2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Amira szexpartner

szexpartner

Amira-

V.I.P hirdető
97/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-14 08:48:06

minomok
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Amira beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-14

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam, egyből felvette. Gyorsan kedvesen egyeztettünk időpontot. Egy óra múlvára mondta, de akkora nem tudtam volna odaérni, így két órával a hívsáom utánra beszéltük meg. Amira segítőkész volt, minden kérdésre válaszolt. A ház elől még hívni kellett, ott kaptam meg a kódot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Egyértelmű, rögtön a pontos címet kaptam. A ház előtt kevés a parkoló, de 20 méterrel odébb rengeteg parkoló van, elég közel találtam is helyet. A parkolás fizetős, és erre Amira is figyelmeztet. Tömeözlekedést nem ismerem,
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Újszerű lakóház első páros számú emeletén. A lakás tip-top, minden új, vagy legalábbis nagyon renben van tartva. Fürdőben kád és függöny, forró víz, tusfürdők, szájvíz, műanyag pohár. Az előtérbe belépve puszi-puszi, majd be a szobába és ott vetküztem le, kaptam törölközőt és irány a fürdőszoba. A szoba tágas, franciaágy hangulatilágítással, egy nagyobb ülőke a kényelmes vetközéshez és a ruhák tárolásához. Óra nincs és nem is kell, mivel Amira nem figyeli az időt, csak érzi azt. Ezen a napon már elég hideg volt odakint, így jó érzés otl, hogy a lakás már fűtött, és mivel vendéglátóm látta ratjam, hogy fázom, fel is ajánlotta hogy ráad a fűtésre. Figyelmes!
Amira külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Amira egy kacsú, vékony lány, hosszú hajjal, mindenhol formás alakkal. Arca nagyon szép, főleg amikor mosolyog! Szép természetes(!) cicik, formás lábak és hátsó! Egy melltartó-tanga kombóban fogadott, úgy emlékszem fekete volt. Jól állt neki. Meg aztán nekem is :-) Mármint nem vettem fel...

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
1
Az actiont hosszas beszélgetéssel kezdtük mindenféle dolgoról. Tisztáztuk az adatlapon található félreértéseket is. Aztán rátértünk egymásra. Én a cicijét kényeztettem a számmal, majd átmentem lustába és kaptam egy franciát. Nagyon körlütekintő volt, a lécen fel le kívül, le a golyók alá, végig nyalta, puszilta, nagyon jól csinálta. Aztán be is került a szájába. Ez is rendkívül jól esett, de aztán hirtelen érzékeny lettem így kértem hogy váltsunk. Védőfelszerelést kaptam és kuytusba támadtam. Amira háta is nagyon szép. Egy kicsti variáltuk a tempót, majd fölém jött. De nem egy hagyományos szembepaci volt, hanem félig oldalról fölém guggolt és úgy vette be a főnököt. Hát ezt így már nehezen bírtam, egyszer ki is szálltam, mire Amira kérdezte mi van. Mondtam, hogy nem akarok sietni a cél felé. Aztán végül mégis így lett végem. Ugyanígy folytatta és rövidesen elért a vég a gumiba. Amira letisztogatott, majd kértem és kaptam egy hátmasszázs. A derekamra kértem a koncentrációt és nagyon jól esett. A végén még kimentem tisztálkodni. Felöltözés és búcsúzkodás.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Sajnos elég feledékeny voltam, az elején elfelejtettem kitenni. Beszélgetés közben eszembe jutott, de Amira nevetve csak annyit mondott, hogy majd a végén. Aztán a végén is elfelejtettem, de a vendéglátóm nem szólt érte. Zuhany után viszont esezmbe jutott, odatettem a székre a ruháim mellé, így amikor feltölötzem, csak az maradt utánam. Az összeg korrekt, nekem megérte, nem tudom mi az átlag, talán ez (?). Extrát nem kértem, amúgy is minden alap, csak a csók lett volna az. Ezt viszont előre eldönötttem hogy most nem kérem.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Amiránál nagyn jól éreztem magam. Figyel a vendégre és arra, hogy jól érezze magát. Egy kicsit úgy éreztem magam, mintha nem lett volna meg a teljes összhang kettőnk között, ennek okát viszont magamban gondolnám, mivel elég lusta voltam és önző, és lehet hogy egy kicsit távolságtartó is, bár ez utóbbi csak azért lehetett mert izgultam. Amira mindent megtett hogy jóll érezem magam.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Amira szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Amira nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókAmira legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2019-12-15) : Eszméletlenül jól tud franciázni, végig puszilgatta a testem. Eleinte a zacsival a gólyokkal játszott ami nagyon izgató volt, majd ahogy már többen is megírták a rúdon játszott, majd a makkomon is pörgette a nyelvét és elkezdte szopni ami fantasztikusan jó volt.

felejthetetlen: 1db
(2020-02-03) : Következett kistesóm kényeztetése. Semmi pornós, helyette valami zseniális módon. Mit módon, módokon! Amira nyelvében piercing van, mindkét felén gombfejjel.

nagyon jó: 3db
(2020-06-16) : Zseniális a francia tudása először a zacsit és a golyókat vette kezelésbe ami nagyon jó volt majd a rúdon játszott jó szokásához hiven és jött a nyelvpörgetés a makkomon én már kéjmámorban úsztam, mikor kitalálva a gondolatomat megkérdezte, hogy húzzunk gumit,

(2020-01-03) : Eleget tettem a kérésnek, és már abban a pillanatban Amira váltakozó sebességű, és váltakozó mélységű franciáját élvezhettem, egy kis plusszal! Igen, igen, bizony itt már erősen érezhető volt a piercing tetején lévő kis gömb, amint siklott a farkamon, és körözött a makkomon.

(2019-12-26) : Lassan nyalogatni kezdte a zacsit, finoman egyenként az ajkai közé szívta a golyszikat, majd nagyot cuppantva engedte őket újra el, aztán a forró nyelvét a farkam tövére csúsztatta.

: 4db
(2020-08-04) : Ezután cseréltünk, és ő kényeztetett. Remek a franciája. Erőteljes, mély és csak minimális kézi munkával rásegítve. A golyókat sem felejtette ki. A nyelvén van egy piercing (megmutatta), ami még intenzívebbé tette a franciázását. Egy idő után kértem, hogy 69-ben folytassuk. Éreztem ugyanis, hogy gumival felszerelve esélytelen az aktus részemről. De akkor legalább élvezzem ki jól én is a punciját.

(2020-07-14) : Annyira jót beszélgettem vele, hogy végül ő parancsolt a hátamra és belekezdett a franciába... Oh mon dieu! :D Lassan felülről a vállamtól lefele haladva, apró pici lágy puszikkal haladt lefelé.

(2020-02-08) : Nagyon szépen felvezette, foglalkozott a golyóimmal, tövével, hegyével, mindennel. Változatosan ügyködött rajtam, néha fel-fel pillantva. Arcának szépségét csodáltam, hosszú tömény haja rám zúdult.