2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Cindy szexpartner

szexpartner

Cindy-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-10 11:25:18

Solid
Élő lexikon
szerint retusált képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Cindy beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-13

Egyeztetés
Az első pillanatban a kedvenceim közé került Cindy. Sokszor felmerült bennem, hogy meglátogatom de eddig nem jött össze. Csüt. délután hívtam, másnapra volt 2 szabad időpont, én a korábbit választottam. Jól ment!
Megközelítés
Autóval gond nélkül, a ház előtt tudtam parkolni. Fizetős övezet. BKV is jó lehet egy kis sétával. Teljesen egyértelmű volt megtalálni a kuckót.
Helyszín
Ilyen nagy lakásban, amit teljes egészében egy hölgy használ még nem voltam a Marinán. Ebben mondjuk nem lehetek biztos, de nagyon úgy tűnt, hogy az egész pecó Cindy birodalma. A hatalmas nappaliban egy nagy ülőgarnitúrán volt az akció, a fürdő Is nagy egy szintén nagy sarokkáddal. Rend és tisztaság volt mindenhol. Bejött!
Cindy külseje
A külalak teljesen rendben van! Arcra nekem annyira nem az esetem de a teste mennyei. A feszes cicik éppen elférnek a tenyeremben, kellemes tapintású (mint a bőre mindenhol), a bimbók aprók de szépek. A popsi formás és ezt kiemelném(!) mert gyilkos, hátulról támadós pózokban hamar kivégez a látvány. Összességében egy bomba alakú lány.

Action
Érkezésem után egy rövid csevegés és egy pohár víz után már rohantam is fürödni. Visszatérve Cindy felállt, odabújt és vadul csókolózni kezdtünk. A szerszám már majd szét durrant ezt finom érintésekkel csekkolta partnerem és kedvesen az “ágyra” irányított. A hátamra helyezkedtem és egy valóban profi, kimagaslóan kellemes, mélytorkos franciában volt részem. A szemeivel végig figyelte minden rezdülésem és reakcióm. Viszonozni szerettem volna így helycserét kértem. Ici-picit fülledt volt a lágyék de nem zavart túlságosan (erre legközelebb kérlek jobban figyelj Cindy, erősen visszavesz az összképből). Gumit ragadtam és missziben kezdtünk, fordultunk doggyba és oldalra fordulva hátulról serényen spakolva durrantam el. Hosszasan beszélgettünk utána összebújva, majd fürcsi és búcsú.
Elszámolás
A pesti átlag felett. Ár/érték arányban kicsit talán magas de a profi mélytorok és a bitang posi miatt azt mondom, hogy egy jó randi volt.

Rózsacsokor
Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
A lakás nagyon patent, Cindy kedves és közvetlen. Az alakja tényleg mesés. Nálam az arc nincs a toppon de magasak az elvárásaim, ezt tudom magamról. Törzsvendég nem leszek de jól éreztem magam.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Cindy szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-10-18 08:11:49
Nem értem, miért mész olyan lányhoz akinek nem tetszik az arca. Saját tapasztalatból tudom, hogy a fotók a valóságot tükrözik és a valódi mosolyai még bájosabbá teszik az arcát. Még annyit tennék hozzá, hogy a misszi pózban sem jobb a helyzet, ott is gyorsan kivégez. :-)

2020-10-15 23:24:57
Lehet előnyös és kevésbé előnyös arcos képeket készíteni. Solid számára jelen esetben kevésbé volt előnyös.
Nem értem ez miért probléma. Őszinte, viszont nem túl részletes beszámolót olvastam.

milky01
Lehet adni a szavára
2020-10-15 21:27:56
Az őszinteség önmagában egy nagyon dícsérendő dolog. De Solid őszinteségének több buktatója van jelen esetben.
Ugyanis az arcos képei ismeretében látogatta meg Cindyt. Majd ezután az értékelésében nem egyszer kritizálta azt. Ez egy igencsak helytelen megnyilvánulás Solid részéről! Valamint a kioktató jellegű "jótanácsot" sem illett volna az értékelésében feltüntetni. Ez ugyanis nem plusz információ és egy intelligensnek mondható ember az ilyen intim jellegű észrevételt inkább személyesen közli az adott hirdetővel! Persze ha ez valóban így is van Cindy esetében; én ebben is kételkedem, éppen Solid beszámolójának kidolgozatlansága, rövidsége és odavetett puritán stílusa miatt. Ezek fényében szándékosság vezérelt szavaknak tűnnek az általános őszinteség helyett!

Whip
Már Valaki itt
2020-10-15 12:32:55
Urak! Az oldal nevében is benne van!! Beszamolok. Az író le írta ami jo és rossz volt. Legalább egy őszinte kollega

2020-10-14 20:20:44
Fogalmazásod,hogy a te stílusodban írjam: brutális ! Rövid és " kaptafa" szavakkal van tele. Most nem magyarázom mi az. Ám ide írom, egymás után :
gyilkos, támad, kivégez, bomba. Orwel remekműve említi a "nyelvújitást", amikor minden pont az ellenkezőjét jelenti ! Te őt is túlszárnyalod. Egy remek Nővel a randi neked ezt jelenti? Pedig régen írsz, tapasztalatod mint a pejva....

FunkciókCindy legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2020-10-10) : Nyálas, mélytorkos francia folyamatos szemkontaktussal. Látszott a szemein, hogy élvezi ahogy kínoz :) De ideje volt viszonoznom vendégszeretetét. Lassan, ajkaitól indulva finoman vándoroltam le egészen a csípőjéig, majd vissza fel, miközben a meseszép ciciket is kényeztettem. Ezen a pályán mozogtam egy darabig, csak néha-néha köszöntem be a combok tövéhez, orrommal kicsit elhúzva a bugyi csipkéit.

(2020-09-08) : Óvatosan simogattam, nyomogattam, finoman bele-bele túrtam mélyebben, erősebben is és Cindy is élvezte ezt érezhetően és hallhatóan, de el nem élvezett és bár semmit nem szeretek jobban, de önfegyelmet gyakorolva nem nyaltam tovább egy esetleges élvezéséig... Hanem önző módon kértem, hogy szopjon újra,

felejthetetlen: 3db
(2020-09-28) : Kicsi ápolt keze, hosszú vékony ujjai búrámat, vállamat simogatják majd egyszercsak elém térdel és meredező bré tövét marokra fogva kezdi nyalogatni, csókolgatni. Nyálat csorgat rá és csúsztatja egyre mélyebbre, közben szeme engem fürkész. Hátra dőlve figyelem igyekezetét, de bár nem viselek petrence rudat, eltüntetni nem sikerül. Megnyugtatom, hogy miattam nem kell kényelmetlenséget okozni magának.

(2020-08-29) : Csak akkor kellett nélkülöznöm csábító tekintetét, amikor torokra vett. Igaz pár centi kimaradt a jóból, de ritkán érezhetem, hogy egy gyönyörű fiatal lány torkát a makkommal érinthetem. Cindy a nyálával sem fukarkodott. A bőnyálas francia más értelmet kapott. Gazdagon köpte a nyálát meredező péniszemre, és több nyálhíd volt ajkai és a hímvesszőm között, mint átkelőből a közeli folyón.

(2020-08-25) : Fejem alatt egy párnaval figyelhettem remek francia tudását. Ő sem maradt adósom, bónyállal, szinte semmi kézimrásegítéssel sokszor tövig benyelve, néha csak a makkomat szopizva repitett a csucs felé. Ami be is teljesedett volna, ha nem extra a szájba elvezes. Ezert inkabb gumit kértem, amit nagyon ügyesen fel is húzott és egyből bele is ült lovagló pózban.

nagyon jó: 3db
(2020-10-20) : Végül csak beterelt az ágyba, miközben ledobta a köntösét. Itt nálam már nagy volt a baj, mert rögtön kisülési állapotba kerültem. Mikor bekapott, hát az volt a mennyek országa. Olyan szépen tud közben a gazfickó szemébe nézni, hogy az csuda! Szerencsémre a szembenézést nem nagyon erőltette, inkább a feladatra koncentrált, én meg a cicik kiszabadításán ügyködtem, teljes sikertelenséggel.

(2020-10-17) : Aztán elkezdtem őt kényeztetni,mert ez is isteni érzés volt.Aztán csere és én kaptam egy nagyon jó franciát ,nyálas,mély torkos elemekkel.Lehetett finoman tolni a fejét is ,közben végig figyelte a reakcióimat. Állandóan azt éreztem fontos vagyok,mint vendég. Ezután lovacskáztunk lendületesen. Markolásztam a cickókat és a kerek kis popsiját is felváltva. Majd váltás kutyusra,amit érdekes változatban oldott meg.

(2020-09-14) : Simogattam őt mindenhol, majd az ágyra parancsolt. Itt igazi mélytorkos, bőnyálas, végig szembenézős kényeztetést kaptam, amit a legjobbak közé sorolnék. Tényleg mélytorkos, mert sokszor végig lent tartotta és még öklendezett is közben. Talán még zavarban is voltam, ahogy ez a fiatal lány rám néz, és élvezettel bólogat rajtam. Ezután felültem és igazán nyálas csókot váltottunk,

: 2db
(2020-10-11) : Csókok közepette felfedeztük egymás testét kezeinkkel, olykor Ő, olykor én kezdtünk el puszikkal eltévedni a másik nyakán, majd leheveredtünk a kanapéra, és Ő rögtön rámvetette magát. Elindult felsőtestemet csókolgatva lefele, majd szájával egy bőnyálas, olykor köpködős, mélytorkos natúr franciában részesített. Fenomenális volt.

(2020-09-07) : Majd aztán én kerültem a hátamra amikor ő addig lovagolt amíg a lábai el nem fáradtak én meg végig a melleit fogtam illetve csókoltam őket vagy a száját. A továbbiakban egy kicsit hátulról de elég szenvedélyesen csináltuk viszont itt meg nem akartam kitárazni és ezért magamra fektettem teljesen nekem háttal