4
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
54
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
Dóri szexpartner

szexpartner

Dóri-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-13 14:33:01

Fürgeürge
Ismerkedik az oldallal
szerint retusált képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dóri reagálása

Köszönöm szépen ezt a szép beszámolót :)
Puszillak, várlak vissza :*

Dóri beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-13

Egyeztetés
Egyeztetés itt az oldalon üzenetben történt. Egyszerűen és nagyszerűen. Rendkívül kézséges könnyen lehet egyeztetni szerintem.
Megközelítés
Autóval és BKV-val könnyen megközelíthető. Parkolás könnyű volt pont a ház előtt volt szabad parkolóhely, mely fizetős. De a közelben található üzletközpontban mindig van hely, onnan is csak pár perc séta a randi helyszín. Ahogy néztem könnyen megközelíthető BKV-val is a randi helyszíne.
Helyszín
A lakás szépen karbantartott nagyon otthonos. Amerkai konyhás kialakítás innen nyílik a tett színhelye ahol egy masszázspad és egy frissen lepedőzött franciágy található. Az ágy mellett tükör halk zene szól ,valamint kis hangulatvilágítás ad egy kellő fényt a szobában. A fürdő tiszta rendezett és egy kisebb drogériát tartalmaz az emberfia biztos tud választani olyat amit szeret. A törülköző friss ropogós, csakúgy mint a kilépő szőnyeg.
Dóri külseje
Dóri pont az ideálom. Arca nagyon mosolygós szép még a szemével is mosolyog szóval arc kitakarástól nem kell félni. Nem nádszál de szerintem egy gramm felesleg sincs rajta. Nagyon szép bőre van amit egy két igényes tetoválás díszít. A cicik nagyon szépek hetyke bimbók kis udvarral mint a képeken :) Feneke is jó kemény markolni való szépség. Igazi kemény húsú szépség.

Action
Megérkezésemkor telefonon hívtam, nagyon jól elnavigált a liftig ahol megadta a továbbiakban szükséges koordinátákat, a lift felrepített a megadott helyre ezután már csak pár lépés és nyílt az ajtó. Dóri egy sötét melltartó bugyiban fogadott gyönyörű mosollyal az arcán. Ezekután bemutatkozás pár szó aztán a szobában vetkőzés aztán fürdő. A fürdőből kilépve már hozzám öltözött vagy vetkőzött. Bementünk a szobába ahol csókolózással kezdtünk. Majd egyre jobban felfedeztük egymás testét ,egyre jobban belemelegedtünk Dóri nagyon jól csókol igazi barátnő feelinges mintha haza ugrottál volna egy kicsit. kis csókcsata után már a kezében voltam ezt követőn javasolta helyezzem kényelembe magam melyre nem mondhattam nemet. Ezt követően olyan franciaóra következett, hogy hihetetlen nagyon jól csinálja figyeli mit szeretsz. Már nyúlt volna a védőfelszerelésért de mondtam én is nagyon szívesen kényeztetném, a kölcsönösség jegyében. A puncija nagyon szép a kényeztetésemre jól reagál nagyon finom ízű igazi nyalogatni való, halk nyögdécselése jelezte ténykedésem sikerességét. Ezt követően védőszerelést kértem missziben kezdtünk mely közben átölel csókol teljesen barátnő érzés. Majd póz váltás hátulról mely során eléd tárul gyönyörű feneke nagyon jól mozog ebben a pózban is. Mielőtt így kivégezett volna hátra fordultam ezután úgy meg lovagolt, hogy végem is lett egy pár perc de nem nagyzolok másodperc alatt olyan jó abban is. Hagyott lenyugodni és szépen megtisztított az ezredest. Ezt követően mellém bújt egy nagyon jót beszélgettünk rendkívül értelmes okos NŐ. A második részt apró simogatásokkal kezdte szépen felvezette majd jött a magyon jó franciája. Mivel nem vagyok önző ezért jeleztem felé, hogy kölcsönösen szeretném Ezért felém helyezkedett kölcsönös franciához ,mivel én nagyon szeretem csinálni is ezért már pózt nem is váltottunk így lett végem, remélem az én ténykedésemet is élvezte. Ezt követően kis beszélgetés majd tusolás és fájó búcsú.
Elszámolás
A pesti átlag de a bővebb infó tartalmazza. Az élmény ellenben átlagon felüli. Mint társalkodásban, mint az action részben messze veri az átlagot. Extra maga Dóri nem vettem igénybe más extrát.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Dóri szépsége és humora mellett mindenben azon van, hogy a vendége kedvében járjon. Szinte biztos vagyok benne, hogy látjuk még egymást :)
Sajnos csak jó minősítésűt tudok adni az oldalon de Dóri Istennő kategória.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dóri szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-10-13 22:07:59
Hizelgő írás elégefettséget tükröz. Egészségetekre. Gratulálok

FunkciókDóri legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2021-03-30) : Hanyatt fektetett majd finoman, lágyan és kellemesen mèlyen franciázni kezdett. Gyönyörködtem benne ahogy átéléssel mosolyogva csinálta, lestem a tükörböl is. Huncut módon a szép fenekével közben közelített felém aminek nagyon örültem. Hát még mikor átlépett a fejem fölött és felkínálta fincsi puncikáját.

(2021-01-23) : Lassan elkzdett lefelé kalandozni, végigcsókolva a testem, amíg el nem ért a nemesebbik testrészemig. Itt olyan frenetikus franciába kezdett hogy körülbelül 1 perc alatt végzett volna ki, ha le nem állítom. Lágyan finoman csinálja, és én pont így szeretem. Megkértem hogy én is hagy kényeztessem kicsit.

(2021-01-06) : A törcsit letéve az ágyon folytattuk a csókcsatát, majd elkezdett egyre lejjeb kalandozni, mígnem élért a megfeleő helyig. Itt elkezdett egy natúr franciát, hihetetlenül gyengéden. Mivel így szeretem kb 1 perc alatt tudtam volna elmenni ezért igyekeztem lassítani majd kértem hogy én is kényeztessem kicsit. Egyből belement és próbáltam neki örömet szerezni,

felejthetetlen: 13db
(2021-04-27) : Ezek után elindult felfedező körútra a drága szinte végig puszilta pihe puha testemet míg nem elérkezett barátom társaságához. Ahol elidőzött egy kis ideig, addig míg nem szóltam, vagyis jeleztem felé, hogy nem szeretném, ha kivégezne a feje alá tettem a kezemet és finoman megemeltem. vette a lapot és újabb csókkal folytattuk nagyon finom a csókja az egyszer szent.

(2021-03-19) : Alaposan megjáratta falánk nyelvét Kispajti feje búbján, majd lefelé végignyalva a rudat, máris a zsákos családot vette kezelésbe, illetve szájalásba. Odaadóan cuppogott a golyókon,miközben egyik kezével az elárvult cerkámat tornáztatta...Majd vissza nyalakodott vezérem sisakjára,kacéran rámpillantott és lágy mozdulattal ajkai közé vette rudamat.

(2021-03-01) : Majd kis pihegés és csókok után közölte hogy most Ő jön. Kényelembe helyeztem magam és most ő kalandozott egyre lejjebb, amíg el nem ért a lényegig, itt egy fantasztikus franciát kaptam amibe annyira belefeledkeztem hogy pik pakk kivégzett pedig nem terveztem ilyen gyorsra. Ezután beszélgettünk pihentünk pár percet, majd megint elkezdett kényeztetni amire nagyon jól reagált a nagyfiú.

nagyon jó: 11db
(2020-11-20) : lefeküdtem az ágyra háttal és Dórika örömmel kezdett el szájjal bemelegíteni :)nagyon lágyan barátnősen csinálja ahogy szeretem , le is álítottam mert ahhoz képest hogy attol féltem fél6 lesz , majdnem az elején eldurrantam. Utána javasoltam egy laza 69-et ami szintén nagyon brutálul esett, de hallhatóan én is tudtam most örömet okozni . Majd nehogy vége legyen a mókánal pózcsere és hagyományos missziós pózba sikerült hallható örömet elérni Dórikánál

(2020-10-20) : Ezután átvette a kezdeményezést ,és egy nagyon finom lightos franciába kezdett pont ahogy én szeretem semmi kezezés csak nyelv és szájmunka ,többször le kellett állitanom, olyan sokszor robbanásközeli állapotba hozott, a golyókat is kényeztette,időnk persze fogyott vészesen ezért ,felapplikálta a VV eszközt majd kértem a lovagló tudását csillantsa meg ,nagyon szük puncija van ezért ,

(2020-07-19) : El is indult lefele, Mondta hat lazitsak. Hat Francia nyelvleckeben nincs jelesnel rosszabb osztalyzata biztos. Nagyon jol csinalja, erzekien kicsi keze és de nem sok, Nagyon alaposan beveszi amit Kell.

: 16db
(2021-04-21) : Érkezésem után bevezetett a szobába, megbeszéltük a részleteket, s már mentem is tusolni. Dóri meztelenül várt már, s azonnal az ágyra tessékelt. Csókokkal kezdtünk, majd lassan haladt lefelé, s egy oriási franciát kaptam. Kértem is, hogy húzzunk gumit, és üljön rá. Több pózt is kipróbáltunk a két menetben. Nagyon jó volt vele lenni, s jól csinálta, amit kellett. Szünetben egy jót beszélgettünk.

(2021-03-18) : Ezutan fordulatunk é s én kaptam egy nagyon nagyon finom gyengéd franciát. Érzékien lágyan, néha mélyebben szopta a farkam. Golyókkal is foglalkozott közben. Fu de jó volt. Mielőtt elmentem volna kértem gumit amit -egy pillanat alatt felvarázsolt , és utana missziben folytattuk össze simulva csókolózva. Tényleg olyan volt mintha a szeretőmmel lennék.

(2020-10-26) : Nem profi, de már van tapasztalata ahhoz, hogy kellően ellazítsa az embert, csak annyira erős, mint amennyire ilyen helyzetben kellemes. Aztán újabb csókok, majd gumi és lovagló póz következett, majd 69-be fordultunk, ügyködésemet kis sóhajokkal hálálta, meg ő viszont kivégzett engem a szájával és a kezeivel. Az apatejjel szájában egy kis időre eltávozott, majd visszatérése után, beszélgettünk, miközben csodás testét simogattam.