2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Lara szexpartner

szexpartner

Lara-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-12 22:23:03

CserkészKapitány
Már Valaki itt
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lara beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-13

Egyeztetés
Elérhető:
3
VTR kommunikáció:
3
Egyeztetés VTR-en keresztül történt. Többedik próbálkozás után sikerült összehozni a randit. Lara nem minden nap nézi az oldalt úgy tapasztaltam, így elsőre túl későn próbálkoztam, ezután a lebeszélt randi napján lett épp nagylány, így az a találka is meghiúsult. Telefonját amúgy sokszor barátnője kezeli, de ő is kedves és segítőkész. Végül szintén VTR-en keresztül, jó előre egyeztetve sikerült összehozni a dolgot. 1 órára mentem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Corvin Plázától nem messze van a rejtekhely, könnyű tömegközlekedéssel és egy pici gyaloglással megközelíteni, én így érkeztem, szóval az autós lehetőségekről nem tudok bővebb információval szolgálni. A címet VTR-en megkaptam, nem lehet eltéveszteni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű ház egyik magasabb emeletén található a lakás. Minden helységben kellemes hangulatfény van, tisztaság és jó illat. Többen rendelnek egy lakásban, de a logisztikára semmi panasz nem lehet, nem találkoztam senki mással Larán kívül. Rengeteg fajta tusfürdő van a fürdőszobában, kis műanyag poharak a szájvíznek, melyből szintén több üveg áll rendelkezésre. A szobában kényelmes és nagy franciaágy, melyre érkezésemkor került frissen a lepedő.
Lara külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
A képeknek teljesen megfelelő, alacsony, cuki, vékony és feszes lány. Kicsit zavarban voltam az elején, úgyhogy nem is emlékszem miben fogadott, mindenesetre hamar lekerült az biztos. Tetoválás és pirszing található testén, azonban mindkettő ízléses darab. Bőre puhasága valami fantasztikus, közben végig jó illatot áraszt magából a teste. Arc kitakarástól nem kell félni, itt is az aranyos jelző lenne a legjobb azt hiszem. Nem egy pornós szexbomba, inkább olyan vonzó szomszédlány típus.

Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
4
Aktus:
5
Pornós feeling:
2
Érkezésem után elrohantam fürdeni, és siettem is vissza. Lara amint hallotta hogy végeztem elém jött egy másik helységből és besétáltunk a baszobába. Megkérdezte mit és hogyan szeretnék. Olyan lelkes volt, hogy még olyat is tett amire nem kértem, ha érted mire gondolok Lara. ;) Majdnem háromnegyed órán keresztül űztük az örömöket, különböző pózokat végigpróbáltunk, ő végig kéjesen nyögdécselt. Volt misszionárius, lovagló és kutya is, minden kérésemnek eleget tett. Ezután éreztem hogy nem akar jönni a várt siker, így megkértem próbálja szájjal befejezni. Itt viszont nem sikerült összhangba kerülni, a francia tempóját ő szereti irányítani, én meg valahogy nem tudtam elmagyarázni neki hogy nekem miként lenne a legjobb.
Végül kifutottunk az időből, amit jelzett is, így lefújtam a dolgot, elrohantam ismét fürdeni. Egyáltalán nem ő tehet róla hogy nekem nem sikerült, mindent megtett értem azt hiszem. Nekem így is fantasztikus élmény volt, amit ezúton is köszönök! Végén beszéltünk pár szót, kedves és értelmes lányról van szó.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrákat nem kértem, azt vállalja amit az adatlapján ír. Teljesen korrekt viszonzás a kedvességéért cserébe, a már mások által is említett mennyiségű virágszálat helyeztem le a randink legvégén.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Egy kedves és fiatal lányt ismertem meg, aki szívesen teljesíti vendége kéréseit. Inkább barátnős feeling mint pornós, de ez egyáltalán nem baj. Teste szép és fiatalos, képeknek megfelelő. Az elszámolás a mai átlaghoz képest baráti, ami plusz pont.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lara szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Lara nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókLara legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-02-24) : Meglovagoltattam hát magam. Miközben a formaruha előkerült, nem álltam meg, hogy drágám elém gömbölyödő, izmosan kerek popsiját is érintéseimmel és csókjaimmal illessem. A síkosító erotikus mozdulatokkal felkent cseppjét bizonyára pusztán a biztonság kedvéért kaptam, hiszen Lara nedvesedésével az égvilágon semmi probléma sincs. Lovaglása csodálatos érzés, amelyet gyönyörűszép testének, különösen finoman rezgő kebleinek látványa hamar az elviselhetetlenségig fokoz. Hiába takargattam őket mohó tenyeremmel, időnként csak ki-kibújtak, és az őrületbe kergettek.

felejthetetlen: 8db
(2020-10-06) : Utánna felinvitált az ágyra és kaptam tőle első körben egy nagyszerű hátmasszázst. Bár ő azt állítja nem tanulta, de nekem akkor ott rettentően jól esett. Szólt hogy forduljak a hátamra és utánna próbált hadrendbe állítani amit szerencsére sikerült neki. E tevékenység után felruházott egy védelemmelés a kérdésére a válasz hogy milyen pozitúrát vegyünk fel volt a válaszom a lovagló póz.

(2020-07-20) : Kaptam egy kis franciát, majd kértem forduljunk 69-be. Kis idő múlva gumit kértem és missziben támadtam, csókok közepette. Nem kellett sok idő és egy egészségesett élveztem.

(2020-07-13) : Kedvesem lassan fölém hajolt megkérdezte hogyan szeretném és miután elmondtam hogy a lágy ,gyengéd franciát kedvelem,gyors mozdulattal nyakon csípte a mit sem sejtő Kispajtit.

nagyon jó: 14db
(2020-10-19) : Az ágyra térdelt én pedig elé állva a szájába adtam a szerszámom.Bemelegítésként körbenyalogatta a makkot,hegyezte a farkam,majd idővel mélyebben is elnyelte.Kezében tartva ütemesen szopogatta én pedig oldalra tekintve a tükörből kísértem figyelemmel.Arcát simogattam és kezemmel az ajkát alulról megfogva még jobban ráigazítottam a száját.

(2020-10-16) : Pihenés képen hanyatt kerültem, partnerem mellém térdelve elmarkolta brét, és egy fej forgatós, bólogatós franciát mutatott be. Nem volt vadulás, sem cifrázás de igen jól esett ajkai ölelése, játéka. Élveztem a látványt is, több szemszögből nézhettem a tükör jóvoltából, miközben popsit, szépen kinyílt nedves puncit simiztem, újjazgattam. Elérkezett az idő, gumiért nyúltam mit pillanat alatt felcsattintott.

(2020-10-09) : Nagyon finom a csókja, igazán barátnős, kellemes. Közben a mellét és a formás fenekét simogattam. Kértem, hogy heveredjen le és úgy folytattuk a csókolózást. Lassan lejjebb erszkedtem, a nyakát csókoltam végig, majd elérkeztem a csodálatos mellekhez. Hol az egyiket, hol a másikat csókotam, szopogattam, simogattam. Lasan a hasán végighaladva a gyönyörű, borotvált babapuncihoz értem. Körbecsókoltam, majd elkezdtem nyalni-falni.

: 11db
(2020-09-21) : Lara nagyobb fokozatra kapcsolt kézzel és szájjal kielégített,megvárta még lenyugszom,majd egy heti termést kellett befogadnia,de ügyes volt egy csöpp sem jött ki a száján,majd kiment rendbe tenni magát. Masszírozás következett négykézláb vette le a krémet a polcról szépen behajolva nekem punciját mutatva be is nyaltam hátulról neki egyből.

(2020-08-26) : Aztán egy érdekes dolog jut eszembe, valahol máshol terveztem régen de ott nem csináltam meg, szóval az ágyra fekszem, hátamon és megkérem hogy fordítva üljön bele nekem háttal lovagoljon meg. Így láthatja a tükörből ahogy a puncija elnyeli a farkam, végül nem tudom mennyire mozizott, de Larával valósult meg ez az elképzelés, jól mozgott és ebben a pózban ért a vég.

(2020-08-18) : Szájjal gyorsan felállított, majd gumit húztunk, sikosítás, mint az előbb, aztán lovagoltatni kezdtem a kis gyönyörűséget. Jó volt látni a tükörben, ahogy rajtam vonaglik ez a nagyon fiatal lány, közben a formás kis zsemle nagyságú nagyon helyes cicik az arcomban mozogtak. Pár perc dugás után kértem, hogy szájjal fejezze be, levettük a gumit, újra klassz franciába kezdett,