137
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Niki szexpartner

szexpartner

Niki-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-18 23:15:29

algaalga
Rutinos harcos
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Niki beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-19

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Itt az oldalon figyeltem fel a hírdetésére, miután jártam Bunny barátnőjénél. Viberen kommunikáltunk, már a kommunikáció is élmény volt. Könnyen el tudtam érni, bár egy nappal a randi előtt egyeztettünk. Elég rugalmas, jó fej csaj.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Parkolás könnyű, bár én BKV-val érkeztem, Kelenföldi metró megállótol néhány száz méterre. Régi építésű panel, legmagasabb szintje. Könnyű megtalálni, a GPS pont oda navigál.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Mint már említettem a lakás a legfelső szinten van, már nem a legújabb, de azért rendben van. Tisztaság, rend mindenhol. A baszoba tágas, nagy francia ággyal, amin lehet döngetni rendesen, szenvedélyesen. A fürdőben sok tusfürdőből lehet választani, és száraz kilépőre lehet támaszkodni.
Niki külseje
Arc:
4
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
A külső teljesen megfelelő a képeknek, kizárt a csalódás. Könnyű dönteni, baromi sok kép van az adatlapon. Kis rózsaszín hálóingben fogadott, bugyi nélkül. A cicik nem bírtak magukkal, majd kibuggyantak a kis cicis hálóingből, nem lehetett nem rájuk figyelni. Puszival köszöntött, nagyon tetszett a kezdeményezőkészsége.

Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
4
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
4
Pornós feeling:
4
Megérkezésemkor az ajtó mögött várt rám, majd puszival üdvözölt. Mindent megbeszéltünk, az ajándékot előre odaadtam,miközben állandóan, de állandóan a ciciket bámultam. Meg is jegyezte, hogy, nagy cici rajongó lehetek. Én mindent szeretek csatakiáltással elindultam a fürdöbe. Gyors fürdés után, már alig vártam, hogy vissza érjek hozzá. Amint visszatértem, kezelésbe vettük egymást, apró finom, lágy csókokkal indítottam, majd kicsomagoltam a hatalmas ciciket, és vehemensen szoptam, nyalogattam az Ikreket. Mindeközben alul a puncit is izgattam, amit nagyon szívesen vett. Majd lefektettem az ágyra, és bele kezdtem a nyalakodásba, lenyalom ezt a tetoválás kijelentésemre, akkor sokáig nyalhatsz válasszal reagált. Kéjesen fogadta nyelvjátékomat, amit elsősorban csiklójára öszpontosítottam, majd mindenhol körbe jártam illatos virágát. Majd bekaptam csiklóját, és puncikájából amit bírtam, és szívogattam, és nyalogattam, amit egyre hangosabb sóhajokkal kísért, majd mindkét kezét a fejemre téve navigált a punciján amíg egyre hangosabb sikolyok közepette hátát megfeszítve el is élvezett. Hagytam kicsit lenyugodni, hogy teljesen, hosszan át tudja élni orgazmusát. Nagy igyekezettel hátamra fordított, és francia órát tartott, lágyan, finoman, érzékien, mindenre kiterjedően. Felkínáltam a zacsit is neki, amit rendesen kezelésbe vett, lágyan,finoman, ahogy kell, mondtam is neki, hogy jól csinálja, és örülök neki, hogy nem kellett kérnem a zacsi kényeztetés. Vissza is kérdezett rá, van ahol kérni kell? Hát igen, van. Tökéletes szopásban volt részem, a makktól indulva, le, fel, tövig bekapva, néha alig alig hozzá érve, folyamatosan, ütemesen verte a farkamat. Gumit húzunk, és misszionáriusban adtam elő lefegyverző tudásom, ütemesen toltam és toltam, néha finomabb tempóra váltottam, majd teljesen tövig betolva neki keményen megdolgoztam, amíg sikoltozva újra és újra hangosan sikoltozva el nem élvezett. Kéjes mosolyok között, csókolózva váltottunk kutyusba. Rendesen magamra húztam, amennyire csak lehetséges, csípőjét erősen szorítva, popsijában gyönyörködve dugtam. Nagyon tetszett ahogy saját magát ingerelte miközben én hátulról hajába kapaszkodva egyre erőteljesebben repítettem el újra a csillagokba.Lefordultunk egymásról, gumit letéptük, és ő újra szétszopott, majd lágy zacsinyalogatás és faszverés, sopogatás után a mellei közé lőttem a töltényeket. Letisztogatott, majd újra fürdő, kis csevegés és utamra engedett.
Elszámolás
Korrektség:
4
Megérte:
5
Extrát nem kértem, nagyon sok minden már az alapban van. Teljesen kielégítő, nagyon korrekt, rendes csaj.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon jó, érett csaj, tudja mi kell a férfinak. Dögös milf, van rajta mit fogni, pont ott ahol kell. Érti a szexet, és magas szinten műveli is, mindent szeret. Nem nyafog, segít mindenben, vendég központú.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Niki szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-10-26 11:17:35
Aztán Te lennél kolléga a legjobban megsértve ha 40 felett levénembereznek... A milfezést leszámítva jó beszit írtál.

2020-10-19 17:12:45
:D Hát Milf-nek semmiképp nem mondanám magam az biztos... :DDD
De betudom egy "standard" kifejezésnek amit arra értett a kedves vendég, hogy nem a 20as éveim elején járok. :) (milyen jól hangzik így is... :D)
De valóban megmosolyogtam ezt a részt... :D

2020-10-19 14:41:54
Az összképben ez tetszett, érett milf :D
Ezzel tuti beloptad magad Nikihez :D

FunkciókNiki legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2020-01-31) : Ezután a hátamra tessékelt, -de nem adott sékelt-, és fantasztikus NF és kézimunka előadásban részesített majd ciciszex. Jeleztem neki, hogy így szeretném befejezni, de addig is gumit kértem. Kutyusban indult a mandula.

(2018-12-11) : Bunny és Niki felváltva franciázott, míg én Brendát nyaltam.Váltás következett és Niki került fölém. Bunny most Brendával osztozott a velem egykorún. Harmadjára Bunny helyezkedett a szám fölé és ekkor Brenda gumit húzott rám

(2018-09-26) : Csodálatos NF, mélytorkos, nyálas, nyalogatós, miegymás. Csak néztem és gyönyörködtem az egészben, és ami nagyon fontos, hogy a végén meg én voltam.

felejthetetlen: 38db
(2020-09-08) : Niki sem tétovázott közben elindult dél felé és kezelésbe vette szerszámomat. Rendkivül változatosan több írányból dolgozta meg a farkamat, hol csak a végét, hol az egészet eltüntetve. Kezét nem használta csak az írány beállítására. :) Nyelve fürgén járt a makkomon, majd újra és újra eltüntette.

(2020-04-22) : Valami utánozhatatlan lágy franciát kaptam tőle. Nagyon szeretem ahogy ő csinálja. Hol eltünteti az egészet hol csak a végével játszik a nyelvével. Közben pedig folyamatosan rám néz.

(2020-01-29) : Kellemes kis csókolózásba kezdtünk, egyáltalán nem vadul, de nem is finomkodva, miközben a cickók lelkesen masszírozták az egyre inkább feléledő férfiasságom. Niki nem sokat vacakolt, apró puszikkal elkezdett lefelé haladni és mire a célhoz ért, már egész jó állapotba kerültem.

nagyon jó: 61db
(2020-11-20) : Ezután egy rendkívül változatos franciában volt részem amely nem nélkülözte a mélytorkos elemeket sem. Niki egy pillanatra sem fáradva több írányból váltakozó tempóban a szemkontaktot tartva hosszú percekig tett a kedvemre. Mikor úgy éreztem, hogy kezdem elvesztenni az önkontrollomat megkértem jöjjön feljebb és csókoljon meg újra. Közben kezeim folyamatosan simogatták alkalmi kedvesem bársonyos börét testének csodás domborulatait.

(2020-07-08) : Kingus is megszabadult a textiltől és váltottam rá és mist vele csókolóztam és ezalatt Niki elkezdett franciázni. Ez ment egy darabig, majd az ágyra helyezkedtem én is és Niki tovább franciázott és én Kingus melleit vettem kezelésbe

(2020-05-29) : Én az ágyra térdeltem ő pedig elém helyezkedett négykézláb és elkezdett franciázni. Ütemesen bólogatott rajta és közben a fejét valamint a haját simogattam. Csinálta egy darabig majd váltottunk egy csókot és hátrafektettem az ágyon.

: 93db
(2021-01-23) : Folyamatosan bólogatott rajta a kezét csak nagyon ritkán használja. Egy igazán nagyon kellemes igazi barátnős franciát lehet kapni Nikitől. Nagyon élveztem, néha néha feljött egy csókért majd lassan haladt vissza hogy közben a velem egykorú a két gyönyörű cici közé szorult. Fantasztikus látvány és érzés ahogy a két méretes cicik között elő tűnik a velem egykorú. Közben Niki folyamatos szemkontaktust tart amitől mégjobban kívánom.

(2020-07-04) : Megérkezés után fürdés vissza térve csókkal kezdtünk nagyon jó benne de engem már a mellek nagyon izgattak és elkezdtem velük foglalkozni közben ő már a kezeivel a lábam között volt

(2019-08-14) : Majd egyszer csak megremeget és a lábait a fülemhez nyomta. Ekkor tudtam hogy az én drágám elrepült. Meg egy kicsit kínoztam azzal hogy éppen csak megnyaltam a puncijat, mert ilyenkor tudom hogy érzékeny neki és csikis.