4
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Hanna szexpartner

szexpartner

Hanna-

VIP SZTÁR hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-19 12:47:19

bohóc
Rutinos harcos
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Hanna beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-02

Egyeztetés
Szombat délután kb 13:00kor hivtam, 17 órára szerettem volna menni hozzá, ez rendben volt neki is. Könnyü volt az egyeztetés.
Megközelítés
Ideális hely mind autósoknak mind a tömegkölekedőknek. Árpád hidi metróállomás kb 5 perc gyalog. Autóval van hely, ha nem is pont a ház előtt de a környező utcákban mindenképpen.
Helyszín
Szép új épitésű hátban egy másfélszobás lakás, rend és tisztaság volt mindenütt. A fürdőben sokféle tusfürdő. Egyedül rendel, szóval tökéletes igényes kecó erre a célra.
Hanna külseje
Teljesen megfelel a képeknek sőt...Az arca nagyon fiatalos, 25nek is simán mondhatná magát. Szép szökés haja van, vékony test és bár én szilikonmellmániás vagyok de neki már a fotókon is annyira igéretesnek tűnő eredeti cicijei voltak, hogy úgy éreztem hogy érdemes őt felkeresnem annak ellenére, hogy nem szilikonos. És igy is van, nagyon kellemes méretű, nem gravitáló formás kellemes cicije van, foglalkoztam is velük rendesen. Szóval egy igényes szép fiatal lányt semmi kivetni valót nem találni rajta.
Ja és ami számomra meg szerintem sok más makktárs számára is fontos: nincsenek tetoválásai, legalábbis én nem emlékszem hogy láttam volna rajta.
Külön dicséretet érdemel, hogy nem szarráretusált képpel hirdet, hanem tényleg igy néz ki ahogy látod a fotókon.

Action
Smalltalk, zuhany, ezt nem részletezném. Mivel írta az adatlapján, hogy masszázs lány volt régebben ezért megkérdeztem, hogy esetleg lehetne-e egy rövid felvezető massaget. Lehetett. Közben beszélgettünk, egymásra hangolódtunk, ami egyébként az ajtón belépéstől kezdve nagyon könnyen ment, nagyon közvetlen csacsogós, kellemes jópofa lány, jó dumával és humorérzékkel.
Aztán massage után elkezdtem felfedezni a testét, bár elég borostás voltam, aminek nem annyira örült ezért csak óvatosan puszilgattam. De kellemes finom teste van. Utána szépen felszopott, majd gumi és először szemből adtam neki. Elégé hamar felhuzott ez a kellemes finom lány, kb 1-2 perc után el birtam volna sülni, de akkor még kértem tőle egy kis lovaglást. Ezt is nagyon jol csinálta, közben simogattam és markolásztam a formás ciciket. Majd pár perc után elsültem. Nem volt egy hosszu menet, de őszintén szólva pont erre vágytam nem egy 20 perces reszelgetésre, cakk cakk egy gyors élvezés. Utána még kis beszélgetés tisztogatás, aztán elbúcsuztam tőle.
Elszámolás
normál pesti átlag teljesen megérte

Rózsacsokor
egy órás randira 25, másfel órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Egy kicsit félve mentem, mert megmondom őszintén a bemutatkozó szöveg és a hangja alapján nem egy kifejezetten kedves lányra számitottam, de viszont valójában nagyon is kedves és aranyos volt. Jó volt a sexben, szép teste van, tehát minden szempontból ajánlott.
Elmondása szerint már nem sokáig lesz a pályán, én meg csak ritkán vagyok pesten, nem tudom látom-e még, ha még a szakmában lesz mikor ujra pesten járok biztos felkeresem ujra mert nagyon jó tali volt.
Webmesteri megjegyzés
Eredeti beküldés dátuma: 2020-10-18 14:00:55

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Hanna szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Hanna nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókHanna legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-09-14) : Az alapos fürdés után a szoba felé vettük az irányt, ahol hamarosan a lába közé parancsolt és kezdetét vette a kb 20 perces csiklonyalás - csak edzett nyelvűelnek ajánlom, az enyém azóta jeges vízben rehabilitalodik. De ezt tényleg mindketten élveztük, jó érzés volt csúcsra juttatni, nem kicsit voltam büszke magamra. Egy kis pihi és francia után gumi, majd szemből lett végem. Igen, kb ennyi idő alatt.

felejthetetlen: 2db
(2020-10-01) : Utána én voltam terítéken, lábaim közé vetette magát, kis francia után én már álltam is, úgyhogy gyorsan gumi mellett tettük le a voksunkat. Lovaglóban kezdtük és fejeztük is be, váltogatta a ritmust, igazából annyira szexi csaj mozgott rajtam, hogy gyorsan el is sültem a gumiba. Utána még kicsit rámfeküdt pihizni, és letisztogatott.

(2020-09-28) : A hátamra feküdtem ő pedig vágykeltően nagy terpeszben szemből az ágyékomra ült. Pont oda, ahova szerettem volna… de mégse…a puncija bizony csak pár centire volt a farkamtól, de így is valami eszméletlen izgató volt ez a szitu. Aztán szorosan rám dőlt, cicijeit a mellkasomhoz nyomta, kezdett rendesen élesedni a helyzet, simogatott puszilgatott mindenhol, én persze mindent, amit kaptam tőle viszonoztam is neki

: 1db
(2020-09-14) : Tökéletes ráhangolódásunkat én szakítottam félbe, megkérve, hogy üljön rá az ekkor már merev farkamra. Kicsit nagy ugrás volt a pettingtől, ezen nevettünk is. Gumi fel, jó adag síkosító majd...észbe kapott Hanna, hogy francia még nem volt! És tényleg! Így gumi le, folyt köv franciával. Nagyon jó volt. Kifejezetten kellemes. Felsőfokú nyelvvizsga franciából pipa (értitek, pipa...na mindegy).