2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-17
Lara szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Lara-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-16 09:16:12

Souldance
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lara beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-19

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
A helyszínen mindenki egyszerre villog, hívtam és pont Ő vette fel. A csapat munka azért nem zavaró mert korrektül bemutatkoznak. A felvezetésnél pancser módon vicces akartam lenni, de nem sikerült. /elcsépelt poént akartam elsütni/ Bájosan terelt a helyes irányba. Egyeztettünk időpontot üdítő, oldott csevej közben. Vtr is ment. Pozitív várakozással tekintettem a randink elé.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Corvin negyed, szörnyű parkolási lehetőségekkel, de aki a lábát nem kíméli annak azért megoldható, ha másképp nem akkor a plázaban. Tömegközlekedés a körút felől kiváló, kis sétával elérhető a pontos cím. Nem váratott a ház előtt. Betűjelzésre figyelni.
Helyszín
Fürdő:
5
A negyedre jellemző viszonylag új építésű ház sokadit emelete. Ide azért érdemes a liftet használni ha nem akar az ember lihegve felérni. A lakásban többen igyekeznek örömet szerezni az arra tévedő vándornak, de nagyon jó a logisztika. Faguriga legyek ha emlékszem mi merre, de volt egy függönnyel elválasztott rész, ami valószínűleg a közös helység. Halk beszélgetés hangja meg talán csillámpóni dobogás szürődött ki mögüle:) Előszoba, fürdő, és egy nem túl nagy szoba, /ígéret, hogy legközelebb a nagyobba leszünk /tükörrel ami a tettek mezeje , egy épp csak méretes francia ággyal. Fürdő, kádas, tiszta mint ahogy az egész lakás is. Tusfürdök, szájvíz, száraz kilepő, illatos törölközőt kaptam a szobai szekrényből , dezodort nem találtam, de ez nem azt jelenti hogy nem is volt, csak mi pasik valamiért pont azt nem látjuk ami szemmagasságban van az orrunk elött... no meg ,már a "vörös posztó" lebegett a szemem elött.
Lara külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Most, hogy így írom az jut eszembe, hogy Lara egy olyan "nagyon lány". Nagyon fiatal, nagyon csinos és nagyon sexi! Szép arcát fekete igen dús hajkorona keretezi, mosolya kivillantja szabályos fehér fogait. Alakja arányos, csuda szép formás ciciket és popsit fedezhetünk fel. Bőre feszes, ápolt, fincsi illatú, mindenhol. Tetkó van az egyiik oldalán, meg egy köldök pirszing. Dicséretes, hogy amatőr fotókkal hirdet de néhány képet kivéve jobb beállításokkal sokkal jobb felvételeket lehetne készíteni róla. Meg is beszéltünk, hogy igy testközelből még inkább nőtt az elégedettségem, is.

Action
Natúr francia (előjátékként):
4
Aktus:
5
Pornós feeling:
2
Első randink a fenti kedvező képpel indult mikor a szentélybe léptem. Azonnal volt témánk és csacsogva kocogtunk a vallató szobába. Beszélgetés közben elhelyeztem a virágokat, hogy kellő fényt kapjanak és közös erővel tiszta lepedőt terítettünk az ágyra, elcsattant egy kisebb csók majd megkaptam a törölközőt és kíséretet a fürdőbe.
Visszatérésemkor azonnal libbent Lara is a függöny mögül vissza a szobába. Megöleltük egymást igazi, ízlelgetős, nyelves csókváltás közben. Bugyi, melltartó szettben volt miből el is kezdem először a természetes igen szép formájú cickóit finoman elő csalogatni. Simogatásból, csókolgatásból igazságosan kapott mindkettő gazdagon, mire világos kis udvarral rendelkező bimbók keményedve reagáltak. Gazdájuk is hallhatóan kinyilvánította tetszését. Amúgy Ő az aki elégedett ez irányú adottságaival. Én is az voltam!

No de ha már így belemelegedtem a kényeztetésbe haladtam tovább lassan a következő ruhadarab irányába.
Ja persze közben ágyra heveredtünk. A célterületet körbe pásztázása után a bugyit is sarokba dobtuk majd kérésemre instrukciókat kaptam a nyalakodást illetően. Nagyon édes volt, konkrétan kis újjacskájával megmutatta hol szereti legjobban. Tettem is a dolgom néha egy két ujjat is bevetve mindkettőnk örömére egy jó ideig mígnem több helyen is komoly merevedésem lett. Sajnos az egyik a nyakam volt. Abban maradtunk majd párnát fogunk használni a popsi alá.

Pihenés képen hanyatt kerültem, partnerem mellém térdelve elmarkolta brét, és egy fej forgatós, bólogatós franciát mutatott be. Nem volt vadulás, sem cifrázás de igen jól esett ajkai ölelése, játéka. Élveztem a látványt is, több szemszögből nézhettem a tükör jóvoltából, miközben popsit, szépen kinyílt nedves puncit simiztem, újjazgattam.
Elérkezett az idő, gumiért nyúltam mit pillanat alatt felcsattintott. Missziben kezdtünk, síkosító nélkül pikk pakk bent is voltam. Lehetett tolni rendesen, lábak is kerültek mindenhova majd időnként fokozatosan elfordítva egészen hason fekvésig ment a beható udvarlás. Fülbemászó hangok biztattak néha csókoltuk egymást. Motoszkált a fejemben az a szép puccsitós kép, így hát kértem egy ilyen pózt. Pazar volt a látvány és az érzés mikor lüktető brét újra betolhattam. Hosszú járatás, élvezkedés után csípőjénél fogva csattogtunk egy nagyot és ekkor dugába is dőlt, a tervezett franciás levezetés. Nem volt lelki erőm kiszállni ebből a fenséges pózból, kitáraztam. Jó volt ez így.

Kis csevjre maradt csak idő meg egy gyors tisztálkodásra majd búcsú öleléssel engedett utamra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Csokor átlag alatti méretű, mit az elején kis nasi alá helyeztem el. Ha jól emlékszem végig ott maradt.
Ha egyáltalán szabad ilyet mondani, arányaiban az egyik legjobb.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nem merültünk lírai mélységekbe, ám egy nagyon kellemes jó hangulatú, aktív órácskát töltöttünk együtt. Mindenről nyíltan, őszintén tudtunk beszélni, így nem voltak félreérthető, kínos pillanatok. Profi a hozzáállás, de az a fajta ami még nem zavaró, hanem könnyed és igen üdítő hatással van az arra tévedő élvhajhászra.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lara szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Lara nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókLara legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-02-24) : Meglovagoltattam hát magam. Miközben a formaruha előkerült, nem álltam meg, hogy drágám elém gömbölyödő, izmosan kerek popsiját is érintéseimmel és csókjaimmal illessem. A síkosító erotikus mozdulatokkal felkent cseppjét bizonyára pusztán a biztonság kedvéért kaptam, hiszen Lara nedvesedésével az égvilágon semmi probléma sincs. Lovaglása csodálatos érzés, amelyet gyönyörűszép testének, különösen finoman rezgő kebleinek látványa hamar az elviselhetetlenségig fokoz. Hiába takargattam őket mohó tenyeremmel, időnként csak ki-kibújtak, és az őrületbe kergettek.

felejthetetlen: 8db
(2020-10-06) : Utánna felinvitált az ágyra és kaptam tőle első körben egy nagyszerű hátmasszázst. Bár ő azt állítja nem tanulta, de nekem akkor ott rettentően jól esett. Szólt hogy forduljak a hátamra és utánna próbált hadrendbe állítani amit szerencsére sikerült neki. E tevékenység után felruházott egy védelemmelés a kérdésére a válasz hogy milyen pozitúrát vegyünk fel volt a válaszom a lovagló póz.

(2020-07-20) : Kaptam egy kis franciát, majd kértem forduljunk 69-be. Kis idő múlva gumit kértem és missziben támadtam, csókok közepette. Nem kellett sok idő és egy egészségesett élveztem.

(2020-07-13) : Kedvesem lassan fölém hajolt megkérdezte hogyan szeretném és miután elmondtam hogy a lágy ,gyengéd franciát kedvelem,gyors mozdulattal nyakon csípte a mit sem sejtő Kispajtit.

nagyon jó: 13db
(2020-10-19) : Az ágyra térdelt én pedig elé állva a szájába adtam a szerszámom.Bemelegítésként körbenyalogatta a makkot,hegyezte a farkam,majd idővel mélyebben is elnyelte.Kezében tartva ütemesen szopogatta én pedig oldalra tekintve a tükörből kísértem figyelemmel.Arcát simogattam és kezemmel az ajkát alulról megfogva még jobban ráigazítottam a száját.

(2020-10-09) : Nagyon finom a csókja, igazán barátnős, kellemes. Közben a mellét és a formás fenekét simogattam. Kértem, hogy heveredjen le és úgy folytattuk a csókolózást. Lassan lejjebb erszkedtem, a nyakát csókoltam végig, majd elérkeztem a csodálatos mellekhez. Hol az egyiket, hol a másikat csókotam, szopogattam, simogattam. Lasan a hasán végighaladva a gyönyörű, borotvált babapuncihoz értem. Körbecsókoltam, majd elkezdtem nyalni-falni.

(2020-09-21) : A tövénél rámarkolt a rudazatra és miközben ajkai ölelésében a nyelvével érintette, a kezével is besegített. Kis csuklómozdulatokkal a szélrózsa minden irányába mozgatta. Igaz a perverzebb nyelvóráért vagyok igazán oda, de Lara nyelvtudása nagyon tetszik és élvezet az előadása. Sokáig nem is bírtam magammal és a szájába élveztem.

: 13db
(2020-10-25) : A fürdőből visszaérve közösen leterítettük a tiszta lepedőt, majd megkért, hogy helyezzem magam kényelembe. A megbeszéltek szerint kaptam egy franciát amit nagyon jól érzékien csinált. Éreztem, hogy ha ez így folytatódig akkor elég hamar végem lesz, de én már mindenképp szerettem volna belülről is érezni. Kértem, hogy lovagoljon meg amit azonnal teljesített is. Nagyon jó volt szó se róla, éreztem is,

(2020-10-12) : különböző pózokat végigpróbáltunk, ő végig kéjesen nyögdécselt. Volt misszionárius, lovagló és kutya is, minden kérésemnek eleget tett. Ezután éreztem hogy nem akar jönni a várt siker, így megkértem próbálja szájjal befejezni. Itt viszont nem sikerült összhangba kerülni, a francia tempóját ő szereti irányítani, én meg valahogy nem tudtam elmagyarázni neki hogy nekem miként lenne a legjobb.

(2020-09-21) : Lara nagyobb fokozatra kapcsolt kézzel és szájjal kielégített,megvárta még lenyugszom,majd egy heti termést kellett befogadnia,de ügyes volt egy csöpp sem jött ki a száján,majd kiment rendbe tenni magát. Masszírozás következett négykézláb vette le a krémet a polcról szépen behajolva nekem punciját mutatva be is nyaltam hátulról neki egyből.