2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Cindy szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Cindy-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-10 01:02:35

botosjeti
Élő lexikon
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Cindy beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-12

Egyeztetés
Viber kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Augusztus végén találtam rá Cindy hirdetésére és akkor írtam Neki először. Kedvesen, részletesen válaszolt az érdeklődő üzenetemre rövid időn belül. Noha nem sikerült egészen máig (valahogy soha nem úgy jöttek össze nálam a dolgok) a randit összehozni Cindy-vel, írásival igényes, intelligens lány benyomását keltette számomra, ami iránta való érdeklődésemet egyfolytában csigázta.
Magát az időpontot előtte való nap, telefon egyeztettük. Kíváncsi voltam már a hangjára is. A csevegések miatt már-már ismerősként beszéltünk egymással. Sajnos az elsőre kiötlött időpontom nem volt Neki jó, így ajánlott kicsit későbbre egy másikat. Rezgett a léc, hogy megint valami közbejön nekem, de bevállaltam. Ennyi "flört" után már muszáj találkoznunk. Eme sorok a bizonyítékai, hogy sikerült :)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Marina part. Részemről maga a tökély, mert munkámból adódóan gyalog sincs túl messze. A sétához korábban kellett volna indulnom, így kocsiba pattantam. Nem kellett sokat vadászni, szerencsére könnyen találtam parkolóhelyet, ami amúgy szerintem általában nem igaz a környékre. BKV? Passz! Talán metro a legkézenfekvőbb, onnan pedig gyalogszerrel tovább.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Tudtam, hogy helyszínt illetően nem lesz sok kifogásom, ez nem az a környék, ahol finnyáskodna az ember.
Fürdő első osztályú, patika. Hatalmas nappali+konyha, pazar panoráma, amire Cindy megjelenése tette fel az ékkövet.
Cindy külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Az amatőr körülmények között készült képek minden elárulnak Róla és a teljes valóságot mutatják be. Egyedül a cicik nem látszanak, de megnyugtatok mindenkit: pazar természeti alkotások, testalkatával teljesen harmonizálnak.
Dereka karcsú ami kerek fenékben folytatódik. Lábai kecsesek és nagyon formásak.

Action
Aktus:
5
Csók:
5
Közös fürdés:
5
Lábimádat:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
A történetünk a valóságban ott kezdődött, amikor ajtónyitás után udvariasan, kézfogással bemutatkoztunk, majd puszi-puszi. röpke mozdulattal dobtam is le a cipőmet és követtem Cindy-t a nappaliba. Látszott elsőre is, hogy egyedül teljesen nyugodtan fogjuk tölteni ezt az egy órát. Vízzel kínált és váltottunk pár szót majd rendeztük az anyagiakat. Kommunikációja, könnyedséget, nyugalmat és harmóniát árasztott. Éreztem, hogy semmit nem játszik meg mivel én is azonnal oldott hangulatban voltam.
Teljesen otthonosan éreztem magam, a barátnő feeling már ekkor adott volt.
Mivel meleg volt a lakásban - jahh, meg fürdeni igyekeztem :) - , gyorsan levetettem magamról a felesleges holmit és már suhantam is a fürdőbe. Közben zenei ízlésemről is érdeklődött Cindy, elkezdte "hangolni" a TV-t a nappaliba a hangulathoz.
Visszatértemkor ugyan abban a sexy fogadóruhában volt még mindig, mint ajtónyitáskor: Lila (?) , rövidebb fazonú selyem köntös, alatta rózsaszín két részes csipkés fehérnemű. Derekamra tekert törölközővel érkeztem elé, de Cindy már nyúlt is érte, hogy erre nem lesz szükség. Ebben a pillanatban ajkai már az enyémre ragadtak, finom ujjai pedig érzéki táncot jártak a nyakamon, a hajamban és az egyre ágaskodó szenvedélyem körül. Tökéletes kezdés. Imádom a finom felvezetést. Persze az én kezeim sem voltak tétlenek. A finom köntöst félrehúzva gyengéden megmarkoltam a gömbölyű fenekét miközben folyamatosan egymástól loptuk a csókot. Nem szájra puszi. Csók! Szenvedéllyel, érzékien. A receptoraim nagyon kifinomultak azt ilyenre, éreztem, hogy Cindy teljesen átadja magát, színészkedésnek semmi nyoma.
A köntös is a földre hullott, mi pedig a nappaliban lévő ágy felé tartottunk. Határozottan hanyattfekvő pozícióra késztetett. Gondoskodott arról is, hogy a fejem alá kerüljön egy párna, nehogy lemaradjak a műsorról. Uhh, hát ezt érezni is mennyei volt. Nyálas, mélytorkos francia folyamatos szemkontaktussal. Látszott a szemein, hogy élvezi ahogy kínoz :) De ideje volt viszonoznom vendégszeretetét. Lassan, ajkaitól indulva finoman vándoroltam le egészen a csípőjéig, majd vissza fel, miközben a meseszép ciciket is kényeztettem. Ezen a pályán mozogtam egy darabig, csak néha-néha köszöntem be a combok tövéhez, orrommal kicsit elhúzva a bugyi csipkéit. Fülébe súgtam, hogy nagyon kívánom és az utolsó textilt, a borotvált kis puncit rejtő bugyit combhajlathoz húztam, hogy Cindy másik pár nagy ajkaival is orális játékba kezdhessek. Szeretek én is adni egy randi alatt, pláne ha valaki ennyire rá is szolgált :) Nyelvtudásom itt anyanyelvi szinten jött elő. Szinte minden érintésem kisebb vagy nagyobb rezdüléseket váltott ki Cindy testéből, szemei kéjjel kezdtek megtelni. Kezemmel először a ciciket simogattam a nyelvlecke során, de pár perc múlva már mindketten elég magas izgalmi állapotban voltunk. Tenyereimmel a fenekét markoltam és nyelvemmel elkísértem Cindy-t a csúcsra. Kedvesen a fülembe súgta : Ez nagyon jól esett. A májamnál már csak a szerszámom dagadt jobban. Feltettem a védőfelszerelést és szemből kezdtük a táncot. Derekamon éreztem a két kis puha combot és szabályosan húzott magába. Hol finoman hol kicsit hevesebben kezdtem el dolgozni, de úgy tűnt, élvezi mindegyik tempót. Amikor engedett a szorításból, lábait magam elé tettem, popsija alá nyúltam és azt kicsit megemelve folytattuk az aktust. Nagyon nem kellett erőlködnöm, mivel Ő is egyre jobban nyomta fel a csípőjét és ez teljesen bevadított. Folyamatosan néztük egymást, csókolóztunk. Nem sok kellett, hogy végem legyen, de tökéletesen időzített. Helycsere következett. Azt hittem, így majd megkegyelmez nekem, persze csak magamat próbáltam ezzel nyugtatani :). Cindy nem volt fáradt, heves vágtába kezdett ami megint kivégzéshez közeli állapotba hozott. Kértem, hogy lassítson. Miközben rám feküdt, s én a kezeimmel továbbra is a fenekén játszottam, finom kis paskolással jelezve, hogy most már vizuálisan is meg akarom csodálni teljes pompájában.
Már tolatott is az ágy szélére, ahol ismét egybe forrtunk. Eszméletlen látvány volt és tudtam, hogy ezzel öngólt rúgok magamnak :) A térdelésből már félig álló pozícióba kerültünk. Amikor már nem írtam tovább, kértem, hogy a cicin fejezzük be. Így is volt. Pár napnyi várakozásom eredménye Cindy csodás keblein landolt ami a vállától a hasáig beterítette.
A legnagyobb természetességgel jött velem fürödni és én persze előzékenyen felajánlottam segítségemet testének megtisztításához.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mivel első randi volt, rendeztük az elején. Extrákat nem vettem igénybe.

Rózsacsokor
Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
Cindyben minden egyesül számomra, amit egy tökéletes partner adhat. Szépség, kedvesség, odaadás, nyitottság. intelligencia.
Persze, mondják sokan, hogy ez csak egy kufirc. Hogyne! Csak nem mindegy, hogy milyen. Cindy mindenféle megerőltetés nélkül adja azt a barátnő feelinget, amit borzasztóan kevesen tudnak és nekem erre van szükségem.
Deszkának lenni könnyű, de olyan csodás teremtésnek lenni mint Cindy, arra születni kell.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Cindy szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-10-14 14:40:13
Nagyon szépen, a hölgy iránti teljes tisztelettel írtad le a történteket. Ha mindezt összevetem a képekkel, úgy gondolom, hogy ez egy remek randi volt egy csodálatos lánnyal. Gratulálok mindkettőtöknek.

2020-10-13 09:50:33
Rendkívűl ígéretes a hölgy! Itt nagy karrier vár rá! Minőségi szolgáltató!!!

menfist
Ismerkedik az oldallal
2020-10-13 08:40:33
Teljesen egyetértek, így, hogy én is voltam már Cindynél! Pazar beszámoló

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-10-13 07:44:45
Zseniálisan megirt novella,igazi istennő Cindi ez nem vitás

2020-10-13 00:33:07
Kedves botosjeti!
Ilyen könnyed stílusban előadott remek beszi megírására születni kell!
De még inkább arra, hogy így élj meg egy randit, mint ahogyan az egész írásodból, kiváltképp az Összkép fejezetből kitűnik.
Méltó emléket állítottál Istennődnek és a randitoknak, köszönöm, hogy megírtad.
És persze gratulálok mindkettőtöknek az élményhez!

FunkciókCindy legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-09-08) : Óvatosan simogattam, nyomogattam, finoman bele-bele túrtam mélyebben, erősebben is és Cindy is élvezte ezt érezhetően és hallhatóan, de el nem élvezett és bár semmit nem szeretek jobban, de önfegyelmet gyakorolva nem nyaltam tovább egy esetleges élvezéséig... Hanem önző módon kértem, hogy szopjon újra,

felejthetetlen: 3db
(2020-09-28) : Kicsi ápolt keze, hosszú vékony ujjai búrámat, vállamat simogatják majd egyszercsak elém térdel és meredező bré tövét marokra fogva kezdi nyalogatni, csókolgatni. Nyálat csorgat rá és csúsztatja egyre mélyebbre, közben szeme engem fürkész. Hátra dőlve figyelem igyekezetét, de bár nem viselek petrence rudat, eltüntetni nem sikerül. Megnyugtatom, hogy miattam nem kell kényelmetlenséget okozni magának.

(2020-08-29) : Csak akkor kellett nélkülöznöm csábító tekintetét, amikor torokra vett. Igaz pár centi kimaradt a jóból, de ritkán érezhetem, hogy egy gyönyörű fiatal lány torkát a makkommal érinthetem. Cindy a nyálával sem fukarkodott. A bőnyálas francia más értelmet kapott. Gazdagon köpte a nyálát meredező péniszemre, és több nyálhíd volt ajkai és a hímvesszőm között, mint átkelőből a közeli folyón.

(2020-08-25) : Fejem alatt egy párnaval figyelhettem remek francia tudását. Ő sem maradt adósom, bónyállal, szinte semmi kézimrásegítéssel sokszor tövig benyelve, néha csak a makkomat szopizva repitett a csucs felé. Ami be is teljesedett volna, ha nem extra a szájba elvezes. Ezert inkabb gumit kértem, amit nagyon ügyesen fel is húzott és egyből bele is ült lovagló pózban.

nagyon jó: 3db
(2020-10-20) : Végül csak beterelt az ágyba, miközben ledobta a köntösét. Itt nálam már nagy volt a baj, mert rögtön kisülési állapotba kerültem. Mikor bekapott, hát az volt a mennyek országa. Olyan szépen tud közben a gazfickó szemébe nézni, hogy az csuda! Szerencsémre a szembenézést nem nagyon erőltette, inkább a feladatra koncentrált, én meg a cicik kiszabadításán ügyködtem, teljes sikertelenséggel.

(2020-10-17) : Aztán elkezdtem őt kényeztetni,mert ez is isteni érzés volt.Aztán csere és én kaptam egy nagyon jó franciát ,nyálas,mély torkos elemekkel.Lehetett finoman tolni a fejét is ,közben végig figyelte a reakcióimat. Állandóan azt éreztem fontos vagyok,mint vendég. Ezután lovacskáztunk lendületesen. Markolásztam a cickókat és a kerek kis popsiját is felváltva. Majd váltás kutyusra,amit érdekes változatban oldott meg.

(2020-09-14) : Simogattam őt mindenhol, majd az ágyra parancsolt. Itt igazi mélytorkos, bőnyálas, végig szembenézős kényeztetést kaptam, amit a legjobbak közé sorolnék. Tényleg mélytorkos, mert sokszor végig lent tartotta és még öklendezett is közben. Talán még zavarban is voltam, ahogy ez a fiatal lány rám néz, és élvezettel bólogat rajtam. Ezután felültem és igazán nyálas csókot váltottunk,

: 3db
(2020-10-11) : Csókok közepette felfedeztük egymás testét kezeinkkel, olykor Ő, olykor én kezdtünk el puszikkal eltévedni a másik nyakán, majd leheveredtünk a kanapéra, és Ő rögtön rámvetette magát. Elindult felsőtestemet csókolgatva lefele, majd szájával egy bőnyálas, olykor köpködős, mélytorkos natúr franciában részesített. Fenomenális volt.

(2020-10-10) : A hátamra helyezkedtem és egy valóban profi, kimagaslóan kellemes, mélytorkos franciában volt részem. A szemeivel végig figyelte minden rezdülésem és reakcióm. Viszonozni szerettem volna így helycserét kértem. Ici-picit fülledt volt a lágyék de nem zavart túlságosan (erre legközelebb kérlek jobban figyelj Cindy, erősen visszavesz az összképből). Gumit ragadtam és missziben kezdtünk,

(2020-09-07) : Majd aztán én kerültem a hátamra amikor ő addig lovagolt amíg a lábai el nem fáradtak én meg végig a melleit fogtam illetve csókoltam őket vagy a száját. A továbbiakban egy kicsit hátulról de elég szenvedélyesen csináltuk viszont itt meg nem akartam kitárazni és ezért magamra fektettem teljesen nekem háttal