54
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
4
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
Lara szexpartner

szexpartner

Lara-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-12 22:23:03

CserkészKapitány
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lara beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-13

Egyeztetés
Elérhető:
3
VTR kommunikáció:
3
Egyeztetés VTR-en keresztül történt. Többedik próbálkozás után sikerült összehozni a randit. Lara nem minden nap nézi az oldalt úgy tapasztaltam, így elsőre túl későn próbálkoztam, ezután a lebeszélt randi napján lett épp nagylány, így az a találka is meghiúsult. Telefonját amúgy sokszor barátnője kezeli, de ő is kedves és segítőkész. Végül szintén VTR-en keresztül, jó előre egyeztetve sikerült összehozni a dolgot. 1 órára mentem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Corvin Plázától nem messze van a rejtekhely, könnyű tömegközlekedéssel és egy pici gyaloglással megközelíteni, én így érkeztem, szóval az autós lehetőségekről nem tudok bővebb információval szolgálni. A címet VTR-en megkaptam, nem lehet eltéveszteni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű ház egyik magasabb emeletén található a lakás. Minden helységben kellemes hangulatfény van, tisztaság és jó illat. Többen rendelnek egy lakásban, de a logisztikára semmi panasz nem lehet, nem találkoztam senki mással Larán kívül. Rengeteg fajta tusfürdő van a fürdőszobában, kis műanyag poharak a szájvíznek, melyből szintén több üveg áll rendelkezésre. A szobában kényelmes és nagy franciaágy, melyre érkezésemkor került frissen a lepedő.
Lara külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
A képeknek teljesen megfelelő, alacsony, cuki, vékony és feszes lány. Kicsit zavarban voltam az elején, úgyhogy nem is emlékszem miben fogadott, mindenesetre hamar lekerült az biztos. Tetoválás és pirszing található testén, azonban mindkettő ízléses darab. Bőre puhasága valami fantasztikus, közben végig jó illatot áraszt magából a teste. Arc kitakarástól nem kell félni, itt is az aranyos jelző lenne a legjobb azt hiszem. Nem egy pornós szexbomba, inkább olyan vonzó szomszédlány típus.

Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
4
Aktus:
5
Pornós feeling:
2
Érkezésem után elrohantam fürdeni, és siettem is vissza. Lara amint hallotta hogy végeztem elém jött egy másik helységből és besétáltunk a baszobába. Megkérdezte mit és hogyan szeretnék. Olyan lelkes volt, hogy még olyat is tett amire nem kértem, ha érted mire gondolok Lara. ;) Majdnem háromnegyed órán keresztül űztük az örömöket, különböző pózokat végigpróbáltunk, ő végig kéjesen nyögdécselt. Volt misszionárius, lovagló és kutya is, minden kérésemnek eleget tett. Ezután éreztem hogy nem akar jönni a várt siker, így megkértem próbálja szájjal befejezni. Itt viszont nem sikerült összhangba kerülni, a francia tempóját ő szereti irányítani, én meg valahogy nem tudtam elmagyarázni neki hogy nekem miként lenne a legjobb.
Végül kifutottunk az időből, amit jelzett is, így lefújtam a dolgot, elrohantam ismét fürdeni. Egyáltalán nem ő tehet róla hogy nekem nem sikerült, mindent megtett értem azt hiszem. Nekem így is fantasztikus élmény volt, amit ezúton is köszönök! Végén beszéltünk pár szót, kedves és értelmes lányról van szó.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrákat nem kértem, azt vállalja amit az adatlapján ír. Teljesen korrekt viszonzás a kedvességéért cserébe, a már mások által is említett mennyiségű virágszálat helyeztem le a randink legvégén.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Egy kedves és fiatal lányt ismertem meg, aki szívesen teljesíti vendége kéréseit. Inkább barátnős feeling mint pornós, de ez egyáltalán nem baj. Teste szép és fiatalos, képeknek megfelelő. Az elszámolás a mai átlaghoz képest baráti, ami plusz pont.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lara szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Lara nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókLara legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-02-24) : Meglovagoltattam hát magam. Miközben a formaruha előkerült, nem álltam meg, hogy drágám elém gömbölyödő, izmosan kerek popsiját is érintéseimmel és csókjaimmal illessem. A síkosító erotikus mozdulatokkal felkent cseppjét bizonyára pusztán a biztonság kedvéért kaptam, hiszen Lara nedvesedésével az égvilágon semmi probléma sincs. Lovaglása csodálatos érzés, amelyet gyönyörűszép testének, különösen finoman rezgő kebleinek látványa hamar az elviselhetetlenségig fokoz. Hiába takargattam őket mohó tenyeremmel, időnként csak ki-kibújtak, és az őrületbe kergettek.

felejthetetlen: 10db
(2021-05-02) : Kértem, hogy a viszonzás is kellemes finom legyen. Dolli így is tett. Nem kezdett el gyorsítani vagy kezezni, mindvégig lágyan franciázott. Elmondani nem lehet, hogy ezzel milyen szintre húzott fel, de képes lettem volna eldurranni. :) Ennek okán át kellett vennem az irányítást, amit szemből kezdtünk. Mivel tényleg barátnős együttlétet akartam, a megfelelő pulzusszám felett a csókok lopását is megszaporítottam.

(2021-04-13) : Oldalról támadta a családi ékszert, így a kezemmel tudtam simogatni, de nem bírtam volna így túl sokáig, ezért cserét kértem, és rövid kitérővel az ikreknél, megtámadtam kelyhét, amit órákig tudnék falni, de az óra rövidsége miatt egy idö után újra franciául tanította kiskockát, majd gumi és lovacska következett.

(2021-03-23) : Dolli lelkesen, hozzáértően foglalkozott kispajtásommal és tatyójával. Én lényegesen kevésbé tettem ki magamért, mert valahogy folyton elterelődött a figyelmem. Mindazonáltal alaposan kihasználtam az akadálytalan hozzáférést Dolli elülső és hátulsó domborulataihoz, selymesen sima combjaihoz, és a rejtekükben megbúvó kincshez.

nagyon jó: 20db
(2021-04-21) : Kitartóan tevékenykedtem,közel jártunk a célhoz,de az orgazmus ezúttal elmaradt. Szájába vette a farkam és kellemesen franciázott.Nyelvét pörgette a makkomon miközben kezével markolta a farkam.Kb. feléig elnyelte és kellemesen csúszkáltatta rajta a nyelvét kellő nyálmennyiség kíséretében.A kellemes franciaóra végeztével felgumizott és rám bízta a kezdő pózt.

(2021-04-19) : Rögtön kezelésbe is vette a farkamat, vagyis inkább gumi nélkül a szájába. Érzékien, lágyan kezdett franciázni, bő nyállal, közben kezeivel időnként a golyókat simogatta. Ezt órákig el tudtam volna viselni, de mivel közel jártam már, kértem, hogy én vehessem kezelésbe. A hátára feküdt és nyakától lefelé haladva szépen lassan végig csókolgattam testét, érezhettem selymes bőrét.

(2021-04-15) : Lovacskát kértem kezdésnek, amit kacéran megjegyzett, hogy a lusta férfiak póza. :D :D :D Nah mondom szépen vagyunk :D Ennek megfelelően (nem mintha amúgy nem) de aktívan hozzátettem a magam részét az ő mozgásához. Elég jól megtaláltunk a ritmust, néha kisebb visszalassítással.

: 14db
(2021-03-26) : Dolli javasolta hogy feküdjünk el az ágyon, és felajánlott egy franciát, amit én örömmel el is fogadtam, mivel első alkalmamból emlékeztem rá hogy Larának egészen kiemelkedő a franciája. Ezt a jó szokást Dolli is megtartotta, és elkezdte kényeztetni a falloszom. Az ajkait rászorította, és bőnyálasan, igencsak nagy intenzitással szopta (Bocsi ha közönséges vagyok, nincs jobb szó rá. Ez nem csak olyan kis fincom-fancom francia volt, ezt csak így tudom hívni :)

(2020-10-25) : A fürdőből visszaérve közösen leterítettük a tiszta lepedőt, majd megkért, hogy helyezzem magam kényelembe. A megbeszéltek szerint kaptam egy franciát amit nagyon jól érzékien csinált. Éreztem, hogy ha ez így folytatódig akkor elég hamar végem lesz, de én már mindenképp szerettem volna belülről is érezni. Kértem, hogy lovagoljon meg amit azonnal teljesített is. Nagyon jó volt szó se róla, éreztem is,

(2020-09-21) : Lara nagyobb fokozatra kapcsolt kézzel és szájjal kielégített,megvárta még lenyugszom,majd egy heti termést kellett befogadnia,de ügyes volt egy csöpp sem jött ki a száján,majd kiment rendbe tenni magát. Masszírozás következett négykézláb vette le a krémet a polcról szépen behajolva nekem punciját mutatva be is nyaltam hátulról neki egyből.