4
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
Mirjam szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Mirjam-

Prémium hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-11 19:37:44

lunyó
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mirjam beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-12

Egyeztetés
Elérhető:
5
Itt az oldalon találtam az adatlapjára Előző napon telefonon egyeztetve
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Autóval nem a legjobb környék de van fizetős parkoló az utcában
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A lakással semmi gond ,szerintem életvitelszerűen él ott. a fürdő is ok! A tetthely franciaágy
Mirjam külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képeknek abszolut megfelelő a korához képest csinos vékony kismnellű hölgy szép popsival és combokkal semmi csalódás nem ért a látványt illetően

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Popó:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Amint az adatlapjából kiderül sok minden van az alapban amit abszolut korrekt módon teljesít . Az érintésekre izgalommal reagál minden porcikája.A mélytorkos kényszerfranciánál sem affektál igyekszik feszegetni a határait könnyezve bőnyállal.A szexet úgy tünt minden pózban szereti és élvezi . a pópót óvatos kezdés után lehet tólni keményen és élvezi is aminek hangot is ad mint végig az együttlét alatt
Elszámolás
Megérte:
4
Korrektség:
5
Minden alapban annyi amennyit az adatlapon megadott ! nagyon korrekt lány

Rózsacsokor
egy órás randira 25 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Azt kaptam amit vártam ,akinek ez a korosztály és fazon bejön nem fog csalódni biztos visszamegyek

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mirjam szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

KeKa
Nagytudású
2020-12-24 23:10:31
Ez már tényleg a beszámoló vagy csak a hevenyészett vázlat?

2020-11-04 17:07:01
Ismerkedéshez épp elég! Ez alapjáb eldöntheted hogy meglátogatod vagy sem. Sok minden az alapban van.

2020-10-19 19:49:59
A pontozással kiegészülve nálam elérte az információ mennyiség a szükséges szintet, így jó.

Andras1985
Billentyűbetyár
2020-10-13 06:25:37
Részletes alapos,minden lényeges dolgot tartalmaz,kitérve igazából a fontos elemekre ami alapján dönt az ember egy esetleges találkáról.

2020-10-12 10:48:26
Ne haragudj, de ez rettentő felszínes és kevés. Talán legközelebb érdemes lenne kicsit több energiát és információt beletenni.

FunkciókMirjam legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2021-03-16) : Majd kértem mutassa meg ,hogy mit is tud az ajkaival. Bekuckolt a labaim közé es szopni kezdett. Ebből kemény szoptatásba mentem át amolyan Roccosan nyálasan kényszeresen. Levegőért felengettem majd vissza, magamra nézegettem ahogy farkam tövig a szájában. Jaj de micsoda szepen nézett drága kék szemeivel. Majd újra en nyaltam ujjaztam mindenét ennek meg is lett az eredménye..:))

(2021-03-12) : Kertem, fordítson hátat nekem, és pucsitson be. Megtette, én pedig toltam is a nyelvem be a popsijába, majd át a punciba, le a csiklóhoz, ismét fel a gyönyörű gáthoz, popsiba és így tovább, nagyjából ebben a sorrendben. A fenekét közben szépen széthúztam, néha rá is csaptam, harapdáltam, nem is kicsit. Nevetgélt cserébe, és sikkantgatott. Úgy tűnt, élvezi, de nem igazán tudtam a reakcióit figyelni, minden figyelmem a nagybetűs SEGGÉ volt.

(2020-08-17) : Ő az agyon kutyusban én pedig az ágyelőt álltam és néztem amint a szájába veszi férfiasságom. istenien franciázik, mindent belead. Nyilván itt vannak fizikai korlátai mindenkinek, de azt kell mondanom, hogy ő ezeket amennyire csak lehetséges feszegeti egészséges határokon belül.

felejthetetlen: 6db
(2021-04-23) : Első szenvedély csillappodtával leült az ágyra és kezelésbe (szájalásba?) vette a főnököt. Először csak körben nyalogatta, majd apróbb puszikkal hergelte, végül mikor már majdnem szétrobbant, a szájába vette, Finoman ki-be mozgatva 4-5 mozdulat után jutottunk el oda, hogy az orra koppant a hasamon, a főnök pedig valahol a torkában. Ezt az állapotot még a kezemmel is segítettem állandósítani.

(2021-03-23) : Visszatérve hanyatt fekve némi csókolózás, majd célirányosan egy picit eltávolodott, hogy behelyezkedjen a lában közé. Először a heréimet nyalta, az egyiket finoman be is szívta, majd hamarosan a szájában találtam magam. Először annyit tudtam mondani, azt a k..., erre mosolyogva annyit tett hozzá, nyugodtan, ilyenkor neki is szabados a szája.

(2021-01-02) : Minden cm2 megkapta a neki járó kényeztetést, majd finoman bekapta és egyre mélyebbre és mélyebbre engedte. Olyan lelkesen próbálta tövig eltüntetni és lent tartani, hogy már-már az egészségéért aggódtam. :) Fergeteges franciát kaptam. Vérszemet kapott, hogy nem sikerült a hasamba fúrnia az orrát és onnantól afféle küldetésnek tekintette, hogy márpedig akkor is tövig be fogja kapni

nagyon jó: 8db
(2021-04-02) : Én is simogattam, ahol értem, majd beköltözött a lábam közé és finoman elkezdett kényeztetni a szájával. Itt ért az első kellemes meglepetés, mert nagyon érzéki módon játszott a farkammal, nem akart kivégezni, pedig gyakran előfordul, hogy első alkalommal pillanatok alatt elmegyek, ha bejutok a lányok szájába.

(2021-03-18) : Leültem mellé, majd csókolózni kezdtünk, ami barátnős, de minimális nyelvmunkával, inkább az a "csináld, ahogy akarod, a tied vagyok" volt.:) Közben simogattuk egymás testét, majd rövid idő múlva, közölte, hogy most letérdel elém....és elkezdődött a francia lecke, ami nem az a finoman megközelítős, nyalogatós, szopogatós, hanem azaz egyből torokra vevős.

(2021-03-16) : Foglalkozott a környékkel is rendesen úgyhogy al felemet megemelve hagytam had nyaljon ki rendesen.Az első menet vége kölcsönös franciában lett megejtve ,úgyhogy Mirjam a fejét lelógatva az ágyról hagyta ,hogy miközben nyalom a punciját szájba dugjam. Aminek a végén a szájába és az arcára élveztem egy jó nagyot.Ami a szájába került az mindenféle gond nélkül lenyelte ,

: 4db
(2021-04-25) : Hátamon fekve látott vendéglátóm az neki előttem is megírt finom, egészen mélyreható orális kényeztetésemnek, próbálva ütközésig elnyelni felkínált átlagos paraméterekkel rendelkező hímtagom. Nem is bírtam terveimmel ellentétes magömlésem tartóztatni, másodjára is puha ajkai között ért a vég.

(2021-03-15) : .Volt tüz az biztos nyali fali óda vissza minden tabuk nélkül a többit rád bízom az előjáték az nagyon hosszú és menyei volt gatja persze közben lekerült .Nagy elvezések és nyögdécselések Mirijam részéről de nem maradt adósom semmiben.Kaptam olyan franciát full extrákkal

(2021-03-08) : Mivel ez a póz nekem nem igazán volt kellemes, ezért hanyat feküdtem és úgy folytatta a farkam kényeztetését. Volt zacsi nyalás, puszilgatás és mélytorok. A kezét nem használta. Nem akartam így elmenni ezért helycserét javasoltam. Szájától indultam lefelé, a szép formás melleknél elidőztem. Pusziltam és nyaltam a bimbókat. Mirjamtól egyből jött a visszajelzés, hogy élvezi.