93
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Liza erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Liza-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-11 11:43:23

GaboG
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Liza reagálása

Tündérkém!

Az erotika részét azóta bepótoltuk 😉 Még mindig a szoba romjait takarítom 😂 tájkép csata után... 😁

Köszönöm a masszás ismertetését, és örülök, hogy tetszett. Akkor a Te ajánlásoddal a szappanos masszás végleg felkerült a listámra. Köszönöm, hogy önfeláldozó tesztalany vagy.

Csók. Liza

Liza beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-10-12

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Liza már korábban közzétette: új masszázsfajták kerültek fel az étlapra.
Már korábban felkeltették az érdeklődésem és azon munkálkodok, hogy megismerkedjem mindegyikkel.
Megismerésük nagyobb számuk miatt nem halad gyorsan, de amint nyílik rá lehetőségem felveszem a kapcsolatot Lizával.
Most is ez történt és szerencsémre egy telefon beszélgetéssel gyorsan egyeztettünk, és az időpontot vtr-ben is rögzítettük.
Megközelítés
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Liza új helyen fogadja vendégeit. A szalon az előző helyszín közelében található néhány utcával odébb. Megközelítése hasonlóan kedvező mint előtte volt.
Aki gépkocsival érkezik nekik valamit változott a helyzet: a parkolás kissé kedvezőbb mint korábban. Ugyan fizetős és drága, de több fizetős zárt parkoló is található a közelben
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Az épület könnyen megtalálható, a cím egyértelmű. Google a kapuig visz.
A helyszín otthonosan berendezett. Mind az előszoba és mind a szoba jól berendezett és nagyon kellemes hangulatot áraszt.
Az elengedhetetlen felszereléseken kívül asztalka szék és fotel, szobainas és komód is van akár egy normál szobában. A falakat képek is díszítik. Az előszobában és a szobában mécsesek világítanak.
Liza külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Sok és valóságot tükröző naprakész képe van fent Lizának amelyekből megítélhető hogy mit kaphat a vendég mikor meglátogathatja.
Mosolya, elbűvölő csillogó kék szemei vidáman tekintenek le rám, mert Liza magas arányos testalkatú vidám széles mosolyú kedves NŐ.
Hosszú izmos combjai, szépen gömbölyödő arányos nagy cicijei, amelyek kedvenceim, selymes bőre, finom puha dereka és hasa is nagyon kívánatos.
Sugárzik belőle a nőiesség. Mindig széles mosollyal fogadott, mint most is és hozzá tartozik a forró ölelése csókkal.
Könnyed léptekkel vezetett be a hangulatos szobába miközben kedvenc fekete kombinéján izgatóan átsejlik lágyan ringó teste,

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Szakszerűség:
5
Liza korábban közzétette csevegőjében, hogy új masszázsfajták váltak választhatóvá.
Egy korábbi látogatásomkor beszélgettünk az új kínálatról, majd utána már megismerkedtem a mézmasszázzsal. Mindazonáltal feltett szándékom volt, hogy a többieket is megtapasztaljam.
A felkínált lehetőségek közül a frissítő masszázsokat úgymint relax masszázs aroma olajokkal és frissítő masszázs + köpölyözés kombót későbbre hagytam, mert most csak rövid időt tudtam erre fordítani. A szappanos és nyirokmasszázs közül a szappanost választottam, mert kaptam már TB alapú szappanos masszázst de biztos voltam benne hogy Lizánál valami egészen más fog kikerekedni ebből.
A fürdő után elfoglaltam a helyem a masszázspadon. Eközben Liza behozott egy közepes tálkát langyos vízzel benne egy érdekes labda alakú textil valamivel amely első ránézésre úgy tűnt mintha függönydarabokból készült volna. Ez a hablabda mondta Liza, és elkezdett habot készíteni. Mert kiderült, hogy egy szappan is lapult a tálban.
Rövid idő alatt kemény szappanhabbal lett tele a tálka. Ez felkerült a hátamra és Liza kezdte szétteríteni.
Ezután ért a meglepetés!
A hátamat érintő keze valami hihetetlen simasággal futott végig a hátamon. Könnyedén siklottak kezei a hátamon, vállamon valami leírhatatlan finomsággal, elképzelhetetlen érintéssel. Mondhatnám, hogy beleborzongtam de nem! Valami olyan könnyeden siklottak kezei amely már majdnem földöntúli érintésnek tűnt.
Elképzelhetetlen simaság és finomság keveréke, valami csodás érzés!
Jól gondoltam tehát, ez a szappanos masszázs fényévekre van az említett TB alapútól. köszönő viszonyban sincs a kettő, nem egy napon de egy héten sem lehet említeni őket.
A masszázs mozdulatai a hagyományos svéd masszázs elemeiből épül fel ebben semmi újdonság nincs.Viszont összhatásában sokkal kellemesebbnek hatott és érzékibbnek éreztem az érintés lágysága finomsága okán.
Az újdonság a különleges érintés.
Levezetés
Mivel alig valamivel több mint egy félóra állt rendelkezésemre és feltétlenül a masszázst választottam, ezért gondolom sokak sajnálatára a kényeztetés részletezésétől el kell tekintenem azon egyszerű okból mert nem volt.
Megbeszéltük viszont, hogy legközelebb nem így lesz, és ami most időm hiányában kimaradt azt bizony bepótoljuk!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Elszámolás korrekt módon a megbeszéltek szerint történt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Különleges élményt nyújtott ez a szappanos masszázs, nagyon örültem hogy ezt választottam.
Maradéktalanul élvezetes volt, új és maradó élményt okozott.
Az anticellulit masszázs azért nem érdekelt mert egyrészt nincs narancsbőröm, másrészt ha lenne sem izgatna.
Nem úgy mint ez a szappanos masszázs, mert biztos vagyok benne hogy máskor is fogom választani.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Liza erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókLiza legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2020-10-26) : Liza megkezdte masszírozásomat, olaj került hátamra és elkezdett dolgozni keze. Nem először voltam így most valahogy azért egész másnak éreztem. Finomak voltak az érintései, de valahogy jobban csiklandoztak, érzékibbnek tűntek. Kezei a hátamról fel szaladtak a nyakamig, finoman körbe érintették, meg birizgálva közben fülcimpámat is. Gördültek az ujjak, az ököl a gerincem mentén, le siklott keze egész a lábaim közé finom érintések, benyúlások közepette.

(2020-10-14) : A masszázs ágyra fel feküdve, kaptam egy nagyon kellemes citromfüves relaxáló masszázst. A citromfű illata kellemesen terjengett miközben kitűnő masszőrnőm finoman dolgozott a hátamon. Masszázsát ugyanolyan részletesen és szakszerűen végezte mint azt már korábban is ecseteltem.

(2020-07-22) : Nyalta hátulról a popsim és a golyókat, közben a kezével simogatta a szerszámomat, én pedig csak pucsítani tudtam, és kapaszkodni a matracba

felejthetetlen: 12db
(2020-10-07) : A négy kacsó innentől kezdve nem siklott vagy csúszott hanem ragadt. A kezek mozgása megváltozott, pontokban érintettek és elemelkedtek, tenyérrel és zárt ujjakkal határozottan megnyomták testem majd elemelték kezüket. Ennek hatására szinte elemelték bőrömet, olyan érzést keltve mintha ragasztószalagot húznának le rólam.

(2020-07-25) : A hátam és a lapockám környékének alapos átdolgozása után Liza fejem elé került és a nyakam és a vállam masszírozásába kezdett. Fejemet kissé megemelve szemem előtt ringatózó mellek jelentek meg.

(2020-05-07) : Érintette a gyógymasszőr sportmasszőr titulus feltételeit és a tanulmányi időket. Szavait hallgatva meglepett, hogy főleg a másik oldalon milyen sokan hirdetnek mégis efféle masszázsokat, amiből ha csak a tanulmányok idejét tekintjük nekem az jött le hogy egy bizonyos életkor alatt lehetetlen ilyen végzettséget képzettséget szerezni. Már korábban említettem hogy igen sok masszőr keze alatt megfordultam, van régi és van friss tapasztalatom.

nagyon jó: 14db
(2020-06-23) : A masszázspad helyett a széken foglaltam helyet, és Liza rendkívül kezdeményező ügyes keze a vállamat vette kezelésbe. Finom illatos krémet kent vállamra így masszírozta. Egy idő után kezdtem ellazulni és a nyugalmi helyzetben érzett enyhe sajgó fájdalom is csitult majd szűnni kezdet.

(2020-06-02) : Viszonylag finoman masszíroz, de mivel sokáig illetve többször megy át egy-egy területen, így minden csomót szépen kimasszírozott úgy hogy komolyabb fájdalmat nem éreztem.

(2020-03-19) : a négy nöi kacsó ahogy járt derekamtól gerincemen keresztül nyakamig, finoman de egyben határozottan is érintették testem, simogattak és masszíroztak egyben. Nagyon kellemesen ellazultam,

: 13db
(2020-10-18) : Most is mint korábban olajat használt és a hátamat kezdte először kezelésbe venni, haladt a gerincem mellett fel és le, és oldalra ahogy azt a szakmaisága megkívánja. Kértem, hogy a vállam külön is kapjon egy kicsit nagyobb figyelmet. Liza megnyugtatott tudja hol van az a gyenge pont amire figyelnie kell.

(2020-06-01) : Már korábban is említettem hogy igen sok masszőr keze alatt megfordultam, de még az általam vélt legjobbak sem mérhetők Liza masszázsához, masszázsa alapos és határozott, érintése simogató de erőteljes és kifejezetten gyógyító. Végighaladt gerincem mentén, deréktájt, majd nyakamtól kezdve a neuralgikus részek kezelésével foglalkozott.

(2020-05-30) : A masszázs az nekem az a kategória volt ami pont jó. Nem túl erős és nem túl gyenge azaz éppen nyöszörgős. A mód a típus a hossza minden teljesen jó.