenni és beszélgetni is masszázsközben. Berni nem tolakodó, teljes mértékben a páciens hangulatához igadozik. Én most kicsit dekoncentrált voltam , csak érezni akartam a számomra szinte szédítően finom érintéseket

: 7db
(2020-11-19) : Ami ezután jön, az egy fenséges és profi masszázs. A melegített törölköző, olaj, és Berni finom, puha érintései tényleg olyan erővel bírnak, amitől ki tudsz kapcsolni, és el tudod engedni azt a sok vágyálmot, hogy hogyan szeretnéd magadhoz ölelni és kényeztetni azt a csodanőt, aki éppen egy szexi fehérneműben jár körülötted. A masszázs tanult mozdulatokkal történik, változatos erősséggel igényelhető. Mivel én az erősebb típusú masszázst szeretem, nálam még egy bambuszhengerrel is segített kilazítani a fáradalmakat.

(2020-10-21) : A kisebbik ,,dolgozó" szobába invitált, ahol egy igazi kicsit gyúrós masszázs vette kezdetét, úgyhogy hasra vágódtam. Nekem kicsit szokatlan volt, mert ilyen alapos masszázst, még csak egyszer kaptam Hévizen, de azt nem Berni abszolválta. Alulról indított, amikor jeleztem egy kicsit visszavett az erősségből.

(2020-10-09) : Fekvés az ágyra, halk spirituális zene, kellemes megvilágítás, melegített törülköző takar, meleg olajjal csorgat végig combtól és végig simít a puha kezekkel. Beszélgetünk nevetgélünk, az itteni viselkedésen a fő téma:) Akkor halkulunk el kicsit, mikor a hátamhoz ér úgy, hogy a masszázs ágy végébe áll. A vállaimtól elindul a gerincem mellett lefelé a derekam irányába, lassan, iszonyú érzékien. Melle a fejemet érinti..