4
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
Jenna szexpartner

szexpartner

Jenna-

V.I.P hirdető
96/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-10 23:29:01

hola7
Élő lexikon
szerint retusált képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Jenna reagálása

Szia Kedves Hola!!
Örülök,hogy megismerhettelek,még a kezdeti beszélgetés ellenére sem,amit nyilván csak te és én tudunk..Vigyázz magadra!!Szép napot kívánok,még ha ilyen borongós és esős is az idő!!!Puszi

Jenna beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-12

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon könnyen elértem, kedvesen mindent megbeszéltünk.
Megközelítés
Nekem mázlim volt a parkolással, de általában nem könnyű eset a környék, javaslom az Allét. Tömegközlekedés tökéletes. Móricz egy rövid séta.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Kulturált nagypolgári lakás, szép, tiszta fürdő, több szoba, gondolom több lány is rendel, de minden diszkrét, Jenna is figyel a részletekre.
Jenna külseje
A képek retusáltak, ezt lehet tudni, de Jenna élőben is nagyon szép, formás, mosolygós. Feneke markolhatóbb, mint a képeken, a mellek csodálatosak.

Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Natúr francia végig:
5
Kebelszex:
5
Profi masszázs:
4
Alapvetően masszázsra mentem hulla fáradtan. Small talk, könnyen ment, semmi feszengés, Jenna határozott, de kedves lány. Fürcsi, majd lefeküdtem az ágyra, és jött a masszázs. Kellemes, nyugtató, közben beszélgettünk. Egyik láb, másik láb, hát, váll, nyak, teljes test. Jennának nincs vasmarka, de nem is azért látogatja meg az ember. A masszázs Jennánál masszázs, erotikus rész csak fordulás után van úgy látom, és úgy tapasztaltam, aki másképp szeretné, szóljon. Fordulás után jött a csúszka a mellek és a test beolajozása után. A súlyos, telt, nagyon természetes hatású mellek közelsége igen gyorsan megtette a hatását, és a csúszkűt követően Jenna szájába kerültem. Remekül franciázik,, érzéki, változatos, tökéletes szívóerővel, nem túl durva, de nem is túl lágy, kőkemény lesz tőle az ember. Én kértem, hogy használja változatosan a kezét is, ne csak a száját, így szeretem. Közben a melleket, popsit, combokat simogattam, de alapvetően átadtam magam a kényeztetésnek, lusta üzemmódban voltam. Jenna 2-3-szor elvitt a csúcs közelébe, utána viszont nem volt megállás, és a szájába robbantam. Nem kapkodott, még kényeztettet kicsit utána is, aztán eltakarítottuk a romokat. Kielégülkten távoztam.
Elszámolás
Egy nagy címlet, borítékban a kis ajándék mellé az egy óráért cserébe. Nem beszéltünk róla, előre átadtam.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Kedves, barátságos lány Jenna, mindenben partner volt, nagyon jól éreztem magam vele, szeretnék majd visszatérni egy fullos programra is.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Jenna szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-10-12 13:36:52
Köszönöm szépen hogy megosztottad a tapasztalatok. Bravó

FunkciókJenna legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-01-10) : Lekerült a bugyi is, bekente magát, én elhelyezkedtem, ezúttal már háton és elkezdődött a csúszka. Fantasztikusan izgató volt, ahogy csúszott a farkam a keblei között, emellett ráadásul megőrjített a szemeivel is, így hamar váltottunk a következő fejezetre.

felejthetetlen: 5db
(2019-12-20) : Fordulás után Jenna levette a fehérneműit, valamint bekente magát olajjal. Jöhetett a csúszka, ahol kis barátom még nem akart éledezni, de szuper érzés volt, simogattam Jennát közben.

(2019-12-05) : izgatóan használj a nyelvét miközben kezével a velem egykorút simogatja megkért feküdjek hanyatt combjaim közé térdelt és folyamatosan kék szemeibe nézek ő közben lassan csókra termett szájába veszi

(2019-05-03) : Profi masszázst kaptam, ami nagyon jól esett!! Nem fogta vissza magát, alaposan megdolgozta a hátam és a lábam, amikre szuksem is volt a sok-sok ülő munka után.

nagyon jó: 11db
(2020-08-01) : Van natúr francia és óvszeres is, mindenkinek az igénye szerint. Egy szuper csúszkát kaptam kezdésnek, mely beindította a hormonokat, és utána egy kombinált francia és kézi órán vettem részt. a végén angyali/ördögi technikát is bevetett Jenna a kezével, melynek eredményeképpen hatalmasat táraztam ki. Utána egy kis nagyon finom cirókát kaptam levezetésképpen.

(2020-05-03) : Egy lágy relaszáló masszázs kértem .Jenna finoman beolajozott ês egy lágy kellemes masszázsba kezdett.A ruhája a masszázs végéig rajta maradt,közben egy kicsit beszélgettünk.

(2020-04-01) : Ezután megfordulhattam és elkezdődött egy fantasztikus csúszkamasszázs szemből, a két gyönyörű olajos cici közé vette a farkamat és fel-alá mozgott, egyszerűen csodás volt. Közben kis szüneteket tartott, de csak azért, hogy bemutathassa a lingam masszázs tudományát,

: 38db
(2021-04-03) : Na kezdjük, tudtam, hogy csoda vár rám, várt is, kérte feküdjek hasra, én rá bíztam magam, szeretem ezt a felállást, nagyon alaposan beolajozott, és szakszerű, gyakorlott mozdulatokkal, részletesen mindenhol, odaadással, profizmussal masszírozott, jeleztem is ezt felé közben nagyon jó társalgó, nem az a típus aki fecseg, hanem értelmesen társalog, kérdez, kommunikál,

(2021-03-22) : Amikor tetőtől talpig átgyúrt, kérte, hogy forduljak meg. Megszabadult a boditól, beolajozta a cickokat. Kaptam egy csodálatos csúszkát, ami közben végig a szemembe nézet, ez valami csoda. Majd megkérdezte, hogy szeretném-e 69-ben, naná hogy igent mondtam. Ráült az arcomra azzal a csodás édes puncival, közben pedig szopta a farkam. Nagyon jól csinálja, nem kapkod, finoman érzékkel csinálja.

(2021-02-28) : Gyors fürdés után érkeztem a hálóba ahol ahogy említettem az általam kért harisnyaban, bodyban várt. Hasra heveredtem az ágyon, Jenna pedig tetőtől talpig végigmaszírozott, kellemes illata volt az olajnak amit használt. Nem életem masszázsa volt mivel az erőteljesebb gyurmázást kedvelem, de kellemes és relaxáló volt,