4
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
Torkos Nova szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Torkos Nova-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-16 16:53:41

Roundcube
Élő lexikon
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Torkos Nova reagálása

Jó reggelt kívánok :)
Nagyon szépen köszönöm a beszámolódat nagyon örülök hogy minden a helyén volt és örülök hogy meg ismerhettelek érdekes és egyedi ember vagy amiből nagyon ritka én is köszönöm az, élményt és a lehetőséget a filmet ma fogom meg nézni tegnap alvós hangulatba voltam legyen szép heted és remélem látjuk még egymást millió csók ♥️

Torkos Nova beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-19

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
VTR-en jelöltem be az időpontot, kb. két órán belül visszajelzett. Igazából itt nincs sok minden leírnivaló :) Megadta a címet, én meg mentem. Kb. ennyi :)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem (mint mindig). Buda egy nagyon jó területén van, a parkolás minden gond nélkül megy, rengeteg a parkolóhely, nem fizetős a környék. BKV-val sem olyan nagy gond szerintem. Ha nem rontottam volna el a bekanyarodást, akkor a ház előtt kb. 6 üres hely is lett volna ahol meg tudok állni, szóval autóval javasolt a dolog. A Navi azonnal odavitt egyébként, csak a Waze legnagyobb hibája, hogy ha 2 jobbra kanyarodó sáv is van 3-4 méteren belül, akkor baromira nem egyértelmű, hogy melyiket kell kiválasztani hogy a célhoz érj... Szóval egyel előbb kanyarodtam le.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Egy szalagtizes a helyszín, kb. 7-8 éve voltam ezekben az épületekben utoljára (a környéken inkább járok :)) A kapun bejutás után egyértelmű minden, mondjuk egy lift van az egész baromi nagy lépcsőházra, de most mákom volt, rögtön jött a lift (lefele nem volt ilyen szerencsém). A lakás egy klasszikus panel, sem nem lepukkant, sem nem csoda módon felújított, olyan tök normális. Olyan mindenhol rács jellegű épület, (ezt majd mindjárt megírom). A zuhanyzás kádban van zuhanyfüggönnyel, tusfürdő volt vagy 8, de azért volt köztük elég üres is. A tetthely egy nem túl nagy, de teljesen megfelelő méretű szoba egy franciaággyal (kényelmes matraccal), egy nagy székkel. Sajna gyorsan belihegtük (belihegtem), légkondi azt hiszem nem volt, persze nem számítottam rá, hogy ilyen szar időben kelleni fog, ablakot nyitni meg őrültség lett volna, így talán ha már kell találni valami minuszos dolgot is, az maximum ez volt, egyébként alkalmatos kecó.
Torkos Nova külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Huhhhhm az esetem... de nagyon ;) Igazából az az érdekes, hogy a képeknél sokkal dögösebb csaj. Az arcra azonnal ráismertem, de a teste sokkal izgatóbb élőben mint a képeken. Feszes, szép barna bőr (hibátlan), fantasztikus mellek (pont az a megfelelően nagy méret ami még nem túlzás, ráadásul iszonyatos jó markolni és szopogatni őket). A csípő-derék vonal pontosan olyan görbe ahogy az a nagykönyvben meg van írva, a fenekek pedig... hát arról órákat tudnék áradozni. J-Lo feneke elmehet szégyenében a bánatba) Szopás közben ahogy pucsított, nem tudtam eltelni velük, annyira szexik és formásak. A lábakkal együtt. Nem túl magas lány, de piszkosul jól össze van rakva minden szempontból. A külalak csillagos ötös az én mércém szerint. Amúgy a rácsos előtérben egy szál rózsaszín köpenyben fogadott, csodálkoztam is hogy milyen merészen kijött, ráadásul a köpeny két helyen is ki volt nyílva, szóval már a belépés előtt megkaptam az ízelítőt és tudtam hogy jó helyre jöttem. Az a kis fekete melltartó-bugyi páros a rózsaszín köpennyel együtt pontosan ott domborított mindent ahol kellett. Na fantasztikus. Mint amikor a barátnőd éppen kurvásra veszi a figurát, hogy egy kemény nap után meglepjen valami extra élménnyel. Zseniális... Ennyi :)

Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
5
Az volt a legfurcsább, hogy a belépés után már olyan kérdéseket tett fel, amik totál megleptek, kb. úgy éreztem, hogy hazamentem és éppen a barátnőmmel beszélgetek. Olyan szinten volt közvetlen, hogy lehet valakit ez zavarba is hozna, nekem meg kifejezetten tetszett. Zuhanyzás után már meztelen volt és olyan természetesen, lazán könyökölt az ágyon és újra úgy beszélt velem, mint ha már századszor lennék nála, vagy a barátnőm lenne, szóval a feloldódás borítékolható volt. Ráadásul végig stíröltem a melleit, meg a csípőjét, meg a derekát, meg az arcát, nem kellett sok bíztatás. Le akart fektetni a hátamra, ami ellen tiltakoztam, nem vagyok az az elfekvős típus, úgyhogy egy kis ölelkezős puszilgatós mutatvány után, magam mellé hajtottam és felülről nyalogattam a fenekét és a pinusát, meg közben markolásztam azt az isteni feneket hol erősebben, hol kevésbé erősen. Annyira vonzó idomai vannak a csajnak, hogy nem lehet vele eltelni. Ő előre hajolva néha a kezével nyúlt a szerszám után, de a nyalást követően (megfelelő ízelítőt kaptam), hagytam hogy a szájával kényeztessen. Na itt aztán nem volt hiba semmiben. Kérem sok mindenkinél voltam, sokat megéltem, sokat tapasztaltam, de ilyen mélytorkost még esküszöm sehol nem láttam és éreztem. Megszoktam, hogy a "specialisták" elég hosszú ideig képesek játszani a farkammal, de egy idő után azért levegőt kell nekik is venniük. Na most itt volt először olyan érzésem, hogy Nova életben maradásához a levegő nem feltétlenül létszükség. Mindegy volt, hogy dugtam a torkát, vagy csak ő kapta be és nyelte be tövig, csak folyott a nyál és én végig tövig benne voltam. Mesés. Nem, ilyen csak a perverz mesékben van. Közben végig néztem azt a tökéletes testet, a pucsítós seggével, azt rendesen kézzel kezelésbe is vettem és nagyjábó a mennyországban voltam. Nem kicsit. Egy dolog volt amit nem engedett, a hanyatt fekve fejhátrahajtva torokbadugást, ezt tudomásul vettem, enélkü is utánozhatatlan volt a mutatvány. Amikor már nem bírtam tovább nézni a fenekét kértem egy gumit (a farkam olyan vastagon nyúlós-nyálas volt tövig, hogy attól féltem a gumi lecsúszik) és rendesen megdolgoztam hátulról, így már nem is sokáig bírtam. Utána beszélgettünk sokmindenről, majd jött egy második menet, az csak mélytorok volt, de sajna már nem sok időm maradt, így kénytelen voltam gyors lenni, azt viszont a szájába élveztem. Minden perc megérte, amit ott töltöttem. Nemsokára tuti megyek vissza és kipróbálok legalább 2-3 másik pózt is, ezt nem lehet megunni. Tuti akarok olyat is, amikor a melleit végig láthatom, nem csak markolhatom őket.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Gyakorlatilag nincs extrája és ez nálam mindig nagyon fontos, az ár kicsit talán magasabb mint az átlag, de így hogy minden benne van nem gondolkodom rajta. Amúgy meg amit kaptam érte az világbajnok. Mélytorokban nálam tényleg ő nyert eddig, pedig ezért másnál is sok helyen voltam, de az övé mind közül a legjobb volt. A többi opció kipróbálásra vár, majd megírom azt is legközelebb.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Szóval, van egy totálisan közvetlen csaj, akivel az első másodperctől úgy el lehet beszélgetni, mint ha a régi haverja lennél. Vagy természetesen fakad belőle, vagy mesteri színésznő, de itt tényeg mesterit kell érteni. Hatalmasokat tudott nevetni beszélgetés közben és nagyon úgy éreztem hogy szívből jön, imádni való, közvetlen lány. Csillagos ötös mindenből, csak egy dologgal voltam bajban... Tökéletesen tudom, hogy vendég vagyok és pláne első alkalommal nincs az a nő (pontosabban van, de az 100-ból egy) aki még akár "felajzva" is képes lenne azonnal alávetni magát az élvezeteknek. ha igen, akkor azt hívják úgy hogy "meg van a kémia". Szóval első alkalmakkor soha nem várom el, hogy elhitessék velem, hogy én vagyok maga Adonisz, Árész és Dionüszosz egy személyben. A "hangok" azonban - habár egy pornófilmben tök jók - kicsit nekem olyan furcsák voltak. Nem azt mondom hogy kemény megjátszás, de tudom hogy ennyire nem voltam jó ;) Van önkritika is, de néha a kevesebb több :) De pl. a szopásnál a hanghatás az tényleg pornófilm deluxe extra volt. Ezért is van hogy a pornós feelinget 5-ösre a barátnőset 4-re értékeltem. De - és itt egy nagyon nagy DE -, mindez abszolút nem vett el semmit a mai nap élményéből, tíz per tíz és imádom a csajt. És remélem ezek után is fenntartja hogy mehetek hozzá legközelebb, ami tuti hamarosan lesz.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Torkos Nova szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókTorkos Nova legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-06-17) : . Ki merem jelenteni, hogy mélytorolban és kényszerfranciában jelenleg Budapesten az első helyen áll, igaz szorosan követi két másik kedvencem. Megérkeztem, váltottunk pár szót, törülköző majd gyors fürdés. Szobába vissza érve már meztelenül az ágyon várt.

(2019-10-17) : Hosszú ideig voltam a torkában majd kihúztam magamat a torkából. Nova hatalmas mennyiségű nyálat köpött a farkamra, mondtam neki, hogy ma nagyon sok nyálat szeretnék tőle látni amit természetesen megkaptam.

(2018-12-14) : A fejét lent lehet tartani, de valamiért, nem éreztem szükségét a kényszerfranciának, annyire tökéletes volt az egész. Aztán volt még egy kis francia és cicidugás úgy, hogy én álltam, ő az ágyon ült, de aztán kész, vége, eddig bírtam.

felejthetetlen: 37db
(2020-10-19) : Nova először szemből támadta le a farkamat, egy darabig néztem, ahogy csinálta, hihetetlen vizuális élményt nyújt. Kértem, hogy forduljunk 69-be, hogy én is tudjak egy kicsit nyalakodni és elhúzni az élvezetet. Elémtárult gyönyörű puncija, kezdetben csak kis puszikat adtam rá, a végén viszont már úgy nyaltam ki őt, mintha az életem múlna rajta. Néha Nova hangjaiból arra következtettem, hogy Ő is élvezi.

(2020-08-28) : Nova kicsit ellenállt, a bimbóimat kezdte kényeztetni felváltva, majd egyszercsak a golyóimon éreztem a forró nyelve táncát. Szívta külön külön is, és egyszerre mind a két golyómat, közben az arcához vertem a farkamat. Egy jó nagy adag nyálat köpött a makkomra, és már azonnal vett is a szájába.

(2020-07-06) : Rengeteg nyállal, koppanásig, a torkában forgatva, zacsit nyelvezve szopott. Lendületesen, ütemesen csinálta. Többször kértem ezt-azt, azokat mind zokszó nélkül és azonnal, jó hangulatban teljesítette.

nagyon jó: 60db
(2021-02-26) : Már a rácsnál találkozva nagyon vidám hangulatban fogadott, mire beértünk a lakásba, már vagy öt dolgot kérdezett! :) A vidám hangulat az egész randi alatt megmaradt.\nCipő le, be a szob...

(2020-12-11) : Egy idő után Nova elkezdte kóstolgatni az örömvirslit, majd se szó se beszéd teljesen eltüntette a szájában. Nagyon kellemes élmény volt, hogy egyszerre kényeztetnek. Amíg Nova délen foglalatoskodott a dákóval, addig Jessyca folyamatosan testemet csókolta. Nova orra ugyan nem koppant a hasamon, de próbálkozott. A lelkesedése csúcson volt. Erről később is írok. :)

(2020-07-21) : Nova pedig szájjal vette kezelésbe a kis ezredest. Az ő franciája durvábban pornós, jól összenyálaz és koppanásig, hevesen küldi be a kárót, faszmeresztő hanghatások közepette, a golyókat sem kihagyva. Időnként inkább kézzel ápolt, hathatós szakértelemmel

: 123db
(2020-12-31) : Furdőből visszatérve lefekudtem az ágyra és egyből a lényegre tért. Nem sokszor volt hasonló élményem. Ezt szopásnak hívják a javából.

(2020-12-15) : Aztán Nova egyre délebb tájra tévedt, míg nem elérte a szexi szájával a velem egykorút. Nem telt bele két másodperc és eltűnt a szájában. Aztán kezdetét vette az a fajta szopás, amiről már jó néhány Nováról írt beszámolóban olvastam. Konkrétan mélytorkoztatta magát olyan hanghatásokkal, amelyeket a hardcore pornóban lát az ember csak. Isteni érzés volt, de gondoltam ebből hozzuk ki a maximumot.

(2020-11-26) : Finom csókokkal és gyengéd ölelésekkel fedeztük fel újra egymás testét. Nova először a nyakamnál kezdte lágy csókokkal majd egyre lejjebb haladt. Közben én félig térdelő és ülő helyzetbe kerültem az ágy közepére. Nova kezébe fogta ekkorra már duzzadó farkamat, lassan végignyalta a hegyétől tövéig az egészet, bepucsított, majd tövig bekapta és elkezdte szopni.

lehetne jobb: 1db
(2012-12-11) : Úgyhogy ismét hátulról, ezúttal állva. Amikor tudott az ágyon is, állva is aktívan mozgott tolta magát. Végem a szájában lett, minden furcsaság és kellemetlenség ellenére hatalmasat durrantam.

egyeztetési probléma: 4db
(2015-12-18) : A 9.55-től 10.30-ig csörgettem 4x-5x, semmi válasz. SMS-ben további szép napot kívánva elgurultam a helyszínről.

(2015-12-15) : 'Most hívd, telefonnál van, felveszi', hirdette az oldal, így azzal a biztos tudattal nyúltam a készülékhez, hogy sikerülni fog a szervezés. Így is történt, megbeszéltük a lánnyal, aki felvette a telefont és Nickyként viselkedett

(2015-11-12) : Probáltam hívni Nickyt telefonon de nem vette fel. Úgy döntöttem, hogy várok, mert meg akartam tapasztalni a francia tudását. A randi kezdetéhez képest fél óra elteltével se vette fel a telefont