2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-17
39
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-18
53
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 9-22
Lara szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Lara-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-09 15:34:38

colitis
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lara beszámoló szexpartner Budapest 2020-10-14

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Egy hirtelen ötlettől vezérelve előző napon vtr-en jeleztem szándékomat, amit Lara hamar el is fogadott. Reggel még egy sms-ben megerősítettem érkezésem neki.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kocsival mentem, az utcán parkolás egy kicsit nehezebb, erre időt kell szánnia az érkezőnek. Én viszont beparkoltam a Corvin Plaza parkolókába, mivel ott eddig mindíg találtam helyet bőven
Most is így volt. Mivel a lakás a Corvin negyedben van, tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A lakás rendben van. Több lány is fogad vendégeket ott, de ügyesen megoldották a diszkréciót. Senkivel nem volt kínos találkozóm, senkit sem hallottam, senkit sem láttam. A szobában nagy ágy van és egy tükör is, amin lehet mozizni. Nekem egy kicsit féljomályos volt a szoba, bár ez nem volt azért zavaró.
Lara külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Lara nagyon szép, fiatal lány. Szép arcú, hosszú fekete haja van, amit feltűzve viselt. Egy fekete köntösben fogadott, amikor lesenderítette magáról a szavam is elakadt. Én a nagymellű, kicsit nőiesen telt lányokat kedvelem, de Lara miatt megingott az eltökéltségem. Egy vékony hibátlan alakú lány állt előttem. Gyönyörű nem túl nagy, formás mellei vannak, karcsú dereka, pompás kemény feneke és hosszú lábai vannak. Igazán lenyűgöző. Mind emellett nagyon kedves is.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Érkezésemkor rácsörögtem, rögtön felvette a telefont és beengedett, majd útba igazított. Mikor feléŕtem a lakáshoz kopogtam, kinyílt az ajtó és mögötte várt Lara. Kedvesen beinvitált a szobába, ahol megkaptam a törülközőmet és irányba vettem a zuhanyt. Mikor visdzatértem valami miatt olyan harctéri idegesség kapott el, ami még eddig sosem. Kiszáradt a szám, levert a veríték, a szívem majd kiugrott a helyéről. Ez az idegesség sajnos egy kicsit rá is nyomta a bélyegét a randira. Lara tehát meztelenül térdelve várt az ágyon, sietve megközelítettem őt és csókolózni kezdtünk
Nagyon finom a csókja, igazán barátnős, kellemes. Közben a mellét és a formás fenekét simogattam. Kértem, hogy heveredjen le és úgy folytattuk a csókolózást. Lassan lejjebb erszkedtem, a nyakát csókoltam végig, majd elérkeztem a csodálatos mellekhez. Hol az egyiket, hol a másikat csókotam, szopogattam, simogattam. Lasan a hasán végighaladva a gyönyörű, borotvált babapuncihoz értem. Körbecsókoltam, majd elkezdtem nyalni-falni. Hosszabban elidőztem itt. Sajnos az előbb említett idegesség nem akart oldódni, ezért nagyon izzadtam és melegem volt. Lara ajánlotta, hogy bekapcsolja a klímát, amit örömmel vettem. A kis közjáték egy kicsit lelohasztotta a lelkesedésem. Kértem egy franciát, hogy hadrendbe álljak végre, amit Lara az ezzel kapcsolatos nyűgjeim ellenéte kivállóan abszolvált. Először egy nagyon finom natúr franciával lehelt belém életet, majd ezt egy pazar óvszeressel tökéletesítette. Itt a tükörnek is nagy hasznát vettem, mivel a hasam felett átnézve a másik irányból is tökéletesen láthattam minden történést. Annyira jól esett a francia, hogy kis híjján el is sült az ágyú. Gyorsan kértem Larát, hogy lovagoljon meg. Nyeregbe is lattant és először nagy vágtába kezdett. Éreztem, hogy ebből nem lesz nagy vágtázás, inkább egy kis galoppocska, ezért kértem, hogy lassítson, amit meg is tett. Közben símogattam a csodás melleit, fenekét, de óvatos galopp ide vagy oda, nem tudram sokáig tartani magam és szépen el is élveztem. Némi takarítás után egymás mellé heveredtünk és beszélgettünk egy kics. Jó volt vele beszélgetni, egy kicsit kiszakadni a taposómalomból. Jó társaságban gyorsan telik az idő, így ijedten konstatáltuk, hogy már indulnom kéne. Ruha fel és irány haza.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az ajándékot a randi végén infulás előtt adtam át. A pesti átlag alatti az ajándék, amiért remek ellenszolgáltatádt kap az ember. Ami az adatlapon szerepel, az mind elérhető.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon jól éreztem magam, mindenkinek ajánlani tudom Larát, bátran látogassatok el hozzá, egy kedves, szép lányt ismertem meg.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lara szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Lara nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókLara legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-02-24) : Meglovagoltattam hát magam. Miközben a formaruha előkerült, nem álltam meg, hogy drágám elém gömbölyödő, izmosan kerek popsiját is érintéseimmel és csókjaimmal illessem. A síkosító erotikus mozdulatokkal felkent cseppjét bizonyára pusztán a biztonság kedvéért kaptam, hiszen Lara nedvesedésével az égvilágon semmi probléma sincs. Lovaglása csodálatos érzés, amelyet gyönyörűszép testének, különösen finoman rezgő kebleinek látványa hamar az elviselhetetlenségig fokoz. Hiába takargattam őket mohó tenyeremmel, időnként csak ki-kibújtak, és az őrületbe kergettek.

felejthetetlen: 8db
(2020-10-06) : Utánna felinvitált az ágyra és kaptam tőle első körben egy nagyszerű hátmasszázst. Bár ő azt állítja nem tanulta, de nekem akkor ott rettentően jól esett. Szólt hogy forduljak a hátamra és utánna próbált hadrendbe állítani amit szerencsére sikerült neki. E tevékenység után felruházott egy védelemmelés a kérdésére a válasz hogy milyen pozitúrát vegyünk fel volt a válaszom a lovagló póz.

(2020-07-20) : Kaptam egy kis franciát, majd kértem forduljunk 69-be. Kis idő múlva gumit kértem és missziben támadtam, csókok közepette. Nem kellett sok idő és egy egészségesett élveztem.

(2020-07-13) : Kedvesem lassan fölém hajolt megkérdezte hogyan szeretném és miután elmondtam hogy a lágy ,gyengéd franciát kedvelem,gyors mozdulattal nyakon csípte a mit sem sejtő Kispajtit.

nagyon jó: 13db
(2020-10-19) : Az ágyra térdelt én pedig elé állva a szájába adtam a szerszámom.Bemelegítésként körbenyalogatta a makkot,hegyezte a farkam,majd idővel mélyebben is elnyelte.Kezében tartva ütemesen szopogatta én pedig oldalra tekintve a tükörből kísértem figyelemmel.Arcát simogattam és kezemmel az ajkát alulról megfogva még jobban ráigazítottam a száját.

(2020-10-16) : Pihenés képen hanyatt kerültem, partnerem mellém térdelve elmarkolta brét, és egy fej forgatós, bólogatós franciát mutatott be. Nem volt vadulás, sem cifrázás de igen jól esett ajkai ölelése, játéka. Élveztem a látványt is, több szemszögből nézhettem a tükör jóvoltából, miközben popsit, szépen kinyílt nedves puncit simiztem, újjazgattam. Elérkezett az idő, gumiért nyúltam mit pillanat alatt felcsattintott.

(2020-09-21) : A tövénél rámarkolt a rudazatra és miközben ajkai ölelésében a nyelvével érintette, a kezével is besegített. Kis csuklómozdulatokkal a szélrózsa minden irányába mozgatta. Igaz a perverzebb nyelvóráért vagyok igazán oda, de Lara nyelvtudása nagyon tetszik és élvezet az előadása. Sokáig nem is bírtam magammal és a szájába élveztem.

: 13db
(2020-10-25) : A fürdőből visszaérve közösen leterítettük a tiszta lepedőt, majd megkért, hogy helyezzem magam kényelembe. A megbeszéltek szerint kaptam egy franciát amit nagyon jól érzékien csinált. Éreztem, hogy ha ez így folytatódig akkor elég hamar végem lesz, de én már mindenképp szerettem volna belülről is érezni. Kértem, hogy lovagoljon meg amit azonnal teljesített is. Nagyon jó volt szó se róla, éreztem is,

(2020-10-12) : különböző pózokat végigpróbáltunk, ő végig kéjesen nyögdécselt. Volt misszionárius, lovagló és kutya is, minden kérésemnek eleget tett. Ezután éreztem hogy nem akar jönni a várt siker, így megkértem próbálja szájjal befejezni. Itt viszont nem sikerült összhangba kerülni, a francia tempóját ő szereti irányítani, én meg valahogy nem tudtam elmagyarázni neki hogy nekem miként lenne a legjobb.

(2020-09-21) : Lara nagyobb fokozatra kapcsolt kézzel és szájjal kielégített,megvárta még lenyugszom,majd egy heti termést kellett befogadnia,de ügyes volt egy csöpp sem jött ki a száján,majd kiment rendbe tenni magát. Masszírozás következett négykézláb vette le a krémet a polcról szépen behajolva nekem punciját mutatva be is nyaltam hátulról neki egyből.