2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
53
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 9-22
Cindy szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Cindy-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-17 12:00:32

Hriszto8
Szexguru
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Cindy beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-19

Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Telefonon kerestem pár héttel ezelőtt, aztán a múlt héten üzent hogy visszatért a szabiról. Üzenetváltás után időpont egyeztetés, kis hibával amit viccesen kezelt. Abszolút pozitív a hozzáállása.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Marina part újabb része, ennek megfelelően a közlekedési lehetőségek jók, parkolás fizetős de megoldható. Pontos címet ad, nincs titkolózás.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Pár éves ház, ennek megfelelő állapotban. A lakás szintúgy. Fürdő óriási sarokkáddal, amiben közös pancsolás is jól megoldható. Higiénia maximális, minden rendelkezésre áll. Az akció az amerikai konyhás nappaliban zajlik, egy L alakú kanapén. Magas embereknek lehet hogy rövid. A kilátás közben a Dunára nyílik, de én inkább alkalmi partnerem bájaiban gyönyörködtem. Halk zene megy közben egy óriási tv-ből.
Cindy külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Egy törékeny fiatal szépség, formás idomokkal. Nem igazán tudok hibát találni rajta. Nem emlékszem miben fogadott,de tetszett. A képek alapján egyébként lehet tájékozódni.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Közös fürdés:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Megérkeztem és egyből telefonáltam . Itt egy kis bonyodalom alakult ki,de ezt is kedvesen kezelte. Ez az egyetlen része a randinak ami nem volt 100 százalékosan jó. Fellifteztem a tetthelyre és egy bájos kislány fogadott. Ekkor már tudtam hogy jó helyen járok. Szokásos kérésemmel kezdtünk,ami egy közös zuhanyzás volt. Ez nekem remek ráhangolódás szokott lenni. Most sem csalódtam. Már nem is tudtam melyik részét simogassam többet és mosdassam. Ő is tisztára varázsolt engem ,megteremtve a jó hangulatot. Utána együtt mentünk a nappaliba a kanapéhoz. Simogatások,csókok,igaziak. Aztán elkezdtem őt kényeztetni,mert ez is isteni érzés volt.Aztán csere és én kaptam egy nagyon jó franciát ,nyálas,mély torkos elemekkel.Lehetett finoman tolni a fejét is ,közben végig figyelte a reakcióimat. Állandóan azt éreztem fontos vagyok,mint vendég. Ezután lovacskáztunk lendületesen. Markolásztam a cickókat és a kerek kis popsiját is felváltva. Majd váltás kutyusra,amit érdekes változatban oldott meg. Zárt lábakkal ,még jobban szorítva az öcsköst. Nem is kellett sok a végkifejlethez.A szünetben masszázst kértem,ami igazából kellemes simogatás volt,mivel nem túl erős a keze. De egy ilyen törékeny virágszáltól nem is sportmasszázst vár el az ember. Amikor úgy éreztem hogy készen állok a második menetre,akkor franciát kértem. Ezzel nem is volt gond ,ismét jó volt és hamar harckészültségbe kerültem. Ekkor nyakamba véve a lábait ,szemből támadtam. Kellemes látvány ez így ahogy van. Aztán érezve hogy a második már nehezebben fog menni,ezért pózt váltottunk. Sajnos a kutyus most nem volt ideális,bár ő minden elkövetett a siker érdekében. Védőfelszerelést ledobva egy kéz-száj kombinációval juttatott el a célig,ami a melleire segítette az utódokat. Egy kis pihegés után újra közös tisztálkodás,amire értelemszerűen most neki volt nagyobb szüksége. Végén öltözés,élmény megköszönése és a további viszontlátás reményében távozás.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Pesti átlag feletti ár ,remek szolgáltatással. Valószínűleg a helyet is kicsit meg kell fizetni,de úgy érzem nekem megérte. Nem kértem extrát,a csokrot előre kérte mivel először jártam nála.

Rózsacsokor
Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
Kicsit szertelen ,de nagyon aranyos leányzó. Megpróbál mindenben a kedvedben járni. Nemrég kezdhette,idővel nagy sztár lehet a lányok közt. Szerintem nem most voltam nála utoljára.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Cindy szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-10-19 19:52:34
Kedves, karakteres arca van. A műszempilla mérete lehet az egyetlen negatívum.

2020-10-19 10:15:42
Külső leírásban vagy nem vagy erős vagy nagyon óvatos vagy, kiváncsi lettem volna a te arcos véleményedre is. Apró megjegyzés: nem csak lehet belőle, már az is lett rövid idő alatt, nézd meg mennyi beszit kapott már.

FunkciókCindy legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2020-10-26) : Rám is ült azonnal, fordított hatvankilencben, így az egész testében gyönyörködhettem, miközben a nyelvem hegyén ficánkolva elélvezett. Nagyon, de nagyon fincsi puncit sikerült szét nyalni, először finom hangolnom kellett, de mégtaláltam a gyönyörök kapuját, a csiklóját. Hosszan nyalogattam, majd ő következett, egy fantasztikus natúr franciával. Köpködve, teljesen benyelve, a makkot, és a zacsit is

(2020-10-10) : Nyálas, mélytorkos francia folyamatos szemkontaktussal. Látszott a szemein, hogy élvezi ahogy kínoz :) De ideje volt viszonoznom vendégszeretetét. Lassan, ajkaitól indulva finoman vándoroltam le egészen a csípőjéig, majd vissza fel, miközben a meseszép ciciket is kényeztettem. Ezen a pályán mozogtam egy darabig, csak néha-néha köszöntem be a combok tövéhez, orrommal kicsit elhúzva a bugyi csipkéit.

(2020-09-08) : Óvatosan simogattam, nyomogattam, finoman bele-bele túrtam mélyebben, erősebben is és Cindy is élvezte ezt érezhetően és hallhatóan, de el nem élvezett és bár semmit nem szeretek jobban, de önfegyelmet gyakorolva nem nyaltam tovább egy esetleges élvezéséig... Hanem önző módon kértem, hogy szopjon újra,

felejthetetlen: 4db
(2020-10-30) : Utána rám ült, konkrétan a hasamra, majd elővette a gumit, felhúzta és beleült. Annyira jó volt a szopása, hogy a beleülése után, amikor rám hajolt a mellkasomra és a fülembe súgta, hogy "dugj keményen", egyből el is mentem a gumiba. Második felvonás rövid volt, volt még egy kis francia (játszogatott vele), majd egy közösfürdés, és mentem a dolgomra.

(2020-09-28) : Kicsi ápolt keze, hosszú vékony ujjai búrámat, vállamat simogatják majd egyszercsak elém térdel és meredező bré tövét marokra fogva kezdi nyalogatni, csókolgatni. Nyálat csorgat rá és csúsztatja egyre mélyebbre, közben szeme engem fürkész. Hátra dőlve figyelem igyekezetét, de bár nem viselek petrence rudat, eltüntetni nem sikerül. Megnyugtatom, hogy miattam nem kell kényelmetlenséget okozni magának.

(2020-08-29) : Csak akkor kellett nélkülöznöm csábító tekintetét, amikor torokra vett. Igaz pár centi kimaradt a jóból, de ritkán érezhetem, hogy egy gyönyörű fiatal lány torkát a makkommal érinthetem. Cindy a nyálával sem fukarkodott. A bőnyálas francia más értelmet kapott. Gazdagon köpte a nyálát meredező péniszemre, és több nyálhíd volt ajkai és a hímvesszőm között, mint átkelőből a közeli folyón.

nagyon jó: 2db
(2020-10-20) : Végül csak beterelt az ágyba, miközben ledobta a köntösét. Itt nálam már nagy volt a baj, mert rögtön kisülési állapotba kerültem. Mikor bekapott, hát az volt a mennyek országa. Olyan szépen tud közben a gazfickó szemébe nézni, hogy az csuda! Szerencsémre a szembenézést nem nagyon erőltette, inkább a feladatra koncentrált, én meg a cicik kiszabadításán ügyködtem, teljes sikertelenséggel.

(2020-09-14) : Simogattam őt mindenhol, majd az ágyra parancsolt. Itt igazi mélytorkos, bőnyálas, végig szembenézős kényeztetést kaptam, amit a legjobbak közé sorolnék. Tényleg mélytorkos, mert sokszor végig lent tartotta és még öklendezett is közben. Talán még zavarban is voltam, ahogy ez a fiatal lány rám néz, és élvezettel bólogat rajtam. Ezután felültem és igazán nyálas csókot váltottunk,

: 3db
(2020-10-11) : Csókok közepette felfedeztük egymás testét kezeinkkel, olykor Ő, olykor én kezdtünk el puszikkal eltévedni a másik nyakán, majd leheveredtünk a kanapéra, és Ő rögtön rámvetette magát. Elindult felsőtestemet csókolgatva lefele, majd szájával egy bőnyálas, olykor köpködős, mélytorkos natúr franciában részesített. Fenomenális volt.

(2020-10-10) : A hátamra helyezkedtem és egy valóban profi, kimagaslóan kellemes, mélytorkos franciában volt részem. A szemeivel végig figyelte minden rezdülésem és reakcióm. Viszonozni szerettem volna így helycserét kértem. Ici-picit fülledt volt a lágyék de nem zavart túlságosan (erre legközelebb kérlek jobban figyelj Cindy, erősen visszavesz az összképből). Gumit ragadtam és missziben kezdtünk,

(2020-09-07) : Majd aztán én kerültem a hátamra amikor ő addig lovagolt amíg a lábai el nem fáradtak én meg végig a melleit fogtam illetve csókoltam őket vagy a száját. A továbbiakban egy kicsit hátulról de elég szenvedélyesen csináltuk viszont itt meg nem akartam kitárazni és ezért magamra fektettem teljesen nekem háttal