134
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
Dóri szexpartner

szexpartner

Dóri-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-13 14:33:01

Fürgeürge
Ismerkedik az oldallal
szerint retusált képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dóri reagálása

Köszönöm szépen ezt a szép beszámolót :)
Puszillak, várlak vissza :*

Dóri beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-13

Egyeztetés
Egyeztetés itt az oldalon üzenetben történt. Egyszerűen és nagyszerűen. Rendkívül kézséges könnyen lehet egyeztetni szerintem.
Megközelítés
Autóval és BKV-val könnyen megközelíthető. Parkolás könnyű volt pont a ház előtt volt szabad parkolóhely, mely fizetős. De a közelben található üzletközpontban mindig van hely, onnan is csak pár perc séta a randi helyszín. Ahogy néztem könnyen megközelíthető BKV-val is a randi helyszíne.
Helyszín
A lakás szépen karbantartott nagyon otthonos. Amerkai konyhás kialakítás innen nyílik a tett színhelye ahol egy masszázspad és egy frissen lepedőzött franciágy található. Az ágy mellett tükör halk zene szól ,valamint kis hangulatvilágítás ad egy kellő fényt a szobában. A fürdő tiszta rendezett és egy kisebb drogériát tartalmaz az emberfia biztos tud választani olyat amit szeret. A törülköző friss ropogós, csakúgy mint a kilépő szőnyeg.
Dóri külseje
Dóri pont az ideálom. Arca nagyon mosolygós szép még a szemével is mosolyog szóval arc kitakarástól nem kell félni. Nem nádszál de szerintem egy gramm felesleg sincs rajta. Nagyon szép bőre van amit egy két igényes tetoválás díszít. A cicik nagyon szépek hetyke bimbók kis udvarral mint a képeken :) Feneke is jó kemény markolni való szépség. Igazi kemény húsú szépség.

Action
Megérkezésemkor telefonon hívtam, nagyon jól elnavigált a liftig ahol megadta a továbbiakban szükséges koordinátákat, a lift felrepített a megadott helyre ezután már csak pár lépés és nyílt az ajtó. Dóri egy sötét melltartó bugyiban fogadott gyönyörű mosollyal az arcán. Ezekután bemutatkozás pár szó aztán a szobában vetkőzés aztán fürdő. A fürdőből kilépve már hozzám öltözött vagy vetkőzött. Bementünk a szobába ahol csókolózással kezdtünk. Majd egyre jobban felfedeztük egymás testét ,egyre jobban belemelegedtünk Dóri nagyon jól csókol igazi barátnő feelinges mintha haza ugrottál volna egy kicsit. kis csókcsata után már a kezében voltam ezt követőn javasolta helyezzem kényelembe magam melyre nem mondhattam nemet. Ezt követően olyan franciaóra következett, hogy hihetetlen nagyon jól csinálja figyeli mit szeretsz. Már nyúlt volna a védőfelszerelésért de mondtam én is nagyon szívesen kényeztetném, a kölcsönösség jegyében. A puncija nagyon szép a kényeztetésemre jól reagál nagyon finom ízű igazi nyalogatni való, halk nyögdécselése jelezte ténykedésem sikerességét. Ezt követően védőszerelést kértem missziben kezdtünk mely közben átölel csókol teljesen barátnő érzés. Majd póz váltás hátulról mely során eléd tárul gyönyörű feneke nagyon jól mozog ebben a pózban is. Mielőtt így kivégezett volna hátra fordultam ezután úgy meg lovagolt, hogy végem is lett egy pár perc de nem nagyzolok másodperc alatt olyan jó abban is. Hagyott lenyugodni és szépen megtisztított az ezredest. Ezt követően mellém bújt egy nagyon jót beszélgettünk rendkívül értelmes okos NŐ. A második részt apró simogatásokkal kezdte szépen felvezette majd jött a magyon jó franciája. Mivel nem vagyok önző ezért jeleztem felé, hogy kölcsönösen szeretném Ezért felém helyezkedett kölcsönös franciához ,mivel én nagyon szeretem csinálni is ezért már pózt nem is váltottunk így lett végem, remélem az én ténykedésemet is élvezte. Ezt követően kis beszélgetés majd tusolás és fájó búcsú.
Elszámolás
A pesti átlag de a bővebb infó tartalmazza. Az élmény ellenben átlagon felüli. Mint társalkodásban, mint az action részben messze veri az átlagot. Extra maga Dóri nem vettem igénybe más extrát.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Dóri szépsége és humora mellett mindenben azon van, hogy a vendége kedvében járjon. Szinte biztos vagyok benne, hogy látjuk még egymást :)
Sajnos csak jó minősítésűt tudok adni az oldalon de Dóri Istennő kategória.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dóri szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-10-13 22:07:59
Hizelgő írás elégefettséget tükröz. Egészségetekre. Gratulálok

FunkciókDóri legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2020-09-30) : Állva simultunk össze és szánk csóókba forrva, feledkeztünk egymásba. Isteni nyelves csókja. Nem tolakodó, de adja nyelvét kellemesen. Már érezni akartam melleinek melegét és megszabadítottam őket. Fantasztikus érzés ahogy szinte belepréseli őket mellkasomba. A falatnyi bugyit csak elindítom és élvezem ahogy csípejét mozgatva , lábait emelgetve tolja lefele. Érzem az izgalmat, ahogy szabadulni akar már tőle.

(2020-05-15) : egy nagyon fincsi franciát kaptam. Beleélősen csinálta, mélyen, nem kapkodva, hanem, hogy minél jobb legyen nekem. Nem bocsátottam volna meg magamnak, ha nem kóstolóm meg Dórit, ezért 69be fordultunk,

(2020-05-05) : Hanyatt fektetett es szépen lassan elkezdte kényeztetni a cerkát. Egész mélyre engedte néha, majd mindenféle trükköt bevetett, a golyókat sem hagyta ki. Olyan átéléssel és odaadással kényeztetett, hogy le kellett állítanom.

felejthetetlen: 7db
(2020-10-09) : Határozottan ölemre hajolt, s a következő pillanatban, már csókos ajkai között fickándozott az emberesedő tagom. Érzékien és izgatóan tette azt egyre inkább magáévá. Ajkai ölelését fokozta nyelve játékossága. Rövid szünet következett, de csak amíg haját összefogta. Gyorsan bekeményítette a szerszámot, de lelkesen dolgozott tovább rajta. Én csak sóhajtoztam, hálámat rebegtem, s amijét elértem, simogattam.

(2020-05-18) : Egy idő után Dóri vette át a kezdeményezést. Végigpuszilgatott a számtól a farkincámig, és ott meg is állapodott. Puha ajkai közé kapott, és lelkesen kényeztetett. Időnként kézzel is, de nem vitte túlzásba. Egyszóval fincsi volt. Így, elsőre nem is vágytam másra, hagytam hát, hogy kivégezzen. Egészen addig kényeztetett, amíg meg nem nyugodtam, utána hagyott csak magamra, hogy utódjelöltjeim sorsát eligazítsa.

(2020-05-11) : A farkamhoz érve elsőként a környező területeket vette birtokba olyan érzéki kényeztetéssel, nyalogatással, hogy néha még a testem is beleremegett. Lassan bekapta a golyóimat, majd gyengéden nyalogatta a zacsit és a teljes környéket, mámorító érzés volt.

nagyon jó: 11db
(2020-10-20) : Ezután átvette a kezdeményezést ,és egy nagyon finom lightos franciába kezdett pont ahogy én szeretem semmi kezezés csak nyelv és szájmunka ,többször le kellett állitanom, olyan sokszor robbanásközeli állapotba hozott, a golyókat is kényeztette,időnk persze fogyott vészesen ezért ,felapplikálta a VV eszközt majd kértem a lovagló tudását csillantsa meg ,nagyon szük puncija van ezért ,

(2020-09-21) : Ezután megpróbáltam egy nyakba vevős pozzal de sajnos átlagon felüli vagyok szerinte :)) ugyhogy azt kilőttük. Majd jött még egy kis kutyus, imádtam a tükörből nézni azok a cicik . Majd még egy kis szemből pozi és mintha megérezte volna mikor vagyok a csúcsközelben , legumizott és az utódok mentek a szájacskájába, istenit élveztem.

(2020-07-19) : El is indult lefele, Mondta hat lazitsak. Hat Francia nyelvleckeben nincs jelesnel rosszabb osztalyzata biztos. Nagyon jol csinalja, erzekien kicsi keze és de nem sok, Nagyon alaposan beveszi amit Kell.

: 13db
(2020-10-26) : Nem profi, de már van tapasztalata ahhoz, hogy kellően ellazítsa az embert, csak annyira erős, mint amennyire ilyen helyzetben kellemes. Aztán újabb csókok, majd gumi és lovagló póz következett, majd 69-be fordultunk, ügyködésemet kis sóhajokkal hálálta, meg ő viszont kivégzett engem a szájával és a kezeivel. Az apatejjel szájában egy kis időre eltávozott, majd visszatérése után, beszélgettünk, miközben csodás testét simogattam.

(2020-10-25) : Egy gyors zuhany után az ajtóban várt meztelenül :) Gyorsan egymásnak is estünk, majd az ágyon folytattuk tovább. Olyan franciát kaptam, ami a kedvencem :) és nem is kellet kérnem :) Lassan és gyengéden semmi kezezés, mennyei :) Utána viszonoztam a törődést :) Majd csatába indultam, természetes védőöltözetet megkapva előtte. Szemből kezdtük és így is ért el a vég. Majd tisztogatás és egy kellemes beszélgetés.

(2020-10-24) : Utána kaptam törölközőt és mentem tusolni ahol sok tusfürdő van meg szájvíz illetve dezodorok is. Annyira barátnős hogy nem is kérdeztünk semmit csak ment minden magától . Beszélgetésünk során felmérte hogy feszült vagyok egy kicsit de ezt gond nélkül sikerült feloldani amit jól csinált. Utána egy nagyon jót beszélgettünk mintha mindig is eggyütt élnénk.