25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 8-20
137
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-21
13
Éppen online
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
12:30-tól hívható
Torkos Nova szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Torkos Nova-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-19 16:36:22

Dany08
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Torkos Nova beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-20

Egyeztetés
Elérhető:
5
Nagyjából egy fél órával a randi előtt kerestem Novát, a telefont szinte rögtön fel vette. Volt is szabad időpontja, ugyan csak fél órára, de úgy voltam vele, hogy első ismerkedős alkalomnak jó lesz.
Megközelítés
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
11. kerület, 1-es villamos megállójának a közelében található a lakás. Én autóval érkeztem, a háztól nagyjából 2 perc sétára sikerült megállnom, a parkolás ingyenes. A BKV-val érkezőknek se kell többet sétálni, mint 5 perc.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Kivülről tipikis panel, belül viszont fel van újitva. Nova a barátnőjével rendel, a két baszoba egymás mellett található, a fürdő szembe velük. Barátnőjéhez is pont utána érkezett egy vendég, de nagyon jó a logisztika, nem láttam, nem hallottam semmit. A fürdő megfelelő, volt jópár tusfürdő amiből választani lehetett, törölköző is puha, illatos volt. A baszoba jól néz, jelenleg a képek között is látható, kultúrált nagyon.
Torkos Nova külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Először a liftből kipattanva láttam meg Novát, egy köpenyben volt, csini arc, szép vörös haj. Majd amikor a fürdőből visszatértem Nova már teljesen meztelen volt. Nagyon meglepődtem be kell valljam, hiszen a képeken majdhogynem mindent lehet látni, DE... Nova a képeken is gyönyörű, viszont élőben még jobb. Nagyon szép barna bőre volt, jó feszes mindenhol, jó illatú. Gyönyörű popsi és a cicik azok valami hihetetlenül szépek. Én se vagyok egy magas ember, de Ő még hozzám képest is alacsony leányzó, de jelen esetben nem a magassága volt az ami a legjobban lekötött. A képeken is látszik a szép mosolya, de ha rád mosolyog az bearanyozza a napodat :)

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Csók:
4
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Megérkezés után, gyorsan megmutatta merre a fürdő illetve hova dobhatom le a cipőmet, majd szinte már rángatott is be a szobába. Először voltam nála, úgyhogy megbeszéltünk pár dolgot, mit szabad mit nem, majd hirtelen mintha a barátnőmnél lettem volna. Nagyon érdeklődő volt beszélgettünk igy egy pár percet aztán elmentem fürdeni. Itt egy picit várni kellett mert pont érkezett egy másik vendég is de nem volt semmi gond.
Fürdőből visszatérve mint már irtam, Nova teljesen meztelen volt, kicsit zavarban is éreztem magam, hogy egy ilyen bomba csaj áll most itt előttem (első alkalommal sajnos mindig ilyen vagyok). Szerintem Ő is észrevette, mert hirtelen az ágyra parancsolt és elkezdett puszilgatni, hozzám bújni. Itt szerencsére közelebbről is meg tudtam ismerkedni a csodás mellével, nagyon izgató látvány, remek munka azt meg kell hagyni. Nagyon kellemes volt érezni a finom bőrét, közben a keze el-el kalandozott a farkam irányába és amikor úgy érezte, hogy kellően merev vagyok, arra elkezdte a szájával is kezelésbe venni. Nova először szemből támadta le a farkamat, egy darabig néztem, ahogy csinálta, hihetetlen vizuális élményt nyújt. Kértem, hogy forduljunk 69-be, hogy én is tudjak egy kicsit nyalakodni és elhúzni az élvezetet. Elémtárult gyönyörű puncija, kezdetben csak kis puszikat adtam rá, a végén viszont már úgy nyaltam ki őt, mintha az életem múlna rajta. Néha Nova hangjaiból arra következtettem, hogy Ő is élvezi. Közben simogattam Őt ahol értem, iszonyat formás és kemény segge van, nem lehet vele betelni. Ez a 69-be fordulás viszont a farkamnak olyan élményt nyújtott amit szerintem még soha nem éltem át. Nova imádja a faszt, ez meg is látszik rajta. Beveszi mélyre, lent tartja, köpködi, minden amit csak el lehet képzelni. Hát és akkor még ott van a kényszerfrancia. Nála ezt nem is tudom minek nevezzem, egyszerűen iszonyat jó volt. Nekem szinte semmit nem kellett csinálni, Nova tolta magától a kényszerfranciát, a farkam egészét eltűntette és közben a hangatások... hát valami fenomenális volt, mintha egy pornófilmben lettem volna. Pár perc után mondtam is Novának, hogy mindjárt elmegyek a szájába, mivel tele volt, csak hümmögött rá, de nagyon sebességre kapcsolt és 2 mélytorkozás között telelőttem a finom száját.
Ezután kaptam törlőkendőt, illetve Nova elrohant egy gyors öblitésre. Kicsit még beszélgettünk, a fél órámból volt még úgy 10 perc, és frissitővel kinált. Nagyon aranyos lány, jófej, imádom ahogy nevet. Öltöztem és az ajtóban búcsúpuszival távoztam, de biztos visszatérek még hozzá.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Elkérte előre az ajándékot, ezt kedvesen meg is indokolta, hogy azért, mert először találkozunk. Ugyanaz mint a telefonban.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nova nagyon szép lány és érti is a dolgát. Régóta szerettem volna meglátogatni és most végre volt rá lehetőségem is. Nagyon jól éreztem magam vele, biztos, hogy visszatérek még hozzá, mert ilyen franciában eddig még sehol nem volt részem. De legközelebb már próbálok hosszabb időre érkezni, fél óra ebből a lányból nem elég. Talán egyszer még a hármast is kipróbálom vele és a barátnőjével :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Torkos Nova szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókTorkos Nova legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2020-10-16) : Na itt aztán nem volt hiba semmiben. Kérem sok mindenkinél voltam, sokat megéltem, sokat tapasztaltam, de ilyen mélytorkost még esküszöm sehol nem láttam és éreztem. Megszoktam, hogy a "specialisták" elég hosszú ideig képesek játszani a farkammal, de egy idő után azért levegőt kell nekik is venniük.

(2020-06-17) : . Ki merem jelenteni, hogy mélytorolban és kényszerfranciában jelenleg Budapesten az első helyen áll, igaz szorosan követi két másik kedvencem. Megérkeztem, váltottunk pár szót, törülköző majd gyors fürdés. Szobába vissza érve már meztelenül az ágyon várt.

(2019-10-17) : Hosszú ideig voltam a torkában majd kihúztam magamat a torkából. Nova hatalmas mennyiségű nyálat köpött a farkamra, mondtam neki, hogy ma nagyon sok nyálat szeretnék tőle látni amit természetesen megkaptam.

felejthetetlen: 37db
(2020-08-28) : Nova kicsit ellenállt, a bimbóimat kezdte kényeztetni felváltva, majd egyszercsak a golyóimon éreztem a forró nyelve táncát. Szívta külön külön is, és egyszerre mind a két golyómat, közben az arcához vertem a farkamat. Egy jó nagy adag nyálat köpött a makkomra, és már azonnal vett is a szájába.

(2020-07-06) : Rengeteg nyállal, koppanásig, a torkában forgatva, zacsit nyelvezve szopott. Lendületesen, ütemesen csinálta. Többször kértem ezt-azt, azokat mind zokszó nélkül és azonnal, jó hangulatban teljesítette.

(2019-11-02) : Ezután jött az újabb brutál mélytorkos köpködős lenttartós francia, amit csak élveznem kellett, 2.-ra már jóval hosszabb ideig élveztem, kérdeztem is hogy nem fárad, de azt mondta hogy jól bírja!

nagyon jó: 60db
(2020-12-11) : Egy idő után Nova elkezdte kóstolgatni az örömvirslit, majd se szó se beszéd teljesen eltüntette a szájában. Nagyon kellemes élmény volt, hogy egyszerre kényeztetnek. Amíg Nova délen foglalatoskodott a dákóval, addig Jessyca folyamatosan testemet csókolta. Nova orra ugyan nem koppant a hasamon, de próbálkozott. A lelkesedése csúcson volt. Erről később is írok. :)

(2020-11-13) : Nova is elkezdett lefelé ereszkedni, egészen addig míg teljesen négykézlábra nem ereszkedett velem szemben. És kezdetét vette a méltán híres orális kényeztetése. Ebben sem barátnő fíling nem volt, erősen a pornós kategóriába lépett Nova. Közben még mindig elértem a fenekét és folyamatosan simogattam és markolásztam miközben ő rendületlenül kényeztetett.

(2020-07-21) : Nova pedig szájjal vette kezelésbe a kis ezredest. Az ő franciája durvábban pornós, jól összenyálaz és koppanásig, hevesen küldi be a kárót, faszmeresztő hanghatások közepette, a golyókat sem kihagyva. Időnként inkább kézzel ápolt, hathatós szakértelemmel

: 121db
(2020-12-31) : Furdőből visszatérve lefekudtem az ágyra és egyből a lényegre tért. Nem sokszor volt hasonló élményem. Ezt szopásnak hívják a javából.

(2020-12-15) : Aztán Nova egyre délebb tájra tévedt, míg nem elérte a szexi szájával a velem egykorút. Nem telt bele két másodperc és eltűnt a szájában. Aztán kezdetét vette az a fajta szopás, amiről már jó néhány Nováról írt beszámolóban olvastam. Konkrétan mélytorkoztatta magát olyan hanghatásokkal, amelyeket a hardcore pornóban lát az ember csak. Isteni érzés volt, de gondoltam ebből hozzuk ki a maximumot.

(2020-11-26) : Finom csókokkal és gyengéd ölelésekkel fedeztük fel újra egymás testét. Nova először a nyakamnál kezdte lágy csókokkal majd egyre lejjebb haladt. Közben én félig térdelő és ülő helyzetbe kerültem az ágy közepére. Nova kezébe fogta ekkorra már duzzadó farkamat, lassan végignyalta a hegyétől tövéig az egészet, bepucsított, majd tövig bekapta és elkezdte szopni.

lehetne jobb: 1db
(2012-12-11) : Úgyhogy ismét hátulról, ezúttal állva. Amikor tudott az ágyon is, állva is aktívan mozgott tolta magát. Végem a szájában lett, minden furcsaság és kellemetlenség ellenére hatalmasat durrantam.

egyeztetési probléma: 4db
(2015-12-18) : A 9.55-től 10.30-ig csörgettem 4x-5x, semmi válasz. SMS-ben további szép napot kívánva elgurultam a helyszínről.

(2015-12-15) : 'Most hívd, telefonnál van, felveszi', hirdette az oldal, így azzal a biztos tudattal nyúltam a készülékhez, hogy sikerülni fog a szervezés. Így is történt, megbeszéltük a lánnyal, aki felvette a telefont és Nickyként viselkedett

(2015-11-12) : Probáltam hívni Nickyt telefonon de nem vette fel. Úgy döntöttem, hogy várok, mert meg akartam tapasztalni a francia tudását. A randi kezdetéhez képest fél óra elteltével se vette fel a telefont