2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Regii szexpartner

szexpartner

Regii-

V.I.P hirdető
66/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-09 21:53:10

tudatos
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Regii beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-14

Egyeztetés
Elérhető:
5
Nemrég láttam meg a hirdetését, ami azonnal felkeltette az érdeklődésem, és miután új lány felé kívántam kalandozni, már hívtam is. Hamar elértem, kedves hangja volt és nagyon szimpatikusak voltak az elhangzottak.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Autóval közlekedek. Megközelítés szempontjából a nevezett kerület számomra az egyik legjobb része fővárosunknak. Szerencsére rengeteg gyönyörű hölgy vár ránk ebben a régióban, ismerek ám egyet-kettőt, és van, akivel már a pertut is megittuk. Nos, ezen szépségek között immár bizony ott van Regi is. A parkolás fizetős, de van szabad hely a ház körül. BKV: a térkép szerint több lehetőség is van a közelben pár perc sétával. A tömegközlekedéshez maszk használata kötelező!
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Frissen épült lakópark. A ház elől újabb telefonhívás, kódot egyeztetve gyors a bejutás a házba. Szemben lift, de gyalog is fel lehet jutni, az épület nem egy felhőkarcoló. A lakás szépen berendezett, rend és tisztaság mindenhol. Semmi kupi feeling. Látszik, hogy jó ízlésű fiatal nő a házigazda. Beköltöznék simán, bár ott én lennék a kakukktojás szerintem, de biztosan jól érezném magam. Zuhanykabin, sokféle tusfürdő, szájvíz, szóval minden ami kellhet. Tanács: fiúk, a WC tetőt használat és öblítés után hajtsátok le!
Regii külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Az ajtó mögött a képeknek teljesen megfelelő, hosszú hajú, gyönyörü arcú, mosolygós lányka fogadott. Olyan fiatal, hogy elszégyelltem magam. Na jó, csak majdnem... a formás fenék és a hosszú combok látványa gyorsan elvonta a figyelmemet a szégyenkezésről. Nem is emlékszem rá, hogy milyen cuccban fogadott, de hogy szexi volt, az biztos.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Meseszerű élmény volt ahogy a fürdőből visszatérve egy mosolygós, fiatal, bomba testű kis tini lány várt. Nem is bírtam magammal, gyorsan egymásnak estünk, finom csókokat váltva.
Kis cici simi, további puszik, és egyszer csak azon kaptam magam, hogy már az éledező Kicsi Én-t kényezteti, ezt egy kis tükörből és élesben is megcsodálhattam. Nem volt nehéz dolga, a szerszám gyémánt keménységű lett áldásos tevékenysége folyományaként. Na jó, ez is csak majdnem... ráadásul a "game over" is hirtelen fenyegetni kezdett, ezért gyorsan szerepcserét javasoltam. A javaslatom örömmel elfogadta, sőt szemlátomást élvezte is. Ezzel persze én is így voltam. Ha van lehetőségem egy kis nyalakodásra, sohasem hagyom ki. Aztán megint ő vett kezelés alá. Gumírozást követően a jól bevált misszi-doggy-cowgirl formációk következtek, a pontos sorrendre esküszöm, hogy nem emlékszem. A végső beteljesüléskor a lila ködben a körzővel rajzolt fenekét láttam magam előtt, és emlékezetem szerint a csípőjébe kapaszkodtam, hogy le ne szédüljek az ágyról, úgyhogy valószínűleg a kutyus volt az utolsó. Miután magamhoz tértem, készséggel segített a nedves törlős tisztálkodásban, a romok eltüntetésében. Egy kis beszélgetéssel egybekötött masszázsra volt még időnk. Nem tudom, milyen az, amikor egy profi masszőr gyúr, ez inkább érzéki simogatás volt, aminek viszont profi volt, és adott helyzetben nagyon jól esett.
Gyors tusolás, öltözködés következett. Az ajtóban puszival búcsúzkodtunk, és részemről nagy-nagy ígéretekkel arra vonatkozóan, hogy jövök még. Regi pedig biztosított róla, hogy visszavár.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A telefonon egyeztetettek szerint összeállított, méltányos méretű rózsacsokrot diszkréten előre letettem egy félreeső, de azért szemmel tartható helyre, amihez ő a randi végéig hozzá sem nyúlt. Részemről fel sem merült olyan, hogy ne érné meg, ezek az élmények számomra egyszerűen megfizethetetlenek.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon jól éreztem magam ennek a fiatal lánynak a karjaiban, így biztosan megyek majd még arra. Ebben a formában is köszönöm a FELEJTHETETLEN élményt a hölgynek!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Regii szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Regii nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókRegii legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.