Jenna szexpartner

szexpartner

Jenna-

V.I.P hirdető
96/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-10 23:29:01

hola7
Élő lexikon
szerint retusált képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Jenna reagálása

Szia Kedves Hola!!
Örülök,hogy megismerhettelek,még a kezdeti beszélgetés ellenére sem,amit nyilván csak te és én tudunk..Vigyázz magadra!!Szép napot kívánok,még ha ilyen borongós és esős is az idő!!!Puszi

Jenna beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-12

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon könnyen elértem, kedvesen mindent megbeszéltünk.
Megközelítés
Nekem mázlim volt a parkolással, de általában nem könnyű eset a környék, javaslom az Allét. Tömegközlekedés tökéletes. Móricz egy rövid séta.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Kulturált nagypolgári lakás, szép, tiszta fürdő, több szoba, gondolom több lány is rendel, de minden diszkrét, Jenna is figyel a részletekre.
Jenna külseje
A képek retusáltak, ezt lehet tudni, de Jenna élőben is nagyon szép, formás, mosolygós. Feneke markolhatóbb, mint a képeken, a mellek csodálatosak.

Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Natúr francia végig:
5
Kebelszex:
5
Profi masszázs:
4
Alapvetően masszázsra mentem hulla fáradtan. Small talk, könnyen ment, semmi feszengés, Jenna határozott, de kedves lány. Fürcsi, majd lefeküdtem az ágyra, és jött a masszázs. Kellemes, nyugtató, közben beszélgettünk. Egyik láb, másik láb, hát, váll, nyak, teljes test. Jennának nincs vasmarka, de nem is azért látogatja meg az ember. A masszázs Jennánál masszázs, erotikus rész csak fordulás után van úgy látom, és úgy tapasztaltam, aki másképp szeretné, szóljon. Fordulás után jött a csúszka a mellek és a test beolajozása után. A súlyos, telt, nagyon természetes hatású mellek közelsége igen gyorsan megtette a hatását, és a csúszkűt követően Jenna szájába kerültem. Remekül franciázik,, érzéki, változatos, tökéletes szívóerővel, nem túl durva, de nem is túl lágy, kőkemény lesz tőle az ember. Én kértem, hogy használja változatosan a kezét is, ne csak a száját, így szeretem. Közben a melleket, popsit, combokat simogattam, de alapvetően átadtam magam a kényeztetésnek, lusta üzemmódban voltam. Jenna 2-3-szor elvitt a csúcs közelébe, utána viszont nem volt megállás, és a szájába robbantam. Nem kapkodott, még kényeztettet kicsit utána is, aztán eltakarítottuk a romokat. Kielégülkten távoztam.
Elszámolás
Egy nagy címlet, borítékban a kis ajándék mellé az egy óráért cserébe. Nem beszéltünk róla, előre átadtam.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Kedves, barátságos lány Jenna, mindenben partner volt, nagyon jól éreztem magam vele, szeretnék majd visszatérni egy fullos programra is.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Jenna szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-10-12 13:36:52
Köszönöm szépen hogy megosztottad a tapasztalatok. Bravó

FunkciókJenna legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-01-10) : Lekerült a bugyi is, bekente magát, én elhelyezkedtem, ezúttal már háton és elkezdődött a csúszka. Fantasztikusan izgató volt, ahogy csúszott a farkam a keblei között, emellett ráadásul megőrjített a szemeivel is, így hamar váltottunk a következő fejezetre.

felejthetetlen: 5db
(2019-12-20) : Fordulás után Jenna levette a fehérneműit, valamint bekente magát olajjal. Jöhetett a csúszka, ahol kis barátom még nem akart éledezni, de szuper érzés volt, simogattam Jennát közben.

(2019-12-05) : izgatóan használj a nyelvét miközben kezével a velem egykorút simogatja megkért feküdjek hanyatt combjaim közé térdelt és folyamatosan kék szemeibe nézek ő közben lassan csókra termett szájába veszi

(2019-05-03) : Profi masszázst kaptam, ami nagyon jól esett!! Nem fogta vissza magát, alaposan megdolgozta a hátam és a lábam, amikre szuksem is volt a sok-sok ülő munka után.

nagyon jó: 10db
(2020-08-01) : Van natúr francia és óvszeres is, mindenkinek az igénye szerint. Egy szuper csúszkát kaptam kezdésnek, mely beindította a hormonokat, és utána egy kombinált francia és kézi órán vettem részt. a végén angyali/ördögi technikát is bevetett Jenna a kezével, melynek eredményeképpen hatalmasat táraztam ki. Utána egy kis nagyon finom cirókát kaptam levezetésképpen.

(2020-05-03) : Egy lágy relaszáló masszázs kértem .Jenna finoman beolajozott ês egy lágy kellemes masszázsba kezdett.A ruhája a masszázs végéig rajta maradt,közben egy kicsit beszélgettünk.

(2020-03-09) : Közben éreztem, hogy az ajkai is nagyon finoman kényeztetik a farkamat. Többször csak a makkomat nyalogatta, szopogatta, majd kábító forróságot érezve szinte koppanásig az ajkai közé vette.

: 33db
(2020-10-04) : Bekente melleit olajjal majd finoman csúszkálni kezdett farkamon, ami tetszett neki éledezni is kezdett majd mikor szájába kerültem megmakacsolta magát és nem akart hadrendbe állni pedig minden jót megkapott, amit kaphatott. Érzésre fantasztikus volt, de az élmények hatására vagy fáradság miatt nem keményedtem fel annyira, hogy az aktus létrejöhessen.

(2020-08-31) : Jenna masszázsa jobb, mint elvárható. Én egy órás programot választottam, ezért nem sikerült komoly időt eltöltenünk a masszázs résszel, de így is kellő alapossággal foglalkozott minden porcikámmal. Előző nap sportolni voltam, és ennek éreztem a hatását az izmaimban, ami a kezelésének hatására enyhült. Legközelebb a hosszabb programot választom,

(2020-08-23) : Csúszka fincsi volt nagyon, utána francia óra. Volt egy kis kölcsönös francia is, de nagy eredményeket nem tudtam felmutatni. A végkifejlet nem igazán akart összejönni, nem Jenna hibájából. Fincsi kezelést kaptam, de kicsit nehéz eset vagyok és nem akartam Jennát agyon túráztatni.