4
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
Lara szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Lara-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-16 09:16:12

Souldance
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lara beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-19

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
A helyszínen mindenki egyszerre villog, hívtam és pont Ő vette fel. A csapat munka azért nem zavaró mert korrektül bemutatkoznak. A felvezetésnél pancser módon vicces akartam lenni, de nem sikerült. /elcsépelt poént akartam elsütni/ Bájosan terelt a helyes irányba. Egyeztettünk időpontot üdítő, oldott csevej közben. Vtr is ment. Pozitív várakozással tekintettem a randink elé.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Corvin negyed, szörnyű parkolási lehetőségekkel, de aki a lábát nem kíméli annak azért megoldható, ha másképp nem akkor a plázaban. Tömegközlekedés a körút felől kiváló, kis sétával elérhető a pontos cím. Nem váratott a ház előtt. Betűjelzésre figyelni.
Helyszín
Fürdő:
5
A negyedre jellemző viszonylag új építésű ház sokadit emelete. Ide azért érdemes a liftet használni ha nem akar az ember lihegve felérni. A lakásban többen igyekeznek örömet szerezni az arra tévedő vándornak, de nagyon jó a logisztika. Faguriga legyek ha emlékszem mi merre, de volt egy függönnyel elválasztott rész, ami valószínűleg a közös helység. Halk beszélgetés hangja meg talán csillámpóni dobogás szürődött ki mögüle:) Előszoba, fürdő, és egy nem túl nagy szoba, /ígéret, hogy legközelebb a nagyobba leszünk /tükörrel ami a tettek mezeje , egy épp csak méretes francia ággyal. Fürdő, kádas, tiszta mint ahogy az egész lakás is. Tusfürdök, szájvíz, száraz kilepő, illatos törölközőt kaptam a szobai szekrényből , dezodort nem találtam, de ez nem azt jelenti hogy nem is volt, csak mi pasik valamiért pont azt nem látjuk ami szemmagasságban van az orrunk elött... no meg ,már a "vörös posztó" lebegett a szemem elött.
Lara külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Most, hogy így írom az jut eszembe, hogy Lara egy olyan "nagyon lány". Nagyon fiatal, nagyon csinos és nagyon sexi! Szép arcát fekete igen dús hajkorona keretezi, mosolya kivillantja szabályos fehér fogait. Alakja arányos, csuda szép formás ciciket és popsit fedezhetünk fel. Bőre feszes, ápolt, fincsi illatú, mindenhol. Tetkó van az egyiik oldalán, meg egy köldök pirszing. Dicséretes, hogy amatőr fotókkal hirdet de néhány képet kivéve jobb beállításokkal sokkal jobb felvételeket lehetne készíteni róla. Meg is beszéltünk, hogy igy testközelből még inkább nőtt az elégedettségem, is.

Action
Natúr francia (előjátékként):
4
Aktus:
5
Pornós feeling:
2
Első randink a fenti kedvező képpel indult mikor a szentélybe léptem. Azonnal volt témánk és csacsogva kocogtunk a vallató szobába. Beszélgetés közben elhelyeztem a virágokat, hogy kellő fényt kapjanak és közös erővel tiszta lepedőt terítettünk az ágyra, elcsattant egy kisebb csók majd megkaptam a törölközőt és kíséretet a fürdőbe.
Visszatérésemkor azonnal libbent Lara is a függöny mögül vissza a szobába. Megöleltük egymást igazi, ízlelgetős, nyelves csókváltás közben. Bugyi, melltartó szettben volt miből el is kezdem először a természetes igen szép formájú cickóit finoman elő csalogatni. Simogatásból, csókolgatásból igazságosan kapott mindkettő gazdagon, mire világos kis udvarral rendelkező bimbók keményedve reagáltak. Gazdájuk is hallhatóan kinyilvánította tetszését. Amúgy Ő az aki elégedett ez irányú adottságaival. Én is az voltam!

No de ha már így belemelegedtem a kényeztetésbe haladtam tovább lassan a következő ruhadarab irányába.
Ja persze közben ágyra heveredtünk. A célterületet körbe pásztázása után a bugyit is sarokba dobtuk majd kérésemre instrukciókat kaptam a nyalakodást illetően. Nagyon édes volt, konkrétan kis újjacskájával megmutatta hol szereti legjobban. Tettem is a dolgom néha egy két ujjat is bevetve mindkettőnk örömére egy jó ideig mígnem több helyen is komoly merevedésem lett. Sajnos az egyik a nyakam volt. Abban maradtunk majd párnát fogunk használni a popsi alá.

Pihenés képen hanyatt kerültem, partnerem mellém térdelve elmarkolta brét, és egy fej forgatós, bólogatós franciát mutatott be. Nem volt vadulás, sem cifrázás de igen jól esett ajkai ölelése, játéka. Élveztem a látványt is, több szemszögből nézhettem a tükör jóvoltából, miközben popsit, szépen kinyílt nedves puncit simiztem, újjazgattam.
Elérkezett az idő, gumiért nyúltam mit pillanat alatt felcsattintott. Missziben kezdtünk, síkosító nélkül pikk pakk bent is voltam. Lehetett tolni rendesen, lábak is kerültek mindenhova majd időnként fokozatosan elfordítva egészen hason fekvésig ment a beható udvarlás. Fülbemászó hangok biztattak néha csókoltuk egymást. Motoszkált a fejemben az a szép puccsitós kép, így hát kértem egy ilyen pózt. Pazar volt a látvány és az érzés mikor lüktető brét újra betolhattam. Hosszú járatás, élvezkedés után csípőjénél fogva csattogtunk egy nagyot és ekkor dugába is dőlt, a tervezett franciás levezetés. Nem volt lelki erőm kiszállni ebből a fenséges pózból, kitáraztam. Jó volt ez így.

Kis csevjre maradt csak idő meg egy gyors tisztálkodásra majd búcsú öleléssel engedett utamra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Csokor átlag alatti méretű, mit az elején kis nasi alá helyeztem el. Ha jól emlékszem végig ott maradt.
Ha egyáltalán szabad ilyet mondani, arányaiban az egyik legjobb.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nem merültünk lírai mélységekbe, ám egy nagyon kellemes jó hangulatú, aktív órácskát töltöttünk együtt. Mindenről nyíltan, őszintén tudtunk beszélni, így nem voltak félreérthető, kínos pillanatok. Profi a hozzáállás, de az a fajta ami még nem zavaró, hanem könnyed és igen üdítő hatással van az arra tévedő élvhajhászra.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lara szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Lara nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókLara legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-02-24) : Meglovagoltattam hát magam. Miközben a formaruha előkerült, nem álltam meg, hogy drágám elém gömbölyödő, izmosan kerek popsiját is érintéseimmel és csókjaimmal illessem. A síkosító erotikus mozdulatokkal felkent cseppjét bizonyára pusztán a biztonság kedvéért kaptam, hiszen Lara nedvesedésével az égvilágon semmi probléma sincs. Lovaglása csodálatos érzés, amelyet gyönyörűszép testének, különösen finoman rezgő kebleinek látványa hamar az elviselhetetlenségig fokoz. Hiába takargattam őket mohó tenyeremmel, időnként csak ki-kibújtak, és az őrületbe kergettek.

felejthetetlen: 10db
(2021-05-02) : Kértem, hogy a viszonzás is kellemes finom legyen. Dolli így is tett. Nem kezdett el gyorsítani vagy kezezni, mindvégig lágyan franciázott. Elmondani nem lehet, hogy ezzel milyen szintre húzott fel, de képes lettem volna eldurranni. :) Ennek okán át kellett vennem az irányítást, amit szemből kezdtünk. Mivel tényleg barátnős együttlétet akartam, a megfelelő pulzusszám felett a csókok lopását is megszaporítottam.

(2021-04-13) : Oldalról támadta a családi ékszert, így a kezemmel tudtam simogatni, de nem bírtam volna így túl sokáig, ezért cserét kértem, és rövid kitérővel az ikreknél, megtámadtam kelyhét, amit órákig tudnék falni, de az óra rövidsége miatt egy idö után újra franciául tanította kiskockát, majd gumi és lovacska következett.

(2021-03-23) : Dolli lelkesen, hozzáértően foglalkozott kispajtásommal és tatyójával. Én lényegesen kevésbé tettem ki magamért, mert valahogy folyton elterelődött a figyelmem. Mindazonáltal alaposan kihasználtam az akadálytalan hozzáférést Dolli elülső és hátulsó domborulataihoz, selymesen sima combjaihoz, és a rejtekükben megbúvó kincshez.

nagyon jó: 19db
(2021-04-21) : Kitartóan tevékenykedtem,közel jártunk a célhoz,de az orgazmus ezúttal elmaradt. Szájába vette a farkam és kellemesen franciázott.Nyelvét pörgette a makkomon miközben kezével markolta a farkam.Kb. feléig elnyelte és kellemesen csúszkáltatta rajta a nyelvét kellő nyálmennyiség kíséretében.A kellemes franciaóra végeztével felgumizott és rám bízta a kezdő pózt.

(2021-04-19) : Rögtön kezelésbe is vette a farkamat, vagyis inkább gumi nélkül a szájába. Érzékien, lágyan kezdett franciázni, bő nyállal, közben kezeivel időnként a golyókat simogatta. Ezt órákig el tudtam volna viselni, de mivel közel jártam már, kértem, hogy én vehessem kezelésbe. A hátára feküdt és nyakától lefelé haladva szépen lassan végig csókolgattam testét, érezhettem selymes bőrét.

(2021-04-15) : Lovacskát kértem kezdésnek, amit kacéran megjegyzett, hogy a lusta férfiak póza. :D :D :D Nah mondom szépen vagyunk :D Ennek megfelelően (nem mintha amúgy nem) de aktívan hozzátettem a magam részét az ő mozgásához. Elég jól megtaláltunk a ritmust, néha kisebb visszalassítással.

: 15db
(2021-03-26) : Dolli javasolta hogy feküdjünk el az ágyon, és felajánlott egy franciát, amit én örömmel el is fogadtam, mivel első alkalmamból emlékeztem rá hogy Larának egészen kiemelkedő a franciája. Ezt a jó szokást Dolli is megtartotta, és elkezdte kényeztetni a falloszom. Az ajkait rászorította, és bőnyálasan, igencsak nagy intenzitással szopta (Bocsi ha közönséges vagyok, nincs jobb szó rá. Ez nem csak olyan kis fincom-fancom francia volt, ezt csak így tudom hívni :)

(2020-10-25) : A fürdőből visszaérve közösen leterítettük a tiszta lepedőt, majd megkért, hogy helyezzem magam kényelembe. A megbeszéltek szerint kaptam egy franciát amit nagyon jól érzékien csinált. Éreztem, hogy ha ez így folytatódig akkor elég hamar végem lesz, de én már mindenképp szerettem volna belülről is érezni. Kértem, hogy lovagoljon meg amit azonnal teljesített is. Nagyon jó volt szó se róla, éreztem is,

(2020-10-12) : különböző pózokat végigpróbáltunk, ő végig kéjesen nyögdécselt. Volt misszionárius, lovagló és kutya is, minden kérésemnek eleget tett. Ezután éreztem hogy nem akar jönni a várt siker, így megkértem próbálja szájjal befejezni. Itt viszont nem sikerült összhangba kerülni, a francia tempóját ő szereti irányítani, én meg valahogy nem tudtam elmagyarázni neki hogy nekem miként lenne a legjobb.