4
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
Lara szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Lara-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-09 15:34:38

colitis
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lara beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-14

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Egy hirtelen ötlettől vezérelve előző napon vtr-en jeleztem szándékomat, amit Lara hamar el is fogadott. Reggel még egy sms-ben megerősítettem érkezésem neki.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kocsival mentem, az utcán parkolás egy kicsit nehezebb, erre időt kell szánnia az érkezőnek. Én viszont beparkoltam a Corvin Plaza parkolókába, mivel ott eddig mindíg találtam helyet bőven
Most is így volt. Mivel a lakás a Corvin negyedben van, tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A lakás rendben van. Több lány is fogad vendégeket ott, de ügyesen megoldották a diszkréciót. Senkivel nem volt kínos találkozóm, senkit sem hallottam, senkit sem láttam. A szobában nagy ágy van és egy tükör is, amin lehet mozizni. Nekem egy kicsit féljomályos volt a szoba, bár ez nem volt azért zavaró.
Lara külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Lara nagyon szép, fiatal lány. Szép arcú, hosszú fekete haja van, amit feltűzve viselt. Egy fekete köntösben fogadott, amikor lesenderítette magáról a szavam is elakadt. Én a nagymellű, kicsit nőiesen telt lányokat kedvelem, de Lara miatt megingott az eltökéltségem. Egy vékony hibátlan alakú lány állt előttem. Gyönyörű nem túl nagy, formás mellei vannak, karcsú dereka, pompás kemény feneke és hosszú lábai vannak. Igazán lenyűgöző. Mind emellett nagyon kedves is.

Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Barátnő feeling:
5
Érkezésemkor rácsörögtem, rögtön felvette a telefont és beengedett, majd útba igazított. Mikor feléŕtem a lakáshoz kopogtam, kinyílt az ajtó és mögötte várt Lara. Kedvesen beinvitált a szobába, ahol megkaptam a törülközőmet és irányba vettem a zuhanyt. Mikor visdzatértem valami miatt olyan harctéri idegesség kapott el, ami még eddig sosem. Kiszáradt a szám, levert a veríték, a szívem majd kiugrott a helyéről. Ez az idegesség sajnos egy kicsit rá is nyomta a bélyegét a randira. Lara tehát meztelenül térdelve várt az ágyon, sietve megközelítettem őt és csókolózni kezdtünk
Nagyon finom a csókja, igazán barátnős, kellemes. Közben a mellét és a formás fenekét simogattam. Kértem, hogy heveredjen le és úgy folytattuk a csókolózást. Lassan lejjebb erszkedtem, a nyakát csókoltam végig, majd elérkeztem a csodálatos mellekhez. Hol az egyiket, hol a másikat csókotam, szopogattam, simogattam. Lasan a hasán végighaladva a gyönyörű, borotvált babapuncihoz értem. Körbecsókoltam, majd elkezdtem nyalni-falni. Hosszabban elidőztem itt. Sajnos az előbb említett idegesség nem akart oldódni, ezért nagyon izzadtam és melegem volt. Lara ajánlotta, hogy bekapcsolja a klímát, amit örömmel vettem. A kis közjáték egy kicsit lelohasztotta a lelkesedésem. Kértem egy franciát, hogy hadrendbe álljak végre, amit Lara az ezzel kapcsolatos nyűgjeim ellenéte kivállóan abszolvált. Először egy nagyon finom natúr franciával lehelt belém életet, majd ezt egy pazar óvszeressel tökéletesítette. Itt a tükörnek is nagy hasznát vettem, mivel a hasam felett átnézve a másik irányból is tökéletesen láthattam minden történést. Annyira jól esett a francia, hogy kis híjján el is sült az ágyú. Gyorsan kértem Larát, hogy lovagoljon meg. Nyeregbe is lattant és először nagy vágtába kezdett. Éreztem, hogy ebből nem lesz nagy vágtázás, inkább egy kis galoppocska, ezért kértem, hogy lassítson, amit meg is tett. Közben símogattam a csodás melleit, fenekét, de óvatos galopp ide vagy oda, nem tudram sokáig tartani magam és szépen el is élveztem. Némi takarítás után egymás mellé heveredtünk és beszélgettünk egy kics. Jó volt vele beszélgetni, egy kicsit kiszakadni a taposómalomból. Jó társaságban gyorsan telik az idő, így ijedten konstatáltuk, hogy már indulnom kéne. Ruha fel és irány haza.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az ajándékot a randi végén infulás előtt adtam át. A pesti átlag alatti az ajándék, amiért remek ellenszolgáltatádt kap az ember. Ami az adatlapon szerepel, az mind elérhető.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon jól éreztem magam, mindenkinek ajánlani tudom Larát, bátran látogassatok el hozzá, egy kedves, szép lányt ismertem meg.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lara szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Lara nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókLara legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-02-24) : Meglovagoltattam hát magam. Miközben a formaruha előkerült, nem álltam meg, hogy drágám elém gömbölyödő, izmosan kerek popsiját is érintéseimmel és csókjaimmal illessem. A síkosító erotikus mozdulatokkal felkent cseppjét bizonyára pusztán a biztonság kedvéért kaptam, hiszen Lara nedvesedésével az égvilágon semmi probléma sincs. Lovaglása csodálatos érzés, amelyet gyönyörűszép testének, különösen finoman rezgő kebleinek látványa hamar az elviselhetetlenségig fokoz. Hiába takargattam őket mohó tenyeremmel, időnként csak ki-kibújtak, és az őrületbe kergettek.

felejthetetlen: 10db
(2021-05-02) : Kértem, hogy a viszonzás is kellemes finom legyen. Dolli így is tett. Nem kezdett el gyorsítani vagy kezezni, mindvégig lágyan franciázott. Elmondani nem lehet, hogy ezzel milyen szintre húzott fel, de képes lettem volna eldurranni. :) Ennek okán át kellett vennem az irányítást, amit szemből kezdtünk. Mivel tényleg barátnős együttlétet akartam, a megfelelő pulzusszám felett a csókok lopását is megszaporítottam.

(2021-04-13) : Oldalról támadta a családi ékszert, így a kezemmel tudtam simogatni, de nem bírtam volna így túl sokáig, ezért cserét kértem, és rövid kitérővel az ikreknél, megtámadtam kelyhét, amit órákig tudnék falni, de az óra rövidsége miatt egy idö után újra franciául tanította kiskockát, majd gumi és lovacska következett.

(2021-03-23) : Dolli lelkesen, hozzáértően foglalkozott kispajtásommal és tatyójával. Én lényegesen kevésbé tettem ki magamért, mert valahogy folyton elterelődött a figyelmem. Mindazonáltal alaposan kihasználtam az akadálytalan hozzáférést Dolli elülső és hátulsó domborulataihoz, selymesen sima combjaihoz, és a rejtekükben megbúvó kincshez.

nagyon jó: 19db
(2021-04-21) : Kitartóan tevékenykedtem,közel jártunk a célhoz,de az orgazmus ezúttal elmaradt. Szájába vette a farkam és kellemesen franciázott.Nyelvét pörgette a makkomon miközben kezével markolta a farkam.Kb. feléig elnyelte és kellemesen csúszkáltatta rajta a nyelvét kellő nyálmennyiség kíséretében.A kellemes franciaóra végeztével felgumizott és rám bízta a kezdő pózt.

(2021-04-19) : Rögtön kezelésbe is vette a farkamat, vagyis inkább gumi nélkül a szájába. Érzékien, lágyan kezdett franciázni, bő nyállal, közben kezeivel időnként a golyókat simogatta. Ezt órákig el tudtam volna viselni, de mivel közel jártam már, kértem, hogy én vehessem kezelésbe. A hátára feküdt és nyakától lefelé haladva szépen lassan végig csókolgattam testét, érezhettem selymes bőrét.

(2021-04-15) : Lovacskát kértem kezdésnek, amit kacéran megjegyzett, hogy a lusta férfiak póza. :D :D :D Nah mondom szépen vagyunk :D Ennek megfelelően (nem mintha amúgy nem) de aktívan hozzátettem a magam részét az ő mozgásához. Elég jól megtaláltunk a ritmust, néha kisebb visszalassítással.

: 15db
(2021-03-26) : Dolli javasolta hogy feküdjünk el az ágyon, és felajánlott egy franciát, amit én örömmel el is fogadtam, mivel első alkalmamból emlékeztem rá hogy Larának egészen kiemelkedő a franciája. Ezt a jó szokást Dolli is megtartotta, és elkezdte kényeztetni a falloszom. Az ajkait rászorította, és bőnyálasan, igencsak nagy intenzitással szopta (Bocsi ha közönséges vagyok, nincs jobb szó rá. Ez nem csak olyan kis fincom-fancom francia volt, ezt csak így tudom hívni :)

(2020-10-25) : A fürdőből visszaérve közösen leterítettük a tiszta lepedőt, majd megkért, hogy helyezzem magam kényelembe. A megbeszéltek szerint kaptam egy franciát amit nagyon jól érzékien csinált. Éreztem, hogy ha ez így folytatódig akkor elég hamar végem lesz, de én már mindenképp szerettem volna belülről is érezni. Kértem, hogy lovagoljon meg amit azonnal teljesített is. Nagyon jó volt szó se róla, éreztem is,

(2020-10-12) : különböző pózokat végigpróbáltunk, ő végig kéjesen nyögdécselt. Volt misszionárius, lovagló és kutya is, minden kérésemnek eleget tett. Ezután éreztem hogy nem akar jönni a várt siker, így megkértem próbálja szájjal befejezni. Itt viszont nem sikerült összhangba kerülni, a francia tempóját ő szereti irányítani, én meg valahogy nem tudtam elmagyarázni neki hogy nekem miként lenne a legjobb.