2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Cintia szexpartner

szexpartner

Cintia-

V.I.P hirdető
95/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-12 22:59:04

Speci_
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Cintia beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-13

Egyeztetés
Elérhető:
5
Mint már eddig többször, telefonon jelentkeztem be. A telefont nem ő kezeli, az egyeztetés gyorsan megy, ha nem veszik fel visszacsörgetnek.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKV-val és kocsival is jól megközelíthető az épület, ami egy új építésű társasház. A villamos megálló a ház előtt van, szóval sokat nem kell gyalogolni. Kocsival a közeli élelmiszerbolt mögötti utcákban egyszerűen és ingyenesen lehet parkolni, séta szintén minimális az épületig.
Helyszín
Randi helyszíne:
3
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
3
Hely diszkréció:
3
Földszinti lakásról van szó szóval nem kell liftezni. A lakás belseje átlagos, a nappali mellett két háló van, a másik hálóban egy másik lány dolgozik, de természetesen nem futsz vele össze, vagy a vendégeivel. A fürdőben kádban lehet zuhanyozni, több tusfürdő áll rendelkezésre illetve a szájvíz is ki van készítve a mosdókagylóra.
A hálószoba felszereltsége egy franciaágyra és egy szekrénysorra korlátozódik, a ruhákat a egy alacsonyabb bútorra lehet pakolni. Extra az ágy mellett a falon húzódó tükör ami az együttlét során jó szolgálatot tesz. :)
Cintia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
3
Arc:
5
A valóságban Cintia alakja sztem jobb mint a képeken, kifejezetten igaz ez a popsijára. Arca aranyos, kis mosolygós csaj, szóval ettől nem kell tartani. Nem a beszédes lányok közé tartozik (ennek ellenére tud cserfes lenni), de nekem valahogy vele ez sosem hiányzott, így sem unatkoztam egyszer sem. :) Már az ajtóban fehérneműben mezítláb fogad, amit én nagyon szeretek, sokkal közvetlenebbé lazábbá teszi a hangulatot.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
4
Aktus:
5
Csók:
4
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A legutolsó látogatás óta eltelt már pár hét, de megpróbálom pontosan visszaidézni a történteket. Szóval zuhany után a hálószobában taliztunk és egyből hozzám bújt, simogatott, egyik lábát felhúzta és a derekam köré fonta, egyből megteremtette az igazi barátnő feelinget, amivel ritkán találkozik az ember ilyen helyen. Törölköző egyből le is került a derekamról és mentünk az ágyra, ahol elkezdett szájjal kényeztetni. Lágyan kéz nélkül csinálja, semmi durvulás, de mégis nagyon hatékony, tényleg érzeni a munkálkodását. Lehet, hogy ez abból fakad, hogy neki kicsi a szája én pedig vastagabb vagyok az átlagnál, de mindenesetre nekem ennél nem kell több. Emellett nagyon igyekszik is, tudja mitől döglik a légy és próbálja minél mélyebbre venni és teljesen elnyelni a szerszámot. Lehet hogy ez egyeseknél sikerül is, de sajnos nálam nem, ami miatt bosszankodott is egy kicsit (egyszerűen zabálni való ez a lány), de így is bőven túlteljesíti az elvárásokat. Szopás közben, ha a tükörrel szemben helyezkedik az ember akkor csodálni lehet a popsiját, ahogy az ágyon térdelve pucsít. Hogy fokozzam a látványt, gyorsan megszabadítottam a fehérneműtől és úgy élveztem tovább a showt. A látvány és az érzés együtt egyszerűen fenomenális volt, de én még többet akartam. Kértem, hogy feküdjön a hátára lógassa le a fejét az ágyról, hogy a száját dughassam és így is történt, de persze óvatosan odafigyelve, mert ő nem az a típusú lány aki szereti a kemény szexet és én sem igénylem. Mindezt nyomon tudtam követni - ahogy jár a farkam ki-be a szájában - a lábaim között visszanézve a már említett ágy melletti tükörben. Szóval ez ment egy darabig amíg éreztem, hogy közeledik a vég, ekkor kivettem és a mellei közé élveztem. Életem egyik legjobb orális kényeztetése volt. Tisztogatás után egymás mellé bújtunk az ágyon szusszanni egyet. Átöleltem, ő pedig átölelte a karom, tényleg mintha a barátnőmmel lettem volna. Nem telt el sok idő és elkezdett odalent motoszkálni és meglepődve tapasztalta, hogy kemény vagyok. Jah mert kb. le sem lankadtam annyira szexi ez a lány. Majd egy kis orális kényeztetés után gumit húztunk és beleült. Így mozogtunk kicsit, de nem volt meg a ritmus, ezért arra kértem álljon fel, hogy állva dughassam, amire már nagyon vágytam. Úgy vettem észre szereti a hátulról történő kényeztetést ezért nem csak én élveztem ezt a pózt. Következő lépésként mögötte maradva az ágyon oldalt fekve folytattuk amivel megint az intimebb barátnős együttlét érzését erősítette bennem. Ahogy fáradtunk és éreztem, hogy már nem bírom sokáig, hasra fordítottam, összezártam a lábait és úgy csodáltam gyönyörű popsiját miközben jártam ki-be a puncijában egészen addig, amíg el nem élveztem. Ezután egy kis pihi, tisztogatás és összebújás jött, majd pedig az érzékeny búcsú.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolásra a távozás előtt kerül sor, a találkozó alatt szóba sem kerül. A virágcsokor a már említett bútorzatra kerül elhelyezésre.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Mint az a fentiekből olvasható engem teljesen elvarázsolt ez a lány, persze ez szubjektív, de nekem ennél nem kell több. Amit nyújt, ahogy nyújtja és amennyiért, az leírhatatlan.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Cintia szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-10-13 20:24:01
Nagyon életszerű a beszámolód. Magam is voltam Cintiánál. Mindig örom a vele való találkozás.

2020-10-13 13:42:59
Már kb. 2 hete szabin van :)

2020-10-13 13:22:56
Most szabin van?

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-10-13 13:02:14
Cuntia sok mindenkit el varazsol ez nem vitás. Gratulálok

2020-10-13 12:22:37
Mikori randiról írtad ezt a beszit, mert a lány egy ideje szabin van?

FunkciókCintia legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-09-10) : Lightosabb csókok/szájrapuszik jöttek ő pedig kezelésbe vette a cerkát. Erre nem lehet felkészülni, nagyon jól csinálja. /Fiatalabb koromban, amikor még az ellenkező nem is elég fiatal volt ahhoz, hogy a pénz bővköre ne szippantsa be őket, nekem volt egy hasonlo adottságú bnőm - komolyan ilyet tessék elképzelni - , aki még elvileg szeretett is, de még ő sem tudott ilyen franciát adni nekem,

felejthetetlen: 2db
(2020-09-05) : Majd jeleztem, hogy be szeretnék jutni a szentélybe is, és kaptam hozzá védőfelszerelést és be is mentem. Na itt egy újabb szintre emelkedett a dolog, olyan finom volt, ami leírhatatlan. Alattam fekszik egy hamvas kis fiatal szőke angyal, akinek olyan teste van, amiért mások véres verejtékkel szenvedve sem közelítenek meg,

(2020-08-21) : Finoman kihámoztam a melltartóból és a bugyiból, így már minden akadály nélkül láthattam a tökéletes testét. Símogattuk egymást, majd csókolózás közben lefeküdtünk az ágyra. Nem kapkodtunk, élveztem Cintia gyengédségét és gyönyörűségét, és ő is élvezte, hogy símogatom.

nagyon jó: 1db
(2020-09-04) : Miután már kijátszottam magam, gumit kértem, de előtte kaptam még egy erősítő franciát, hogy erőre ébredjek, csak most nem álltam, hanem térdeltem, de nagyon jó volt így is a látvány, talán jobb is. Gumit én raktam fel, majd Cintia egyből kutyusba váltott. Így engedtem a kísértésnek és ez volt az első pózunk,

: 5db
(2020-09-17) : Megérkezés, és mindenekelőtt gyors fürdés, hogy minél hamarabb karjaim között érezhessem Cintiát. A szobába érve állva várt, rögtön átöleltük egymást, finoman - igazi bújós mód...

(2020-09-14) : szuper action, ami az adatlapján van, azt mind vállalja és profin kivitelezi, csók van, gfe van, kedves volt, beszédes...

(2020-09-10) : Helycsere következett és ő kezdett nekem franciázni. A technikája picit egyedi, általában nem veszi be teljesen, de azért pont eléggé ahhoz, hogy élvezetes legyen. Viszont aránylag keveset mozgatja rajta az ajkait inkább szívja és emellett van egy kevés mozgás néha, aminek alkalmával azért előfordul, hogy 1-1 pillanatra egész mélyen eltünteti a szerszámot. Nekem ez teljesen tetszett, élvezkedtem így egy jó darabig.