52
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
39
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Almácska25 szexpartner
LEHETNE JOBB
szexpartner

Almácska25-

V.I.P hirdető
91/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-16 16:46:51

atomanti555
Élő lexikon
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
2
Képek száma:
2
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Almácska25 beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-22

Egyeztetés
Telefonon egyeztettünk. Két és fél óra múlva ott is voltam.
Megközelítés
Autóval mentem de bkk val sem lehet gond szerintem
Helyszín
A lakás igencsak lepukkant és koszos, a cigaretta szag és az olcsó parfüm keveréke a levegőben. Magas emelet panel. A fürdő szintén haso ló állapotú ahogy a törölköző is. Szoba? Huhh. Egy nagyon koszos középen kettéhasadt huzatú kanapé és egy koszos ágy továbbá dekorációnak egy üres koszos akvárium. Természetesen itt is az a szag volt az uralkodó.
Almácska25 külseje
A képek alapján egy vékony, feszes bőrű lányra számítottam. Nos mindennekaz ellentéte fogadott. A fogazat is rossz állapotú így a csókot ki is zártam. A lakásban uralkodó állapotok rosszak

Action
Mélytorkos francia:
1
Aktus:
1
Fotózás:
2
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
1
Hozzállás, kezdeményezőség:
2
Betoppanva megcsapott a szag és megláttam a vendéglátómat. Azonnal ott kellett volna hagynom. Tudom. De gondoltam hátha. Nem is tudom mire számíthattam. Maradtam. Törölköző az már ahogy említettem kB velem egy idős lehetett és szaglott a cigiről. Igyekeztemminnél kevesebb dologhoz hozzáérni a fürdőben. Minden koszos volt. Visszatérve az ágyon fogadott abban amiben ajtót nyitott. Majd felemelt a lábát hogy húzzam le a csizmáját. Gyorsan lenn volt majd a hátul 100kapcsos fűzőt is lekaptam. Igyekeztem koncentrálni magamra és az értékelhető dolgokra. Így a ciciknek álltam neki szájjal nyelvvel játszani így sikerült lenyalogatni róla valami nem túl jóillatú és ízű valamitekkor gumit rántott elő majd rámdobta. Így ment egy ki sír a dolog aztán kértem hogy forduljunk kutyus a. Ezmentette meg a dolgot részemről. MERT Hátulról egészjó látványt nyújtott. Azt ki kötötte hogy ha megfordulunk akkor el kell mennem. Na mondombiztos hogy én nem fogom húzni. Így is lett. A gumiból egy kicsi kifolyt az ágyra mikor levettem, mikor észrevette fogottegy szilvát és megpróbálta felitatni de inkább csak elkente.
Elszámolás
Megérte:
1
Korrektség:
1
A fotó extra amit kértem de nem partner benne.

Rózsacsokor
Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
Újabban bele futok ilyen szolgáltatókba. Nem értem hogy a beszámolóban miért nem meri senki leírni az igazat. Ez félre vezető és ebben az esetben a higiénia miatt pláne. Én mindíg tényszerű vagyok, van hogy nem is kerül ki a beszámolóm. Nem nagyon értem miért. És kizárt hogy mások nem látták ezeket a dolgokat.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Almácska25 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-10-25 14:30:01
Korrektnek tűnik ez a beszi. Én is jártam már úgy, hogy köze nem volt vendéglátómnak ahhoz a nőhöz, akire a beszik alapján számítottam.

milky01
Lehet adni a szavára
2020-10-25 13:20:21
Igen, NO-KECMEC-nek teljesen igaza van, az Almácska külsejével kapcsolatos kritikát én is abszolút méltatlannak érzem! atomanti555: szerintem te nem Almácskával találkoztál!

milky01
Lehet adni a szavára
2020-10-25 12:49:48
Kedves Suomi! A lakásra tényleg ráférne egy felújítás, ahogy már oli66 is írta előttem, de Almácska személye kárpótolt mindezekért és a vele (és az ott) eltöltött egy órát pedig egyáltalán nem bántam meg, ha bezáratta volna a helyet a NÉBIH, ha nem! Sőt, tök jól éreztem magam Almácskával! És hát igen, atomanti555 is maradt, ahogy ez ki is derül az írásából, egész egyszerűen valószínűleg csak a kettejük közötti szimpátia nem volt meg, ahogy ez Almácska reagjából is kiolvasható. Ha viszont jól sikerült volna a randi, akkor szinte biztos vagyok abban, hogy nem került volna ennyire előtérbe a lakás állapotának kérdésköre! Amúgy pedig engedtessék meg, hogy az iromány minőségére (is) reflektáljak az erre fenntartott felületen!

2020-10-25 12:36:09
Nem tudok átsiklani ezen az adok-kapokon. Teljesen méltatlannak érzem Almácska külsejének bemutatását! A többin lehet vitatkozni, de Almácska formás testét a totói tökéletesen mutatják be! A hozzáállás meg olyan amilyet megérdemlünk!

Suomi
Nagytudású
2020-10-25 11:10:23
Milky01! Nem a helyesírással kéne foglalkoznod!
A lány külsejének értékelése, ha egyáltalán ő volt, ill. a hozzáállása lehet szubjektív.
Sokkal érdekesebb, hogy a körülményeket teljesen rendben találtad, miközben a NÉBIH bezárta volna a helyet.

FunkciókAlmácska25 legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2017-03-02) : Franciája bő nyálas mindenre kiterjedő hosszan tartó és szenvedéllyel teli miközben néha a mandulájáig is lejutni! Az aktusban partner mindenben pózváltásban csókolózásban mozgásban

felejthetetlen: 4db
(2017-10-29) : Áttértem a bimbik finom nyalogatására, ujjaimmal pedig ellenőriztem odalent, mennyire tetszik neki a tevékenykedésem.

(2017-09-16) : A franciáját tanítani kellene, kényeztette a golyókat, a fenekem is, amikor én is viszonoztam látszott rajta, hogy nagyon élvezte, ahogy az aktust is. Vele inkább szeretkezés volt,

(2017-09-13) : Ő is ismerkedni kezdett a lustámmal és a kedvenc poziciómba fordulva megkaptam a kedvenc műsoromat aNFVSZ-ba az utolsó cseppig behorpasztva a homlokom. De némi sikert én is elértem mert sikerült kieggyenlíteni.

nagyon jó: 12db
(2020-09-24) : Ezt követően egy keveset pihentünk, majd kértem, hogy forduljon doggy-ba és úgy szexeltünk elég ütemesen amit jól bírt. Ezután kérte forduljon misszibe újra, ahol még röviden megdolgoztam, majd a végén mikor éreztem elér a vég kihúztam és a szájába ért a vég illetve egy kevés az arcát is érte amiért remélem nem haragszik, de nem bírtam már visszatartani a kitörést. Fekve tisztogatjuk meg magunkat a törlőkendővel,

(2020-09-15) : Közben Ő már kecmeckét simogatta, húzgálta és elindult a szájával felé, óvatosan, érzékien vett a szájába. Olyan fincsi érzés volt, hogy rövidesen gumit kértem, így nem bírtam volna sokáig. Miközben meggumizott én a kezemmel a puncinál matattam, mikor az ujjam simán besiklott a fejem is odaerőltettem és a nyelvemmel megízleltem a puncikáját.

(2020-09-09) : Ekkor vette észre, hogy az Ezredes még mindig hetykén ágaskodik. Arra kért, hogy térdeljek fölé, akként hogy feje a lábaim között legyen és óvatosan dugjam meg a száját. Hát még ilyet sose csináltam! Kissé perverz és egyben furcsa volt számomra a póz, ugyanakkor felizgatott és mintha Almácska is élvezte volna a helyzetet. Nem is váratott sokáig magára a vég: nagyot robbantam a szájába.

: 14db
(2020-09-13) : Aztán miután szeméremdombját lágyan megcsókolom, cserélünk, és mi tagadás, én is kellemesen éreztem magam változatos, nyálas és kéjes franciázása közben, hamar keménnyé varázsolva farkamat. Gumi általi védelem aktiválása után hátára fekszik, és a hosszabb petting után szenvedélyes aktusba kezdünk mindkettőnk nagy örömére, először missziben. Közben csókolózunk, majd combját, cicijét finoman markolom-simizem.

(2020-02-13) : Ekkor ő következett. hanyat feküdtem, kaptam néhány csókot, majd ő lassan lejjebb csúszott és lágy franciázásba kezdett. Finom volt, nagyon jól is esett,

(2020-01-10) : Persze Almácska sem tétlenkedett kézzel és szájjal is izgatott, ahol csak ért. Próbáltam teste minden porcikáját megjegyezni, hogy később is átélhessem ezeket a pillanatokat gondolatban.

egyeztetési probléma: 1db
(2020-07-07) : Leszállok a buszról, egész előtt kb 3 perccel hívom, hogy mindjárt ott vagyok. Nincs reakció. Megtalálom a kaput, arrébb sétálok diszkrét távolságra. Egész után újra hívom.. nincs reakció!